Min dag!

Eller våran dag! Idag är det min och Niklas dag! Våran bröllopsdag! Overkligt! Men sååå underbart!
Idag ska jag gifta mig!! Och jag ska få vara vacker som en prinsessa!! Idag är det min och Niklas dag!!
Hoppas ni alla håller tummarna att det ska bli en sagolik dag! Puss Puss Puss

Snart!!!

Jag ska inte blogga på min bröllopsdag så jag får skicka iväg ett snabbt inlägg nu! Om 5 minuter är det min bröllopsdag! I framtiden kommer Niklas och jag att fira bröllopsdag på denna dagen!!
Idag har ju varit en hemska dag!! Jag klarar inte stress och press! Men jag tycker att det börjar bli under kontroll just nu! Dagens höjdpunkt var att vara på Interflora och pyssla med bordsdekoration medan Agnes pysslade med brudbuketten som blev helt fantastisk!! Åhh vad jag längtar till imorgon när jag vaknar! Jag hoppas att jag har en underbar dag framför mig!!

Puss igen alla fina människor!!


Hysteri!!

Jag måste ta en paus och andas! Jag börjar känna mig lätt cyanotisk!! Jag förstå egentligen inte varför jag känner mig som att jag strax ska explodera! Jag mår illa!!!!! Kanske för att jag ska gifta mig imorgon?? Förmodligen så är det så det är!
Igår insåg jag på eftermiddagen att det inte skull bli några vigselprogram att dela ut i kyrkan! Skitsamma! Men sen kom min kompis Nico som en liten ängel och fixade till det på bara några sekunder! Helt fantastiskt! Skickar iväg det i ett mail till Mimmi som skriver ut detta till mig! Så inatt blev det 94 stycken vigselprogram!!! Underbart! Tack! Det är helt fantastiskt hur alla ställer upp för en! Kl 10 var jag och fixade mina naglar! De är så jäkla snygga!! Men jag känner mig totalt handikappad! Allt tar dubbelt så lång tid!!
Idag har jag ungefär 1 000 000 saker att göra! Jag har en lista som jag går efter! Har precis varit ute och tittat på bilen som vi ska åka i imorgon! En bil som är utplockad från Bilsports bilmuseum!! Den är ganska häftig! Och ala som såg den stannade upp för att beundra den!! Och imorgon ska jag sitta som en prinsessa i den...
Kan inte fatta att det är min dag imorgon!! En dag som jag har väntat på ett helt år! Känns så overkligt!!
Håll tummarna att allt går som planerat! Tror inte jag hinner med att skriva här imorgon! Så Gott Nytt År till er alla!!!!

Puss Puss Puss

Ny hårfärg!

Eller nu ljög jag! Det är samma färg som innan, men nu är det ingen 2 cm utväxt med råttfärgat underhår! Nu ska jag bara färga ögonbrynen med! Jag kommer att bli som en ny människa till nyårsafton!

Mamma och pappa har varit och hälsat på en stund ikväll! Fick hjälp av mamma att lägga i färgen! Inte lätt att färga håret själv nu när det är så långt! Drömde inatt att jag hade superkort hår och va blondin! Inte alls vad jag jag vill ha just nu! Kanske framåt våren... Eller ska jag ha långt hår nu?? Jag kan inte bestämma mig!!

Imorgon ska jag fixa naglarna kl 10! Jag hoppas verkligen att det går att göra en snygg förlängning!!

Har även hunnit med ett par timmar i telefonen! Mycket trevligt! Jag tackar alla som ringer och kollar om jag har nerverna under kontroll! Extra tack till Anne som fick mig på andra tankar en stund! Har nu lärt mig hur jag undviker bukhinneinflammation! Haha!

Hoppas ni har en härlig söndag!

Kram Kram


Åhhh så kul!

Min vanliga lördag blev inte alls som jag tänkt mig!! Min fina granne Kicki kom in och frågade om vi inte skulle gå på O´learys en runda!! Självklart!! Det va supermysigt att sitta där en stund!
Efter detta så fick jag sms från min fina jobbarkompis Helena!! Hon är så söt att man bara vill äta upp henne! Hon va på fest med sin make och hans kompisar!! Mötte upp Helena vid bokia och dansade loss på Olaerys!! Utgång x 2!! Underbart!! Älskar oplanerade utgångar!!

Puss på er alla!!


Vanlig lördag!

Ja idag är det en vanlig lördag! Mitt i mellandagarna! Dagen har jag utnyttjat på bästa sätt! Jag har träffat Mimmi på stan! Fikat och stekt mig i solariet! Funerar på att ta en dag imorgon med och hitta den ultimata bruna färgen!!
Det va i alla fall trevligt att mysa på stan en stund! Fanns väldigt många fina pojkar på stan idag! Är det ett tecken på att det inte borde bli något bröllop??? Något att fundera på de sista 4 dagarna!!!!!
Bordsplaceringen är dagen till ära klar! Nu är det bara det sista kvar!! Och det är inte så lite heller...
Hjälp mig!!


