VERSACE

Jag testade min nya parfym igår! Bright Chrystal från Versace. Mmmmmm jag doftar helt underbart! Hur ska jag kunna vänta till nyårsafton innan jag får använda den igen? Jag får spruta lite på kudden och dofta i smyg!

Idag har jag fått kommentarer från 3 nya läsare! Man blir så glad! Välkomna till mig! Jag hoppas ni kommer fortsätta att titta in till mig!

Igår var jag på en underbar middag! Min gamla klasskompis Camilla och hennes Johan hade förberett i veckor för denna tillställning! Välkomstdrink, middag, dessert och drinkbord! Trevligt sällskap, god mat och god dricka! Och deras lägenhet var helt magnifik! Högst upp, utan hiss, men med en utsikt som överträffade allt! Johan var snäll nog att ge mig ett USB minne, med 450 låtar från de bästa 80 och 90 tals hitsen! Snacka om att jag kommer att kunna dansa här hemma i vardagsrummet! Tack snälla Johan och Camilla för denna kvällen!
Kl 00.30 gick taxin in till stan! Vi hamnade på schlagerbaren eller vad det nu heter! Där tappar man bort de flesta men jag håller ihop med Mimmi! Mimmi var för övrigt kvällens fotograf, men några bilder har jag ännu inte fått se! Jag hoppas kunna publicera dem inom en snar framtid!
Kvällens sista timme avslutades med Mimmi på Nivå och ett glas vitt vin! Mycket trevligt!
När jag va hemma kl 03.15 så började jag titta på en film! Min STORA kärlek! Jag tycker det är en helt fantastisk film! Äkta och stor kärlek, precis som det ska vara!

Somnade vl runt 05 och idag ringde klockan 09.00! Dansträning i idrottshallen! Ni kan ju själva tänka er i vilket medvetandetillstånd jag befann mig i! Men det va skoj och det kommer att bli ett läckert shownr nästa helg! Ser fram emot det!

Ikväll saknar jag mina mammor! De är ju inga ensamma mammor som söker, men jag saknar dem på TV i alla fall! Får väl hitta någon rolig film att spana på!

Hoppas ni alla haft en underbar helg och en mysig söndagkväll!

Puss och kram



Johan!

Stackars lilla Johan! Efter den hysteriska tjejen i publiken trodde jag lätt att han skulle få stanna kvar! Han är ju sååå söt! Robin var outstanding idag!! Hoppades dock på att Alice skulle få åka hem! Och tillslut så tror jag det blir Kevin som vinner! Det är Idol jag talar om! Johan är en liten sötis som förtjänar finalen! Ja han är ung och dum, men söt och charmig!!

Idag har jag varit hos Nico och Anna! Vi har druckit champange och ätit tårta!! Vi har firat att Nico är klar med sin AT och nu är LEG LÄKARE!!! Grattis Nico!! Finns ingen bättre husläkare än du! Det va en mysig eftermiddag som avslutades på ett besök på JYSK med Anna!

Jag sov till kl 15 idag! Dumt Lina!!

Imorgon ska jag sola med Mimmi innan vi ska på fest hos Camilla och hennes Johan! Det va attans vad alla heter Johan!

Ha en underbar kväll/ natt!

Puss på er!

Minus 2000 kr!

Ja det gick snabbt att bli av med 2000 kr idag! Efter jobbet så gick jag en runda på stan!
Jag lyckades hitta våra bröllopsdofter! Enl alla bröllopstidningar så ska man hitta en särskild parfym inför just bröllopsdagen! Jag köpte varsin ny underbar doft!

Efter detta blev det glansiga strumpbyxor från Wounderful!

Sen blev det Cubus! Där var det 25 % rabatt på allt utom kläder! Jag shoppade loss med mascara, hårfärg, ögonbrynsfärg, naglck och nagelsmycken! 600 kr till! Jippi!

Slutdestinationen blev Systembolaget där jag bokade champange til Nyår! 1050 kr till! Shit!! Där va den lönen!

Men även om det var dyrt så har jag jävligt snygga naglar nu och luktar grymt gott!

Extra bonus är att jag fått semester imorgon! Underbart! Jag plockade fram skurspannen idag men tröttnade snabbt!

Ennan annan cool grej jag gjort idag är att jag gick in på favoptik.se. Där kan man beställa hem 6 provbågar som man sedan kan beställa efter sina egna synfel! Och detta för bara 349 kr styck! I julklapp har jag önskat mig 3 par! Lovely! Nu kan jag ha snygglas, hemmaglas och jobbglas!! Fantastiskt!!

Som den perfekta avslutningen på kvällen så kom min lillebror med min favorit mat ända från Malmö! Crispy beef från Lemon grass! Ni bara måste gå det! Riktigt underbart gott!! Mums mums! Tack snälla lillebror!

Nu ska jag sova!
Puss och kram

Peter är en underbar bonde!

