Oväntat!

När man får oväntat besök så traskar man ut ch köper stark Thai mat och pizza! Jag som längtat sååå efter jordnötssås! Och så går den inte att äta!! Hemskt hemskt hemskt! Och starkt så attans! Jag kunde inte äta det!! Åhh vad jag blev ledsen!! Jag fick äta Susannes pizza kanter, medan hon doppade pizzan i jordnötssåsen! Men det va riktigt skoj att dricka en box vin med Susanne!! Hoppas på en repris snart!

Puss Puss Puss


Snö och åska!

Ja det är en salig blandning av snö regn och åska! Underbart oktoberväder!!! Idag när jag  jobbar kvällen så tog jag sovmorgon! Sov länge och när jag vaknade så låg jag kvar undet täcken och lyssnade på regnet som slog mot fönstret!!

Igår såg jag en fantastiskt bra film! Sunes sommar! Den är så rolig! När jag blir gammal och skaffar familj så ska jag iallafall testa på att åka på husvagnssemester en gång! Jag tror det är en upplevelse!!

Nu närmar sig Halloween! En härlig högtid som vi borde uppmärksamma mer i Sverige! Men jag hoppas mormor blir glad för sin lilla lykta som lyser upp i höstmörkret!

Ha en bra spöknatt allihop!
Puss och kram


28 år och en dag!

Ja tänk vad tiden går!! Bara 364 dagar kvar tills nästa födelsedag!! Sammanlagt så var det 63 personer som hörde av sig och sa grattis! Så underbart!! Födelsedagen var mycket trevlig! Hoppas dock på lite mer presenter på söndag när det är tårtkalas!!

Idag har det varit fullt ös! Varit hos frisören, på julfestkommité möte, en runda på stan, matlagning, Bonde söker fru och nu städning!!

Ikväll när jag tittade ut genom fönstret så stod där 3 brandbilar med blinkande blåljus! Livrädd för att behöva evakuera mig och katterna!!! Men det va tydligen ingen större brand för de körde iväg igen efter en stund!

Har inte så mycket mer att tillägga för idag! Till helgen hoppas jag att min sjuka granne är frisk så att vi kan fira Halloween!!

Till Karin och Lisen! Välkomna hem till Sverige!
Till Mimmi och Honey! Ha en bra resa till Egypten! Håller tummarna att planet även går hem!

Puss på er!



28 år!!!

Nu är jag 28 år!! Hurra Hurra Hurra för lilla mig!! Tänk vad tiden går! Och förväntningarna växer! Och kraven ökas! Men livet blir ju faktiskt mycket bättre ju mer åren går! Måste säga att mitt år som 27 har varit mitt bästa hittills! Och nu så ska ju detta året bli minst lika bra, om inte bättre!!

I födelsedagspresent så vet jag precis vad jag vill ha och med vem jag vill ha det!

Puss my lovers!


5 minuter!!!!

Har idag varit i en fantastisk affär! Wonderful! Och så otroligt snälla som de är så fick jag låna hem BH:ar, ganska så exakt 4 stycken till ett värde av 3500 kr!! Åhhh vad jag skulle vilja behålla dem alla, men vem har råd med det!??? Men det är en härlig känsla att prova i lugn och ro här hemma och välja den man gillar bäst!!
Förresten så är den svarta BH:n jag beställde från Frankrike restnoterad! Trodde inte det fanns fler än jag med denna storleken!! Eller är det så att tyget och tråden tog slut???

Puss igen!!


1 timme kvar...

Till födelsedag! Och jag skulle jobbat inatt! Men.... Va på en födelsedagsförfika med Mimmi och Linda i eftermiddag! Mycket trevligt! Och maten var god! Men snart gjorde den sig hörd både här och där! Och ja, jag fick springa hem! För känsliga läsares skull så ska jag inte skriva exakt vad jag fick göra, men ibland är man glad att man har både en toalettstol och en spann!! Fyyy faaan!! Maginfluensa eller matförgiftning är en fråga, men till jobbet kom jag i alla fall inte! Stackars mina fina jobbarkompisar! Att ringa kl 20.20 och gråta att man inte kan komma när man börjar kl 21 är inte snällt!!!! Och vilka plågor jag har upplevt ikväll!!! Vore jag ett djur så skulle jag blivit avlivad på plats!! Stackars stackars mig!!! Jag skulle behöva mängder med dropp för att bli normal igen!!



