Malmö City.

Halvvägs på semestern. Har rest hela vägen till Malmö. Pausade i Lund och hälsade på kusin Anne-Sofie som har en nyfdd bebis. En liten Cornelia. En riktig liten sötnos. 3 veckor gammal är lilla tjejen. Mys med bebis ett par timmar innan vi åkte vidare till lillebror. Resfebern är stigande och det finns både den en och den andra åkomman bland de avresande. Tur att det finns ett apotek som är öppet dygnet runt nedanför. 

Igår var det utgång och det var en riktigt lyckad kväll. Förfest hos mig innan vi gick upp till Olearys. Vi var riktigt danssugna och gick snart vidare till Statt. Dans dans dans. Va inte hemma förrän kl 04.00 och somnade inte förrän 04.30. Tror jag... Roligt var det i alla fall och då spelar inte tiden så stor roll. 

Idag har jag lämnat Kompis och Ovän i Johannas omvårdnad. Jag hoppas att de kommer att få en fin vecka tillsammans. 
Idag visar temperaturen 22 grader på Cypern. I Malmö har det idag varit 24 grader. Man kanske ska stanna hemma och sola istället? Nej det blir skönt att bara komma iväg. Även om jag kommer hem utan minsta lilla solbränna så ska jag njuta av att bara ta det lungt. 

Puss på er alla. Hörs om en vecka.





Packar.

Packar om för tredje gången. Nu hoppas jag att det börjar ta form och ja, jag kan fortfarande stänga locket på resväskan. Förra gången jag var ute och resta så hade jag för lite kläder med mig, det ska jag inte ha denna gången. Däremot så blir det bara två par skor. De jag åker och de jag ska ha när jag går till stranden. Det får räcka.
Imorgon bär det av till Malmö. Ska powernappa innan jag tar mig ut till Sturup kl 5. Vilken jäkla tid att flyga på. Men skönt att komma fram i bra tid.

Igår träffade jag Neo för första gången. Han var helt ljuvlig. Och han verkade gilla mig lika mycket som jag gillade honom. Han pep inte till förrän mamma Helena petade på honom. Idag ska de få komma hem från BB. Mysig tid för dem.

Igår blev det en oplanerad utgång med Marielle. Trevligt. Var dock inte så mycket människor ute. Hoppas på mer ikväll.

Får se om jag har något skoj att skriva innan jag åker. Annars hörs vi om en vecka.
Ha det underbart och njut av solen lika mycket som jag kommer att göra.

Puss och kram


Hjärtan.

Idag har jag inte så mycket att skriva så det får bli lite bilder istället. Hjärtan.




En vanlig ledig dag.

Jag som hade en miljon saker att fixa har inte ått någonting gjort. Sov länge. Skönt.
Har sedan träffat min kompis Anna. Vi grillade på taket. Har inte träffat Anna på jättelänge så det var mysigt att träffas och prata lite.

Har träffat Kicki en liten stund. Vi beklagade oss över att de målar om trappuppgången slarvigt och att det luktar starkt när man går utanför dörren. Men det blir säkert fint när det är klart. Det kan bara bli bättre än vad det är nu. 70 tals gröna ränder så man får epilepsianfall när man kommer ut. Vi röstar på en vit trappuppgång. Gärna med en svag fondvägg någonstans här och var.

Imorgon ska jag träffa Neo. Ska bli så spännande att träffa det lilla livet. Hoppas han gillar mig. Jag brukar inte ha turen med att små bebisar gillar mig. Det brukar räcka att de ser mig för att de ska gala hysteriskt! Men jag tror att Neo och jag har ett särskilt band emellan oss så att han kommer att gilla mig starkt. Ja så är det.

Idag läste jag lite om nya Twilight filmen New moon. Hatar att vänta på någon man verkligen vill ha. I alla lägen. Vill man ha något riktigt mycket så vill man ha det nu och hela tiden.
Puss


Neo har kommit!!

Äntligen har den lilla bebisen Neo tittat ut. Stort grattis till Helena och Andreas. En perfekt liten kille på 3200 gr och 50 cm lång. Han är världens finaste! Känner mig så stolt. Nästan som om jag blivit moster. Eller fått en lillebror. Det är så jäkla häftigt.

