The cat is alive!

Ja, Katten är hemma och käkar kattmat! Vilken tur! Fällde några tårar igår för jag trodde han gått över bron, men han vände åter hem till Emmeryd för ett smaskigt mål med köttiga bitar i gelé! Jag är glad för Kattens skull att han får vara med oss ett tag till!

Idag har det varit en känslig dag! Jag vet inte riktigt vad det är som är fel men jag gråter både då och nu! För allt och ingenting! Jobbigt! Hormonkarusell kanske? Jobbet var bra idag! Det va ett trevligt arbetspass! Kanske lipar för att jag är trött!?!

Har funderat på det där med att chatta! Menlös sysselsättning men beroendeframkallande! Frågan är varför man blir så besviken när man skriver något till någon och den personen inte svarar?? Dumt av mig eller dumt av personen som inte svarar? Dagens fråga som jag gärna vill ha svar på!

För övrigt så ger jag upp för idag! Ingen mening att vara vaken om man bara gråter! Hoppas det känns bättre imorgon!

Kram Kram


Lördag kväll...

Jag har inte mer fantasi än att jag kan namnge inlägget med dagen och dess tidsintervall!
Inatt lyckades jag sova i flera  timmar och va riktigt pigg när klockan ringde kl 06! Efter ett lagom betungande arbetspass så somnade när jag kom hem! Sov mellan 16.30 och 19.00. Jävligt smart när jag ska sova inatt för att jobba ett dagpass imorgon igen! Inte alls Lina!!!!! ( Ett extra utropstecken för Bodil!!!!!!!)

Har varit inne på ett par personers blogg ikväll! Trodde det va obligatoriskt att skriva varje dag! ??? Men inte... Flera veckor till månaders mellanrum mellan inläggen! Skärpning!

Efter att jag vaknade kl 19 så käkade jag skräpmat! En gyrostallrik! Mycket gott! Efter detta så har jag sysselsatt mig med att skicka trevliga mail och sms till människor som jag inte träffat på länge! Förhoppningsvis så börjar kalendens trista gråa höstdagar piggas upp med trevliga fikor och vinkvällar! Ser fram emot detta!

Pratade med mamma och pappa idag som berättade att katten Katten har försvunnit! Han är dock 14 år gammal, mager och blind! Eventuellt en njurinsuff enl veterinären! Kräkts upprepade gånger de senaste dagarna! Och som en gammal huskatt så är de kända för att rymma undan och dö när de väl känner att tiden är inne! För pappas skull så hoppas jag att han dyker upp imorgon, men för Kattens skull så hoppas jag att han hittat någon fin gräsplätt att sova på! Och att ingen skata får sig en lyxmåltid! Han skull vara värd en riktig begravning! Han har varit en trogen vän i alla år! Nej nu ska jag inte vara ledsen förrän vi vet att han har checkat in på maskhotellet!

Trist att jag inte har några nya bilder att ladda upp! Få försöka vara mer aktiv med kameran!

Sov gott alla söta!

Fredag kväll...

Brukar vara veckans bästa dag enl mig! Men ikväll har jag jobbat och imorgon börjar jag kl 7! Åhh vad skoj! Jag ska inte klaga så mycket på arbetspasset idag! Vi hade en trevlig och behaglig kväll! Hoppas att morgondagen blir lika bra!

Tror jag börjar bli sjuk... Imorse ( kl12) när klockan ringde så kände jag mig frusen och obehagligt trött! Ikväll har jag behövt nosspray för att kunna andas normal... Känner mig även lite rödflammig i ansiktet. Jag har nog feber! Måste nog kontrollera det!

Inatt har jag planerat att sova! Borde nog göra det om jag ska ta mig upp till jobbet! Tänk om Bodil ringer kl 06.10 imorgon och berättar att jag får semester! Det vore trevligt!

Idag har jag tänkt på alla som varit i Växjö för inskolning! Hoppas alla hade nya fina väskor och rosa suddigummi! Hörde att det var fler än väntat som ska börja läsa! Skoj! Grattis till Martina som beslutat sig för att skaffa sig dubbelvub! Imponerande!

