Hatar Jysk!

Idag såg jag fram emot att hämta min nya madrass! I en vecka har jag väntat på att Jysk ska få hem madrassen och idag var det dax! Och när jag ringer för att bara bekräfta att jag kunde komma i eftermiddag! Och då får jag svaret att nej det finna inga madrasser att hämta idag! De kommer tidigast i slutet på nästa vecka!! Grrrr!!! Jag hatar Jysk! Handla aldrig på Jysk!

I veckan fick jag ett brev Patologi- Cytologilabratoriet på Blekingesjukhuset! Shit vad jag blev nervös! Börjar fundera vad jag har hittat på! Har jag varit olydig? Nej det har jag ju inte! Har någon annan? Men när jag väl vågade öppna brevet så var det inte så farligt! Eller jo, ganska farligt! Kallelse för cellprovtagning! Usch! Då ska man behöva raka en snygg bikinilinje för att någon barnmorska ska upp och härja! Och för övrigt så står det att det är en smärtfri undersökning! Hur kan det vara smärtfritt att föra upp ett instrument i livmodertappen! Det gör ju ont!!! Jag får fundera på om det är värt att gå dit! Hatar den sortens undersökningar!

Idag har jag varit med i en undersökning på nätet på vad man tycker är sexigt på killar! Och jag har hittat en ny grej! Läppkonturerna! En kille med grymt fina läppar och snygga konturer är grymt sexigt!

Ikväll var jag bjuden på fest! Hade sett fram emot detta, men idag har jag haft en konstig smärta i nedre delen av buken! ( Kanske lika bra att gå på den där cellprovtagningen i alla fall...) Har snällt fått hålla mig hemma med mina smärtor!

Idag är det bara grälligt!!

Hoppas ni har en trevlig fredag!!

Puss och kram


BH och fika!

Igår natt sov jag bara 1 ½ timme vilket resulterade i att jag var mer död än levande när jag kom hem från jobbet igår!! Jag kämpade hysteriskt att hålla mig vaken till rimlig tid då jag kunde krypa ner! Kl 20.30 gick det inte längre och jag somnade påväg in till sängen! Har sovit så gott trotts järnfjädrar i ryggen! Snart är det fredag och nya sängar! Hurra!

Innan jag somnade hann jag ialla fall med att fika med Linnea! Marielle skulle egentligen varit med men hon fick byta pass på jobbet! Typiskt när vi äntligen hittat en tid att träffas!! Jaja vi får snabbt hitta ett nytt tillfällle!
Alltid lika mysigt att träffa Linnea!!

Innan fikan var jag och köpte en ny BH! Kan ni tänka er att den BH:n jag beställde från Frankrike för flera månader sedan äntligen har kommit??!! Underbart! Och den var så fin! Och bara för att jag har fått vänta så fick jag rabatt!! Kunde det bli bättre!??

Nu ska jag till jobbet!

Puss


I ett drömland!

Man blir så otroligt lycklig när man haft en natt full av vackra och fina drömmar! Man vill inte vakna! Men när man till slut måste vakna så är man fortfarande lycklig och går med ett leende på läpparna hela dagen! Så borde det minsann vara varje natt! Och dag! Natten som var nu var en sådan natt! Mys mys mys!

Idag kom CSN räkningarna för hela året! Varje månad som man kommer att behöva betala den räkningen så känns det som att man får leva på vatten och luft! Och när året är slut så har man inte betalat av mer än knappt 10.000 kr på ett lån på flera hundra tusen! Kan det kännas annat än trist!?

Idag kom det en DVD box i brevlådan! Nikita! Om den sypersnygga blonda tjejen som anklagas för mord men som erbjuds en utväg att få jobba som agent under falsk identitet! Riktigt häftig serie! Och killen som spelar Michael är inte tråkig att titta på heller....

Puss på er alla läsare!!


TV bröllop!

Idag var det sista avsnittet av Bonde söker fru för denna gången! Bröllopet mellan Emma och Magnus! Jag tycker synd om Emma! För det första så undrar man hur mycket hon har fått bestämma själv för TV 4? Är detta något de gjorde för att de fick kalaset betalt? Och att behöva gå i kyrkan med den hemska buketten? Klänningen var vacker och det är häftigt med bubblor istället för ris när man kommer ut från kyrkan! Men jag tror nog ändå inte att det var det sagobröllop hon önskat sig! Men jag hoppas det för deras skull! Magnus kan vara lycklig som fått en så vacker fru!

Idag har jag köpt en ny säng! Det var rea på Jysk och när mamma och pappa var där ute och shoppade en byrå så bad jag dem köpa mig en ny madrass! Denna kommer hem på fredag! Jag hoppas den är skön!