Jaja, hoppas på en tillfriskning till imorgon!! Vem vill fira sin födelsedag som sjuk???? Inte jag!!
Puss på er!

02.27!

Ja det är precis vad klockan är nu! Och jag vill bara sova! När jag skulle åka från festen kl 01.30 tyckte jag att min chaufför var elakast i världen, men nu ä jag tacksam att han tog hem mig! Men vilken jävla fest jag hamnade på!!! Underbar mat!! Och bordet med alkohol kan få vem som helst att sväva!! Och all denna SingStar!!! Åhhh så underbart skoj!!
Kul att träffa gamla jobbarkompisar från Flex med!! Det har varit en fantastisk kväll!!

Kanske dax att sova nu! Men helst av allt skulle jag gärna ta mig en tur till Nivå!
Puss och godnatt!!



3 dagar kvar!

Till födelsedag! Åhhh vad roligt! Ikväll ska jag på ett annat födelsedagskalas! I Rödeby! Skrämmande Rödeby! Hoppas på en lugn och stillsam 50 års fest!! Blir det förmodligen inte, blir säkert toppenroligt!

Undrar hela tiden vart tiden tar vägen! Redan lördag eftermiddag! Igår när jag kom hem från jobbet så somnade jag! Sov till kl 21! Vaknade superhungrig! Maten var inte klar förrän 23.30 sen... Men det va gott! Klyftpotatis och fläskfilé samtidigt som jag tittade på Beverly Hills! Underbar fredagkväll!

Idag blev jag väckt av en kompis som undrade om det inte skulle vara mysigt med en lunch på stan! Jodå, absolut! Men hitta ett lunchställe kl 14.00 en lördag är allt annat än lätt! Tillslut så lyckades vi hitta ett bord... På PM! Jag har inte varit där sen jag va 18 år! Flashbacks! Haha! Men maten va god och det blev en mycket trevlig eftermiddag!!

Nu är det dax att förvandlas från en larv till en vacker fjäril!! Jävligt stort lycka till Lina! Haha!

Hoppas ni alla har en bra lördag!
Kram


Fortfarande in love...

Det släpper inte! Jag fortsätter att vara kär i min lilla Björn! På jobbet idag har jag försökt återberätta alla roliga skämt men det gick inget vidare! De förstod inte det roliga!! Kan det vara så att jag inte är en lika bra stå up: are som de 4 killarna? Förmodligen! Men jag fattade i alla fall och det är ju det som räknas!!

Idag när klockan ringde så önskade jag att det var ett skämt! Ringde chefen och försökte få semester!! Hon skrattar nog fortfarande! Med andra ord så var det bara att stiga upp och se glad ut!!

En annan grej som jag kommit på att jag gillar! Det är när man ser människor på facebook som ändrar sin relationsstatus!! Men blir så glad när man ser en vän som är kär ändrar från att vara singel till att vara i ett förhållande! Och lika trevligt är det när en söt kille skriver att han går från ett förhållande till att vara singel! Hihi!

Idag är det bara 4 dagar till jag fyller år! Snart 28! Hurra hurra hurra!

Förresten, jag har pratat med en kompis idag! Jag får inte nämna hennes namn på bloggen! :)  Men det var ett litet kort samtal på 2 timmar och 35 minuter! Mycket givande och utredande! Ibland är det riktigt skönt att prata ut och reda ut alla eventuella frågetecken som ofta visar sig vara rena missförstånd och kommunikationsbrister! Är man från Karlskrona är det inte lätt att förstå någon från Simrishamn!! Hoppas du sover gott inatt Mimmi! Oj, nu avslöjade jag allt! Haha!

Sängdax för mig nu!! Bara 3 timmar tills klockan ringer och jag ska vara den ansvariga sjuksköterskan, ronda, skriva epikriser och le stort mot mina patienter! Skönt att det är fredag!

Fortfarande all min kärlek till de som behöver den!

Puss och kram och godnatt


In love!