Nannandagen!

Åhh jag önskar min huvudvärk kunde försvinna!! Det gör sååååå ont!! Ajaja! Huvudvärken innebär att jag har sovit hela dagen!! Nästan i alla fall....
Jag har träffat min Susanne en stund! Alltid lika trevligt!
Jag hoppas bli av med denna hemska värk snart så jag kan komma igång med bordsplacering och allt!
Tänker på er alla!
Hittade en bild på mitt nya hus! Någon som vill komma på inflyttningsfest??
Kram


Juldagen...

Ja idag är det juldagen! Julafton är över för detta året!! Är helt slut! Igår var det en underbar dag! Men det tar på krafterna att ligga på topp en hel dag! Idag har jag huvudvärk! Känns som det står en elefant på huvudet och bankar med en påse småstenar!! Ajajaj!! Jäkla glögg!!!

Att jobba julaftonskväll var ingen katastrof! Det va riktigt mysigt!! Vi hann äta godis i mängder, byta julklappar, titta på TV och njuta av varandras sällskap!

Efter detta så begav jag mig till mamma och pappa! Där väntade den varma glöggen! Och julklapparna!!! Jag älskar julklappar!! I år har jag nog varit extra snäll för jag fick mer än jag är värd!! Av mamma och pappa fick jag 2 par glasögon! Äntligen får jag använda mina nya glasögon!! 5 par sexiga Sloggitrosor och en bok!
Av min blivande man fick jag en film ( P.s I love you ) Jag älskar den filmen! En parfym och en mus till datorn ( Hatar den där plattan som man ska mikkla med hela tiden!)
Av min moster som jag för övrigt inte har köpt julklapp till själv, fick jag en eltandborste vilket jag har önskat mig i flera år utan att tala om det för någon! Tack snälla!!!
Sist men inte minst så fick jag årets bästa julklapp av min lillebror! Han är så jäkla bäst!!
Han hade köpt mig ett Playstation 2 med 2 mikrofoner och Singstar!!!! I Love It!!!! Mamma och jag har sjungt Singstar hela natten!! Så underbart roligt!! Ikväll har jag varit inne på Ginza och köpt så många Singstar skivor jag har råd med!! Nu ska sångrösten tränas upp!! Tack snälla söta Calle!!

Trots många fina julklappar så sitter huvudvärken kvar!! Hemskt!! Helena var här en stund ikväll och försökte pigga upp mig lite! Det va trevligt men nu är huvudvärken tillbaka!! Trots att det är årets stora utekväll så får det bli pyjamasbyxor och soffan ikväll!!

Hoppas ni alla är lika nöjda med julen som jag är!
Puss på er!


JULAFTON!

Ja då var det dax för julafton i år igen!! Den har bara varit i 9 minuter än så länge så det är många timmar att finna julkänslan på! Den 23 december var det att hinna med de sista julklapparna! Gick ut kl 17 och var definitivt inte färdig till kl 18 då affärerna stängde!! Men nu är det julafton och då är det "köpa julklappförbud"!! Så nu får det vara som det är! Ska sova nu så jag kan åka till jobbet kl 14 för att sedan efter kl 21.30 hinna hem till mamma och pappa och fira jul!! Och förhoppningsvis är det sista passet innan min semester!! Semestern som kommer att vara till den 5 januari!! Sååå underbart! Hoppas ni alla håller tummarna för att jag blir ledig på juldagen!!
Hoppas ni alla får en underbar julafton med god mat och en massa klappar!!
Vill höra av alla vad ni har fått för fint imorgon!
Juliga kramar från mig!


Midnatt råder...

Ja det är mer än mitt i natten! Snarare tidig morgon!! Blir ett snabbinlägg! Kl är 03.36 och det börjar kännas som att saknaden av loppelådan är stor!
Kommer dock inte att hoppa ner där förrän om 4 timmar! Kan ju inte sova på jobbet!!
Idag, eller igår som det är nu så va det en trevlig dag! Träffade Semona! Hon är så bäst! Min klänning är nu så vacker att man får tårar i ögonen när man tittar på den! Vet inte hur jag ska kunna tacka henne nog för det hon gjort! Nu ska den bara strykas innan den ska få användas på riktigt!
Efter detta träffade jag Bodil på stan! Alltid lika trevligt att prata med henne! Det är så mysigt att träffa människor i jultider! Alla blir kramiga och mysiga! Det borde vara jul året om!! Mys Mys Mys!!!
Somnade efter detta! ( Behövde vila inför jobbet!!) Sov jättegott ett par timmar! Hann sedan med att prata lite i telefon innan det va dax att bege sig till detta fantastiska jobb!
Har en riktigt mysig natt med roliga jobbarkompisar!!
Mycket mys och mysigt i detta inlägget, men är det mysigt så är det!