Hoppas allt är br amed alla mina läsare!

Kram


Farväl!

Farväl lilla huset i Emmeryd! Nu är huset utstädat och jag har lämnat nyckeln, Åhh vad jag grät när jag var uppe på "mitt" rum sista gången! Är helt slut av alla känslor idag! Många minnen som har kommit tillbaka när vi har städat ut det sista!
Men nu är det gjort och nu är det dax att gå vidare från det!

Imorgon är det en ny vecka och ny schemaperiod på jobbet! Och jag är numera nattfri! Nu är det dax för Lina att vända dygnet! Dax att börja vara uppe när det är ljust ute och sova när det är mörkt! Och med detta kommer mitt blodsocker förhoppningsvis att stabiliseras och jag kommer att bli den perfekta diabetikern! I fredags skulle jag ta HbA1c, ett blodprov som visar mitt medelvärde av blodsocker 6-8 veckor tillbaka! Grejen är den att jag är så fruktansvärt rädd för att bli stucken! Jag hatar att någon annan än jag själv ska använda nålar på mig! Och jag har inga synliga blodkärl så det är inte bara att sticka mig! Men jag hoppades ju på att mina gulliga kompisar på jobbet skulle fixa det lite lätt! Men där fick jag! 4 ggr fick de sticka mig innan de äntligen fick lite blod! Ajaj!

Fick sms av Annica idag! Hon är i Thailand och har det bra! Låter inte alls tråkigt!

Ska njuta av kvällen nu och förbereda mig för en ny spännande vecka!

Kram


Stora flyttdagen!

Idag ska mamma och pappa flytta! Efter jobbat idag så skulle jag och min man åka upp till dem för att käka sista middagen i Emmeryd! Och när vi kommer dit så inser vi att de knappt har packat någonting! Söta små människor!! Det var bara att kavla upp armarna och sätta igång! Vi packade ända tills flyttkartongerna tog slut! Men jag lovar att vi skulle kunna fylla lika många flyttkartonger till! Kl 21 så var vi så trötta att vi gav upp! Vi packade bilen full med blommor och en värdefull servis ( Enligt mamma!) för att ställa in det i lägenheten! Och där fanns min moster och hennes man! De kämpade på med lister och städning! Riktigt peppade kl 22.00 så kom vi på att vi kanske skulle överraska mamma och pappa imorgon och tapetsera det sista! En "liten" hall... Med 3 dörrar, ett valv och fondvägg! Jodå, nu 4 timmar senare så sitter tapeterna uppe och jag måste erkänna att det blev ganska snyggt! Mamma och pappa är fortfarande ovetande och vi hoppas att det kommer att bli en riktigt trevlig överraskning för dem imorgon! Eller senare idag blir det...

Idag på morgonen så insåg jag hur bortskämd jag är! Vaknade kl 05! Sur för att mitt nosspray inte stod vid sängen! Tvingade mig upp ur sängen och hittade det tillslut! Blir irriterrad för att det inte står en flaska bubbelvatten vid min säng! Tycker att det är skitkasst att tidningen inte kommit än...Man inser inte hur bra man har det!! Borde njuta mer...

Nu måste jag sova ett par timmar! Ska snart upp och bära tunga saker! Eller kanske ska bli den som samordnar och pekar vart allt ska stå? Ja så får det bli!

Hoppas ni alla får en bra lördag!
Kram Kram Kram



Den nya människan!

Idag har jag gjort en ny upptäckt i livet! Om man stiger upp tidigt så har man massor av tid att vara vaken på när det är ganska ljust ute! Häftigt! Idag steg jag upp redan kl 08!! Fortfarande lite sjuk och ganska så hes men med gott mod så har jag fördrivit dagen ganska bra!
Började med ett bloggmaraton! Det är helt otroligt vad mycket olika bloggar det finns! Och om precis vad som helst!! Ibland skrattar man, ibland gråter man och ibland undrar man vad det är för dårar som har tillgång till dator! Men det är roligt att få en inblick i andra människors liv!! Just nu så skulle jag vilja ha en ny bloggdesign!