Åhh vad jag älskar det programmet! Jag kan inte fatta att jag överlever mellan onsdagarna! Idag blev jag till och med generad när Ville satt och gav sin kärleksförklaring för Peter! Jag tror dock att Peter är killen för Peter! Trygg och snygg!
Magnus är så duktigt blåst att han borde bli spolad av alla de tre brudarna! När han sa åt Linn som är en jättesöt tjej att hon inte var någon Playboy tjej och vägde mer än hon såg ut att göra på korten hon skickat in!! Men säger snabbt efteråt att det går ju att göra något åt några extra kilo! Grrr! Han är ju själv en blek och småmullig! Hoppas Linn hittar något bättre!
Per hoppas jag väljer Åsa! Men vad det såg ut som så hånglar han nästa veckan med den andra blonda! Jaja, det kanske kan bli bra det med!
Och Hanna, hon ska ju självklart välja Elias! De är ju så söta tillsammans! Åhhh så spännande!

En annan grej som jag har kommit på idag! Jag ska gå på bio den 5 december! Jag som i vanliga fall inte alls gillar att gå på bio ska traska dit! En fransk film som heter "De vuxna"! Enda anledningen att jag ska gå dit är att Björn Gustavsson är med! Min fina lilla kille!! Haha! Vill någon gå med mig??

Dax för sängen! Ska upp kl 06 imorgon! Eller idag blir det ju nu! Fy fy fy!!

Ha det bra allihop!
Puss och kram


Bilder!

Hittade några fina bilder!!

Fina Linnea!


Fina Marielle!


Älsklings Kompis!


Oväns rumpa!


Lyckliga jag!


Puss på er!


Cinderella!

Nej jag är ingen Cinderella! Jag har skoskav! Men däremot har jag sett en underbar film idag som heter: Another Cinderella Story! Underbart söt film!! Dans och hångel! Myselimys! Efter detta fortsatte jag med att titta på Skönheten och odjuret! Fin musik! Avslutade TV tittandet med avsnitt 12 på Prison Break! Börjar tycka att det är lite väl uttjatat nu! När ska det ta slut??

Har varit hos min magiska trollfe Semona idag! Jag som var så nervös för att armarna på min klänning skulle vara för små var helt perfekta!! Sjalen hon sytt va urläcker! Och jag får även låna hennes mormors päls! En äka brunbjörn som kommer att värma mig till och från kyrkan! Helt underbar! Semona, du är bäst i världen!

I eftermiddag har jag även hunnit med att fika med Kickan! Börjar få en ordentlig mage nu! Hon är så attans vacker! Nu är det bara 2 månader kvar innan lilla pyret tittar ut! Ska bli så attans spännande! Det var härligt att prata med henne ett par timmar!

Nu är det städning som gäller! Imorgon är det dax för jobb igen!
Ingen som har hört av sig om finalplats i bloggsm! Förstår inte varför!

Puss och kram


Stackars mamma söker!

Jag som trodde så på Micke och Nina! Och så är det redan slut! Va fankan! Trodde lätt att Johanna skulle spola Alex! Eller att Alex skulle vara smart nog att spola Johanna! Men nej! De två idolbarnen Lisa.-Marie och Marilyn kämpar på med mamma Johanna som är så käääärrr att honnnn döööörr!! Stackars små barn!!
Och Anette och Richard! Porrfilm mitt på dagen!! Som vuxen människa måste man inte äta upp varandra framför kameran! Och älska en människa efter 5 veckor?? Bra jobbat! Tänker på Anettes dotter Och Richards son som är nästan jämngamla och borde bli ett par istället! Så attans söta! Nog för att jag gillar hångel, men man behöver ju inte överdriva! Vi har fattat att de ÄLSKAR varandra på alla plan! Anette och Richard alltså!

Hittade en annons om SM i blogg! Underbart! Undrar dock vad man ska skriva om för att få vara med! Enligt Rix FM morgon Zoo så ska bloggen vara rolig! Får nog lägga ner den drömmen! Man får hålla sig till att vara amatörbloggare! Men det är inte fel det heller!

Ser fram emot onsdagen då jag ska kunna blogga vidare om Bonde söker fru!


Puss på er!


Älskar min Kompis!

Japp! Hon är det bästa som finns! Och hon är min katt!! Ikväll hade hon små tovor under baktassarna! Inte populärt! Men med lite motsträvan så fick jag raka av dem! Nu trippar hon på klorna! Hon är världens vackraste misse!!

Idag har det varit fullt ös! När jag kom hem i morse efter en totalstressig natt på jobbet så fick jag attans ont i magen! Får alltid det när jag känner mig stressad! Lyckas somna runt kl 11.00! Kl 16.00 ska jag vara på möte för att planera julfesten! Trodde inte vi hade koll på läget men nu ser det ut som att det kan bli en superfest!!

Efter detta har jag haft bröllopsnoja! Jag har traskat omkring i mina brudskor! Börjar bli ganska bekväma!
Jag har ordnat med alla vigselprogram! Prästen är klar! Pratat med tärnan som äntligen fixat klänning! Ordnat med presenterna till gästerna! Samtidigt som jag lyssnat på bröllopsmusik och gråtit! Usch vad jag är löjlig!! Imorgon ska jag till Semona för en sista test av klänningen! Hoppas armarna sitter där de ska!!

Puss och kram


Extra möhippa!