Imorgon är jag ledig. Kan knappt tro att det är sant. Vad ska jag göra av all den lediga tiden? Blir nog att organisera packningen till söndag. På söndag åker jag till Malmö. Ska sova hos lillebror innan flygresan på måndag morgon. Idag har det varit 28 grader på Cypern. Inte alltför tråkigt. Tina har lovat att ta med alla hårprodukter och verktyg som plattånng och hårfön, så jag har lite extra plats i väskan. Detta uppskattas väldigt mycket.

Hoppas ni alla har haft en fin dag.

Kram


Vad betyder ett utseende?

Jag har efter gårdagens inlägg gällande utseende och intelligens funderat kring utseendets betydelse. Vad betyder utseendet? Precis som jag skrev i går så var utseendet allt när man var ung. Ialla fall för mig. Då brydde man sig inte om att killen var totalt blåst, bara han var snygg. Med tiden så har detta förändrats. Jag kan tycka att en människa är vacker, bara den har en fin "insida". Tror att detta kan vara en ålderrelaterande teori. Ju äldre man blir, ju mer prioriterar man insidan? Eller? Kanske har jag fel. Kanske tycker man alltid att ett visst ideal alltid är fina?
Jag kan ju erkänna att jag alltid har gillat killar med lite längre hår, gärna ganska långa, vältränade, fina vita tänder och fräsch doft. Men ibland så slinker det igenom någon man bara faller pladask för. Kanske är det han med mest charm och trevligaste personligheten? Eller han med finast läppar? Eller han med snyggast kläder? För att vara ärlig så tror jag att man kan ändra sina ideal efter humör. Vad är dina ideal för dagen?
Finns det någon som är "vackrast i världen" för alla? Ja, jag tror det. Eller nej, jag vet att det finns det.


THE END.

Min sista bok ur Twilight serien är utläst. Jag känner mig just nu ganska nedstämd. Hur ska jag kunna gå vidare i mitt liv utan Bella och Edward? Slutet var vackert så jag får leva på det.

Jag brukar inte kolla på Tv programmet: Carina flyttar in, men igår var jag tvungen att göra det. Hon flyttade in hos Marcus Schenkenberg. När jag var "ung" så tyckte jag han var helt fantastiskt snygg. Måste varit min svaghet för killar med lite längre hår. Jag kan ju inte förneka att han ser bra ut fortfarande, men det finns ju ingenting annat än ett utseende. Intelligensen lyser med sin frånvaro. Tror att det behöver vara en blanding av både utseende och intelligens för att det ska bli en perfekt kille. Tror att Marcus och Victoria Silverstedt skulle bli ett perfekt par. Eller Marcus och Linda Rosing. Tror jag ska skapa en matchmakingsida på nätet. Behöver du en date så hör av dig så fixar jag det.

Om 40 min börjar Robinson. Och hinner jag se det? Nej! Varför? För att jag ska till jobbet. Inte alls ledsen för det. Jag menar, det är lördag kväll, vackert väder och solbrända människor ute ikväll. Varför skulle man vilja vara ute då när man kan vara på jobbet?


River flows in you.

Vill du höra en helt magisk melodi så ska du kolla in denna adressen. Blunda, njut och dröm dig iväg.

http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k

Njut av solen på uteserveringen ikväll.

Kram



Annica kommer till stan.

Ja kan ni förstå att min Annica kommer till stan en hel helg. Kan det bli bättre? Åhh vad vi ska kramas och mysa. Det ska bli fantastiskt mysigt. Längtar så otroligt mycket och hoppas tiden går riktigt fort fram till den 8 Maj.

Men innan dess ska man hinna med jobb och solresa. Efter jobbet idag så umgicks jag med Mimmi. Efter fyra timmar lyckades jag få ut henne ur lägenheten. Att vissa människor inte har vett att gå och lämna en ifred när man börjar jäspa. Nej, det var inte så farligt som det låter. Vi hade en riktigt mysig kväll med chips och godis. ( Jag åt 5 Majsbollar, Mimmi åt resten). Nu är jag illamående och min kvällsmat fick bli en påse Samarin.

Imorgon har jag ett nattpass. Undrar vem som varit dum nog att trycka in det i mitt schema? Kan minsann inte ha varit jag. Hur ska jag klara mig denna helgen utan att få gå ut? Det blir inte lätt det här...