Efter detta så tittade jag på en film! Jag kunde bara inte slutat titta på den! Den berörde så starkt! "Den nya människan" hette den. En svensk film! Handlar om sjuksköterskor som sköter ett "hem" för unga tjejer som kommit fel i livet. Tjejer som haft missbrukande föräldrar, blivit gravida tidigt och tvingats adoptera bort sina barn m.m. Dessa tjejer fick bo på detta hem och arbetsträna som det så fint hette. De levde som ofrivilligt instängda slavar. Enligt några av sjuksköterskorna i personalen så var hemmet ett förstadie till ett mentalsjukhus!! Och det värsta av allt! När tjejerna kom till hemmet så skulle de tvångssteriliseras för att de inte skulle kunna föröka världen med sådana hemska människor som de var. Odugliga till allt och bara bekostade samhället pengar! På hemmet fanns en enda manlig person, vaktmästaren och han gjorde ju självklart ena tjejen med barn! Denna kvinnan hamnade på mentalsjukhus i 28 år efter detta!! Det hela var en väldigt tråkig historia!! Och det var en sann historia!! Åhhh vad jag grät! Googla på " Den nya människan" om du vill veta mer om denna filmen!!

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet! Nu är det slut på att sitta hemma och vara sjuk!

Puss och kram på er!!


Röstlös!

Ja jag är fortfarande röstlös ch det retar mig så attans!!
Och jag som levde på hoppet att det är tur att man har internet! Och så lägger både telefonen och bredbandet ner i 5 timmar! Grrrr!

Försöker fördriva tiden med att göra tackkort! Det går ju bra men inser när jag nästan är klar att jag inte har material till allt!! Grrr igen!! Ville ju bli klar och få iväg dem!! Borde även få in en bild till tidningen men tycker att det är pinsamt att vår bild ska vara med där!! Det får bli en liten en...

Börjar bli rastlös av att gå här hemma! Behöver komma ut! Jobba! Träffa folk!!

Kom och tänka på den gamla TV serien ALF idag!! Åhh vad jag saknar honom!! En sådan liten varelse borde alla ha att piffa upp tillvaron med!!

Kram


Ekonomisk kris!

Ja idag när jag insåg hur mycket nya grejer jag måste köpa så inser jag att jag kommer att hamna i ekonomisk kris! Vissa grejer brukar man kunna vänta med men nu är allt på akutlistans topp 1 placering!
För det första så MÅSTE vi köpa nya madrasser! Det är hemskt att behöva sova när man känner varenda stålfjäder som står rakt upp i ryggen!! Ja nya madrasser måste köpas snarast!!

Och ny soffa! Mina underbara små katter har använt soffan och fåtäljen som klösbräda och nu ser det absolut inte klokt ut! Kan inte ta hem en människa som det ser ut just nu... Ny soffa är ett måste!!

Och mattor! Alla mattorna har blivit förstörda på ett eller annat sätt och nu har vi bara en enda matta kvar i hela lägenheten! Och den är inte ens fin! Illa! Nya mattor måste det bli!

Det blir ingen resa! Det får bli nya möbler och inredning till hemmet! Trist!
Kan man inte be Bygglov komma och inreda??

Kram

Bild från TV 4:s hemsida! Stinas pool! Och där har jag varit!

Bygglov!

Hur många har sett Bygglov på TV 4 idag? Min underbara jobbarkompis Stina och hennes familj har varit med där idag! Huset i Jämjö har fått ett uterum och pool! Det är så fint! Jag fick äran att se det in verkligheten i somras, men då fick vi inte avslöja någonting! Stackars Stina har varit så nervös för programmet men hon klarade det helt perfekt!

Idag är jag ännu sämre! Idag är jag röstlös! Låter som en kvävd utter när jag försöker få fram några ord! Åhhh vad irriterrande!
Blir hemma ytterliggare en dag från jobbet! Drygt!

Önskar jag kunde ligga på en vit sandstrand med vajande palmer och njuta av att vara frisk!
På jobbet är det många som har Norge feber! Man kanske skulle följa med alla som ska åka dit! Då kommer man ju i alla fall utomlands!

Hoppas ni alla är friska och glada!

Kram


Glädje, sorg och lidande!

Bara för att man är sjuk så förlorar man kontakten med omvärlden ett par dagar! Och dessa dagar har varit fyllda med glädje, sorg och lidande!

Lidandet är kanske inte så svårt att räkna ut när man är sjuk! Feber, halsont, ont i hela kroppen, huvudvärk och totalt sängliggande! Idag blir det faktiskt blogg från sängen... Öppnar jag en milimeter av täcket så får jag en olidlig frossa!! Brrrr...

Glädje x 2. Kickan och Peppe har äntligen fått sin bebis! En välskapt och vacker liten pojke som än så länge är namnlös! Men stort grattis till er!
Och ett stort grattis till mig som idag kommit in på barnmorskeutbildningen!! Som jag redan har tackat nej till!! Som jag inte vet om jag ångrar eller inte! Visst vet jag att det är barnmorska jag vill bli men jag är inte klar som allmänsjuksköterska än! Och jag kan ju inte bara ringa till jobbet och säga att jag inte kommer mer... Eller?? Känner mig glad att jag kom in i alla fall...

