30 år!

30 år idag! Trrrrreeetttiiii.... RRR et stannar i halsen. När jag var "ung" dvs sådär 16-20 så var alla som var 30 år supergamla. Men jag är inte alls gammal. Konstigt hur det kan förändras. Men jag skulle ju aldrig vilja vara 16 igen. Även om det var lite jobbigt att invänta klockslaget att faktiskt bli 30 år, så känns det nu underbart! Födelsedag! Vuxen! Härligt!

Nu ska jag ha världens bästa födelsedag! Lika snygg då som nu!

Puss 


26/10.

Ångest!
Låter säkert löjligt men att gå från 29 till 30 år är jobbigt. Och om 2 dagar är det dax. 28 oktober kl 00.12 är jag 30 år. SCARY! När man är 30 år så ska man enligt alla regler ha hus, 2 barn, volvo och en labrador. Jag har en man! Inte för att jag är missnöjd med det, absolut inte, men vad händer nu? Finns det MÅSTEN bara för att du är 30 år? Om man bara är nöjd som det är just nu?!


Movie-tips.

Såg en så söt film igår, The backup plan.

Handlar om Zoe som är 30 år, snygg och framgångsrik. Hon har inte hittat mannen i sitt liv men tycker att hon klarar sig bra själv, men hon vill så gärna få en baby. I dagens moderna samhälle så fixar hon det, lätt. Genom insemination. Samma eftermiddag som inseminationen är gjord så möter hon den perfekta killen, Stan. Snygg, rolig, charmig och helt enkelt perfekt. Men tänk om hon nu redan är gravid? Hur ska hon förklara det? Och vill han bli pappa?

Typisk amerikansk romantisk komedi. En riktig Lina film.

Tips: Se den!


Ironman!

Såg en video på Youtube där en kille frågade sin pappa om de kunde göra en Maraton tillsammans. Pappan svarar självklart.
Efter det fråga sonen om de inte kan göra en Ironman tillsammans:
(4km simning, 180km cykling, 42km löpning)
Dem gjorde de tillsammans .... här är deras historia:

( Klara att titta på denna video utan att gråta??? )

Varje dag!

Vilka sidor måste du kika in på varje dag? Jag har min vanliga rutin som jag aldrig avböjer ifrån.
Först facebook. Sen mailen, bloggen, ca-fastigheter och till sist ltblekinge. Man vill ju hålla sig uppdaterad om både framtida jobb och spännande lägenheter. Sen vart efter jag har tid så prioriteras en rad olika bloggar. Trots att jag inte gillar "storbloggarna" så kan jag inte sluta kika in till Kenza och Kissie.
Vilka sidor följer du?


Duktig!

Jag är så jävla duktig! Ikväll har jag pluggat hela kvällen. Förutom mina pauser då jag var tvungen att titta på TV. Årets bönder är ju 50/50. Tycker Johan verkar vara en trevlig prick!
Annars har jag varit en duktig student och pluggat. Finns en massa hemska saker att lära sig om Diabetes. Kanske ska söka till Kungarna av Tylösand nästa år för att utmana min diabeteskropp? Ehh nej! Men man kanske skulle vara med som en nykter förebild? Ja! Alltid kul att vara med i TV!
Eller vad säger Nemo?


Finns här!

Jag är här! Finns här! Har bara ingenting att skriva om! Total bloggtorka. Ibland när jag vaknar så tänker jag på det bästa ämnet ever, sen blir det bara så trist!
Mina dagar är fyllda med jobb, plugg och såpor! Bara att följa alla såpor är ett jobb!

Måndagar= Top model 14, Svenska New york fruar, Biggest looser Sverige och Ullared.
Tisdagar= Plugg!
Onsdagar= Bonde söker fru. Kungarna i Tylösand.
Torsdagar= Robinson.
Fredagar= Idol.
Lördagar= Plugg eller fest!
Söndagar= Ensam mamma söker.

Veckorna är fulla av TV tittande!

KRAM


RSS 2.0