Japp, igår var det dax för möhippa Nr 2!! Underbart!! Mina fantastiska jobbarkompisar hade planerat en helkväll för mig!
Trots att jag var lite tveksam att gå på fest hos Swissan pga en hård arbetsvecka så traskade jag dit! Linda hämtade mig kl 18.55! När vi kommer dit så är det så attans tyst så jag frågar om vi är först! Sen när jag kommer ut i köket så ser jag ett bord dukat med en massa mat, drinkar och ballonger i taket! Och suprise så hoppar det fram ett gäng glada brudar! Förutom Linda och Susanne så var det Lisa, Gunnel, Ann-Charlotte, Ulrika, Semona, Ingrid och Kajsa!! På huvudet fick jag en vacker slöja som var gjord av Ulrikas vita panellängder!! Efter detta fick jag kondomer på mig som jag skulle sälja under kvällen!

Sen var det välkomstdrink a la Barcardi ruzz!! Smarrigt! Extra läckert att de var i Sex and the city glas! Sen va det mat!
Kyckling/ pasta sallad, laxpaj, kasslerpaj, salsa, små skalskålar med räkor och chiliröra, ostar, bröd m.m. Underbart gott! Till detta fick vi vitt vin! I mängder! Sen efterrätt var kaffe, after eight, äppelkaka och vaniljsås! Mums! Och sen kom chips och ostbågar! Under kvällen sysselsatte vi oss med att sjunga SINGSTAR!! Jag älskar singstar!! Sjöng tills jag blev blå i ansiktet! Stackars de andra som fick lyssna på detta skrålande! Grannarna måste ha tyckt att det var katastrof eftersom de ringt väktare som kom och knackade på dörren! Han var mycket trevlig, men berättade då att grannarna klagar på hög ljudnivå och att vi kunde lugna ner oss lite! Haha! Jaja, klockan närmade sig 24 så det var ändå dax att traska ut! Det var dax för O´learys! Där dansade vi loss! Jag lyckades sälja 2 kondomer a 20 kr styck! ( Förmodligen för att 20 lappen fick sättas mellan brösten!) Vi dansade på och hade superskojigt!

Vid 02.30 hade de flesta lämnat stället så jag och Linda gick bort till Nivå för att avsluta kvällen med ytterliggare ett glas vin! Sen va det hög tid för mig att gå hem och sova!!

Tack alla för en underbar kväll! Jag bjuder på fika för kondompengarna!
Puss och kram


Godis!!

Jag skulle kunna slå någon riktigt hårt för att få lite godis just nu! Jag har varit godissugen i en hel vecka men jag har minsann inte käkat en enda bit!! Jag är så attans duktig! Men nu när det är nattjobb inatt så är blodsockret redan i obalans så jag kan väl lika gärna ta med mig en påse godis till jobbet!

Idag när jag hade min vanliga "läsa blogg till frukost" så hittade jag en tjej som skrivit om sitt bröllop! Ett helt år innan! Och det var inte att nu är det snart dax för bröllop utan det var dag för dag och nedräkning av klockslag till vigselakt m.m! Är det så jag borde göra? Skriva om alla delatjer så att man vill kräkas när man läser det?? Jag har ju bara 6 veckor kvar, knappt det! Vill ni ha alla detaljer??

Nu ska jag försöka få något vettigt gjort innan jag ska till jobbet!
Hoppas att alla som är ute och roar sig ikväll inte har jätteroligt utan mig!

Ha en härlig fredagskväll!
Puss och kram


Accu-Chek

Japp så heter min nya kompis! Accu- check smart pix! Visst låter det häftigt! Tekniken går framåt och jag kan nu ladda in min blodsocker apparat i datorn! När den har fått in alla värden så ritar den upp kurvor, medelsocker, veckosocker, tabeller, högt, lågt och lagom! Herre min tid! Men grymt överskådligt! Finns en del kvar att jobba med, men det ser betydligt bättre ut nu är vad det gjorde förra veckan! Kanske löser sig för mig med!?? Men bara kanske...

Idag har jag tittat på vad jag tror är näst sista avsnittet på Prison Break! Ja man kan verkligen fundera på hur det ska sluta! Jag tror minsann att fina M får checka in på maskhotellet trots allt! Tyvärr!! Tror ju inte att det ska kunna bli en lösning på hela soppan på ett sista avsnitt på 43 minuter! Jag hatar serier! Nu ljög jag! Jag älskar serier! Men bara när det slutar med lycka och kärlek!

Dagens absolut tråkigaste är att min fina lillebror har ytterliggare en kompis som har dött! Det har varit ett tungt år för det kompisgänget! Kan fortfarande börja gråta när jag tänker på Albin! Och nu är det denna andra killen! 22 år! Tragiskt! Livet är så otroligt orättvist!

Håll tummarna att det blir en fortsättning på drömmen jag hade förgående natt, inatt! Det är coolt att veta hur mycket som händer, bara man ska byta batteri på en telemetridosa!

Puss och kram ( Igen! )


Dröm!

Åhhh vad jag har sovit gott inatt! Jag somnade kl 22.30! Vaknade 01.23 och insåg att jag hade flera timmar kvar att sova! Har haft en underbart härlig dröm inatt! Inte för att jag kan avslöja den... Men om jag ska avslöja något så är det att om jag någonsin ska bli inlagd på min avdelning så ska jag ligga på sal 4! Ett enkelrum! Där kan det hända mycket grejer! När man har en sådan mysig dröm så är det alltid enklare att stiga upp! Dock så va sal 4 inte lika romantiskt idag på jobbet som i drömmen! Haha!

Ikväll ska jag försöka sysselsätta mig lika bra som jag gjorde igår kväll! Men imorgon är det tillåtet att sova länge eftersom jag ska jobba natten! Hur kul är det att jobba en fredag natt??