Sorgen är att mamma och pappas katt nu ligger bergaven på djurkyrkogården hemma vid huset... Där ligger många små pälsdjur som ni befinner sig i djurhimlen! Lilla katten behöver nu inte lida mer och vid insomnandet var han lugn och sovande... Tack lilla missen för din tid med oss på jorden! Farväl och sov gott! Det är du värd!

Nu ska jag gråta en stund och käka halstabletter!

Va rädda om er och era djur!
Puss

Kickan och Peppes bebis!!

Näbbmöss!

Idag har mina katter blivit världens lyckligaste! De fick present! De fick varsin virkad näbbmus, fylld med kattmynta! Ovän har sin mus med sig vart han än går och vaktar den med sitt liv! Detta måste jag rekommendera till alla kattägare! Min kompis Anni virkar dessa söta möss och säljer dem till förmån för Kattkommando Syd! Kan man både göra sin katt lycklig och se till att en annan katt får mat så ska man passa på tycker jag!
Vill man ha en mus så kan man kolla in en aution på Tradera.se och sedan söka på KKS. Eller så mailar man mig! Kom igen nu och köp näbbmöss i mängder! Blir förfrågan stor kanske jag till och med tar mig en virkarkurs och lär mig virka dem! Vore häftigt! Pris 15 kr styck, men vill man betala mer så går det självklart bra!

Idag höll en hundägare på att bli av med sin hund pga mig! Hur kan man vara så vårdslös att man binder en hund som skäller hyteriskt utanför gallerian!?? Och det var inte i 2 minuter utan efter 30 minuter och hunden skällt utan uppehåll så började jag leta efter numret till polisen! Stackars hund! Och stackars mig som skulle försöka sova! Tur för hundägaren att han kom och tog sitt odjur därifrån! En gång till och jag lovar att polisen kommer!! Grrr och Vov!

Min underbara lördagnatt ska jag tillbringa på jobbet!

Puss och kram


Redo för farväl!?

När är man redo för ett farväl? Mamma och pappa har en katt som är 15 år gammal! Han mår inte bra! Han är så mager och äter ingenting! Och han kissar inte! En veterinär kan ingenting göra!  En vacker svart katt som levt ett underbart liv! För kattens skull så borde jag vara redo att ta farväl... Hur ska man ta ett farväl av en katt??


Examen!

Ja, idag har jag varit på sjuksköterskeexamencermoni! Långt ord det där! Där var en salig blandning av nya sjuksköterskor! Någon hade jeans, någon hade westernklänning och någon var nästan balklädd! Men där fanns några riktigt fina tjejer! Grattis till er examen idag! Fick dock springa ut från kyrkan när prästen höll tal! Det var för långt och tråkigt så jag fick ont i magen! Och tur att jag sprang ut! Men när man väl kommit till toaletten, vad upptäcker man då?? Inget toalettpapper!! Om personalen i kyrkan vet att det ska vaar en examen och det kommer att komma en miljon anhöriga så borde de väl se till att det finns toapapper!! Men nej! Tack och lov är jag alltid utrustad med näsdukar! Och jag hann lagom ut innan det var dax för utmarsch och jag hann krama om alla som jag ville krama om!! Och även gråta en skvätt för att Annica ska flytta hem!! Åhh vad det var jobbigt! Jag som lovade mig själv att inte gråta lipade! Men det var av kärlek!!

Efter detta var jag och fikade med Mimmi! Maten var så full av vitlök!! Men den var ganska god!! Men bara ganska....

Ikväll har jag lagt golv! Eller nej, Martin och Tobias har lagt golv! De är så duktiga! Funderar fortfarande om jag ska gå med dem ut! Skulle vara mysigt.... Får fundera en stund till!

Puss och trevlig helg! Och njut av den fina killen....


Vräkta!

Ja nu blir vi säkert vräkta! Jag som aldrig brukar vara ute med soporna har helt plötsligt mitt i natten varit ute och slängt både det ena och det andra! Bland annat en stor glasvas som krasade i samband med bröllopet, en spann spackel från 1999 och ca 1 000 000 spikar skruvar och mojänjänger! Tack och lov så tändes inte en enda lampa i hyreshuset!!

Fick en underbar kommentar på ett blogginlägg idag! Jag har ju fått en gräslig bröllopspresent! Men Catrin har fått en äggkokare! Ja folk är inte kloka! Kan man köpa precis vad som helst??? Tack och lov är min vin/ saftkaraff ute ur huset!! God Jul Kicki!! Haha!

För övrigt så har kvällen varit lugn...Alla gamla dagböcker är utrensade tack och lov!