Jag lovade mig själv att inte bli förälskad ikväll, men vem kan låta bli!!! Min mamma morrade innan vi gick in att jag betedde mig som en fjortonåring!! Och ja. det gjorde jag! Med gjädje!! Det va två fantastiska timmar med många skratt! Jag kommer att ha träningsvärk imorgon!!
Özz inledde med en halvtimmes jäkligt rå humor! Jag kan allvarligt säga att det borde vara åldersgräns på att få gå på en sådan här tillställning! Kommentarerna var allt annat än rumsrena!! Men riktigt klockrena och jävligt roliga!
Efter kom Soran! Vilken liten gullegris!! Pussipuss!!
Sen kom Måns! Enligt mig sämst under kvällen! Inte riktigt min kille! Gillar inte honom efter programmet Extra Extra!
Och sen.... Sen kom killen med stort B!! BJÖRN!!! Att man bara kan vara så söt! Och rolig! Trots höga förväntningar så levde han upp till dem till 100 %! Ja jag är kär, förlåt mamma!

Idag på jobbet hade vi brandövning! Evakueringsövningar! Det va riktigt lyckat idag! Att man kan bli så varm av att evakuera en enda patient! Men så attans skoj vi hade! Tur att alla överlevde lågorna! Haha!

Nu ska jag kolla på mitt inspelade avsnitt av Bonde söker fru!! Vilken underbar onsdag!!
Puss och kram på er alla!


Calvin Klein

Euphoria! Ja så heter den, min favorit parfym! Euphoria från Calvin Klein! Och vad får jag höra? Vad du luktar parfym Lina! i jävligt negativ klang!! Jaja! Ett enda sprut av denna lilla flaska och vissa människor kan gå i taket! Irriterrad över detta med, men beslutar mig för att inse att det måste vara ren avundsjuka för att denna personen kanske inte har pengar nog att köpa denna fantastiska doft! Ja så måste det vara!
Vet inte hur mycket man får uttrycka sig här på bloggen, men jag väljer att inte uttrycka mig med mina vanliga ord här ikväll!
Önskar fortfarande jag kunde hitta ord för att uttrycka min frustration gällande både det ena och det andra, tacka ja eller nej, Följa hjärtat eller följa viljan! Ja ni kan ju bara ana!

God natt.... Igen....


Konstig dag!

Ja idag har det varit upp och ner! Sorg och glädje! Hat och Kärlek! Svart och vitt!

Att vara i en maktlös situation känns alltid tufft! Man vill vara ett enormt stöd, men vet inte hur man ska vara! Varken mot sig själv eller den personen man vill ge sitt stöd! Man känner sig så tom! Hoppas att min tomhet är ett bevis att min kraft finns hos någon annan som behöver den bättre än jag just nu! Finns här för dig!

Min kompis har varit på ultraljud idag och det ser ut som att lilla pyret kommer till världen den 6 april! Som jag längtar! Åhh vad jag ska mysa!

Ett annat besked är att det har kommit in ett bud på mamma och pappas hus idag! Ska de verkligen köra på och sälja huset?? Åhh vad det känns konstigt! Vem ska nu bo i mitt gamla rum? Det är ju fortfarande mitt rum!!!! Vad är det som händer??

Imorgon är det den dagen då jag äntligen ska få träffa Björn! Det är kärlek!!

Imorgon ska jag även på brandövning! Ska bli skoj att dra patientsängarna mellan brandcellerna! Kan nog bli lärorikt!

Lika bra att ta sig till sängen innan det kommer fler konstiga nyheter idag!

Kram


Dax att säga ifrån!

Jag är en feg människa! Ja jag erkänner att jag är det! Och jag önskar så mycket att jag hade modet att säga det rakt ut! Säga rakt ut vad jag tycker och tänker! Istället står jag där som ett förskrämt djur och säger ingenting! Och det retar mig! Det irriterrar mig! Jag vill framstå som så jäkla tuff och den som alltid säger rakt ut vad jag tänker och tycker men så blir det aldrig! Nej nu jäklar får det vara bra!



Godnatt!


En ledig dag!

Det är precis vad jag har haft idag! Underbart! Jag har inte gjort någonting! Eller jo, lite! Stekt en pannkaka och pratat i telefon! Man slutar aldrig förvånas av det man får höra ibland!

