Viva la Karlskrona.

Eller något sådant heter den nya stadsfesten här i Karlskrona. Verkar vara mycket folk på stan. 100 meter från mitt fönster så finns det en uppbyggd matby som heter " All världens mat." Ni kan ju tänka er hur det luktar här inne!
Bakon huset har de byggt upp en scen där Lili & Susie har uppträtt. Ni hör ju vad avancerat detta är. Tur att man ska jobba inatt.

Kram och godnatt


Tårar!

Ibland är det bara underbart att låta tårarna trilla nedför kinderna... Att bara släppa efter och bara låta det som sker ske. Ikväll har jag haft en sådan kväll. Egentligen har jag inte en enda anledning att gråta och ändå gör jag det! Hela tiden... Det är skönt och jag känner mig alltid lite lättare efter att jag gjort det. Jag har mina "gråtdagar". Och jag vill tro att jag mår bra av dem!


Solsken!

Idag skiner solen. Underbart. Tyvärr har jag sovit bort hela dagen... Somnade kl 7 imorse. Innan jag somnade så skulle jag ringa och väcka en kompis. Och vad händer? Jag ringer fel. INTE populärt vill jag lova. Jag hoppas att den stackars människan som svarade, inte har nr presentatör för han kommer isåfall säkerligen att jaga mig!!! FÖRLÅT!

Ikväll ska grillen plockas fram. Har ju inte kunnat grilla på flera veckor så det ska bli riktigt gott! Senare sen så blir det för ovanlighetens skull utgång! Surprice! Det är ju onsdag...

Vad ska du hitta på?


Missbruk.

För många är ordet missbruk ett fult ord. Missbruk klassas som något fult. Man ska inte missbruka någonting, allt ska vara i lagom dos. Ändå finns det så mycket att missbruka. Alkohol, droger, spel, sex, nikotin, mat m.m. Alla missbrukar vi säkert någonting. Jag använder hellre ordet beroende. Är det samma sak?  Men det är väl där det skiljer sig, beroende har man, men vid missbruk så blir beroendet för stort?

Har du något missbruk?



Dagens bloggtips: www.pudding.blogg.se

Betydelsen av en kram!

En kram. En kram kan ha många betydelser. Jag älskar att kramas. Alltid. Vissa kompisar kramar man varje gång man ses. Vissa kramar man aldrig. Man kramas när man är glad och man kramas när man är ledsen. Men vad är det med en kram som är så mysigt? Är det närheten till en annan människa? Att få känna två armar om sig? Vad tycker du om att kramas?

Kram till dig från mig.


Klädproblem!

Jag brukar vara "Svarta Madame" men idag tänkte jag piffa upp mig lite. Testade en rosa/grön/orange/vit/svart randig tunika. Nej jag såg ut som en regnbåge. Slutvalet blev blev en svarta leggings, en svart tunika och en röd rockliknande historia. Enligt vännerna ser jag ut som en skolfröken. Härligt att för en gång skull se oskyldig ut!
Nu ska vi bugga loss till Rolandz nya skiva och dricka ett stort glas vin!
Nu är det lördag!

Love you.


Oplanerat.

Min dag/ kväll var planerad att ägna mig åt bloggen, men det blir inte alltid som man tänkt sig! Jag sov länge... Sen blev det bestämt att det blev middag ute. Så kl 20.00 är bordet bokat. Får ta igen detta imorgon... Eller på söndag... Lika bra att leva livet när det erbjuds roliga saker. Snart ligger man där i hängmattan, gammal och skruttig. Då tänker jag ha härliga minnen att tänka tillbaka på.

Hoppas ni har det underbart!

Puss


Fantasilös.

Jag har inte bloggat på hela dagen. Min fantasi är borta. Kanske kommer på något bra till imorgon. Man kan ju hoppas.
Min dag idag har varit världens mest tråkiga. Jag har varit ledig. Och sov till kl 17. Varför så länge? För att jag gick och la mig kl 8 imorse. Igår var det utgång med underbara vänner. Och vilken galen kväll det blev. Galen förfest, galet nattbad och galen efterfest. Jag är för gammal för sådant!! Men så roligt det var!!

Puss


Underbara drömmar!