Idag är det förresten ett halvår sedan det va skottdagen! Om någon ville veta denna viktiga fakta! Haha!

Nähä! Första försöken att uppsöka de svala sidenlakanen! Håll tummarna att någon snäll fe strör lite behagligt sovpulver på kudden!

Puss och kram och en riktigt god natt!

Lyckades inte!

Nej jag lyckades inte vända tillbaka dygnet! Nu är kl snart halv 4 och jag är forfarande vaken! Riktigt illa! Jag hade något viktigt att berätta men det har jag redan glömt! Idag fyller min lillebrors "kompis" år! Jättretrevligt! Denna kompis är även inbjuden av lillebror till mitt bröllop och jag försöker vara en en trevlig människa och lägga till denna söta tjej på facebook! Idag när hon fyller år så skickar jag ett grattis och stackars Tina svarar tack men att hon inte vet vem det är hon tackar! Då har min underbara littebror inte berättat att jag heter Ishav istället för Olofsson som andra delen av familjen! Och jag får skämmas!!! Dumma Dumma Dumma Jäkla Carl! Försök inte vara så jäkla viktig och berätta vem din syster är! Nu fick jag skämmas för att jag ville vara snäll! Grrr irriterrad!!!!!
Men vad hjälper det?? Förmodligen ingenting!
Lika bra att sova! Ett par nätter i en öde stuga i skärgården vore ljuvligt!
Någon som kan låna ut en stuga eller ett tält?
Kram

I did it!

Ja jag klarade av att hoppa in på en medicinavdelning som jag inte jobbat på sedan förra sommaren! Och det va så jäkla skoj! Det va tufft och stundtals lite körigt, men jäkligt roligt! Man lär sig verkligen nya saker varje pass man jobbar!
Glad att jag hade Linnea på plats! Hon är en riktig tuffing på det bästa sättet! En riktig pärla!
Men jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli skönt att komma hem till min vanliga avdelning imorgon!
Imorgon börjar många kompisar på VUB! Vidareutbildning med andra ord! På ett sätt är jag lite avundsjuk, men på ett sätt är jag nöjd att bara får vara på avdelningen och njuta av att jobba! Ska nog vänta ett tag till innan jag beslutar mig för att gå vidare med utbildning! Men jag önskar er alla som ska läsa ett stort lycka till!!
Förresten ska jag ha en student nu i två veckor! Det blir nog en lika stor utmaning för mig som för dem som vubbar!
Dax för sängen strax! Jag försöker vända tillbaka mitt dygn till det normala! Igår kväll somnade jag redan kl 23! Rena rama spädbarnstiden! Sov till 11.00 idag! Underbart! 3 täcken, sju kuddar, fläkten på högsta snurret, fönstrerna öppna och ensam i sängen! Åhhh så underbart!
Hoppas ni sover lika gott som jag!
Kram

Godmorgon!

Kl är nu snart 18.30 och jag sov till kl 17.00 idag! Hjälp! Men det va så skönt! Har jobbat min första natt efter semestern! Det va riktigt trevligt! Jag har äran att ha många fina människor som jobbarkompisar vilket resulterar i många härliga skratt och mycket kunskap! Natten har varit lugn, men trots det så känner mig sig lite ringrostig första passet! Fick bara ringa jouren tre gånger!! I alla fall så tackar jag B för skjutsen hem i morse och för att du är du! Det är alltid lika roligt att jobba med dig! Ska bara hitta en svart vägg som vi kan använda! Någon som kan erbjuda detta??
Jaha... Det va nog allt! Jag som brukar ha massa att skriva har helt plötsligt tomt på ideer!
Imorgon ska jag göra ett extra pass på en avdelning som jag inte jobbat på sedan förra sommaren! Det kan sluta hur som helst men det ska bli skojigt att komma dit! Håll tummarna att det går vägen! Får både mig och de stackarna jag ska ta hand om!
Ska ialla fall bli underbart skoj att få jobba ett pass med min Linnea! Har inte jobbat med henne på ett år och hon är en helt underbar person! Tur att jag har henne som mitt stora stöd imorgon!
Idag den 27 augusti så är det ett år sedan jag började på 55an! Tänk vad tiden går! Det har varit ett händelserikt år med många tårar och mycket frustration! Men som jag skrev innan så även en massa skratt och nya underbara människor som man lärt känna! Låter nästan lite sentimental idag! Är nog lika bra att sluta! Kanske skriver igen sen... Om det händer något skojigt under kvällen!
Kram kram

Hurra!!