Ikväll var Helena och Andreas här en runda och hämtade kartonger! Flytten närmar sig! Helena har fått en perfekt liten kula på magen! Hon är så vacker! Även utan mascara! Haha!

Bara 7 dagar kvar tills min födelsedag!! Hoppas på många fina paket!

Har inte så mycket mer att skriva idag! Är lite irriterrad idag så det är lika bra att skriva en annan dag!




Saknat min älskling!

Och på onsdag ska vi äntligen ses!! På onsdag ska jag träffa min älskling Björn!! Vill inte att någon ringer mig efter 20.00 på onsdag och under hela natten! Jag kommer då att vara upptagen!! Bara så att ni vet!!

Idag skulle jag fikat med Annica kl 15! Detta komer jag på kl 17! Och varför har hon inte ringt?? Jag ringer upp Annica som avslöjar att hon har glömt mig hon med! Haha! Tur att vi inte glömde någon annan! Som Annica sa så skulle vi då få varsin död katt i brevlådan! Haha!

I Ensam mamma söker börjar kärleken sprudla! Underbart med lite småpussar i skymundan!! På onsdag när det är mitt favvoprogram, mina bönder, så umgås jag ju med min kärlek! Tur att videon har bra inspelningskapacitet! Vem vill missa förälskelsen på tv? Inte jag!!!

Fortsätt njut av söndagen!
Puss Puss Puss


Val på torget!

Ja det är faktiskt sant! Igår kväll låg det en strandad val på torget! Med ett enda ord: PINSAMT!!
Efter en trevlig förfest hos Stina så skulle vi traska upp till Nivå! Lagom salongsberusad och på glatt humör skulle jag visa några smidiga och fina danssteg! Och det blev vackert! För jag snubblade och föll som en fura! Där ligger jag, på torget! Och skrattar! Stina som fick hjälpa mig upp skrattade ju inte mindre! Om det står någon om en val i tidningen imorgon behöver ni ju inte bli oroliga! Det är bara Lina som dansat!

Väl på Nivå var det trevligt! Köpte en fantastisk god drink! Ett glas vatten med is! Jobbet på förmiddagen gjorde sig påmind och jag traskade hem redan kl 01! Idag har jag varit helt utslagen! Hatar att ha tvättstugan på söndagar när man mår som en överkörd iller!!

Dagens höjdpunkt idag har varit reprisen av det nya dansbandsprogrammet! Vilket underbart program! Jag kommer att följa detta slaviskt varje helg! Jag tror Scotts vinner allt!

Till den anonyma personen som undrar vem jag varit på kalas hos förra helgen och som lagat underbar mat! Det var hos Mimmi jag var hos. Fullständigt namn: Mimmi Lejon. Kommer från Simrishamn. Bor på Långö. Läser ambulansVUB. Läste till syrra på BTH! Och är grym på att laga mat och fixa kalas!

Ett stort grattis till Anne som fått hem sin lilla Bella! En underbar liten fyrbent pälsboll!! Nu har hon ännu mer att syssla med i hennes annars så lugna och händelselösa vardag! Haha!

Nu blir det en stund på soffan igen innan matlagningsdax! Man orkar inte vara uppe så långa stunder idag! Att man kan bli så utslagen på lite vin!!

Hoppas ni njuter av söndagen!
Puss och kram






Fantasilös!

Japp det är precis det jag är idag! Fantasilös! Men det kan man väl få vara ibland!

Inatt kom det upp några förslag till eventuella festinbjudningar! 6 olika förslag mailades ut till festkommiten. Inte för att jag va helt nöjd med resultatet, men huvudsaken är väl att budskapet om att det är en fest på gång, kommer fram! Affish är upptryckt och upphängd på de olika avdelningarna! Nu kan vi inte backa! Nu blir det årets julfest på Statt den 6 december!

Idag var jag dum! Kl 12.20 ringer min chef och frågar om jag vill vara ledig ikväll! Och jag säger nej! Hur dum får man bli!?? Vem vill inte vara ledig en fredagskväll? Något att fundera på! Men det känns väl bra när lönen kommer!