Ser fram emot festen hos Swissan på lördag!

Stort grattis till min B som idag klarat av att jobba dagen med mig! Har insett att ålder inte har så stor betydelse längre! ( Om du förstår vad jag menar...)

Puss och kram på er alla!


Kreditgräns!

Idag har jag shoppat över min kreditgräns!! I en underbar affär!! På apoteket!! Vilka roliga saker de har där! De har krämer, stift och salvor för det mesta! På "intim" hyllan hittades flera bra krämer att smörja med efter rakning! Kanske dax att testa på det riktiga utbudet på Apoteket! Insulin har man ju tröttnat på vid detta laget!!

För att inte somna när jag kom hem från jobbet så har jag sysselsatt mig med ett flertal spännande saker! Jag har bland annat rensat handfatet! Sååå groteskt äckligt!

Bonde söker fru var riktigt bra ikväll! Hoppas att alla bönder hittar sin blivande! Men jag förstår deras dilemma! Tänk att vara småförälskad i 4 stycken och sen successivt behöva välja bort en efter en! Inte lätt alls! Jag hoppas på ett äktenskap med Peter! Eller jag kan ju i alla fall få bli stallskötare! Niklas och jag kan bo på loftet! Och kanske få låna poolen mot en och annan mockning! Haha!

Nu är kl snart 22 och jag ska gå och sova! Har inte hänt på flera år att jag har gått ner i loppelådan så tidigt! Håll tummarna att jag somnar!

Puss och kram på er!


Att jag aldrig lär mig!

Ja det är sant! Aldrig att jag lär av mina misstag! Aj som satan vad jag har ont på mina brännblåsor på ryggen! Ändå låg jag bara i det där solariet i 15 min! Och jag ser ändå ut som en kokt hummer!! Mimmi som var med har precis kommit hem från Egypten och var lika brun som jag var vit! Hon kommer ut från solariet efter 28 minuter och liknar en gyllende pepparkaka! Hate her! Varför är jag alltid den som ska vara den lidande röda!?! Ialla fall så va hon grymt cool i sina flätor hon gjort! Vill med ha!!!!!!

Tårtan idag går inte att beskriva! Den var helt underbar!! Riktiga små konstverk serverades! Och vi fick välja precis vilken smak vi ville!! Trots oenighet till en början så slutade det med smak av vit choklad och hallon! Mums mums mums!!
Att vi fick en massa tårta med oss hem spred sig snabbt! Mamma och pappa kom på en snabbvisit för att visa sitt nyinköpta kök till lägenheten! Det kommer att bli riktigt läckert!
Helena tittade förbi och fick lite tårta! Och Nico och Anna kom en runda innan de skulle simma!
Ellinor och Martin på Café Systrarna Lindqvist ska ha all positiv reklam de bara kan få! Alla mina gäster ikväll är helt förälskade i tårtan!

Extra kul idag va att träffa Anne! Det va länge sedan! Såå fin i sitt hår! Hopas du och Mia får en bra vecka på IVA!

Nu ska jag ta och badda min svidande hud!! Aj aj aj! Stackars lilla Lina!

OBS!! Det är inte jag på bilden!!

Puss på er!


Make me a supermodel!

Vilket toppenbra program! Vilka små sötnosar det finns här i världen!
Efter gårdagen hos min fotograf så vet jag att även jag skulle platsa i det programmet. Inte för att jag är modellsnygg utan för att jag tycker att det är så kul att se vilka mirakel man kan göra med kamera och redigering!

Eftermiddagen spenderades framför TV:n och filmen: Mitt stora feta grekiska bröllop. Vilken söt film! Hoppas dock på mindre hysteri kring mitt eget bröllop!
Imorgon ska jag smaka tårtan! Spännande!! Och ikväll har vi träffat toastmastern! Anar en viss hysteri trots allt!

Denna veckan jobbar jag sex pass! Jag kommer att avlida efter halva veckan!

Nu börjar nästa film! Into The blue. Inspelad på Bahamas. Underbara undervattensbilder!

Hoppas ni alla får en härlig vecka!
Kram kram kram




Fotograf!

Idag ska jag träffa en fotograf! Ska bli riktigt spännande och se vad detta slutar! Kanske blir ett smakprov här på bloggen?
Hittade en annan härlig bloggsida idag! Den handladr om hunden Rudolph. Underbar liten vovve!
Finns många roliga bloggar att läsa! Man har de dagliga man kollar in så fort man vaknar!
Det går inte en dag utan att jag kollar på Anne´s eller Linnea´s blogg!
Linnea har idag skrivit om Landstinget Blekinges besparingar! Mycket bra skrivet!!
Inatt har jag sovit extra gott! Det är alltid så första natten när man har julpyntat och det tindrar så fint med ljusslingor! Känns som att sova på ett tivoli! Haha!
Nähä, nu är det bråttom! Ska vara klar för avfärd om 2 timmar!
Ha en härlig lördagskväll allihop!
Puss och kram

Lite lite bättre!

