Filmtips!

The Blind Side. En sann film om Michael Oher. Michael åker en dag med sin vän till hans nya skola. På skolan får fotbollstränaren upp ögonen för "Big Mike". En svart, stor, hemlös kille. Fru Touhy erbjuder Michael en plats på soffan en natt, för att slippa frysa. Familjen Touhy är en vit, välbärgad familj, med ett stort hjärta. Och de gör allt för att hjälpa Michael! Eller?
En fantastisk film, baserad på en sann historia!
Sandra Bullock´s bästa roll, någonsin!
Varning för tårar.
Mitt tips: SE DEN!


Sminkshop!

Idag sa min kompis Louise att vi skulle shoppa smink på Åhlens. Okej, bara att hänga med. I 1 ½ timme var vi och testade, kletade, skrattade och smetade. Fy vad skit det finns. Hur ska man veta var och vad man ska ha allt?  Kassörskorna tittade lite tjurigt på oss efter en timme, men som Louise sa, hur ska vi veta vad vi vill ha, om vi inte får testa det? Det blev Mega Wet gloss och vit kajal. Vår största fråga under kvällen, vill man kyssa någon med "blöta" läppar eller glittrande läppar? Jag köpter som sagt MEGA WET GLOS! Nu ska det hånglas!

PUSSDown!

När man känner sig som att jorden ska gå under och man inte bryr sig? Så har jag känt mig idag! Lättretlig, arg, sur, gråtandes... Allt är fel! Mens? Ja, men det är väl inte allt? Måste jorden gå under en gång i månaden? Jag har egentligen inget att vara arg och sur över men ändå vill jag bara dra täcket över huvudet och vara ifred. Jag har inte ens svarat i telefon idag. Det är inte lika mig. Antingen är jag påväg att bli sjuk, eller så är min surhet påväg att vända till komplett lycka!?

Hur mår du?
Missförstånd!

Jag läste en notis. En ung tjej, jobbade inom nattpatrullen och vakade över en sjuk gammal dam. Vid sängkanten satt även damens make och bad att hans älskade hustru skulle överleva. Dock så dog damen tidigt på morgonen. Den unga sköterskan och den avlidna damens make hamnade på samma buss hem, tidigt på morgonen. När mannen ska stiga av, ett par hållplatser innan nattsköterskan så reser han sig upp, ställer sig framför sköterskan, tar av sig hatten och tackar för natten!
Mannen menade bara så väl, men vad fel det blev!


Bara vänner.

Under min uppväxt har jag alltid varit den överviktiga och olyckligt förälskade, tjejen utan pojkvän. Däremot har jag alltid varit killarnas bästa vän. Varje detalj om deras förälskelser för mina tjejkompisar har jag behövt lyssna på, med ett leende på läpparna för att inte avslöja min egna förälskelse. Men det har inte alltid varit negativt. När jag hittade min kärlek så visste jag ju vad jag ville ha och när han ville ha mig med så var det ju högsta vinsten.

Kollade på filmen, Just friends. Precis som jag. Fast jag är fortfarande överviktig! Underbart att se att de kan göra en komedi av det!
Mitt tips: Se den.


Kunglig graviditet.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har knappt hunnit landa på svensk mark efter smekmånaden innan det spekuleras i om prinsessan är gravid. Enligt nyaste numret av Se & Hör så är Victoria gravid i ett tidigt skede. Hur kan journalister göra så? Visst att det är en mycket trevlig nyhet, om det stämmer, men varför kan inte skvallerpressen vänta tills det blir en offentlig nyhet? Även om man är en känd person så borde de ha rätt till ett privatliv!
Men jag hoppas ju självklart på att Victoria och Daniel snart ska få
 en liten baby!


Bild lånad från www.google.se

Vampire sucks- sucks!