Katten kompis börjar bli långhårig! Står i ett svårt beslut om hur många mm päls hon ska få ha nu när det är höst! I sommar har hon haft 3 mm! Funderar på om hon kanske behöver 5 mm nu när det är höst? Vill ju inte att lilla katten ska frysa! Får fundera på detta med! Många saker att fundera på! Finns det regler på hur naken en katt får vara över vintern? Hur lätt fryser de?

Bara 11 dagar till min födelsedag idag!! Och bara 5 dagar tills Beverly Hills säsong 5 släpps på DVD! Hurra Hurra Hurra!

Dax att krypa ner i varma sängen! Klockan ringer ju om ett par timmar!
Kram och godnatt på er!!


Någon bra idé?

Är det någon som råkar sitta på ett ruskigt bra förslag på en julfestinbjudan till 250 personer? Hör gärna av er i så fall! Just nu så står det still i mitt huvud och det är inte så bra eftersom det borde komma ett förslag ganska så snart! Helst för en timme sedan!! Hjälp mig, snälla!


Stackars hund och människa!

Stackars stackars Kicki! Stackarn har idag varit på käkkirurgen och borrat ut sin vidsomstand! Åhh vad hon har ont!! Varför kan man inte bara födas med löständer och slippa tandläkare för all framtid!!?? Hoppas du kryar på dig snart gumman!


Läste i en artikel i min Allerstidning idag om hunden Vilma som inte tål kvalster! Stackars vovven får ta allergisprutor varje vecka! Haha! Hur vet man vad en hund är allergisk mot? Tar man pricktest precis som på människor?? När jag ska skriva min magisteruppsats så ska jag nog skriva om skillnaden/ likheten om allergi hos hundar och människor! Var hittar man en allegisk hund? Kan man sätta in en kontaktannons??



Ikväll är det Bonde söker fru! Veckans bästa! Och jag hinner bara se halva! Tur att jag har kvar den gamla hedliga videon som man kan spela in på! Då kan jag se det innan jag somnar i morgon!

Puss och kram


Plattång!

Idag testade jag en ny finess! Att platta mitt så annars ostyriga hår! Inte för att det blev snyggt men det kändes lite lyxigt med rakt hår!

En fundering under dagen! Vem vet vad som är rätt och fel? Vem bestämmer vad som är ok och inte ok? Är det så att det man inte vet har man inte ont av? Och vem har rätten att bestämma vad som är rätt och fel! Dagens fundering!!

Annars blev dagen precis om jag ville! Kl 11 blev jag trött och sov sedan till kl 16!  Efter detta så har jag avnjutit dagen i telefonen! Bokat upp både det ena och det andra viktiga som behöver bokas! Att ett sminkförslag kan bli så billigt! Njaej, billigt och billigt men ganska så ok! Heja Body Shop! Hyllning till dem!
Imorgon är det jobb dax igen! Har varit underbart med lite ledighet!

Hoppas ni har en härlig tisdagkväll!
Puss och kram









Skumt!

Ja idag har det skett en skum grejl! Jag vaknade kl 06.20 i morse och kunde inte somna om! Jag kanske är allvarligt sjuk?  Nu är kl 10.00 och jag har hunnit med att både städa och titta på en film! Vad ska jag göra resten av dagen? Blir väl att jag blir trött framåt lunch, somnar och sover resten av dagen!! Jag kan inte förstå människor som alltid stiger upp på denna konstiga tid!
Meddelar senare idag vad det blev av dagen!
Kram


Hysteri!

Jag läste i en bröllopstidning idag! Hjälp!! Om jag någonsin kommer till det stadiet att jag ska gifta mig och bli hysterisk så ta ner mig på jorden igen!! Det är ju ruskigt påfrestande att behöva känna att man ska överträffa både sig själv och andra för ett ynka ja i kyrkan! Om jag inte slösat flera 1000 kr på olika bröllopstidningar.... Nu är jag ju helt knäpp! I framtiden ska jag spola min karriär som sjuksköterska och jobba som bröllopskordinator eller planerare! Då är det jag som håller i trådarna utan att vara i centrum!

Jag behöver en en psyksyrra!
Puss på er!


Rolig affär!