Imorgon är det julafton!!

Puss Puss Puss


???

Jag har sjunkande läsarsiffror!!! Skriver jag så tråkiga saker så måste ni säga till!!!! Annars måste jag sluta blogga ju!!

Idag har det varit en hektisk dag! Jag va på jobbet mellan 07.00 och 15.00!! Efter detta så fick jag eller egentligen inte jag utan min blivande! Vi fick besök av hans föräldrar!! Han pappa är helt ok men mamman är en liten skata! För att inte tala om systern!!!! Kräkvarning!! Primperan i flera liter behövs för att inte kräkas på dessa människor!!! Grrrrr!! Tur att min fina inte har tendenser att efterlikna sin familj!!!

Efter detta besök så hämtade vi min fina lillebror på tågstationen!! Julledigt från Malmö! Efter detta hem till mamma och pappa!! Middag!! Mums!! Jag och Calle käkade fläskfilé medan mamma och pappa åt Lutfisk!! Blääää!!!
Vi passade på att klä granen och få lite lite julkänsla!!!! Åhhh vad jag önskar att jag skulle få fira hela julen hemma i huset! Sista julen!!!!!

Bröllopsprat och insåg att min ring är förliten!! Hjälp mig!!!!!!

På vägen hem passade vi på att hälsa på Helena och Andreas!! Fick kvällsmat! Helena hade bakat bröd!! Så underbart gott!! Kan inte klappa nog på magen!! Varje kilo klär henne perfekt!! Bebis Bebis Bebis!!!

Snart är det ju dax för Kickan!! Det ska bli så spännande!! Tänk att så många av mina vänner ska ha bebisar!! 4 gravida på bröllopet!! Extra champange till mig!!

Kommer hem och pratar med Semona som ska komma och lämna klänningen imorgon! Och för att slippa katthår så har jag lånat vår toastmasters lägenhetsnyckel där Semona ska stryka klänningen och jag sen ska förvara den!! Vilket jobb för att få en skrynkelfri och ren klänning!! Men vacker blir den!!

Efter detta så har jag tittat på en underbar film! Heartbreak hotel!! Så jäkla rolig! Och tragisk! Kan varmt rekommenderas!! Börjar bli ett stort fan av Helena Bergström!

Nu borde jag sova!! Ska jobba natten imorgon! Men innan dess så ska jag upp och träffa min sykonstnär och även hinna med en lunch!

Puss på er alla!!

( Lillebror på bild!!!)


Jul Jul Jul!!

Men vart finns julkänslan??? Vill känna att tomten snart bankar på dörren!! Vill ha 2 meter snö, 10 minusgrader och härlig julkänsla!! Vem kan ana att det är julafton om 3 dagar?? Inte jag!!
Kanske för att man jobbar på julaftonskvällen?? Kanske för att nyår är mer spännande??? Bara 10 dagar till nyår!!

Läste på aftonbladet idag igen om djurplågeri!! Men vem vill plåga en häst med elstötar för att stackars hästen ska springa fortare??? Det är obegripligt!!! Stackars små djur!!

Nej nu är det dax att krypa ner om man ska vakna när klockan ringer kl 06!! Hurra för att få jobba på helgen!!

Puss kram och godnatt!!


Magdrömmar!

Det kallade jag mina mardrömmar när jag var liten! Kan än idag kalla dem magdrömmar! Tror att en stor del av ens drömupplevelser handlar om magen! Drömmer en hel del just nu! Vaknar trött pga alla drömmar! Många drömmar är väldigt fina och vackra! Många är rena mardrömmen! Om alla drömmar vore sanna så vore jag gift med minst 10 personer nu! Shit vad det ska bli skönt när allt är över! Kan bara inte förstå att den stora dagen är om 11 dagar!! Så underbart! Nervöst men en underbart härlig känsla!! Snart snart snart!

Har jobbat ikväll! Som vanligt så är det fullt med saker att göra! Skönt! Då går tiden fort!

Känns inte som fredag! Ser fram emot min ledighet som stundar!!

Grattis till Anne som idag fick sitt pepparkakshus publicerat i BLT! Mycket vackert!

Kram till er alla!


Jordbävning!

Jordbävning i Skåne! Och jordbävning i mitt hjärta!! Idag känns det dock lite bättre! Och jag är så glad för alla fina vänner jag har som har ringt mig idag! Det känns riktigt bra! Jag är glad att jag har min blivande och jag är glad att vår stora dag närmar sig! Det ska bli så roligt!! Har något stort att se fram emot!!
Idag har jag varit ledig! Underbart! Har passat på att besöka min kära nr 3! Mitt solarium! Finns 4 rum och jag är alltid i nr 3! Tror dock att det va nya rör idag för jag känner mig lite röd i ansiktet! Men det lägger sig nog snart!!