Jag brukar inte gilla parodier på filmer och framför allt inte på filmer som jag gillar. Men bara för att den handlar om Edward och Bella så var jag tvungen att gå och titta på denna filmen. Och den sög! Filmen innehöll alla de scener som man minns från de "riktiga" filmerna. Visst, man fick sig några riktiga skrattanfall. Det bästa med hela filmen var att Jakob var snyggare än "riktiga" Jakob. Vilken liten mumsbit! Sevärd? Kanske inte värd en biobiljett, men gillar man Twilight saga så gillar man denna filmen med, om man är på rätt humör!


Survivor.

Jag har börjat kolla på den nya säsongen av Survivor. Som Robinson, men från USA. Inspelningarna utspelar sig på Fiji. Underbart vackert, men många faror bakom varje sten. I gårdagens program skulle de äta inhemska delikatesser. Gristrynen, jordnötsmaskar, fiskögon och anda härliga djurdelar. Äckligt var min första reaktion. Men sen tänker jag på om vi skulle spela in Robinson i Sverige och bjuda på våra delikatesser? Vad skulle vi bjuda på då? Blodsoppa, palt, surströmming, suga saft ur en kräftrumpa? Fy rackans så äckligt! Tror nog att det käkas hemska saker i varje land. Tur att det finna alternativ att välja på.


Djurbett!

Att jag är överkänslig mot myggbett har jag alltid vetat. Förra veckan gick jag över en grässlätt och sjöng sommarvisor och efter det så svullnade hela underbenet upp. Dagen efter var jag livrädd att det var en livshotande propp i benet och jag kontaktar en läkare. Jag får en tid, men svaret är att det är en reaktion på ett djurbett. Jag går hem med mitt onda ben och hoppas att det är en en vanlig mygga som har huggt mig. MEN, när jag vaknar dagen efter så syns två tydliga instick efter ormtänder. Benet börjar bli blåsvart och värker. Ajaj. Men inget att göra. Bara att vänta på att allt ska lägga sig. Idag är benet bara lite ömt och hårt vid bettet. Jag hoppas att huggormen hittade sig en godare mumsbit än mitt ben och jag tackar GUD att jag slapp se den där ormen för då hade jag dött och han hade säkert svalt hela mig!
HATAR ORMAR!


Ensam!

Idag läste jag en insändare i en tidning om en kvinna som älskar att dansa, men har ingen partner eller vänner att dansa med. Kvinnan sminkade upp sig och åkte sedan till en dansbana, själv. Tyvärr blev hon inte uppbjuden en enda gång och hon kommer aldrig mer att åka och dansa själv igen. Men vad modigt av henne! Jag beundrar dem som kan gå och sätta sig på ett fik, gå på bio osv alldeles ensamma. När jag tänker efter så kan det nog vara avslappnande att bara ha sig själv att tänka på. En gammal jobbarkompis till mig åkte till Thailand, själv, i 3 månader. Hon hade sin livs bästa resa. Kanske är dax att utforska lite mer saker, på egen hand?


Vardag igen!

Ville knappt slå upp ögonen idag närag insåg att jag var vaken. Tänkte för mig själv att jag måste ha drömt att 4 veckors semester är över. Nästa år ska jag inte ha någon semester, för då slipper man ångesten och vetskapan att man snart är tillbaka på jobbet igen.
Vardagen är här. Rutiner tar sin början igen. Bara att inse att sommaren är över och mysiga hösten väntar. Vem vet, det kanske bli jättemysigt, det med!?


Trojansk häst!

Jag satt en kväll och letade efter födelsedatum för stjärnorna från Beverly Hills 90210. Fick upp en bild, på Kelly och hennes man, Vampyrpappan i Twilight. Sen blev det som en blinkande karusell i hela datorn. Ruta, efter ruta med Trojanska hästar. Varning om tillträde på mina kreditkort osv. Jag höll på att ramla av stolen. Stängde snabbt av datorn och vågade knappt sätta på den igen. Tillslut var jag tvungen, men vad har hänt? Ingenting finns kvar! Bara att börja om och installera... Därav inga inlägg på ett tag.

Men nu verkar det fungera och det är hästfritt i datorn igen.


Time at Walmart.