Ja det finna många roliga affärer men i Tyskland man man hitta en av de bästa! Inköpslistan va lång! Och det är ju alltid så att man handlar lite extra när man är där! Både till sig själv och alla andra! Bilen va mer än fullpackad och det va en rolig liten tullinspektör som undrade hur mycket vi kunde avvara till honom!
Det blev 25 flak öl, 11 Boxar vitt vin, 11 boxar rött vin, 15 flaskor champange, 24 L vodka, Sen 2 Liter vadera av olika andra godsaker som whiskey, likör, congac och mintu. Lite extra tequila, jägermeister och Baracdi blev det med! Ja nu kan det bli fest!!

Grattis till pappa som fyller 55 år idag!! Hurra Hurra Hurra! Bara 15 dagar kvar till min egen födelsedag!!

Ikväll blir det ett glas vin framför tvn! Ingen som märker om det försvinner en box eller två!

Idag har jag letat efter någon duktig sminkös som kan trolla fram den vackraste sidan av mig! Inte lätt alls! Om man inte är beredd på att betala 3500 kr! Det är ju ingen jäkla operation jag ska göra! Hon blev nog lite sur i shoppen när jag sa det! Får leta vidare efter någon som inte behöver en månadslön för en timmes jobb! Någon som känner sig manad att hjälpa mig??

Kram kram kram


Mitt i natten!

Ja eller jag kan lika gärna kalla det tidig morgon! Klockan är snart 04.00!!
Igår var jag på födelsedagskalas! Underbar mat serverades! Kyckling och klyftpotatis till huvudrätt och panacotta med bär och hallonsås till efterrätt! Mums vad gott!! Till detta serverades vin och andra tillhörigheter i små små glas!
Efter detta kom det fram ett litet bord med en rad olika flaskor! Man kunde med andra ord blanda precis vilken drink man ville! Till detta bord fanns det en rad med tillhörigheter som godis, chips, dipp, popcorn .m.m.
För att hinna tillfredställa alla sinnen så vore det bra med 2 dagar med detta utbud!
KL 23.45 kom taxin! In till Nivå! Där blev det ett glas vin och trevligt sällskap! Precis när vi skulle gå så hittar jag min gamla student Emelie!! Min underbara lilla tjej!! Med sig hade hon en annan tjej som heter Agnes! Med min lilla trollstav så trollade jag in dem på Schlager! Eller vad det nu heter! Alldeles för mycket folk var det i alla fall!! Hur kan man ta bort detta vinnande koncept som en Schlagerbar?? Fattar ingenting! Ialla fall så va det trevligt på dansgolvet! Trevliga människor som man inte träffat på länge! Saknade dock en hel del av Karlskronas finaste!!! Dock så hittar man alltid den del av Karlskrona som man minst vill se! Tragiskt!!
Hoppas i alla fall att ni haft en underbar lördag! Nu ska jag sova och förbereda inför söndagen!
Puss på er alla!







Åhhh vad jobbigt!

Har verkligen försökt peppa mig själv att det ska bli helt ok att jobba inatt men jag vill inte jobba fredagnätter! Och framför allt inte inatt! Nästan alla från jobbet och hela min omgivning ska på Ladies night. Inte för att jag vill se Stormare strippa, men för gemenskapen med mina jobbarkompisar och vänner!! Är på riktigt tråkigt humör och känner mest för att dra ett täcke över huvudet!
Skulle försöka bli lite gladare med god mat! Fick slänga den! Den smakade apa!!!! Kokt potatis, gravad lax och laxsås! Örk! Jag brukar kunna äta det mesta, men det vände i halsen!

Inatt hade vi tillfälle att hinna titta på en film! Trots dålig kritik så måste jag säga att Angel, den svenska filmen med Helena Bergström var helt ok! Dock så kunde vi inte enas om slutet! Någon som har sett den som vill förklara för mig vad som var tanken med slutet? Tycker att min uppfattning om slutet var så mycket bättre än de andras uppfattning!

Nej nu ska jag sova bort min hunger och min aggression innan jobb!
Hoppas ni alla har en bättre fredag än jag!


Trassel!!