Nej nu ska jag nog ta och gå och lägga mig med min nya kompis! Har en ny kompis som heter FASS! Han är med mig i alla lägen! Och jag ska lära känna honom både utan och innan! Ser fram emot detta!

Läste idag att det finns ett ställe i Kina där man mördar 10.000 katter om dagen! De flår och kokar dem levande!! Jag kräks!!!!! Fy fan vad hemsk!! Hur kan man göra så mot små mjuka pälsbollar???? Jag ska bli djurrättsaktivist!!!!

Hittade en underbar bild på en liten sak på Aftonbladet idag!! Skulle så gärna vilja vårda en sådan liten sötnos!!! Denna sötnos har blivit överfallen av en katt i Australien!!! Srämmande!!  Jag vill ta hand om pyret!! Kanske kan få i julklapp!!!

Puss på er alla!

Fortfarande i kaos!

Jag är glad att jag har min blogg! Min nya dagbok!  Jag ska erkänna en sak! Idag känner jag mig som världens absolut sämsta sjuksköterska! Har inte alla sjuksköterskor sådana dagar??? Jag har plockat fram alla mina gamla böcker för mitt nya mål! Att bli värlens bästa sjuksköterska på Thorax! För att bevisa för alla att jag kan! Men jag har redan slagit ihop mina böcker! Jag erkänner! Jag kan ingenting!!!  Ska sluta tycka sååå synd om mig själv! Men ibland är det skönt med en sådan dag!!! Kanske märks att man är lite känslig för allt just nu! Tur att det kommer nu och inte på nyår!

Hoppas ni alla andra har en bra natt!
Kram


Känslomässigt kaos!

Ja så känner jag just nu! Hela jag känns som en bomb! En tickande bomb!
Idag steg jag upp kl 9 för att hinna till Body Shop för sminkning!! Mysigt att sitta och bara bli ompysslad! Dock glad att jag fick en testmake så jag vet vad  jag vill ändra till nästa gång!! Alltså till nyår!! Tjejen som sminkade mig va jättegullig och kände min lillebror! Ser fram emot nästa sminkning!
Efter detta sprang jag bort till min frisör och valde tiara! Hon hade en stackars kund som blev sittande med färgen i huvudet alldeles för länge, men nu är det ju så att jag ska gifta mig så då måste det ju bli så att någon får stå tillbaka!! Nej fy nu va jag elak! Ber om ursäkt! Tror valet av tiara blir bra! Och vill någon köpa någon tiara av dem jag inte ska använda så är ni välkomna att höra av er!
Efter detta gick jag till optikern som fick måla lite färg som lossnat på mina glasögonbågar! Och sen hem för lunch! Redan här va jag trött!
Kom till jobbet! Fortsatte med mitt känslomässiga kaos och grät en skvätt!! Känner inte igen mig själv! Blev en liten test av sminket som visade sig hålla sig väldigt bra mot tårar! Tur det eftersom man aldrig vet vad som händer på nyår!!
Kvällen på jobbet har varit bra! Har inte gråtit sedan kl 16 så det är ju ett gott tecken!
Eller förlåt, det har jag visst gjort! Till Bonde söker fru!! När Hanna valde Elias kom det en tår! Av lycka! Och av sorg när Peter valde Wille!! Varför??? Åhhh Peter skulle ju välja Peter!! Magnus är ju fortfarande jordens dummaste! Klarar knappt av att se på honom! Kräk och Primperanvarning!! Per är tråkig! Tror han kommer att förbli singel! Åsa har för mycket energi att leva ut som inte behövs på en kogård! Ser fram emor näst sista programmet imorgon!!!!

Ska försöka sova nu! Hatar att ha känslomässigt kaos!! Vill ha lugn och ro!!! Vill vill vill!
Vill vara i en regnskog och lyssna på naturens melodi!! Vill ha semester! Vill vara ledig!

Kram och godnatt!


Vacker krona!

Jag har lagt ut en urläcker ljuskrona på Blocket! Tror ni någon ringer och vill köpa den?? Nej! Och den är ju såå snygg! Tror det får bli en julklapp till Nico och Anna! Nico verkar gilla den skarpt!

Ikväll va vi hos prästen! Vi trodde det skulle bli ett snabbt besök men det tog 1 timme och 45 minuter! Söte tid! Har bläddrat i psalmböcker, vandrat i kyrkogången och svarat ja flera gånger! Måste erkänna att prästen var riktigt trevlig! Och rolig! Han gillade nytänkande och såg gärna att vi kom med egna ideer! Hoppas det kan bli en vacker cermoni trots allt! Bara 15 dagar kvar ju!

Nu ska jag göra potatismos! Och imorgon är det provsminkning kl 10! Spännande!!

Vill du köpa min ljuskrona/ lampa så går det bra!

Kram


Semesterdag!