Ja idag känns det faktiskt lite bättre! Natten på jobbet va helt ok! Hann med att ändra både schema och ordna med bordsplacering!!
Hann prata med chefen innan hemgång så from 25 januari så är jag nattfri ett tag framöver! Nu ska jag jäkla bli den perfekta diabetikern!!
Detta har jag idag firat med att städa ur kyl, frys och skafferi i samma anda som Anna Skipper skulle gjort! Det blev tomt! Men med bättre chanser att fylla på!
Ikväll har jag muntrat upp mig med att julpynta!! Det var verkligen på tiden! Jag som brukar göra det i början av oktober!!!
Behöver nog trots detta en extra dag att hitta tillbaka till mitt riktiga jag!! Sen jäklar!! Vill inte känna mig som katten på bilden!!

Kram på er!

Ska nog sluta....

Jag ska nog sluta blogga! Känns som att jag bara har negativa saker och skriva hela tiden!!
Igår var jag hos min diabetessjuksköterska! Ajajaj inget bra! HbA1c på 8.1. Det är alldeles för högt! Och jag hatar att inte ligga bra i mitt blodsocker! Blir alltid så besviken på mig själv! Ulla som är en fantastisk sköterska peppar och piskar på ett bra sätt! Ska åter till henne om en vecka! Nu ska hårdhandskarna på! Nu har jag till och med kommit så långt att jag insett att jag kanske måste begära mig nattfri ett tag! Inte för att jag vill, men för att jag måste!!
Som pricken på i:et så var vi på "symöte" med några jobbarkompisar igår kväll! Mycket mysigt och trevligt... Men med lite vin i kroppen blir alla så snälla och ska hjälpa mig med min misskötta diabetes och plågade kropp! I ren välmening får jag ca 100 olika förslag med saker de ska hjälpa mig med!! Tillslut blir det för mycket! Och jag börjar gråta!! Typiskt mig! Men när jag känner mig trängd så klarar jag inte trycket! Kändes skönt efteråt! Men idag känns det pressat igen! Inte bättre av att jag ska in och jobba inatt! Har sovit bort hela dagen och har högt blodsocker!! Grrrr! Kan man inte bara bli inlagt på sjukhuset tills detta har ordnat upp sig!?? Ibland hatar jag att vara fet och diabetiker!

Om någon har slutat läsa vid det här laget så förstår jag det! Haha!

En extra tanke till Karin som fått placering i NordNorge i 6 veckor! På måndag ska hon åka dit! Det är ju nästan uppe i Ryssland! Haha! Fy för att jobba i hemtjänsten och köra runt i dessa små snöbelagda byar! Hoppas inte bilen går sönder! Och att det blir lemmelinvasion!
Nu ska jag förbereda mig inför natten på jobbet! Ska bara äta lite middag innan!
Kram på er alla!

Har ingen rubrik idag!

Känner mig bara tom! Tom på ord! Tom på känslor! Ibland är det skönt! Ibland är det bara jobbigt! Just nu känns det jobbigt! Kanske hösten? Kanske mailet jag skickade till en kompis på Irland igår? Kanske att mamma och pappas hus är sålt? Kanske behöver jag en resa till en öde ö i 4 månader???

Imorgon har jag en tid till min diabetes sjuksköterska! Hade helt glömt bort, men det är väl lika bra att traska dit!

Fick helt oväntat semester inatt! Kanske borde jobbat! Att vara hemma ger mycket tid att tänka.... Inte bra!

Kram


Redovsining av helgen!

Ja då var det söndag kväll och det är dax att redovisa vad som hänt under helgen!!
I fredgas träffade jag Marielle och Linnea! Vi käkade pizza och godis! Och drack vin!! Det var riktigt mysigt! Ska försöka ladda upp lite bilder någon dag!!
Vi hamnade framåt natten på Nivå! Där fanns en mycket trevlig ST doktor i internmedicin som heter Magnus som jag försökte få till diabetesdoktor! Mycket trevlig kille! Det visade sig att han själv har diabetes! Och i februari ska han och han tjej få tvillingbebisar! Är det inte underbart!!?? Stort grattis till dem! Dock fortsätter jakten på en bra diabetesdoktor!!!

Ett minus med att dricka vin är att man tappar sin vanliga koncentration och att man kanske ibland skickar iväg sms som man inte borde!! Jävligt illa! Alltid får man skämmas dagen efter!! Nästa gång får mobilen stanna hemma!!

Lördagen bestod av jobb! På kvällen kunde jag inte sova utan satt framför TVn och lipade till de sista avsnitten i Beverly Hills säsong 5!! Åhh det kan ju inte bli bättre!! Tänk om jag kunde välja mellan 2 killar som Brandon och Dylan??

Söndag= jobb! Och KROPPKAKOR!!!! Mums så underbart gott!! Mamma och pappa är bäst i världen som fixat detta idag! Hela 5 stycken gråa kroppisar tryckte jag i mig! Nu ska jag inte äta på en vecka...
Annars så har kvällen bestått av tv tittande!! Det har varit en helt ok helg trots en massa jobb!

Hoppas ni själva haft en bra helg! Hört att det finns många fina människor i Karibien varav dagens bild!!
Puss och kram


SPA kväll!