Har du lätt för att drömma vackra drömmar om nätterna? Och kommer ihåg dem dagen efter? Jag har faktiskt den turen. Och inatt har jag haft en sådan dröm. Man vaknar och vill bara somna om för att fortsätta mitt i drömmen. Man vill vara med i fortsättning! Hela dagen har jag känt en inre lycka pga en dröm. Är det inte underbart??


Inredning!

Jag har hittat de absolut läckraste inredningsdetaljerna till mitt badrum. Vill du duscha hos mig?



Eller kanske bada?



Vi ses!

Jäkla tvättmaskin.

Har ni, precis som jag en mängd ritualer som ska genomföras innan ni kan somna? Jag har tyvärr ganska många. Lakanet ska vara sträckt, inte ett minsta litet veck får finnas. Fötterna ska smörjas in med Helosan. Läpparna ska förses med Niveacream, nässprayen ska stå brevid, mobilen ska ligga på laddning och det viktigaste, det ska vara rätt kudde. Jag använder tre kuddar. En mjuk underst, sen en hård och platt kudde som jag kan vika perfekt och till sist en kudde som jag kramar om. Och i söndags skulle jag "sommartvätta" kuddarna. Och min platta hårda kudde tuggades upp av tvättmaskinen. Från och med nu kommer jag aldrig att kunna sova bra igen...


Filmtips!

Idag har jag utnyttjat den regniga dagen framför TVn. Och jag har sett två härliga filmer som jag kan rekommendera starkt.

Allt flyter. Det var första filmen. Om ett gäng 40 åriga män som startar ett konstsimlag. Verkar supertöntig i börjag men det är verkligen söt! Se den!



Film nr 2.
Confessions of a shopaholic.
En söt stackars tjej som inte inser allvaret med att handla på kreditkortet. Men verklogheten kommer snabbt ifatt henne och hon får lära sig hur det är att ta avsvar för sin ekonomi. Hon an ju inte klaga på att hon hittar en superläcker kille på vägen.... Helt klart värt att se....



SOV GOTT!!

Underbara semester!

Och den är nu slut. Eller nej inte riktigt än... 26 timmar kvar i ledigheten. Men jag har haft en magisk och underbar semester på alla sätt så det känns inte så ångestfyllt att komma tillbaka till jobbet. Och sommaren är ju inte slut, bara för att semestern är slut.

Hoppas alla får en lika härlig ledighet som jag har haft!

Puss

                                              

TACK!!!

Jag blir riktigt rörd av alla vackra kommentarer jag har fått! Om jag inte gjort det innan så känner jag mig absolut som världens vackraste just nu. Ni är underbara som peppar mig så och jag kommer nu att känna mig ännu mer bekväm i min blogg och bara skriva om det som faller mig in!

Love!


Fler timmar på dygnet!

Ja det skulle jag behöva. Jag har försakat bloggen i två dagar nu! Och har bråttom iväg nu igen! Snabb uppdatering...
Fredagen med Rolandz var den bästa. Jag älskar dansband.
Idag har jag varit på ett vackert bröllop och efter detta på kalas. Om 10 min kommer det ett gäng tjejer och jag har inte ens duschat än... Kanske dax att ta tag i det, nu...

Imorgon hörs vi igen.

Puss


Vacker som jag är!

Under dagen har jag fått mängder av telefonsamtal och kommentarer! Och allt går ut på att jag är vacker som jag är! Jag har sedan nyår accepterat mig själv och har insett att även jag kan vara söt på bilder! Så den där svältburen i mörka rummet blir det inget av! Nu blir det tjockisblogg!!
Detta blir sista "vikt" inlägget på en bra tid framöver...Min blogg är ingen viktblogg! Min blogg är en inspirationsblogg för alla människor!!

Puss







PUSS TILL ALLA!!


Tjock= Ful äcklig och ofräsch!