Idag har jag haft en behövlig semesterdag! Jag fattar inte ens att jag hinner andas! Jag är så jävla stressad! Och utan anledning!! Idag har jag skött mig exemplariskt! Jag steg upp kl 13.45... Oki kanske någon minut förlänge i sängen, men jag har haft mardrömmar hela natten så jag behövde de extra minuterna! I lägenheten ser det ut som en atombomb har hittat hem!! Grejer precis överallt! Skulle egentligen ha börjat jobba kl 13.30 men jag fick ju semester!! Underbart!
KL 14,45 gick jag ut för att hitta sidenband till tårtdekoration på nyår! Svårare än väntat! Hittade efter ett tag 3 olika alternativ!  Köpte 6 meter av varje vilket tydligen va ett par meter för myckt enligt mamma!! Jaja! Då har vi lite extra sidenband att dekorera med!
Efter detta fikade jag med Tina Honey och Annica och en rad T3:or! Underbart att inte vara student längre!!
Efter detta sprang jag vidare och hann med en del julklappar!! Hurra! Om min julklappshysteri lägger sig så har jag bara en julklapp kvar! En enda!!! Håller tummarna starkt för att jag klarar av att hålla mig till detta!! Har i alla fall slagit in alla mina julisar ikväll! Alltid stämningsfullt! Och sen dagens ris till AJ´s Tyger och till Sportkompaniet!! Stroppiga jävla affärsbiträden!! Har ni några andra alternativ än att handla just i de affärerna så gör så det! Skrämmande att man kan behandla kunder på så fult sätt!! Grrr och morrrr!
Ikväll har jag förövrigt städad och sorterat papper!! Hoppas kunna andas snart och njuta av det som stundar skall! Imorgon ska vi träffa prästen!!

Puss och kram


High School musical...

Jag kan inte hjälpa det men jag är verkligen förälskad i de filmerna! Jag kommer aldrig att växa upp och gilla dokumentärer om gamla ouppklarade affärer! För mig ska det vara kärlek, kärlek och gärna lite mera kärlek!!
Är det inte helt underbart att bli lycklig av en film???

Idag fick jag höra på jobbet att jag inte borde sola mer... Och jag som knappt tycker att det syns att jag solat några få gånger....Visst är det så att man ser betydligt fräschare ut om man har lite färg?? Kanske inte den gyllenröda läckra hummernyansen jag har nu men kanske lite mer åt det bruna hållet... Blir nog en vända till i solariet trots allt!!

Puss på er alla stjärnor!



Sankta Lucia!

Jag blev inte lucia i år heller... Jag förstår ingenting! Jag som är så vacker! Trodde väl i alla fall att jag skulle bli utsedd till Sveriges lucia men inte ens det! Fanken med! Hoppas på nästa år igen!

Hade dock en trevligt lucia ändå! Va hemma hos min kompis Stina och käkade gyrossallad! Mumsigt!! Efter ett par glas vin så besökte vi Nivå och O´learys! Mycket trevlig kväll utan några skvaller. Tyvärr! Bättre lycka nästa gång! Men jag va inte direkt sugen på att åka och jobba idag!!

Imorgon har jag semester! Har en stor förhoppning om att hinna med någon julklapp i alla fall... Får väl srälla klockan om jag ska hinna upp innan affärerna stänger!

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!!

Puss och kram

 

Idol Kevin 2008!

Ja det blev min Kevin som vann!! Grattis Kevin!! Fanns ju inga andra alternativ!! Hurra Hurra Hurra!!!

Nyårsrevyn va ok! Inte för att jag skrattade hysteriskt men jag fick släppa på smilbanden några gånger! Det bästa med hela kvällen var att jag fick sitta brevid Semona! Men jag ska inte vara mer kritisk utan att jag kan säga att de är duktiga!! Skulle gärna vilja vara med i denna revyn nästa år! Skulle vara grymt roligt!!

Efter att föreställningen är slut så släpps alla dessa människor ut och sprids för vinden dit de bokade borden finns! MEN på min respektives avdelning så finns det inget intresse att ses så att när vi kommer till O´learys så finns det inte en enda plats!! Jag lämnar mitt "gäng" och traskar hem!!

Passar på att smita in på ICA och shoppa filmer!! Gökboet och Edward Scissorhands! 2 underbara filmer!!

Efter detts smiter jag hem och klär på mig fredagskostymen vilket innebär klädsel som ingen levande människa någonsin bör får se! Gråa plyschpyjamasbrallor som är nedsttoppade i svarta tupstrumpor! Vitt linne och svart uttvättad tröja!! Håret i värsta tänkbara utseende och mascara under ögonen! åhh så underbart att få njuta framför TV:n i detta tillstånd!!