Kände att min kropp förtjänade något trevligt idag, så ikväll har jag unnat min en hemma spa kväll! Underbart!
Jag började med att plocka ögonbrynen! Och sen rakade mina ben! Duschade i norsk havssalt peeling!! Åhh vad den hettede men skönt efteråt! Sen smorde jag in mig i norsk havslotion! Sen färgade jag håret! Och sen färgade jag ögonbrynen! Och nu sist har jag målat naglarna!! Underbar kväll! Och allt detta till härliga låtar från Disney!
Kvällens baksida! Fan vad det gör ont att plocka ögonbrynen! Och vad man ser hemsk ut efter att ha färgat dem! Mer färg i huden än på håren! Och vad man är rödflammig och hemsk efter peeling! Och vad man ser ut med hårfärg i både nacke och panna! Inte för att tala om hur det ser ut med svart färg på dörr, golv och tapet!!! Ska nog ha spakväll på salong nästa gång! Men jag lukar gott i alla fall....

Igår va jag på Nivå med jobbarkompisar! Mycket trevligt! Och god mat! Men dyrt! Men det kan det vara värt! inte ofta man är ute och äter!! Tjänade in mkt på att dela en hel flaska vin med Marielle! Det är i alla fall alltid lika skoj att gå ut och träffa dem man jobbar med privat! Hade lite förfest innan med dem som ville komma!

Fick kompa en timme från jobbet på eftermiddagen! Var så trött att de trodde jag skulle somna stående på jobbet! Åhh vad det är hemskt att vara så trött! Ska söka läkarhjälp! Eller testa att sova om nätterna??? :)

Åhh jag höll på att glömma det viktigaste jag gjort idag! Jag råkade se en artikel i Aller veckotidning om långörade igelkottar! Googlade lite och hittade en sida om den långörade igelkotten Lina som fött bebiskottar! Åhhh vilka vackra små varelser! Nästa husdjur blir definitivt en igelkott!!

Imorgon ska jag träffa Linnea och Marielle över lite vin! Ska bli sååå mysigt!

Puss och kram på er alla!!

 

   

Disneyfeber!!!!

Ariel, Jasmin, Skönheten, Odjuret!! Åhh Disney är fantastiskt!!!!
Nere på botten är allting toppen! Haha! Inga bekymmer, vi bara rymmer! En blåsfisk blåser på! Svänger som attan, sular på mattan! Havet är djupt! Musslor som rappar, snäckor som klappar! Sniglar som tutar ingen vill sluta! Vi har det gott här, havet är vått här! Jag har Disneyfeber!! Tillsammans med en förkylning!!!!

Idag fick jag hedersuppdrag att fixa present utöver en blomma till en jobbarkompis! Jag älskar sådana uppdrag! All Hjärtformad choklad jag kunde hitta och det dyraste vita vinet jag kunde hitta! Men det är hon värd!!!

Idag har jag varit med mamma och pappa och tittat på lägenhet! Inte för att den var vacker men den kan minsann bli!! Håller faktiskt tummarna att den blir deras även om de är i valet och kvalet just nu! Tror de kommer att bli lyckliga där, mina fina föräldrar! ( Som en parantes så glömde jag min mobil i lägenheten!!! Tur att det finns ärliga mäklare!!!)

Ikväll har jag haft telefonkväll!! Jag älskar telefonkvällar!!! Pratar med min tärna Marianne, Anne, Lisa, mamma, m.fl! Skulle hunnit prata med Maria men hon hann somna innan jag hann ringa upp! Attans med! Får prata med henne imorgon!

Imorgon ska vi ut och äta med jobbet på Nivå!  Ska bli mkt trevligt!! Ska ha lite förfest här innan! Mys!!

Såg något fint idag! Vad kan det har varit???

Puss på er!


Söndagen efter!

Om ni bara visste hur trött jag är!! KL 10 ringer det på dörren! Tomas kommer och säger hejdå innan han far till Sthlm!! Självklart vaknar ju Karin!! ( Nästa gång hon är här så  ska jag söva henne!!!!) Kl 10 åker jag upp ur sängen! Mina hatkänslor var starka! Förflyttar mig från sängen till soffan! Där somnar jag om i 5 sekunder! Ligger och småpratar i 2 timmar! Såå mysigt!! Kl 12.30 smiter Karin iväg på lunch och jag städar och diskar för det planerade kalaset!
Jävligt dumt att sockerkaksbottnen är slut och marängbottnarna i 1 miljon bitar!! I alla fall så blev det sönderdelad marängbotten, chokladpudding, chokladsås godis och glass!!
Underbart sällskap av mamma, pappa, lillebror, lillebrors flickvän Tina, Moster Gunnel med man Ronnie, Nico, Anna, Helena och Kicki!! Såååå fina presenter!! Av blivande maken och lillebror fick jag: Sex and the city boxen i en skokartong och filmen! Av mamma och pappa: En Sodastreamer!!!!! Av Kicki: Presentkort på Body Shop! Av Helena: Blommor! Av Nico och Anna fick jag en gul kaffetermos! Skitsnygg från Home Company! Märket är Stelton! Tack snälla!!
Jag är så attans nöjd! Och nu ska jag krypa ner i sängen! Imorgon är det vardag igen!! Och om ni bara kan ana vad jag längtar till nyår när jag ska få träffa alla igen!! Åhhh så underbart!!!
Puss på er alla andra!!!


MÖHIPPA 2!

Nr 7. Ett armband i fina färger! Uteslutningsmetoden där jag har ett smycke från guldfynd och ett armband så anar jag att armbandet är från Helena! Men minnet?? Får en ledtråd! Resa!! Ja, Jag och Helana va på Gran Canaria 1999. Där får jag ett armband på mig mot min vilja! Får tillslut av mig det och Helena och jag blir hotade till livet! De skulle minsann döda oss! Fy vad vi blev rädda! Vi höll oss på hotellet hela den kvällen! Roligt nu i efter hand!! Haha! Det va en resa att minnas!!