Jag har precis läst en blogg där frågan var om det fanns några överviktiga tjejer som bloggade. Tydligen var detta ett ovanligt fenomen. Klickade man sig sedan vidare så kom man fram till många olika bloggar som handlar om just det där att vara smal och fet. Och det var inga dåliga kommentarer som människor skrivit. Visste ni att bara för att man är överviktig så är man ful, äcklig och ofräsch. Medan om man är smal så är man automatiskt söt i alla människors ögon. Måste säga att det är intressant och jag har nu lärt mig något nytt. enligt vissa människor så vore det förbjudet för mig att blogga. Ja ett ens få visa mig ute bland alla smala och söta människor. Egentligen borde jag sättas i en bur i ett rum där ingen behöver se mig och tvångsbanta. Och sen om några kilo, så är jag helt plötsligt söt och snygg. Visst är det helt otroligt.
Hoppas ironin kan läsas mellan raderna!


Rolandz.

Har ni, precis som jag lyckats förälska er i dansbandet Rolandz? De är så söta. Och jag har köpt biljett för att titta på dessa härliga dansbandskillar på fredag. Här ska det dansas!


Rolig lista!

13 HAR DU:

Ett förhållande:
  Jo det kan man kalla det.
En bästa kill-vän: Absolut.
En bästa tjej-vän: Några riktigt fina tjejer.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Icke.
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja...
Fått ditt hjärta krossat: Ja många gånger.
Haft ett one night stand: Har väl hänt någon gång.
Skrikit åt en lärare: Har velat men aldrig vågat.

Kysst någon och sedan ångrat dig: Nej. Alltid mys med en kyss.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Har hänt...
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja en vacker ring... 12.000 kr.
Snusat: En gång och svimmade!
Druckit alkohol:  Någon gång har det väl hänt.

11 DAGENS:
Klädsel: Bikini och sen myskläder.
Frisyr: knut mitt på huvudet.
Vill ha: längre semester.
Låt: Småstad med Gyllene Tider.
Drog:  Solen.
Saknad: Flera timmar på dygnet.
Sjuka: Diabetes.
Köp: Inget .
Godis: Några chipsbitar.
Attityd: Glad.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Shit vad jag är vacker! ;)

10 FÖRSTA
Vän:
Stina och Mia.
Bil: Vit Ford Fiesta med rorsa fartränder. Illa!!!
Kärlek: Daniel.
Husdjur: Katt.
Semester: Mallorca.
Jobb: Städerska på en skola.
Köpta skivan: Guns n roses. LP!
Piercing: Öronen.
Konsert: Carola.
Fylla: På en släktmiddag. Inget rödvin sedan dess. Ca 15 år sedan...

10 SENASTE
Personen som sms:ade dig: Johanna.
Personen som du kramade: Tina.
Personen som ringde dig: Mamma.
Personen som du ringde: Calle.
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Niklas.
Alkoholdrycken: Vitt vin.
Bilfärd: Till Aspan, förra måndagen.
Filmen du såg: P.s I Love you.
Gången du grät: För en timme sedan.
Måltiden: Grillat kött och potatisgratäng.


 

9 SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: Njaej... Elle jo!!
Våga hoppa bungyjump: Ja!! Om linan håller.
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Klart jag skulle. Varför inte?
Kalla dig själv lycklig: Jadå.
Kunna gråta över en kille: Ja.
Kunna gråta över en tjej: Ja.
Ljuga för någon: En vit lögn då och då har ingen dött av.
Kunna springa 50mil: Ja absolut! Under en livstid kanske...

8 VAD:
Gör du just nu: Tittar på film.
Ska du göra imorrn: Bada och sola.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Kom igen Lina. Du klarar dig igenom detta med!
Har du med dig in på bion: Godis och trevligt sällskap.
Är det för färg på dina byxor: svarta
Är det för väder hos dig just nu: natt och varmt.
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: leende, kläder, ögon, hår, kropp, allt!!!!
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa allt jag vill ha!!! Och det är ganska mycket.


7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Linne.
2. Trosor.
3. ....
4. .....
5. .......
6. ........
7. Ganska naken just nu!

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Ja!
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 29.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej.
Använder du huvtröjor: Nej. För varmt.
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: Har en tatuering...
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: båda...

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 27-28.
Sova på sida, mage eller rygg: Sida.
Kramar eller kyssar: Gärna båda!


 

VAD/VEM:

Sa du senast: Godnatt.

Stod det i ditt senaste sms: Tack för en underbar helg.

Från: Karin.

Vem är 20nde kontakten: Annica Ekvall.

Är ni bra vänner: The best!

Ska du vara med imorgon: Tiiinnnnaaaa!!!