Hoppas ni haft en härlig torsdag.

Kram


Sol, bok och fika.

Ja dessa orden, sol, bok och fika sammanfattar min dag. Solen har strålat utanför mina fönster hela dagen. Underbart. Dock inte lika underbart med alla hundar som binds utanför som skäller hysteriskt när man vill sova sin sovmorgon.
Iallafall så är bok nr fyra snart utläst och dagen var efter detta nästan slut. Kl 19 träffade jag Louise på Wayens för fika. Vi har inte fikat tillsammans på två år så det fanns mycket att prata om. Jättetrevligt.
På fiket fanns även min underbara jobbarkompis Semona som jag utbytte några ord med.

Ikväll har jag packat väskan inför jobbet imorgon. Har inte varit på jobbet på en hel vecka så jag ser fram emot att komma dit.

Imorgon ska jag beställa mina taxfree varor inför resan. Måste ju lägga grunden med parfym och sprit redan på planet ner. Envy me från Gucci står överst på listan. Brukar vara en favorit för dem som brukar lukta på mig!

Puss och kram på er alla.


Utbildningsdag.

Idag har det blivit en heldag med jobbet. Ute i Nättraby på Trantorps gård redan kl 08. Denna gården har ekologiskt tema vilket innebär att all mat var just ekologiskt. Maten var riktigt god, trots denna saliga blandning av bönor som jag inte är van vid. Tur att det fanns alternativ att välja på.
Föreläsningarna var mycket bra. Skadar inte att utveckla sin kunskap om smärta, Vaq och hjärninfarkt. Dock så är man inte van vid att sitta still så länge så man blir lätt lite trött. Tur att vi hade många raster. Resultatet var i alla fall en lyckad dag.

Eftermiddagen har varit i bokens värld. Hoppades på någon rolig överraskning men det vhar varit lungt på den fronten sista tiden. Tyvärr.

Kram på er.


Annandag påsk.

Otroligt vad många dagar det går åt till att fira påsken. 5 hela dagar. Jag hoppas i alla fall att alla häxor kommit tillbaka från Blåkulla och att Jesus nu har vaknat till liv ordentligt. Han har ett långt år framför sig innan han åter igen ska fästas vid korset. Stackarn som måste genomlida detta varje år.

Idag har det varit otroligt vackert väder. Solen har strålat från en klarblå himmel och det har till och med värmt ordentligt om näsan när man tittat ut. Så skönt. Våren är nära.
Eftermiddagen tillbringades med Helena. Kaffe och Mercichoklad på hennes altan. Hoppades innerligt att vattnet skulle gå på Helena så jag fick förlösa mitt första barn, men inte. Envis rackare det där. Verkar aldrig komma ut. Ger snart upp hoppet.

Har shoppat en ny duschcream idag. Luktar så gott. Ska snart krypa ner mellan svala lakan och sniffa på mig själv.
Imorgon blir det utbildningsdag i Trantorp. Hoppas på en spännande dag.

Hoppas ni alla haft en tillfredställande påsk.

Puss och kram


Skadad.

Ja, jag erkänner att jag är lite skadad. Bokskadad. Det är inte normalt att bli så involverad i en bokserie. Men nu är det så det har blivit och jag kan inte göa så mycket åt det. När jag fått frågan om hur påsken har varit så har jag svarat att den har varit toppen. Jag har hunnt med hur mycket som helst. Dock så är det i bokens värld jag hunnit med hur myclet som helst. Att jag har legat på soffan och inte rört mig ur fläcken hör inte hit.

Igår kväll kom jag iallafall ut en runda. Jag och Stina delade en flaska vin innan vi tog oss en runda ut. Det var ingen större upplevelse och vi gick hem igen efter en timme.

Idag läste jag ut bok nr 2 och fick lite smått panik att jag inte har bok nr 3 i mina ägor. Började städa hysteriskt med förhoppning av att tiden skulle gå fort. Nej, istället så börjar dammsugaren att brinna och jag blir ruskigt sur. Ringer min kompis Kicki och vi plockar fram grillen och premiärgrillar. Gott.
Och vad händer mitt under grillningen? Tina hör av sig och berättar att hon står utanför min port med bok nr 3. Vaddå mirakel!!!! Nu är min kväll och natt räddad. Jag återkommer med nytt inlägg när jag kan släppa boken ur mina händer.