Åter tillbaka till smycket från Guldfynd! Jag hade rätt att det var från Pernilla! Dock av fel anledning! Det skulle vara en gåva! Tror fortfarande att det var dåligt samvete av presenttorka! Hon sa att vi inte hade några minnen ihop! Men efter 9 år så har man väl något jäkla minne! Jag kallar det dåligt samvete! Haha!

Efter detta får jag en vacker tiara med rosa, blå och vita dyra diamanter på! Detta med en vacker slöja! Och sen ögonbindel! TACK!! Får sitta på Ronnebygatan och se dum ut ett bra tag! ( Tack mina söta vänner att jag slapp sälja kyssar!!!) Fick traska ner och sätta mig i en bil! 15 min i en bil med ögonbindel utan att kräkas! Bra jobbat Lina!!  Under denna underbara bilresa så ringer min mobil som är beslagtagen!! Karin svarar att jag är på möhippa och inte kan svara men det verkar vara viktigt! Det är min chef Agneta från jobbet! Hon låter bestämd och att det hänt någon som gör att hon måste berordra in någon till natten och det blir jag!! Förtvivlat berättar jag att jag druckit vin men hon säger att om jag slutar dricka nu så hinner jag nyktra till! Jag säger att det inte går och hon säger att jag måste!! Och jag börjar gråta!!! Även om jag berättar att jag inte vet vart jag är och att det inte går så står hon på sig!! Åhhh vilken hemsk känsla!!! Men äntligen hör jag hur de börjar skratta i bakgrunden! Det var ett skämt! Även om det höll på att bli ett hjärtstillestånd så var det roligt nu i efterhand!!
När bilden parkerat så får jag gå en bit och in i en lokal och uppför trappor! Tänk om man vore blind! Hemskt hemskt hemskt!
Vid ankomst till "lokalen" får jag en puss på kinden av någons andedräkt jag känner igen! Linda! Linda från jobbet!! Och hon som jobbat natt!! Åhh vad skoj! Blir placerad på en stol i nästan 30 min innan jag får komma loss! Hinner känna på en massa skumma människor med konstigt och tovigt hår! Och när jag äntligen blev frisläppt så hade jag en rykande vattenkittel framför mig och två fula monster brevid mig! Skrek ju rakt ut! Jävlar vad jag blev rädd! Och det blev ju inte bättre av att glasögonen immade igen efter en timme i mörker av en svart sjal! När jag får tillbaka synen så ser jag min kusin Anne-Sofie från Lund! Underbart skoj!

När vi börjar samla oss för att få biljetter så börjar det dyka upp flera kända ansikten! Lindas make Mattias! Trodde att det var att han kört henne till Rosenholm... Men sen kommer min älskade littebror!! Åhh vad jag tycker om honom! Och sen kommer min blivande.... Och sen Tomas från Stockholm!! Att komma från Stockholm för en svensexa! Helt fantastiskt!! Sen ramlade de in! Johan, Nico, Dennis, Tony, Stefan, Andreas och Gustav!  Och var är vi!!?? På BODA BORG!!!!  Kan det bli bättre!! Nej! Killarna var lite mer dragna än vad girlsen var! Men vi delade in oss i lag och körde stenhårt i 4 timmar!!!! Efter en stund kom Anne-Sofies make Fredrik och förstärkte vårt lag!! Mitt lag var: JAG, Anne-Sofie, Emelie och Karin!
Lag 2. Helen, Pernilla och Helena! Lag 3. Kickan, Anna och Linda!! Åhhh vad vi saknade Kicki som är sjuk och inte kune följa med!! Killarnas lag har jag inte en aning om!!! Men jag är tacksam för Johan och Andreas som bjöd på en välbehövlig paus med öl och snaps!

Kl 18 fick vi lämna fortet! Trötta med vid gott mod så åkte vi åter till stan. Uppdelade mellan Kicki och min lägenhet så fixade vi till oss, så vackra vi kan bli!! Hos Kicki serverades ost och kex! Och vin!! Där var alla tjejerna och Nico som tappat bort boysen!!

Kl 20.00 var det bokat bord på nya Thai resturangen! Åhhh vad underbar god mat! Dock lite dålig bordsplacering! Det blir splittrat om man hamnar vid 3 olika bord! Men det va grymt trevligt ändå! Jag hade ljuvligt sällskap med Kicki som vågade sig ut, Helen och Helena! Stämningen var hög och många gäster stördes säkert av alla glada tillrop!! Som en bonus så satt Johan och sov vid bordet! Och jag fick en Isbjörnsdrink!!!

Efter detta kalas så gick vi hem till mig!! Kvällens drink som Dennis serverade: Dricksglas på 300 ml som han fyllt med Absolut Vodka till 50 %! Som utspädning har han vackert satt dit en pepparkaka!! Underbart!! Avstod dock denna drink!
Här va vi i alla fall: Karin, Helena, Calle, Dennis, Helen, Nico, Anna, Linda, Mattias, Tomas, Pernilla, min blivande och jag! Och party var det! Fick höra många härliga minnen och historier! Att så många har varit rädda för mig! Jag som är sååå snäll??? Fattar ingenting!!!!!