Vad stod det i ditt senaste skickade sms: Ses vi ikväll?

Vem var det till: Kicki.

Humör just nu: Skattig.

Godnatt alla vackra!!


Tårögd!

Ja det kom en och annan tår ikväll. Daniel fick sitta brevid sin Victoria och fira hennes födelsedag! Det är helt underbart. Det var en bra tillställning och jag kan inte annat än att gratulera Kronprinsessan Victoria på hennes 32 års dag! Jag tycker att hon är en stark och vacker kvinna och hon förtjänar att få gifta sig med Daniel, som hon älskar mest!
Jag blir så lycklig av kungafamiljen!!!!


Premenstruation.

Veckan och dagarna innan en tjej/ kvinna ska ha mens är hemska. Iallafall för mig. Man känner sig som en uppsvullen och strandad blåval och man behöver inte fundera på varför Titanic gick på grund. Det var ju på grund av mig.
Finnar växer som svampar efter ett höstregn i ansiktet och man liknar mer en skräcködla än en människa.
Tårarna sprutar för att man blir sentimental. Sentimental för allt. Man känner sig ensamast i världen och man vill bara ta ett täcke över huvudet och inte vakna förrän det är över... Hatar det där som alla tjejer måste genomlida varje månad!


Efternamn.

Vad betyder ett efternamn? För många personer är det säkert bara något som man heter. För andra är det säkert ett namn som man ska föra vidare... Vad betyder ditt efternamn för dig?
Mitt efternamn betyder mycket. För det är påhittat av mig och det är jag som kommer att skapa en hel ny generation genom att föra efternamnet vidare.
Både jag och min lillebror har bytt efternamn. Och båda är nöjda med "nya" namnet. Jag heter Ishav och lillebror heter Frostängel.
Kan du tänka dig att hitta på ett eget efternamn och heta något som ingen annan heter? Inte ens din familj?


BIO!

Jag har inte varit på bio på 12 år. Men idag så jäklar.

Efter frukost blev det en runda till stadens poluläraste glassäffär. Och jag väljer hallonsorbet med polkaströssel. Ingen lyckad kombination alls.



Efter detta blev det mys på bryggan med plask i vattnet!



Sen blev det middag! Klyftpotatis och fläskfile! Blåbär och jordgubbstårta till efterrätt.

Efter detta blev det ett besök på Olearys!


Och som avslutning på en underbar dag så blev det bio! Jag hade inte varit på bio sedan jag såg Titanic och det var några år sedan. Vi såg filmen Bruno. Och ja, jag skrattade. Ganska mycket. Man kan sammanfatta filmen med ett ord: sjuk. Det var underbart att få skratta så mycket.



Hoppas ni haft en härlig söndag!

Vilken helg!

Vilken helg det har varit. Och den är inte slut än... Tur att det blir i ett lugnare tempo idag. Känner mig ganska trött idag. Idag blir det middag hos föräldrar och sen är det planerat för en glass på stan. Kvällen är fortfarande oplanerad.

Lördagen var riktigt skojig. Det var förfest hos mig. Lillebror kom förbi med sina kompisar så det var ett glatt gäng som byggde domino med ALLA mina cd skivor. Det lyckades. Ute var det lagom med människor. Dans dans dans hela natten. En riktigt lyckad utekväll.



Arg av en komplimang.

Det borde man ju inte bli. Arg av en komplimang menar jag. Jag är inte den tjejen som brukar få en massa komplimanger. Men igår så fick jag det. Det är ju ingen hemlighet att jag inte är smal. Nu menar jag inte att man ska vara smal för att få en komplimang. Igår kommer det fram en kille till mig och säger: - Jag har tittat på dig på dig en stund och trots din "size" så är du vacker. Men hallå? Antingen är jag väl vacker av min "size" eller är jag väl vacker hela jag ? Eller bara vissa delar av mig? Kan man inte vara både tjock och vacker?  Kan faktiskt inte sluta reta mig på detta! Då gillade jag komplimangen bättre av tjejen som trodde jag var med i en Lorealreklam för jag hade glansigt oh fint hår! Då blev jag glad!


OBS: INTE JAG PÅ BILDEN!


Bild lånad frånn www.google.se

Helgen är startad!