Klockan är ju bara 03.00 och jag borde fundera på vad jag ska hitta på! Ska ju inte till kyrkan förrän kl 13! Kanske måste hoppa i sängen en stund i alla fall! Kommer jag på vad jag glömt att skriva så återkommer jag!!

Puss och hej!


Kasta!

Jag är sugen på att kasta saker! Ska nog utnyttja tillfället och passa på ett rensa här hemma! Här finns säkert en massa saker att kasta! Har redan tömt en hylla i köket med gamla fula glas!!

Idag har jag passat på att träffa Tina och Annica igen! Igår fikade vi! Hade så jäkla skoj! Jag kommer att sakna Annica nu när hon flyttar hem! Tur att Tina finns kvar! Annica och Tina fick i alla fall varsin present idag! De tar ju sjuksköterskeexamen imorgon! Hurra Hurra Hurra vad de är bra! Ska gå i kyrkan imorgon och titta på dem när de får sina broscher! Många kändisar i klassen de gått i! 4 tjejer som gjort praktik hos oss denna terminen! Ska bli riktigt spännande att höra Annicas och Sandras tal!!

Idag träffade jag en ny mopshund! Den va så söt! Dock missbildad! Han hade tungan snett uppåt och verkade inte kunna få in den! Stackars lilla vovven! Men han verkade inte lida utan hälsade så glatt! Jag vill ha en mops!! När jag väl får den ska den heta Muppen!!

Nu ska här kastas saker!

Puss





Till Salu!

Jag har en vinkaraff som jag vill sälja! Någon som är intresserad??? Den heter Hope och är på 1,2 L och har lila prickar på sig! Det är så här... Min make Niklas har en syster! Niklas syster ha inte alla tomtar på loftet, snarare inte en enda! Där är såååå tomt! I samband med vårt bröllop så har hon frågat mig ett X antal ggr vad vi önskar oss och jag har vänligt men bestämt svarat att det är pengar till en resa som gäller! Vidare har jag berättat att om man kommer med någon prydnadssak så får man snällt ta den med sig hem!
Några dagar innan bröllopet så frågar systern Niklas vad vi önskar oss och han ger samma svar som jag att det är pengar till en resa som vi önskar oss!
Och vad får vi!?! En jävla vinkaraff!!!! Kunde ge mig fan på det! Så nu vill jag inte ha denna hemska sak i vårt hem utan jag hoppas att någon snäll läsare kan tänka sig en vinkaraff med lila prickar på! Jävligt billigt vid snabb affär!
Kan man samtidigt starta en fond som heter: Utrota dem man inte gillar!!??

Puss


Äckligt!

Idag har jag gjor det jag tycker är äckligast i världen!! Jag har rensar avloppet i handfatet, jag har rensat avloppet från hår i duschen och jag har städat toaletten!! Örk!! Men nu är det fräscht igen!! Stor eloge till mig!!!

Inatt på jobbet var jag riktigt trött! Trots underbara jobbarkompisar så var det svårt att hålla sig vaken! Detta resulterade i att jag har sovit så attans gott idag!

När jag vaknade så passade jag på att prata lite i telefon med Anne! Hon är en fantastisk sjuksyrra som nu läser till IVA syrra! Läs gärna hennes blogg på : www.annef.blogg.se Det va himla trevligt att prata en stund! Men mitt i allt så lägger hon på! Tror jag... Det är vårt nya jäkla telefonabonnemang som strular! Jag ska inte klaga än för jag är ganska så nöjd trots allt! Men händer det igen så ska det där företaget få sina fiskar varma! Vi fick fortsätta prata efter att jag målat tre garderober i renoveringslägenheten!!
Kvällen fick avslutas med gyrostallrik med fetaost! Nyttigt och gott!

Nu kommer bilderna jag lovat så länge... Titta och njut!

Mina vackra skor som kostat 699 kr! Jag betalade 64 kr! FYND!!!


Tavlan som alla våra bröllopsgäster ritat på!


Niklas river tapeter i ett framtida sovrum! Läcker EP lila färg!


Dåvarande bajsbrunt rum! Inte ens kameran klarar av det! Nu i en ny färg....


Det vackra hallon/jordgubb röda rummet!! HJÄLP!!


Ännu ett hemskt lila rum!! Psykakuten nästa!


Hittade Underbara tapeter i vardagsrummet under andra underbara tapeter!


Köket som nu inte finns längre... Och inget nytt heller för den delen...


Fortsättning följer!!

Puss på era alla människor!!

Halsont!