Hurra Hurra Hurra! Min fina vän Anne har lärt mig ladda upp bilder! Hon är ett geni som kunde lösa denna gåtan! Har inga tvivel om att hon inte skulle klara av sin VUB! Hon är ju som gjord för maskiner! Skulla jag någonsin hamna i resp så är det bara hon som får skruva på knapparna! Ska ha en lapp om det i plånboken, tillsammans med organdonationskortet! Och nej, jag vill inte donera mina stackars organ! Och vem skulle vilja ha dem ändå! Det är ju utslitna!

Idag hände något häftigt! Jag hade planerat att sova hela dagen pga att jag skulle börja jobba inatt efter semestern! Men kl 12 så ringer telefonen! Det va chefen som undrar om jag vill förlänga semestern och vara ledig inatt! Självklart svarar jag och blir ledig till imorgon natt! Helt underbart! Så idag har jag utnyttjat dagen med att sitta framför datorn, fika med Lisa, laga mat och titta på TV! Precis så en perfekt semesterdag ska vara!

Annars har det varit ganska lungt idag! Inatt skrev jag ett nytt inlägg men det raderade jag idag! Tjatar ju bara om detta jäkla bröllopet! Tycker synd om er som läser detta eviga tjat! Dax att hitta nåt annat kul att fokusera på! Ingen som planerar nåt skoj att se fram emot? Alla bidrag mottages tacksamt!

Har hittat en gammal skiva med Lars Winnerbäck! Underbar kille det där! Han vet minsann vad musik är! Och det har jag inte sagt om någon sedan jag lyssnade på New Kids on The Block eller sedan Mattias Holmgren slutade i Barbados!  Ang Barbados så har min stackars högra fot inte läkt ordentligt sedan jag stukade den på en konsert med dem på Eringsboda Brunn! I pausen skulle jag backstage och hoppade smidigt upp på scenen! Dock så ser jag inte den en meter höga högtalaren utan ramlar över denna och blir liggande i en hög! De stackarna som var med mig fick snällt klättra upp och hämta mig på scenen! Och därefter köra mig till akuten! Kanske därför som jag åter igen stukade fötterna förra lördagen!?? Kanske skulle prova helbensgips ett par månader och hålla mig hemma?? Nej, tråkigt!

Inatt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Kanske någon bra film? Eller prata i telefon hela natten? Förslag någon?

Nu ska jag försöka ladda upp bilder från lördagen då jag va ute med Annica, Tina och Angelica! Tack för trevligt kväll förresten!

Puss och kram!

   

Försöker efterlikna Perelli!


Söndag med allt vad det innebär!

Man ska inte vara gnällig men dagen innan man ska börja jobba efter sin semester så känns det lite olustigt! Idag måste jag alltså göra allt på min långa lista som jag skulle gjort under två veckor! Och nu har jag bara några timmar på mig! Tur att det bara är jag som lider av de luddiga gråa råttorna under sängen! Igår va det en blöt kväll! Blöt i den benämningen att det ösregnade hela kvällen! Tack och lov hade vi en snäll chaufför som körde runt oss galna brudar överallt! Först hämta Annica, sen till Angelica, sen hem med Annica för att hon va bakfull från fredagnatten så hon skulle hem och sova!! Sen skulle vi till Preem och shoppa lite innan vi slutligen blev avsläppta vid Nivå! Hemma hos Angelica va det mycket trevligt! Det var en samling härliga tjejer som inte setts på 3 månader så det va ett kärt åteseende! Mycket prat om det viktigaste i livet! Sex! Haha! Tina och Annica skulle kunna starta en spalt i Hemmets veckotidning! Längesedan jag skrattade så mycket! Riktigt härligt! Väl inne på Nivå så försvann Angelica och Tina! Där stod jag ensam kvar! Utan min väska! Nästan gråtfärdig så började jag tassa runt där i min ensamhet! Efter mycket om och men så hittar jag dem på övervåningen där de hittat några killar som hade ett X antal flaskor med olika blandningstillbehör! Det kändes lyxigt! Men lyckligast var jag över att ha hittat min väska! Efter en stund så kände jag mig dock lite sömning och tassade hem till min lilla säng! Idag är det som sagt söndag och jag har precis vaknat! Kl är lite över 4 så paniken börjar komma krypande! Så nu ska jag plocka fram skurmoppen, dammtrasan och pysselblocket och sysselsätta mig resten av kvällen! Hoppas ni alla haft en innehållsrik och härlig helg! Puss och kram på er alla!