Kl 00.30 stod det en bil utanför! Då va det dax att åka till Schlagerbaren!! Lika lyxigt som innan så fick jag inte betala någonting!! På dansgolvet var det fullt ös! Och jag höll ut ända till 02.40 sen fick jag ge upp!! Då var Lina Ishav helt jävla slut!!! Efter en underbar dag!!!! Traskade hem över torget! Passade på att ringa till jobbet och berätta att jag inte tänkte komma och jobba vilket de förstod långt innan mig! Haha!

Kl 5 kom tydligen Karin hem! Det har jag inte ett minne av! Då sov jag som en liten griskulting under en värmelampa!!!

Men tack alla för en underbar lördag! Åhhh vad jag älskar er!
Puss och kram










MÖHIPPA!!!

Åhh vad jag är lycklig! Jag har haft en underbar och fantastisk helg!! Efter jobbet i fredags började jag städa inför mitt stundade kalas på söndagen. Hamnar efter en stund i soffan med ett glas vin och spanande på BH! Beverly Hills!
Sen ringer min jobbarkompis Susanne! Hon vet inte vad hon ska hitta på så jag bjuder över henne på lite vin! Och vin blev det! Och Thai mat! Och pizza! Och många skratt! Underbar och oplanerad fredag!

På lördag morgon ringer mobilen kl 10! Det är en tjej från jobbet som ringer för att kolla så att allt är ok och om jag funderat klart om alla förändringar på klänningen! Hmm? Jaja, jag somnade strax om igen! Efter en timme vaknar jag av visselpipor, grytlock och annat skrammel! Tror att det är karneval utanför fönstret! Efter några sekunder så inser jag att det är utanför min dörr! Och innan jag hunnit upp ur sängen så inser jag att det är i min hall!! Där står: Karin, Helen, Helena, Kickan, Emelie, Adrian, Kicki, Pernilla och Anna!! Åhh vad jag blev förvånad! Men lycklig!! Och tackar en högre makt att jag inte sovit i mitt rosa randiga nattlinne med flodhästar på! Kan dock lova att det finns flera kort som inte borde få visas för allmänheten!!
Efter chocken fick jag 15 minuter på mig att packa en väska och klä mig för en "fysisk aktivitet". Jaha?? Vad är det? Men fler ledtrådar fick jag inte!! Snabb som man är så förvandlade jag mig från en larv till en fjäril på några minuter! Haha!
I dörren möter jag min blivande make som kollar förvånat på de 8 snygga brudarna som står i hallen! Men vi fick minsann ingen tid att prata utan jag fick snabbt traska iväg! Över Hantverkargatan, över torget och bort till Helena! Där serverades en ljuvlig lunch! ( Frukost för min del...) Kyckling och pastasallad, varma baguetter och mitt favoritvin Mauro!! Åhh så underbart gott!! Adrian passade på att vakna så jag fick mysa med honom en liten stund! ( Bebis på 13 veckor!!!)

Under lunchen/ frukosten fick jag mitt första uppdrag! Jag fick en stor låda framför mig! Varje gång någon öppnade lådan så fick jag blunda och sticka ner handen! I lådan låg en minnesgrej från varje tjej! När jag fick upp "grejen" så skulle jag gissa vem det var ifrån och berätta historien bakom!!
Nr 1. Glass! Från Anna! En granne som man tillbringat många kvällar med! Glass och the är stående! Lätt gissat!!
Nr 2. Bikini i stl MINI!!! Från Kickan!! Första gången vi festade ihop så blev vi ganska berusade! Jag fick för mig att jag skulle testa hennes bikiniöverdel! ( Kickan väger 45 kg och det gör inte jag! Och Kickan har stl 75 A i BH och det har inte jag!) I alla fall så klämmer jag i mig denna lilla lilla överdel som knappt täcker mina bröstvårtor och visar mig för hennes dåvarande pojkvän som höll på att dö!! Kickan va inte heller dålig när hon tog på min BH i stl 85 H och fyllde med 10 par strumpor i varje kupa!! Åhh så underbart roligt!!
Nr 3. En påse från Lindex med STORA trosor i! Från Karin! Hon var med på Lindex när min mamma och jag köpt examensklänning och de tyckte att jag behövde trolla bort några kilon från magen! De får mig att köpa ett par trosor som shapar up och shapar down! Skitfula! Men trollar bort 5 kg! Tack Karin för sitt stöd! Haha!
Nr 4. En bild på Ulla-Karin Lindqvist. Från Emelie! 10 veckors slit med examensarbetet för en sjuksköterskeexamen! 10 veckor med både tårar, hat och kärlek! Mest kärlek! 4 rätt av 4!
Nr 5. En vackert halsband från Guldfynd! Svårt! Börjar ana att det kan vara från svägerska Pernilla som äntligen vill ge en present efter presenttorka över både födelsedagar och jular flera år tillbaka! Måste dock passa tills vidare!!
Nr 6. Ett kort på mig och kusin Helen på en strand! Haha! Jag tror det är på Trummenäs men det visar sig vara jag som tyckt att killen som låg bakom oss var snygg och jag ville ha en bild på honom! Och detta på Öland!! Haha! Underbart!

Postar detta nu så att ingen info går till spillo... Fortsätter strax!

RSS 2.0