Precis innan Alice ska sjunga sin "Idol-låt" så ringer min kära mamma! Hon får inte igång bilen!! Traskar snällt upp på torget i min fagra utstyrsel, med en tragiskt ful jacka som täcker hela mig och lite till!! Uppe på torget så konstateras det snabbt att det är batteriet i " låsa upp: aren som strular! Och jag och min kära mamma ska på vinst och förlust ge oss ut till Preem för att hitta batteri!! Bilen står dock flera 100 mil därifrån ocvh vi börjar traska!! På vägen möter man ju självklart folk som helst inte borde sett mig i denna klädsel men vad gör man?? !! Ut till Preem, köpa batteri och hem igen! Och ja, de kom in i bilen!! Söte tid!! Vilken underbar fredag!!

Jobbet va tufft idag!! På alla sätt! Funderar fortfarande på om sjuksköterska är min livsuppgift!!

Kevin vann Idol och jag ska sova nu!!!!
Imorgon hoppas jag hinna med en stund i solariet!!
Tack för en dag full med blandade känslor!!

Puss alla vackra!


Premiär och röda mattan!

Ja det hoppas jag det blir! Jag ska på premiären av nyårsrevyn ikväll! Jag hoppas det är grymt roligt! Annars somnar jag in i en skön sömn i mörkret innan första akten är slut!
Efter denna veckan på jobbet så skulle jag kunna somna på stående fot!

Tack för alla omtankar kring min mathållning!! Uppskattat att ni bryr er så mycket om mig!

Idag har bilen lagats! Det är inte gratis med en plåtburk på fyra hjul! ( Eller hur B??) Nya bromsar och alla blir utan julklappar! Men ni kan ju själv ana på bilden att jag behöver fungerande bromsar varje gång jag kör till jobbet!

Puss på er alla mina fina läsare!


Älskar Langos!

Nu kommer det jag utlovade tidigare idag!! En uppdatering om vad som hände igår! Jag utökade mina vuxenpoäng med 100 %! Redan i tisdags kväll fick jag en otrolig längtan efter sommaren, sailet och LANGOS!! Det bästa på hela sommaren! Igår på onsdagen så hann jag inte tänka på det pga fullt ös i 8 timmar! 8 timmar utan mat och jag var dödens hungrig innan jag gick hem!! 5 min innan hemgång hittade jag ett recept på langosbröd! Svårighetsgraden var på topp men jag va i stånd att kunna göra vad som helst för min langos så det fick bli så svårt det nu ville! Och svårt va det! In på ICA! Skumma ingridienser! Kommer hem! Trött och fortfarande hungrig! Hade nu inte ätit sedan 8.15 på morgonen! Klockan var nu 16.30!! Börjar lite fint att läsa receptet igen! Ok, koka vatten till 37 grader! Inga problem! Och i med jästen! Inga problem! Grejen var sen att det skulle vara en kokt potatis i detta! Oki! Börja om igen! Skala och koka potatis! Blandar i detta och sen i med special mjöl! Ja det heter så! Special mjöl!! 7 dl skulle det vara i! Efter ca 10 dl så var det fortfarande som tapetklister på båda mina händer!! Kletar av en liten fingertopp, får på högtalartelefonen, ringer till min granne Kicki och ber att hon tar min reservnyckel som hon har, ber henne låsa upp och komma in! Hon kutar in och tror att jag är i knipa! Där står jag med klister på båda fingrarna och ber att hon kommer och hjälper mig med mjöl!!! Tack snälla Kicki! Du är bäst! Lyckas efter denna snälla hjälp få ihop en slemhög som jag funderar på att kasta på någon!! Åhh vad jag var hungrig nu! Och jag hatar när det ska jäsa!! Under jäspausen passar jag på att ringa Anne!! Puss på dig och förlåt att uppdateringen kommer så sent!! Hälsa Arne!! ) Ja efter detta så försökte jag forma denna slemhög till små ovala plattor!! Jo visst! Synd att detta moment inte är filmat! Heta ramsor med barnförbjudna ord, nermjölade katter, nermjölat kök och nermjölad jag!!! Och efter detta så ska det jäsa igen!! Nu var jag gråtfärdig av hunger!! Under denna jäsningen så passade jag på att skala 1 kg räkor! Och hacka lök!! Och sen koka upp oljan! Mamma förklarade sedan med rädla i rösten att nej Lina, olja kan inte koka! Lägg nu i degen och koncentrera dig på det du ska göra!! Jaja! I med en degplatta och oj oj oj vad det fräste!! Första Langosen fick jag slänga! Men de andra blev ju en succe!! Fy fanken jag vad jag är duktig i köket!! 8 Langosbröd fick jag till! Kunde blivit fler men nu va jag så satans hungrig att jag kanstade resten av degen! Efter sistan va klar va kl 19. 40! Jag hann nu lagon smeta på vitlökssmör, gräddfil, nyskalade räkor, stenbitsrom och rödlök innan mina bönder började på TV:n. Alltså känslan när jag fick mat efter 12 timmar är obeskrivlig!! Åhhh jag skulle kunna göra vad som helst för den känslan igen!! Helt magnifikt!!!!!!!