Första glaset är krasat och helgen är startad. Ostbricka med 5 olika ostar, frukt, vitt och rött vin och sen till min favorit, Mintu blandat med Baileys. Har du chansen så testa! Nu har Karin kommit och helgen har börjat. Nu kör vi...

                              


Sommarmonster!

Vad är din absolut värsta sommarplåga?

Jag har en stor fiende och det är MYGGAN! Vilket litet blodtörstande monster. Kommer först lite sött surrande i örat och sen sitter den där som en liten igel och suger blod. Och inte nog med att den tar allt mitt blod, den jäklen sprutar in gift med! Och vad händer sen? Det blir en hudrodnad stor som en tallrik och kliar hysteriskt! Och det blöder och blir sårskorpor och lämnar minnen i form av ett ärr. Jag hatar myggor!

En död mygga är en bra mygga!

                                                       

Bakad potatis med skagenröra!

Idag är en sådan där härlig semesterdag! En sådan dag när man sover länge, lunchar på stan, myser med kompisar och deras små barn. Och snart kommer Karin med tåget från Malmö oh det blir en riktig kompishelg! Kan det bli bättre? 

Vilken är din favoritfyllning i bakad potatis? 

                                            

Akut Hiss eller Diss.

Ja, nu är det bråttom! Om en stund ska jag möta mina kompisar. Och om jag inte kan vara sminkad såhär så måste ni säga det. Och isåfall måste jag hinna sminka om mig! Hiss eller diss?

Litar på er!




Ikväll ska det sjungas kareoke.

Nu duschen och sen test av blå ögonskugga! Bild utlovas. Ikväll blir det middag med några kompisar och sen uppslutning med ytterliggare några tjejer och kareokekväll. Här ska sjungas.

Imorgon kommer Karin från Malmö och hälsar på. Ska stanna hela helgen. Ska bli så roligt. Vi har inte träffats på ett halv år. Det är lång tid när vi annars sågs nästan varje dag.

Idag fick jag igång min Ipod. Efter att den legat och dammat i en hel månad. Hatar tekniska prylar. De är bara bra när det fungerar.

Puss på er.

            

Blå ögonskugga!

Jag är nog ganska omodern när det gäller smink. Jag försöker ibland fixa med lite ögonskugga, men oftast ser det bara smutsigt ut. Ialla fall... Idag kom min present från VR. Vad skoj tänkte jag och slet upp brevet. Och vad är det i? En blå ögonskugga! Allvarligt, när ska man använda en blå ögonskugga? Någon som har några tips? Jag kommer att se ut som om någon har slagit mig över ögat om jag kladdar på den...

         


Bilder!

Nu gör jag en test! Jag har tagit några enstaka bilder med nya kameran. Vad tycker ni m dem?

Min älskade katt Kompis


Solnedgången utanför mitt vardagsrumsfönster.


Kickis balkongblommor.

Mysfaktor 100 %.

Det var underbart att komma iväg på en liten minisemester. På måndageftermiddagen åkte jag ner till ett sommarstugeområde. Det var soligt och härligt så vi satt ute i solen och drack lite vin och öl. Sen gick vi en runda till havet. Hela 200 meter... Efter detta så gjorde vi pizza. Mätta och glada så plockades sällskapsspelen fram och det spelades spel. Sen tändes den nybyggda, vedeldade bastun igång. Där satt vi i bastun och drack kallt vin och svettades. Sen blev det dusch i trädgrdsduschen. Fortsatte spela lite spel ett par timmar till... Natten tillbringades i en liten ministuga där bara en säng och en tv fanns med det var helt perfekt. Sov med öppen dörr och öppna fönster hela natten.
Väktes vid 9.30 av att Helena och Neo som kom på besök. Frukostdax. Lång frukost och mys i solen. Förmiddagen spenderades vid stugan med trevlig sällskap. En perfekt minisemester som jag gärna gör om snart igen!


Ny kamera!

Idag har jag köpt mig en present till! Åhhh vad jag måste vara snäll som kostar på mig så mycket. Idag vlev det en ny kamera. Har inte haft någon på månader så idag fick det vara nog. Ut till Elgiganten. Hemska försäljare som alltid ska packa på en det dyraste. De lyssnar ju inte ens på vad jag ska använda kameran till och vad jag vill att kameran ska klara av. Nej dyrast är bäst! Men jag stod på mig och det blev den kameran jag tittat ut själv. Riktigt söt är den. Nu är batteriet laddat så nu ska här fotas.