Puss på er.


Nacksmärta.

Ja det är nog egentligen inte annan smärta än träningsvärk. Jag har kämpat med min bok och det har ju resulterat i många timmars ansträngning av nacken. Men det har det varit värt.

Idag väckte katten Kompis mig tidigt. Redan 09.30. Detta gjorde mig ingenting då jag fick extra timmar med min bok. Dock så blev överraskad av TV utbudet när jag läste tidningen. När jag gick första året på gymnasiet så skulle jag läsa boken : Jane Eyer. Blev förtrollaad av denna kärlekshistoria. Och idag när jag läste TV tablåerna så fick jag se att de skulle sända serien som skulle skildra denna boken. Två delar. två timmar per del. Jag hade inga förväntningar men började ändå kolla kl 12.35. Och jag kunde inte släppa TV tittandet förrän 16.30. Helt slut i huvudet efter fyra timmar framför tvn. Tack mamma och pappa för maten efter detta.

Vidare ikväll så har jag haft två kompisar här, Stefan och Andreas. Många skratt. Och mycket påskgodis.

Glad påsk på er alla.

Puss.


I bokträsket!

Jag fick ju tre av mina fyra böcker idag. Sedan dess har jag inte gjort annat än läst. Jag är helt såld på dessa underbara böcker och jag kan inte annat än att rekommendera dem. Man ler, skrattar och gråter. Och känslan av att ha 3 ½ bok kvar att läsa är underbar.

Eftermiddagen tillbringades med en kompis som kom för en kopp kaffe. Alltid lika trevligt att skvallra lite. Har dock haft lite illamående känsla av allt kaffe idag. Nu blir det kaffefritt över påsken.

Hittade en lista idag på saker som gör en lycklig. Kan inte annat än att hålla med.

* Att vakna mitt i natten och inse att man får sova flera timmar till.
* Att se sig själv i speglen och kunna le mot sig själv.
* Att skratta så man får träningsvärk i magen.
* Att sova brevid den man älskar.
* Att vara totalt fast i en bok och inse att man har mer än halva boken kvar att läsa.
* Att få ett oväntat sms från någon du tycker väldigt mycket om.
* Att sätta på radion och de spelar din favoritlåt.
* Att få ett oväntat besök av någon du saknat länge.
* Att få en komplimang.
* Att möta någon på stan som ler mot dig.
* Att få vara glad.

Visst låter det underbart.

Nu ska jag fortsätta läsa sista halvan av min bok.

Puss på er.


Skärtorsdag.

Påsken har börjat. Och jag har semester. Jag är nu ledig fem hela dagar. Kan det bli bättre? Nej. Jag ska njuta av min resa till Blåkulla. Kvasten står redo avfärd.

Igår glömde jag blogga. Jag var fullt upptagen hela kvällen med telefonsamtal och pyssel. Jag fick upp två stora fotokollage i mitt sovrum. Jag är riktigt nöjd.

Kvällens stora nyhet var att min kusin Anne-Sofie fick en liten Cornelia. Jag är så blödig när nära och kära får barn så jag började storgråta. Allt gick vägen. Nu har Cornelia och katten Ovän födelsedag samma dag. Ovän blev sex år igår. Han verkade dock inte bry sig så mycket om det.

Måste tacka Tina för kommentaren gällande mina böcker jag har köpt. Var så nöjd att jag köpt ALLA tre böcker i min Twilight-serie. Får sen reda på av Tina att det faktiskt finns fyra böcker. Jag hade köpt bok 1,2 och 4. Smart gjort Lina. Det blev akutbeställning av bok nr 3. Idag har ialla fall de tre första böckerna kommit så jag har helgen räddad.

Idag har jag haft en underbar förmiddag. Min kompis Emelie som jag läste till sjuksköterska med och skrev C uppsatsen med kom in och vi åt en god frukost tillsammans. När vi pluggade tillsammans så hade vi samma rutin i tre år. Varje morgon var vi på ICA och handlade frukost. Frallor, skinka, räksallad, Bravo apelsinjuice och kaffe. Det var alltid samma sak. Först frukost sen plugg. Idag upplevde vi gamla minnen och det blev många skratt. Härligt. Tack Emelie för att du kom idag.