Stackars stackars mig!! Jag har ont i min hals!! Tror inte det är för mycket Singstar denna gången! Nu är det på allvar! Ikväll blir det bara varma drycker! Glögg hade varit gott! Kanske inte så bra när jag ska jobba!
Inatt ska jag jobba extra! Måste jobba av den där timbanken jag skaffade mig förra veckan! Så denna veckan blir det bara 5 nattpass! Blir det inga uppdateringar i bloggen så är det för att jag har avlidit av trötthet!

Igår va det party! Så jäkla skoj! Det va middag hos Therese i Nättraby! Kycklingtaccos med vitlökssås! Så jäkla gott! Med till bordet fanns Johanna, Magnus och Tessans och Magnus 2 små ljuvliga barn! Så söta att man skulle kunna äta dem till middagen! Det va vin vin och lite mer vin! Varteftersom kvällen gick så testade vi alkomätaren! Johanna fick bakläxa eftersom hon inte hade mer än 0,1 i promille en stund innan vi skulle åka! Tessan och jag tyckte vi var lagon när vi låg på 0,7!  Sen kom Johanna och Tessans syster Emma för att köra oss till stan! Först skulle Johanna hem och byta kläder, trots att hon va så fin! Efter nya kläder så var det dax för Singstar hos mig! Niklas vaknade till våra vackra stämmor! Med på vår melodifestival var Emmas pojkvän...
Efter detta så blev det Nivå! Mycket folk! Mycket trevligt! Träffade fina Linnéa! Alltid ska jag avslöja mina innersta hemligheter när jag har druckit lite vin! Haha!

Idag har jag sovit och lagat mat! Ska ju som sagt till jobbet om en stund!
Hoppas ni alla har en underbar söndag!

Puss och kram


Mys!

Idag har det varit en mysig dag! Jag fick sovmorgon till klockan 08.00! Efter detta fick jag tid att sitta med mitt ansvarsområde på jobbet! Något som jag borde har gjort för längesedan!! Men jag är nöjd med dagens utveckling! Och att jag har fått ha mina ringar på mig hela dagen!!

Eftermiddagen tillbringades för ovanlighetens skull i en lägenhet! Jag har mardrömmar om denna betongklump! Jag kan inte för mitt liv förstå att det ska kunna bli en bostad inom den närmaste tiden!
Jag sysselsatte mig med att äta och trycka i 16 pluggar i dörrkarmarna!! Applåder!

Kvällen har tillbringats hos Mimmi! Hon har bjudit på underbar lasange för att önska Honey lycka til med Narkos studierna! Grattis Grattis Grattis!! Från hennes nyårsresa till Canada passade hon på att köpa mig en parfym!! Tack snälla Honey! Den var ju så jäkla billig med! Bara 570 kronor!! Nu kan ni minsann få sniffa på mig!

Imoron ska jag till Therese med Johanna och mysa! Ska bli så kul!! Äntligen är det helg!!

Visar några av de bilder Johanna har publicerat på Facebook idag!  Riktigt fina!
Puss på er alla!!







Är det tjatigt med bröllopsbilder så måste ni säga till!!
Puss på er alla!

Stess stress stress!!

Vet egentligen inte varför jag känner mig så stressad! Kanske för att jag inte vet var min mamma och pappa ska bo när de inser att de aldrig hinner renovera klart lägenheten innan de måste flytta ut från huset! Käre min tid! Katastrof! Det får bli en husvagn i ett par veckor!

Idag fick jag sovmorgon till kl 08! Så skönt! Har varit på A-HLR utbildning! Repetion! Riktigt trevlig! Och man är glad att det är en docka som ligger där och leker död!

Under denna förmiddag under tiden som jag står och gör hjärtkompressioner så känner jag något vasst i armhålan! Jäkla BH bygel! Tar komp på eftermiddagen bara för att bege mig till närmaste BH affär! ( Den BH som beställdes för ett par månader sedan har fortfarande inte kommit....) Så istället fick det bli en blå svart historia! Prislappen klipptes av i affären och BH:n fick snällt sitta på! Underbart! 755 kr på REA!

Igår fick jag förresten en present från Nova! Vi har ett underbart par på jobbet som skaffade sig en hund för ett par månader sedan! En ljuvlig liten varelse! Och nu i bröllopsgåva fick vi ett vackert glashjärta av lilla vovven!! Tack snälla söta!!

Fösöker få min dator att acceptera bilder jag vill lägga in men det går inte så bra! Men håll ut, snart kommer de....

Puss på er!!


Renovering!!