Tror att man ska vara snäll mot håret när man köper dyra hårprodukter! Istället visar det sig att håret blir till en trasslig svintoboll!! I fortsättningen blir det vanligt balsam från Finess! Det är riktigt bra balsam det!!

Ska till jobbet om 15 minuter! 2 nätter på schemat nu! På lördag är det födelsedagskalas! Ska bli skoj! Kan tyvärr inte åka med dem till Boda Borg på dagen! Jag som älskar Boda Borg!! Snyft! Jag får väl planera in en egen lekdag! Någon som vill följa med??

Nu tutar Bodil utanför! Ska åka i den gröna Kermitbilen till jobbet idag!
Kram och godnatt!


Filmkyss!

Åhh vad det pirrar i magen efter den perfekta filmkyssen! Hur lyckas det alltid bli minst en perfekt kyss i varje film?? Så fullständigt underbart! Någon som vill hångla lite?
Har åter igen kollat på PS I love you! Och som ni läste i förra meddelandet så har det blivit tre romantiska komedier med härliga kyssar ikväll!!! Puss Puss Puss!!

Är som sagt på härligt pusshumör! Hoppas hitta någon med mjuka läppar och mysig tunga! ;)

Puss Puss


Grattis!!

Ja världens största grattis till min älskling som fyller år idag!! Den jag älskar mest i hela världen!! En fyrbent, svart pälsboll, min Katt kompis fyller 7 år!
Presenten blev en timmes extra kliande bakom öronen, extra kärlek och en god tårta! Hon är värd det bästa min Kompis!



Idag har jag fortsatt min filmkväll!! Började med en underbart romantisk komedi: Brudens bäste man med Patrick Dempsey. Har inte varit någon större beundrare av honom innan men han är riktigt sexig den där killen! Skulle gärna ha en sådan pudding som stormade in i kyrkan och bedyrade sin kärlek för mig den dagen jag ska gifta mig!

Fortsatte med What happens in Vegas! Har sett denna ljuvliga filmen innan, men blir aldrig trött på den! Tänk er en natt med Ashton Kutcher!! Åhh vad det finns sexiga pojkar!

Om ca 26 minuter börjar Bonde söker fru! Men vem räknar?? Haha!

Puss och kram på er alla idag!

Asystoli, VT/ VF och PEA!

Ja idag kännde man sig verkligen fullärd när man gick från jobbet! Det var riktigt skojigt att få tyda olika rytmer och klara 20 rätt av 20 möjliga!! Inte lätt det där!! Men jag hoppas att stackars övningsdockan har överlevt vår behandling idag! Det va en riktigt bra och trevlig dag! 55an har underbara instruktörer!!!

När jag kom hem va jag helt slut men tvingade mig ut på stan en runda! Hårprodukter från Proffs stod som prio 1!!

Precis när jag kommit hem från jobbet så ringer min kära vän Bodil och berättar att jag tillhör julfestkommiten! Nu jäklar ska det planeras fest!! Har ni temaförslag så hör av er!!!

Annars ikväll så har jag tillbringat kvällen med favoritmat och en bra Såpa på DVD! Playa Del Sol heter denna tragiska såpa, men jag har skrattat många ggr!!!

Ha det så bra!
Kram kram



Bailys och 50 % mintsprit!

Ja det va så farligt gott, denna ljuvliga blandning! Men livsfarlig att hälla i sig! Det va som att dricka Oboy med mintsmak och jag som älskar mint!
Detta resulterade i en mycket trevlig middag och en kort med trevlig vistelse på Nivå och sen sängen med en tallrik potatismos!
Varför ser inte sminket lika snyggt ut när man vaknar på morgonen som när man gått och lagt sig!??

Annars är det bara jobb jobb och åter jobb!

Ikväll är det Ensam mamma söker! Veckans höjdpunkt!

Hoppas alla som tentade igår klarade sig strålande bra! Jag tror på er!

Kram kram kram


Stackars små djur!