Lillebror fyller år.

Idag fyller min fina lillebror år. Tänk att han redan är 24 år. Nu är han om mig i ålder med flera år. Konstigt att jag inte blir äldre än 22. Han bor lite väl långt iväg så det får bli att fira honom i helgen när han kommer hem. Vad ska man köpa i present till en lillebror?


Aldrig Vuxen!

Kommer aldrig bli vuxen. Vill inte bli vuxen. Idag har jag köpt en present till mig själv. Ibland tycker jag att jag är värd det. Denna presenten var en ny skiva till mitt Sing Star. High School musical. De bästa låtarna från alla filmerna. Och det är riktigt bra låtar. Men inga lätta låtar att sjunga... Min granne höll på att ringa polisen, hon trodde nämnligen att vi plågade någon här inne... Fick även höra att det lät som en ylade prärievarg av någon som gick utanför! Men det är tisdag och jag vill sjunga! Inatt blir det High school hela natten. Någon som vill komma och sjunga med mig? 

                            

Bloglovin?

Hej! Söt blogg du har! Ska vi lägga till varanda på Bloglovin? Hur många gånger har man inte fått den kommentaren? Ganska många gånger faktiskt... Och sista dagarna har jag fått exakt samma kommentar från samma person. Alltså jag kanske har missuppfattat allt men det där med Bloglovin är väl där man följer sina favorit bloggar? Eller är Bloglovin där man ska ha flest personer som lägger till en? Jag skulle ju gärna vilja att de som lägger till mig på Bloglovin läser min blogg. Jag vill ju inte bli tillagd för att den andra personen i fråga ska få fler läsare!

Lika dant med "Veckans blogg". Den som har flest läsare och orkar få ut flest kommentarer att RÖSTA PÅ MIG vinner. Hur många läser alla finalistbloggar i "Veckans blogg" tävlingarna innan man röstar? Nej man röstar på den man blir tillsagd att rösta på, för man tror att man kanske har fått en ny "kompis" på Bloglovin!


Postorder.

Hiss eller diss till postordershopping? Absolut hiss för min del. Ellos hade REA i veckan och jag shoppade skor. Snygga sandaler och moccasiner för 99 kr. Kan det bli bättre??


Marley and Me.

Vilken underbar film. Jag trodde det var en riktig komedi men jag skulle nog kalla det drama. Är man en sann djurvän så gråter han hysteriskt. Jag fick pausa för att gråta en stund för att sedan fortsätta titta.
En film om hur verkligheten ser ut i relation mellan hund och människa.

Måste ses!!


Minisemester!

Idag blir det minisemester. Till en liten sommarstuga vid havet. Jag och mina kompisar ska passa på att njuta av sommaren med grillning, bad, lite vin och spela spel. Det ska bli riktigt mysigt.
Kommer hem imorgon igen.

Puss på er.


Färdigstädad!

Japp, det tog bara 13 timmar! Men nu är det minsann dammfritt! Alla som är allergiska mot katter kan nu komma och hälsa på och njuta av doften av liljekonvalj. Det finns inte en enda dammråtta kvar. Känns lite ensamt.

Middagen idag bestod av Crispy beef från Lemongrass. Transporterat med kylväska till mig. Och det är så gott så man kan inte tro det. Zlatan har varit där 2 gånger på en vecka. Kan man kalla det lyxmat då?


Tråkigt att städa...

Städa är bland det tråkigaste jag vet! Men med två katter i lägenheten så krävs det att man håller sams med dammsugaren. Kommit halvvägs...Det tråkigaste kvar... Kök och toalett. Någon som vill komma och städa åt mig? Jag betalar bra.


Underbara regn.

Igår eftermiddag kom åskan. Och det åskade ju inte lite. Jag har alltid varit rädd för åskan, på ett konstigt sätt. Jag kan tycka att det är mysigt, samtidigt som jag är rädd. Konstigt känsla det där...