Tacksam för de två extra dagarna jag fick från jobbet! Imorgon är det dax att ta tag i det igen! Efter två veckosr ledighet!! Känns som 2 dagar!!
Har idag varit i mamma och pappas lägenhet och grejat bort kakelplattor! Inte det enklaste! Jag har bilder från denna händelse men det är ju så att min kära dator inte riktigt vill kännas vi de nya bilderna!! Kommer uppdatering snart!! På allmän begäran så kommer det även bilder på mina 64 kr mockasiner!! De är så snygga!
Ikväll är min make ( Coolt att skriva!) i Malmö på Jägersro! Har blivit bjuden på en resa ner dit och ska få klappa travhästarna! Han verkar vara nöjd med detta!

Nu ska jag sova så jag hinner med alla gjejer som ska hinnas med innan jobbet imorgon!
Kram på er!


Timbank!

Jag tycker om min chef idag! Hon ringde idag och frågade om jag ville förlänga min ledighet till onsdag!! Och vad svarar man på det?? Självklart! Jag fick timbank både idag och imorgon!! Så underbart!

För att utnyttja dagen på bästa sätt så sov jag bara till 13.30! Traskar upp på stan för att lämna in mina 50 finaste bilder från nyårsafton! ( Present från jobbet! ) De 50 finaste bilderna ska lämnas in på en skiva för att sedan förvandlas till ett fint minnesalbum!! En söt kille tar emot skivan och ska testa den i maskinen! Han grejar och har sig men det fungerar inte!! Tillslut gör han någon specialversion och vad upptäcker han då! Skivan är tom! Tekniska Lina har lyckats igen! Pinsamt! Bara att traska hem och göra rätt och göra om! När jag kom upp nästa gång så hade de stängt!

På vägen hem från fotoaffären så insåg jag att det är lite väl kallt att traska i indianmockasiner! Huu så jag frös om tassarna! Passade på att smita in i Wedins skoaffär! Har länge tittat på ett par svarta indianskor ( Inte mockasiner!!) Långa indianfransar som låter så roligt när man går! Har dock tyckt att priset varit dyrt! 698 kr!! Vart eftersom har priset sänkts... 599...499...399...299...199 och nu 129!! Jippiii!! Och när jag skulle betala så blev det ännu bättre!! Det va ytterliggare avdrag på priset så jag betalade 64 kr!!!! Är det inte underbart!!!!!

Precis innan jag ska gå in i min trappuppgång sitter det en man med en Mopshund innan för jackan! Vovven frös om tassarna sa han! Inte konstigt att jag med frusit om mina tassar!

Kvällen har jag tillbringat i köket och lagat mat till min mamma och pappa!!
Ikväll är det en bra film, 13 snart 30! Så söt liten film! Den måste ni se!

Ha en bra Trettondagsafton!
Puss och Kram


Oj vad skoj!!

Jag har slagit rekord på läsare idag!! Underbart!!! Hoppas det fortsätter stiga i samma tempo!! Grattis till alla härliga människor som efter nyår haft besök där det känns som bäst! Vi har ett underbart år framför oss!!!

Puss och kram

Nyårsafton nr 2!!



Efter fotografering så var det dax att ta sig till kyrkan! Det va så häftigt att höra kyrkklockorna slå där man stod utanför kyrkdörrarna!! Alla Sveriges flaxande fjärilar fanns nu i min mage!! Och det var så grymt mäktigt när man fick traska fram till den klassiska Midsommarnattsdrömsmarschen!! Önskar jag fick göra det om och om igen!!!!!!

Vigslen gick snabbt och bra!! Marianne fick en hostattack och lurade med prästen ut i ett sidorum där hon fick dricka vatten ur en dopfunt!! Underbart!!



Efter att vi gått ut från kyrkan så blev det många kramar på trappen!! Så mäktig känsla!! Nygifta!!!! Sen hoppade vi in i bilen och åkte till Stattshotellet igen för att ta några bilder där!! Och utanför!



Och vilken ring jag fick!!



Och jäkligt snygga naglar!!

Detta var första delen av dagen!! Och den delen där det finns fina bilder! Resten är en enda lång dimma!! Nej jag skojar bara!! Det va en härtig fest som varade till kl 04 på morgonen!! God mat, fina tal, ursnygg tårta, cool vals m.m. Fortsättning kommer såfort det dyker upp nya bilder!!

Hoppas ni har fått en liten försmak!!

Puss från FRU Ishav!!

Nyårsafton!

Ja nu ska jag försöka återberätta min nyårsafton!! Det va som jag skrivit i ett tidigare inlägg, en magisk dag!!
Vaknade redan kl 06 på morgonen och kunde inte somna om! Konstigt!!
Jag låg kvar i sängen och funderade på allt som skulle ske under dagen! Kl 08 var det dax att stiga upp! Dusch och stadig frukost! 1 liter Proviva och 2 Dimor! Kl 09 var det dax att vara hos frissan Helen på Klippstudion! Vilken konstnär!! 2 ½ timme tog det så jag hann med en snabb lunch innan sminkningen på Body Shop kl 12!