Fick ett mail om hur man ska klä sig på Walmart i Usa. Ungefär som Ica här.
Tur att man inte handlar så ofta! Då kanske jag hamnar på bild!

Shoppa lungt!

Shoppingbidrag!

När jag tittade på mitt kontoutdrag så såg jag att det stod: Sommarbidrag! + 1000 kr! Jag fick inte säga något, utan fick bara lova att göra något skoj för pengarna. ( Tack snälla underbara mamma! Ska inte säga det till någon, jag lovar!)

Så idag blev det shopping och ikväll ska jag ut och äta med några kompisar. Det är härligt med sommar. Och snälla föräldrar!Lite "blingbling" piffar alltid upp!

KRAM!

En extra kram ger jag en vän idag! Hon behöver den och hon vet varför! Tänker på dig idag!

Krama om varandra och var rädda om varandra!


Love you!

Cupcakes!

Idag blev jag sugen på att baka. För första gången skulle jag göra cupcakes. Tänkte att det var ju bara att slänga ihop lite smet och granera lite. Jo men visst. Fyra timmar senare så var de klara och jag och min man bestämde oss för att åka på Cupcakesturné. Jag packade varsamt ner åtta stycken, till våra vänner som väntade på oss. Två i varje burk, ner i kylväskan med isklampar. Första rondellen glömmer Niklas att baksätet är fullt med värdefull last och gör en snabb sväng. Ut flyger kakorna, i hela baksätet. Sen åkte vi hem. Behöver jag tillägga att jag höll på att börja gråta?

Ingen Leila bakar här inte. Kanske Lina bakar?

Stand up!

Jag såg ett program på Tv4 Komedi, Stand up Comedy. Ungefär som i Idol, så tävlar ett gäng personer mot varandra i olika finaler, fast då i stand up. De har 3 minuter på sig att utföra sitt nr och få publiken att skratta. Sedan får de omdöme av en jury. Som vanligt så går vissa vidare och vissa åker ut. Det var verkligen roligt. Varför finns inte detta i Sverige? Finns så många roliga personer som skulle få en chans att visa upp sig. Jag ska nog kontaktka TV 3 eller kanal 5 och tipsa dem. Jag kanske kan få provision på inkomsterna. Eller kanske jag får vara med själv? Jag som är så rolig! Haha!

Ha en rolig dag och titta på 5 minuter av Jeff Dunham, en av USA´s mest kända standupartist.


Jakob Hellman!

Jag har lyssnat på Jakob Hellman sen jag var 15 år. Fick ett tips om hans skiva för 15 år sedan och älskade den från första stund. Men sen har det varit tyst om honom. Jag hörde ett rykte om scenskräck. Men idag var han på Allsång på Skansen. Snygg, lite udda och en grym röst. Hoppas på en ny skiva snart.
Har du lyssnat på Jakob någon gång?

Vara vänner?


Godmorgon världen!

Vilken underbar sommardag. Eller? Regn regn regn. Jag ska nog dansa regndansen, naken idag. Skämt å sido, det är härligt att vara ledig, men det skulle inte skada med lite solsken, någon dag.
Idag ska jag utmana mig själv. Jag ska samla ihop all min goda energi och sen ska jag gå till apoteket med ett stort leende. Om jag klarar av att upprätthålla detta leende under hela apoteksvistelsen, så får jag dagens hedersmedalj. Eller kanske en snygg pokal?

Ha en härlig dag!


Semester!

Förar året när jag hade semester så var mitt mål att få upp mitt läsarantal till max. Det gick bra då jag hela tiden svarade på kommentarer. Idag, ett år senare så är jag sämre än någonsin på att blogga. Jag kommer dagligen på nya ämnen att blogga om, men när jag väl sätter mig vid datorn så låter det jag skriver om, bara töntigt.
Tror ni att jag skulle få fler läsare om jag bara skriver om mig själv? Vad jag gör om dagarna? Om mina planer? Egna bilder?
Idag är det halvtid i min semester. Om två veckor är jag åter på jobbet.
Hoppas ni har en härlig sommar!


RSS 2.0