Regn!

Hej på er alla! Lördag eftermiddag och det är underbart ösregn ute!! Igår tillbringade jag en hel kväll med min underbara granne Kicki! Vi åt kinamat och tittade på film! Efter filmen var slut så började vi exprimentera på den där makeover sidan igen! Fasiken vad snygg hon blev! Tyvärr kan jag inte säga det samma om mina bilder! Men när man har druckit lite vin så tycker man ju alltid att man är snygg och vad gör Lina då? Jo, då lägger hon ut dessa hemska bilder på facebook så att alla kan se dem! Hur blåst får man bli? Hoppas inte alltför många hann se dem innan jag raderade ut hela det albumet idag! Har idag försökt lösa inbjudningskortsproblemet! Personalen på Gallerix måste tro att jag ska ha ett bröllop med flera hundra gäster, eftersom jag är där och shoppar hela tiden! Men nu hoppas jag att det ska vara nog! Nu ska jag bara pyssla ihop dem igen!! Och det ska ju bli jätteroligt att göra samma sak en gång till... Eller inte! Idag har Annica kommit hem från Skåne! Vi ska till Angelica ikväll och dricka vin! Ska bli såå roligt att träffa dem! Har ju inte sett dem på hela sommaren! Undrar om det finns några söta killar ute ikväll? Kanske lika bra att raka benen ifall det dyker upp någon fin sak! ;) Imorgon ska jag förbereda mig inför måndagen! 2 veckors semester är nu slut! Kan inte fatta det! Men det ska bli skoj att komma igång och träffa de nya tjejerna som ska börja på avdelningen! Och alla andra också så klart! Ha en bra kväll! Kram på er!

ARG!!!

Jag vet egentligen inte om denna jäkla bloggen är min grej! Kommer att avslöja mer än vad jag vill!! Klockan är nu halv 3 på natten/ morgonen och killen som vi precis har utnämt till toastmaster har gått hem! Det va jättetrevligt att han kom förbi! Dock så har det varit mycket beslut kring vårt kommande bröllop de sista dagarna! Prat om inbjudningskort m.m. med min kära mor och svåra beslut om min klänning var rätt eller inte! Idag har jag varit hos min fantastiska sömerska Semona som verkar ha en trollstav innaför tröjan!!! Åhhh vad jag tycker om henne! Men.... När toastmastern Nicklas kom och med spänning öppnar sitt inbjudningskort så frågar han vart bröllopet kommer att vara och vilken tid!! Jag skrattar lite och ber att han läser det igen!!! Nej inget svar på frågan!! Lilla Lina har duktigt nog glömt att skriva ut kyrka och klockslag på mer än häften av alla inbjudningskort! Och dessa som jag har suttit med timme ut och timme in!!! Tycker att alla tecken pekar mot att det är dax att ställa in denna tillställning!! Varför kan det bara inte gå min väg!!?? Känner mig så frustrerad just nu!! Grrrr! Får väl gå och lägga mig och försöka ta nya tag imorgon! Va förresten uppe på jobbet för att justera mitt schema! Kan lika gärna skicka min hyresavi till landstinget! Jag bor ju där!! Åhhh jag måste vara grymt tråkig att läsa om! Ska försöka bättra mig! Puss och kram! Och till Bodil så ser jag fram emot kameran!

Hej!