Efter detta checkade vi in på Statt Hotell i bröllopssviten! Mycket fint rum! Där fick vi nästan 2 timmar att bara njuta av att at det lungt! Påklädning och lite vin!! Min tärna Marianne som tyvärr va lite sen från frisören fick ha en stand in! Min lillebror har en kompis som heter Dennis! Han var dagens fotograf och följde mig hela dagen! Han va min reservtärna och hjälpte mig med klänningen!! Flera gånger! Varje gång jag skulle på toa så hoppade jag ur klänningen och Dennis var så hjälpsam!! Resultatet av Niklas och Calle, bestman blev såhär:



Efter detta träffade vi min kusin Gustav och hans flickvän Marlene som ordnat en snygg bil från bilsports Museum! I den fick vi en trevlig biltur till fotograferingen! Buketten hade vi hunnit hämta en stund innan!



Fotografering efter detta!!







Fortsätter i ett nytt inlägg!!


2009!

Ja det är redan år 2009!! Jag har nu satt på en stor kanna kaffe och planerar att ägna min eftermiddag åt uppdatering i bloggen! Jag har ju lite att ta igen! Tänkte även låna Annes ide att göra en krönika av 2008 som va ett år fullt av konstiga händelser och fina händelser!! Ett känslomässigt år!!
Vad ska vi börja med då??
Jag tror vi tar min nyårskrönika först.... De som väntar på något gott!

Januari 2008.
Firade nyårsafton i Jämjö hos Helen och Johan! Avslöjade för nära och kära att om ett år så blir det bröllop! Ingen som trodde på att vi menade allvar!
Jobbade då på avd 47an! Mycket trevlig avdelning!
14 januari kom jag tillbaka till avd 55!

Februari
Skottåret visade sig i kalendern och vi fick ha en extra dag! 29 februari va en mycket lyckad kväll med fest och trevligt sällskap!

Mars
Min älskade mormor dog! Saknar henne så mycket!!

April
Begravning av mormor. Niklas fyllde 35 år!!

Maj
Friskvårdsdag med jobbet på BodaBorg! Åhh underbart roligt!

Juni
Linnea blev klar sjuksköterska! Firade en underbar examensdag med Linnea och hennes fina familj!
Helena och Manny köpte sitt hus! Testa bröllopsklänningen första gången!
20 juni på Midsommarafton som firades i Jämjö hos Johan och Helen slutade i katastrof när min lillebror ringer och berättar att hans kompis Albin kört ihjäl sig i en motorcykelolycka! Pierre är svårt skadad! Midsommarkvällen tillbringades på akuten! Midsommarnatten var jag på jobbet! Hade en fin natt med Bodil och Helena med många tårar! Tack för den natten! Ni va ett underbart stöd! Veckan efter detta var det en vacker cermoni för Albin!


Juli
Adrian kom till världen den 26 juli! En stor dag för Emelie och Tony!
Mamma opererade ryggen för disckbråck! Juli månad var fylld med grillkvällar, mys och heta nätter! Jag till och med badade i havet för första gången på 4 år!

Augusti
Fast anställning på Blekingesjukhuset! 100 %! Förnärvarande placering på avd 55!
Lars Winnerbäck var på Stumholmen! Grymt bra! Allvaret med min brudklänning tog fart hos Semona! En välbehövlig semester fick sin början och slut!

September
Började umgås med min barndomskompis Stina igen! Mycket roligt!! Vi testade Piraten en kväll ute och hade en oförglömlig kväll/ natt!
Fick kontakt med Ellinor och Martin på Café systrarna Lindqvist! Om ni någon gång vill ha en underbart tårta så kontakta dem!! De är helt fantastiska!!

Oktober
Jag fyllde 28 år!
Var i Konserthuset på konsert med Björn Gustavsson! Det va 2 timmar som jag aldrig kommer att glömma!

November
Möhippa x 2!! Underbart!
Mamma och pappa sålde mitt barndomshem!!!

December
Julafton!
Nyårsafton!!
BRÖLLOP!!!

Ett händelserikt år på många sätt!!

Gott nytt år på er alla!

Puss Puss Puss






Magiskt!

Min nyårsafton var magisk!!! Jag är dock nu så trött att jag ser de stjärnor som flyger i en gloria tunt huvudet!! Imorgon ska jag berätta allt för er! Men som en försmak så lovar jag er att jag hade en underbar dag!!!!!

Puss på er alla!!!!

RSS 2.0