Dagens klanteri är att jag tappade min öppna Niveaburk, upp och ner på köksmattan. När jag vänder den om så är den lika hårig som Ovän. Så jäkla äckligt. Det blev att slänga den. Minnet är nu en vacker fläck på mattan. Precis vad jag önskar mig. Grrr.

Nu ska jag lyssna på Lars-Kristerz. Deras låt Carina är en riktig svängig bugglåt. Någon som vill gå på buggkurs med mig? Kan det bli bättre än dansband och bugg?

Hoppas ni har en härlig torsdag.

Kram kram kram



Bokshopping.

Idag har jag gjort någonting som jag aldrig tidigare har gjort. Jag har köpt böcker. De enda böcker jag köpt tidigare i mitt liv är skolböcker. Nu var det dax att utveckla mitt boksinne och jag passade på att köpa en hel triologi. Behöver läsning till Cypernresan då jag inte ska göra annat än att slappa sola läsa och dricka drinkar.
Som jag skrev tidigare i veckan så blev jag vansinnigt kär i filmen Twilight. Detta visade sig vara en bokserie och som det verkar nu så ska det komma två filmer till. Ingen blir lyckligare än jag. Kunde dock inte vänta med att få reda på fortsättningen så det blev bokshopping.
Bok 1: Om jag kunde drömma.
Bok 2.: När jag hör din röst.
Bok 3: Så länge vi båda andas.
Underbara titlar. Utvärdering kommer.

Imorse var det riktig vinterkyla. Till och med varmblodiga Lina fick använda vantar. Och det var ovanligt tungt att cykla. Inte alls skoj. Och på vägen hem så har de börjat gräva på cykelvägen så det fick bli en extra backe för att komma hem. Grrr. Men bra för rumpmusklerna. Kanske är man på väg mot en snygg fast och välformat rumpa? Haha! Nej första April var ju för flera dagar sedan.

Puss på er.
 


Pingvinfilm.

Jag har fått en pingvinfilm. Den heter Pingvinernas värld. Min vän Mimmi har givit mig denna underbara film i påskägget. Tack snälla Mimmi. Nu kommer jag att kämpa ännu hårdare för att få en pingvin till husdjur.

Idag fick jag leverans från Fujifilm. 110 kort. Det är så sällan man framkallar vanliga papperskort nu för tiden. Åhh vad det är mysigt att sitta och bläddra. Nästa lediga dag blir till att klippa och klistra till ett snyggt fotokollage till sovrummet.

Idag var jag i senaste laget till jobbet, men jag hann. Personbästa. Och alla backarna fick trampas uppför. Härligt. Ikväll var det dock mindre skönt att cykla i kylan. Imorgon får det bli till att klä på sig ordentligt.

Idag var det uträknat för Helena att få sin bebis. Men har den kommit än? Nej. Det är i och för sig en timme kvar på dagen, men det blir nog ingen bebis idag. Nu börjar det bli otåligt att vänta. Vill ju så gärna träffa denna lilla varelse.

Puss och kram


Oh my!

Jag har sett en magisk film. Och jag har nu bestämt mig. Jag ska bli vampyr. Filmen Twilight var en underbar film.
Det var mycket känslor och man satt på helspänn i två timmar. MMM så härligt. Känslor i massor. Och viljan att kyssas! Hela tiden. Tacka vet jag bleka människor med röda läppar och farliga ögon. Någon som vill bita mig i halsen?







Kalla vampyrkyssar!

Leende människor.

Idag vaknade jag tidigt. I mina mått mätt i alla fall. Redan kl 13 var jag uppe. Tänkte utnyttja dagen på bästa sätt och gick ut för att få lite solsken. Dock så var det inte så varmt att bara sitta still så jag gick in och hämtade min älskade Kompis. Katten. Hon är så söt i sitt röda koppel. Lyckliga katten traskade runt och käkade gräs och luktade på blommorna. Vi hade en skön stund ute på taket.
Efter detta var det dax för dagens promenad. Kändes så vårigt att få gå ut och gå med korta byxor och bara en luvtröja. Musiken på högsta volym och med de största solglasögonen jag hittade så blev det rask takt i 45 min. Skönt. En upptäckt under min promenad var hur många leenden man fick av mötande människor. Varför? Är det för att det är sol och vår? Är det för att de tycker det ser roligt ut med en fet människoa som är ute och går? Ialla fall så kan man inte låta bli att le tillbaka och man känner sig gladare. Ett leende smittar av sig.