Kl 18 stod bilden redo för att åka till kalaset. Men de tjejerna som skulle åka med kom aldrig... Jag ringde Emma och frågade var hon var. Och svaret blev ju att vi inte skulle vara där förrän kl 19. Söta födelsedagsbarnet har ändrat på tiden utan att säga till mig. Tack. ;)
Väl på plats så var det underbar smörgåstårta, underbar cheesecake, underbara vänner och underbart roligt spel. Vi spelade Absolut överens. Har ni spelat det? Så skoj. Vi var tre lag. En läser upp t ex Vad tänker du på när du hör ordet kyss? Och sen har man 30 sekunder på sig att skriva 5 ord. Och sen ska man jämföra de orden med sin lagkompis och de ord man har likadana får man poäng för. Inte så lätt som man tror... Jag hade en grym lagkompis. Tack Emma för god match.

Sen åkte vi in till stan för lite utgång. Det var trevligt. När jag skulle hem så var det regn. Och då menar jag inte lite duggregn. Jag har nog aldrig varit med om att det regnat så mycket. Det var inte ens någon mening med att springa. Jag vadade hem barfota i vattenpölarna och sjöng Singing in the rain. Det var helt underbart. På 200 meter som jag hade hem så såg jag ut som att jag precis badat med kläderna på. Jag var genomblöt in till trosorna.

Vilken toppenkväll.


Åska!

Idag kom det äntligen lite åska. Fy vad det var svårt att andas precis innan första blixten visade sig.
Det är fortfarande klibbigt, men betydligt bättre...

Igår var det Diggiloo. Vilken show. Helt fantastiskt. Kan rekommendera alla att gå och titta på denna föreställning. Har nu en ny idol. Mojje. Den största besvikelsen var, tro det eller ej, Ola. Han var inte i närheten av de andra i proffsighet! Bakläxa till Ola.

Bjuder på lite bilder från i onsdags.

Jag!!


Jenny!!


Johanna!!


Jag igen...

Diggiloo.

Ikväll är det genrepet inför premiären på Diggiloo som är imorgon. Och självklart ska jag dit. Med autografblocket i högsta hugg. Hoppas på några snygga idolbilder...

Idag svider det lite på ryggen efter ett par timmar på stranden, trots att jag varit duktig och smörjt mig med en massa solkräm...


En dag på stranden dagen efter...

Igår blev det after work. Det var riktigt trevligt. Vi var ett stort gäng som träffades på Olearys och stannade kvar tills det stängde. Sen gick vi till Nivå. Där upptäcker vi att Johanna har slarvat bort min lägenhetsnyckel. Jenny som ska börja jobba kl 07.00 behöver sova, så medan vi andra letar så skickar vi hem Jenny för att sova. Efter ett tag så ringer Jenny och berättar att nycklen finns hemma i lägenheten. Johanna, aldrig mer än en enda cider till dig i fortsättningen! Orediga söta du!
Kvällen var som sagt mycket mysig och bilder kommer så fort Johanna har mailat över bilder med kameran som hon än så länge inte har slarvat bort...

Idag har det åter igen varit strålande solsken och jag har tillbringat hela dagen på stranden. Som mest var vi 15 personer som låg där tillsammans. Det är sommar och jag kan inte njuta mer.



Efter sol kommer uteservering!

Det blev minsann inget regn efter mitt brutala spindelmord. Idag har det nog varit värmerekord. Det var nästan för varmt för att ligga vid havet. Bad bad och åter igen bad... Och solskyddsfaktor 20. Ingen bränd hud här inte.
Ikväll blir det en kall öl på uteserveringen. Titta på folk och njuta av kvällssolen. Vad ska man annars göra när man har semester?


Mitt i natten!

Ja det är mitt i natten och jag trodde det skull bli någon grad svalare, men inte. Jag satt med fönstrerna vidöppna i vardagsrummet för en stund sedan, men det kändes ingen skillnad. Ska man behöva köpa ett badkar och fylla med med kallt vatten för att kunna sova?
Nackdelen med att man tvingas ha alla fönster öppna är alla kryp. För en stund sedan så kände jag hur något luddigt klättrade på mitt ben. Världens största spindel trodde han var på safari. Och sedan fick den dö. Nu kommer det att bli regn imorgon med det gör inget. Inga spindlar på mina ben!


RSS 2.0