Ja stackars små katter! Idag har de fått en nål i nacken! Inte avlivning utan vaccination! Ovän va superarg och fräste åt den stackars veterinären så tillslut fick hon lägga en handduk över huvudet på honom för att han inte skulle bita henne! Kompis va så lugn och snäll! Fick beröm för hennes vackra frisyr! Kompis är ju en rakad katt! Hon har päls på huvudet, benen och halva svansen! Hon är värdelsn vackraste! För detta korta lilla besök blev jag 700 kr fattigare! Kan man inte köpa vaccin på nätet och injicera själv hemma? Det vore väl samma sak som att premedicinera en patient inför operation?? Ska ta detta med veterinären nästa år!

När jag kom hem klochan 11.00 så sov jag middag till 14.30! Underbart! Efter det blev det en fika på stan med en annan syster! Alltid lika intressant att höra skvaller mellan klinikerna! Lina = skvallerexpressen! Ska starta en telelinje dit man kan ringa för dagsfärskt skvaller för ynka 19,90 kr per minut! Det vore häftigt!

Inatt har jag åter igen haft en hemsk dröm! Jag fick genom gå en CABG och klaff operation. Och samtidigt en höft operation! Efter 3 dagar var jag tillbaka på jobbet! Jag hade en grym smärta och kände mig helt ur balans! Men jobba var jag tvungen till! Usch usch usch! Hoppas jag aldrig ska behöva opereras! Då va drömmen jag hade i förgår bättre! Då va jag i alla fall på Bahamas och badade med pingviner! Det va mysigt!

Skulle egentligen hunnit träffa Linnea idag men tiden har inte räckt till! Hoppas vi hittar en ny tid snart min vän!

Har i eftermiddag försökt leka sekreterare och ringa runt och härja med olika abonnemang och tråkiga grejer! Skrev ju i ett tidigare inlägg om att jag hatar Com Hem och blev tacksam för det bra erbjudande jag fått av Bredbandsbolaget! När jag ringer till Bredbandsbolaget för att lämna en muntlig fullmakt till att de ska kunna säga upp avtalet mellan mig och Com Hem så meddelar de att Com Hem inte accepterar sådana här avtal!! Jävla företag det där! Det hela löste sig med att jag själv fick ringa och säga upp bredbandet. Hoppas att övergången ska bli smärtfri och att jag inte ska behöva leva utan internet allt för länge!

Efter detta samtal va jag riktigt irriterrad och satsade på städning ett par timmar! Äntligen kan jag röra mig i lägenheten! Och andas!

Nu är det en stund framför tvn innan jag ska plugga till min kommande utbildning på måndag! I helgen kommer jag att bo på jobbet så då blir det ingen läsning!
Hoppas ni alla har en härlig torsdag!

Puss och Kram


No sex!

Bara Tina och Anne har vågat svara på mitt förra inlägg! Trodde jag skulle få massa av spännande kommentarer! Diagnosen av detta är att folk är sexrädda! Eller kanske inte sexrädda utan sexpryda! Men varför?? Ska i framtiden satsa på att bli sexolog! Kanske ta över rollen som sexterapeut! Framtiden är ljus!
Behöver du en rådgivning så hör av dig! Och vill du ha sex? Say yes yes yes!

Idag har jag varit på möte! Det va mycket inspirerande! Har skickat min chef ett långt mail om förändringar vi bör göra! Ser fram emot vad hon säger om detta!

Efter detta så skulle jag fika med Linnea! Trodde jag! Fångade upp ett ledigt bord på cafet och väntade och väntade! Tillslut så kom 2 andra kompisar och höll mig sällskap i väntan! Och när Linnea ringde så säger hon att det är imorgon vi ska ses! Ajdå! Men som den söta människa hon är så kommer hon och fikar ändå! Puss till Linnea! Som alltid när vi har fikat så hamnar vi på Cityhallen! Inget fel med det! MEN att alltid hamna bland Cityhallens DVD filmer är inte bra! Idag blev det bara 3 filmer var! Vågar inte ens säga vad det blev för några! Riktigt hemligstämplat! Men om det regnar och du behöver en filmkväll och mysa lite så går det bra att komma!

Ikväll har annars varit en lång telefonkväll! Trevligt ibland!
Imorgon är jag ledig! Underbart! Måste dock stiga upp och köra mina älsklingar till doktorn! Katterna Kompis och Ovän ska få sina årliga vaccinationer! Stackars små djur!

Ha en fortsatt härlig kväll!
Puss


RSS 2.0