Igår var det fest. Förfest hos några fotbollstjejer. Det va trevligt. Sen blev det Nivå, Olaerys och Schlager. Dans dans dans. Jag har inte dansat på evigheter så det var riktigt skoj. Bugg och snurr så jag höll på att kräkas. Kvällen gick otroligt fort och plötsligt så var det dax att gå hem. Kl 3.30 var jag hemma i tryggt förvar. Mycket trevlig kväll, men det där lilla extra saknades. Men man kan ju inte få allt ;)

Nu ska jag städa garderoben. Dax att leta fram de små söta strandlänningarna. Bara 3 veckor kvar till Cypern!

Ha en leende dag.

Kram kram


Hurra!

Idag kom min cykel hem! Efter total omvårdnad i en vecka så gick det enklare än någonsin att cykla. Passade på att ge benen en utmaning och cyklade upp för backen till garaget där jag parkerar min cykel. Jag höll på att dö sista biten, men jag tog mig upp. Japp nu ska det bli ändring på muskelmassan. Kreavärdet ska upp över 48 och jag ska orka cykla minst 3 ggr i veckan. Mitt vårlöfte. Vi får se hur länge det håller i sig. Om jag har tur så tills på tisdag. Haha.
Cykelturen hem var lugn. Jag och Lisa cyklade lungt och pratade om kattens betydelse i livet. Att små fyrbenta pälsbollar kan få en människa i ett sådant känslokaos. Missarna betyder så mycket mer än man tror. Tänker på Lisa och hennes misse som kämpar på sjukhuset. Hoppas han kommer hem snart.

Efter jobbet cyklade jag hem till en kompis och drack en Bacardi Ruzz. Mmmm så gott. De som var på festen skulle på 30 + på Statt ikväll så jag som inte har åldern inne fick snällt gå hem. Ska man ta det positivt eller negativt? Positivt att inte ha åldern att komma in på ett ställe? Ja faktiskt. Man är ju där snabbare än man tror.
Får bli lite utgång imorgon iställer. Ser fram emot det. Hoppas kvällen har något trevligt att erbjuda.

Puss och kram och godnatt.


EGO ME!








Trist uppdatering!

Idag har jag inte mycket skoj att  erbjuda mina läsare Jobb mellan 7-12.30. Sen lunch och sen förflyttning. Förflyttningen var som de andra dagarna. Lite väl sega.
Dock så har vädret varit trevligt och jag tillbringade eftermiddagen ute i solen med en promenad. Så skönt. Kvällen har varit trevlig på sitt sätt. Hittat gamla cdskivor med bra schlagermusik. Till detta så har det blivit ett glas vin. Har försökt hitta lite fina kort att framkalla. Tror jag hittade en hel del. Behöver nya foton att tapetsera med.

Imorgon är det fredag. Jag har ansökt om semester men det ser mörkt ut. Riktigt mörkt. Dock så är ju inte fredagen slut för att man jobbar till 21.30. Är det inte då kvällen börjar??

Puss och godnatt.

Första.

Idag är det den första Aptil och första dagen utan strumpor i skorna. Helt underbart. Idag hade jag bara min förflyttningsteknik inplanerat. Efter denna utbildning så träffade jag Linda för en lunch/middag. Lunch för mig, middag för Linda. Var så nyfiken på att höra allt som de varit med om i Thailand. Lilla bebismagen har växt ordentligt på två veckor och nu känner man till och med när han sparkar. Så häftigt.

Shoppade lite nya hårspännen och ett par grymt snygga solglasögon med mycket "blinbling" på. Precis min stil. Blev även ett par nya leggings och en ny tröja. Shopping shopping. 
 
Ikväll har jag träffat min kompis Nico. Först blev det en promenad i solskenet. ( Aj i benhinnor). Till Ica för matshopping för att sen hem och tilllaga laxen. Till maten tittade vi på film. Mysigt.

Imorgon är det torsdag och jag ska på näst sista delen av förflyttningen. Får se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas på något trevligt.

Tror inte jag har blivit lurad idag. Har du?

Kram kram


RSS 2.0