Bönderna va bra igår! Nästan lika bra som maten! Tönten Magnus valde ju sin Emma! Ingen surprise! Pär vet jag inte men det blir nog RosMarie trots allt! Jag hoppas fortfarande att Peter väljer Peter! Men efter det kelet på loftet så vet man ju aldrig! Och Hanna hoppas jag fortfarande väljer Elias!!

Idag kom mina nya glasögon på posten!! Underbart! Nu ser jag riktigt bra ut!

Nu får jag väl krypa ner i sängen! Börjar 7 imorgon! Och på eftermiddagen ska jag på Nyårsrevyn!! Har svårt att tro att de ska väga upp till Björn Gustavssons nivå men jag ska ge dem en chans!

Puss på er alla!


Nästan 15 timmar!

Jag har sovit i nästan 15 timmar!! Somnade 21.30 och vaknade idag 12.15!! Helt onormalt!! Och ändå är jag trött!! Och jag som skulle berätta om min händelserika kväll igår! Jag får snällt ta och göra det när jag kommer hem från jobbet ikväll!

Ha en härlig torsdag!
Kram


Beroende...

Jag har blivit beroende!! Av OLW´s hjärtan! Har ni inte testat dem så smit in i närmaste jourbutik och köp en påse!! Åhhh så gott! Och jag kan inte leva utan Nasin nosspray! Hatar att det känns som att försöka andas genom näsan och det sitter fast två meloner där! Panikkänsla ju!!
Ikväll har jag jobbat så jag har inte så mycket att ventilera!
Imorgon är det Bonde söker fru igen! Åhh vad jag längtar! Kanske är jag beroende av TVn med?? Och Nivea... Och vatten vid sängen... Helosan på fötterna...Kliande på ryggen innan jag ska sova... Insulin... Hela mitt liv är ett stort beroende! HJÄLP!!! Måste googla om stödgrupper för mitt beteende!
Hoppas ni alla haft en bra tisdag!
Puss och kram


Älskar Musikal!

Mina grannar kommer snart att klaga! Det spelas musikal på högsta volym även idag! Har tittat på High school musical 1 & 2 även idag! Åhh så vackert!!
Passade på att ta mig en vända till solariet! Nu efter 14 minuter så syns det ingenting!! Fanken med! Jag som vill vara snyggt brun och det snabbt!
Nu till lite wedding news! Jag har pratat med prästen idag! Åhhh vad han verkade rolig! Not! Söte tid så seg! Där får vi ordna till det ordentligt innan nyår om det ska bli en rolig vigsel! Kan inte fatta att det är så nära! Helt otroligt! Fick dock ett återbud till festen idag! Synd!! Någon som vill komma istället?? ;)
Dagens bild är huvudrollsbaben i Musikalfilmerna!! Mums!! Och vilka vener att sätta PVK i!! Åhhhh!!!!
Puss alla fina människor!!


Romantisk dag!

Ja idag har det varit en underbart fin dag!! Inte för att min blivande älskling varit mer romantisk än vanligt! Men vi har kollat på romantiska filmer... Eller jag har kollat!
När klockan ringde idag kl 14 så fick jag stiga upp! Seg, men som sagt nöjd med gårdagen! Åkte direkt hem till mamma och pappa! En av de sista gångerna i huset! Känns så overkligt! På ett sätt så ångrar jag mig att vi inte köpte det men på ett annat sätt så är det inte vårt hus!! Svår känsla! Den totala seperationsångesten kommer på julafton och när de lämnat nyckeln!
Efter att vi provsmakat 11 olika ofantligt goda snittar till nyår så förflyttades vi in i soffan! Där på TV var min absoluta favoritfilm! Drive me crazy!! En fantastiskt snygg skådespelare, Adrian Garnier var en del av huvudrollen! ( Lik min fina?? Ja absolut!) Efter detta åkte vi upp till Hässlegården till Helena och Andreas och störde dem i deras middag!! Så underbart att se Helena växa! Hon är så vacker med lilla magen!
Vid hemkomst så fortsatte min romantiska kväll! Jag tittade på finalnr av stjärnor på IS! Älskar Fantomen på Operan och kunde inte låta bli att hitta denna fantastiska låt att låna! Nu spelas denna pampiga låt på högsta volym!!
Som det perfekta avslutet så har jag tittat på de underbara filmerna High School Musical 1 & 2!! Jag är alldeles kär!! Tänk att det finns så vackra filmer!! Man blir så lycklig!
Nu är klockan snart 4 igen och jag borde sova mer än någonsin! Men det är ju enda tiden på dygnet jag är pigg!!
Känner mig glad! Härlig känsla!!
Puss på er alla!!