Ny dag och den är snart slut! Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Vaknade redan kl 12 idag! Fick ett tips av en kompis att gå in på www.taaz.com och efter detta så har jag suttit vid datorn! Lite mix med knapparna och jag gick från svarthårig till ljushårig! Har dock hört att jag ser ut som Charlotte Perelli så det va väl inte så lyckat! Får väl mixa vidare så jag blir normal igen! Hoppas ni haft en bra dag! Kram

Då va det natt igen!

Jaha, då va det natt igen! Blogg verkrar kanske vara min grej! Dock så har jag inte lämnat ut min adress till någon! Vet ju inte om jag vill att någon läser detta! Men snart så hoppas jag att min blogg publiceras som Carries Sex and the city spalt! Jag tror absolut på mirakel! Efter att ha tittat på Cityakuten och efter det börjat planera att färga håret så tog alla ideer slut! Jag stod i valet och kvalet om jag skulle fortsätta vara svart i håret eller om jag skulle utmana alla blondiner och bli blond! Efter starkt övervägande med mig egen motvilja så blev det svart trots allt! Jaja, snart dax för en ny färgning och då kanske alla blondiner får sig en utmaning trots allt ;) Precis när jag står och ska skölja ur färgen så ringer telefonen! Min aktiva vän Helena vill att jag ska följa med på en prommenad! Som vanligt så morrar jag fram ett elakt nej, men efter en stund så inser jag att det kan vara nyttigt och ringer upp henne igen och säger att det kan väl vara ok med en KORT prommenad! Trots regn så va det riktigt skönt! Jag ska nog inte morra så mycket! Idag har jag planerat fredagskvällen med Anna och en massa vin! Ska bli riktigt skoj! Nu inatt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Hoppas hitta någon bra film i DVD högen! Emil i Lönneberga eller Pippi på de sju haven kanske!? Ha det gott! Kram kram

Ny dag!

Det är minsann inte lätt att ha semester! Inatt uppsökte jag inte sängen förrän kl 04.30 och idag fick jag ställa klockan på 14.30 för att hinna upp för att titta på Cityakuten!! Det är tufft att behöva passa tider! I alla fall så är det sista semesterveckan och på måndag ska jag åter igen få ta på mig de sexiga (Skämt!) vita sjukhuskläderna! Ska bli trevligt att få lite rutin på vardagen igen! Idag vet jag inte vad jag ska ta mig för! Tror kanske att jag ska ta fram dammsugaren... Sen blir det nog TV:n igen! Varför göra mer än man måste? Hoppas ni har en bra dag! Kram

JAHA!

Ja, jag fattar verkligen inte någonting! Har fått ett fint meddelande av någon Mattias att jag har en fin bild! Tack söta du! Blir så arg att jag är så grymt oteknisk! Jag ska verkligen anstränga mig för att visa att jag kan! ( Annars kanske det finns något söt tekniker som kan visa mig!!!??? ) Grrr! Hatar datorer!

DETTA ÄR JAG!


Jag har en blogg!

Ja nu jäklar har jag skaffat mig en blogg! Inte för att jag vet vad jag ska underhålla alla mina kära läsare med, men jag hoppas att någon ska få en härlig inblick i mitt liv någon gång då och då!
I alla fall så heter jag Lina Ishav! Blir i oktober 28 år! ( Herre min tid) Men jag vill gärna tro att det är en trevlig ålder! Som sjuksköterska på en Thoraxklinik så upplever man en hel del men tragiskt nog för mina läsare så har jag tystnadsplikt och kan inte delge allt spännande jag får uppleva! Jag får försöka delge allt annat spännande i mitt liv!
Ialla fall så planerar jag bröllop på nyårsafton! Som det känns nu så kommer jag att rusa ut ifrån den hemska kyrkan utan att säga ja! Vem utsätter sig för denna påfrestning frivilligt??? Det kan sluta hur som helst den dagen! Spännande!
Ja välkommen hit! Jag ska försöka underhålla er på bästa sätt!
Hörs snart!
Puss Lina

Välkommen till min nya blogg!

Jag har skaffat en blogg! Välkommen till mig! Hoppas vi ska ha grymt trevligt tillsammans! Puss och kram!

RSS 2.0