Lyckad julfest!

Ja söte tid vad lyckat det blev! Kvällen blev en succé! Det va riktigt lyckat! God mat! Underhållande framträdande, fantastisk Let´s dance tävling! God dricka! Roliga danser och en lyckad kväll på Schlagerbaren efter detta!
Alla verkade glada och nöjda! Synd att det är ett helt år kvar till nästa julfest!!
Nu är klockan över 4 så det är dax för mig att sova!
Puss på er alla!!

Kram


JAG ÄR SJUK!

Och ikväll är det julfest! Satan med! Hur ska detta gå??
Huvudvärk, magont, halsont, täppt i nosen, illamående... Ska jag fortsätta?
Och Panodil kan jag inte ta för då får jag leverskador när jag dricker vin ikväll!

Hoppas ni får en bra lördagskväll!
Kram


Fortfarande...

Jag är fortfarande så ruskigt trött! Jag undrar vad det är för fel på mig! Hoppas det inte är något allvarligt!
Idag är det Christmasparty! Hurra! Hoppas på Succe!!!!
Ska bara hitta ett rosa linne!
Idag bjuder jag på en bild på en misse som liknar min Ovän!!
Puss på er alla!


Varför sova?

Varför sova när det finns så mycket annat att göra! Känner mig inte lika trött längre... Har hittat en massa fina bilder som jag hoppas ska kunna publicera efter hand!

Vem vill inte sitta på denna bryggan och mysa en tidig morgon?? JAG VILL!!! Sååå underbart!!

Puss alla fina människor!


20 dagar till julafton!

Mysigt! Synd att man ska jobba kvällen på julafton bara!
Är trött idag! Har inget skoj att skriva om idag! Hoppas på mer efter helgen då det varit julfest med jobbet!

Puss


Ledig dag!

Ja idag har jag haft en ledig dag! Underbart! Sovit länge! Fikat med Honey och Mimmi! Pratat i telefon med Emelie! Och Anne! Solat 12 min solarium! Känns ingenting! Antingen så blir man som en bränd hummer eller fortfarande lika vit som en snöboll!!
Har även letat efter någon snyggt att ha på julfesten på lördag! 1 klänning i hela stan! Och i stl small! Vem fanken kan ha stl S?? Inte jag i alla fall!! Får bli att gå naken!! Grrr!

Bonde söker fru var idag bra! Magnus är fortfarande ruskigt korkad! Peter och Peter kommer att bli ett underbart par! Hanna och Elias = sant! Och Per och Ros-Marie!
Inför nästa vecka ser det ruskigt spännande ut! Shit!! Tur att jag är ledig på kvällen! Love Love Love!!!

Dagens fråga: Om man varje gång man ser en människa får känslan av att man måste pussa denna människan! Vad betyder det då? <3

Puss och kram från mig!

Mimmi och Lina



Kvällens värdinna Camilla och Lina



Sexy Lina



RastaMimmi!



Mitt livs novell!

Det känns som att det är en massa känslor som strömmar idag, men det är väl inte mer än vanligt! Men funderar starkt på att skriva en novell till tidningen Mitt livs novell! Det vore häftigt!

Jag har jobbat inatt! Vissa nätter är tuffare än andra och denna natten var en sådan! Ibland är det tufft att jobba inom vården!

När jag vaknade kl 16 så va det en runda på stan! Skulle hitta en inflyttningspresent till min Helena och hennes Andreas! De flyttade in i sitt hus i helgen! Och vilket hus! Helt underbart! Jag kände mig hemma med en gång! Lyckoönskningar till en härlig tid i huset! Bebisen kommer att trivas alldeles utmärkt där!

Efter detta så har jag försökt övertala Mimmi att skicka över bilderna från helgen men hon är sååååå trött! Håll ut kära läsare, snart är bilderna här och Mimmi kommer att vara utan presslegitimation för resten av livet!

Tack till alla som lämnat kommentarer för val av glasögon! Valet är nu gjort och det blev nr 1 och nr 5! Röda och svarta!

Hörs imon!
Puss Puss


Hjälp mig välja!

Jag har tre dagar på mig att välja tre par nya glasögon! Jag är i stort behov av hjälp och vill nu att ni röstar ärligt på vilka jag ska ha!! Kom igen! Tiden går fort!


Nr 1. Mina egna favoriter!


Nr 2. För breda över näsan?


Nr 3. Coola!


Nr 4. Kickis favoriter!


Nr 5. Mina andra favoriter!


Nr 6. Dessa är rosa! Och tantiga på mig!


Ser fram emot din kommentar!!
Puss Puss

Romantiska December!

Ja nu är en ny och romantisk månad framför mig! Hoppas jag! Jag ska gifta mig denna månaden! Känns så jäkla coolt!! 31 december smäller det under alla raketer! Äntligen!

Pussar i massor!



RSS 2.0