Sanna Carlstedt.

Jag fick ett tips om artist som heter Sanna Carlstedt. En kväll när jag inte hade något för mig så sökte jag efter henne på Spotify och har sedan varit fast. Vilken tjej! Vilken röst! Vilka texter!
Sedan, natten innan jag gick på semester så läste jag en av våra lokaltidningar där en liten liten annons visar att hon ska komma till stan. Ikväll var det dax. Och det var det bästa uppträdet jag någonsin varit på. Vilken show! Jag finner inga ord! Jag får gåshud bara jag tänker på det... Jag är kär i Sanna Carlstedt!


Skodesign!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Nelly.com har en rolig tävling där man ska designa sin egen sko! Priserna är fantastiska. Här är min första sko! Ska designa hela natten nu. Rösta gärna!

Kram

Drömtydning!

Jag har förmågan att att alltid drömma en massa när jag sover. Allt från att hångla med Robert Pattinson och Björn Gustavsson till att springa på en grusväg i skogen med huggande ormar efter mig.
Har sista tiden haft en återkommande dröm som stressar mig. Det handlar om att jag är ute och reser och jag måste ständigt prioritera min packning. Hur jag än prioriterar och packar så känns det som att jag måste lämna något viktigt. Jag får aldrig med mig allt jag vill! Någon som vet vad det betyder?


Flicka 2.

När jag var liten så var hästar min stora passion. Hästen Pia-Lena var min foderponny och vi var bästa vänner. Jag tycker fortfarande att stalldoften är fantastisk!
Fick tillfälle att titta på filmen, Flicka 2. Väldigt bra film. Om en ung tjej som tvingas flytta till sin pappa ute på landet, där vildhästen Flicka blir hennes närmsta vän. Vacker film!


Semesterångest!

Jag har semester. Första gången i mitt liv som jag ska vara ledig i fyra veckor. Kan jag slappna av? Nej! Sedan jag gick av mitt pass i söndags morse så har jag haft känslan av att jag snart ska börja jobba igen. Pappa tröstar mig med att det snart går över och att friheten snart infinner sig!
Imorgon ska vi vara hos veterinären kl 10.15. Jag fick ett ryck innan när jag fick för mig att katten inte kunde kissa, men det har löst sig. Men det är lika bra att åka dit ändå. Kan ju alltid få en hälsokontroll. Stackars Kompis!
Snart ska jag slappna av!!!


Min vackraste!

Danska fruar.

Undrar om det kommer finska och isländska hollywoodfruar snart?

Måste ialla fall säga att jag gillar de danska brudarna. De är riktiga fruar.

Lisa är lyckligt gift med sin vindrickande man. Under ständig berusning är hon stressad av att behöva komma ihåg vad alla hennes vänner heter. Slappnar därför av med massage. Och självklart ett glas vin.

Ines är "stand in" för Nicole Kidman i olika filmer. Fotomodell för skojs skull. Lycklig med sin man. Gillar katter och hatar barn. Bor i den lyxigaste delen av Hollywood men huset är inte mycket att skryta med.

Kirsten är den framgångsrika affärskvinnan. Förser Hollywoods miljadärer med dyra kläder och smycken. Kirstens motto är att man kan inte vara för smal, för rik eller har för stora diamanter. Lycklig med sin man som hon träffar iallafall en gång i veckan.

Sen har vi Botox. Eller nej, Simone heter hon nog. Om den norska frun som var rädd för att få linjer var missbrukare av botox så är Simone redo för Botoxrehab. Springer till sin botoxläkare varje vecka som vägrar ge henne mer gift. Springer på castingar och hoppas på en drömroll, men vem vill anställa en vaxdocka som ser galen ut?

Japp, detta var resumen om de danska tjejerna. Kommer självklart att följa dem!


Modell för en dag!

Jag blev medbjuden av min kompis Johanna, att få leka modell för en dag! Det var så skoj! Tre ombyten skulle vi ha med oss. Sen skulle de ordna smink. Jag hade sju ombyten med mig. Blev sminkad, fixade hår och blev sedan proffsfotad. ( ? ) Vi blev iallafall fotade. Skoj var det och känslan av att vara en " Americas next top model" kom. Tyvärr är jag inte jättenöjd med bilderna, kanske för att man inte kan trolla med "hon" som ska vara objektet på bilderna. Men vi hade grymt skoj. Och man kan ju alltid "shoppa" om bilderna!

Puss från modellen.




Semester!

Underbara, härliga och efterlängtade semester! Första dagen och jag har redan känslan av att "snart" vara tillbaka på jobbet. Pappa var snäll och sa att alla känner så innan semesterkänslan infinner sig. Första gången jag har fyra veckor. Några dagar borde jag väl få känna att jag är ledig och har några dagar kvar innan jag börjar jobba igen!
Första dagen så sov jag länge! Sen bakade jag lite småkakor somkommer vara bra att ha med på stranden. Sen fick jag middag hos mamma och pappa. Älskar att ha Calle och Tina hemma! Imorgon planeras det att åka till stranden.

Kärlek!


Sommarlov!

Jag har sommarlov från bloggen! När jag inte är på jobbet så passar jag på att ligga på stranden, träffa kompisar och njuter av sommaren. Bloggen kommer just nu i sista hand. Men jag kikar in då och då. Snart har jag semester och då hinner jag nog uppdatera lite mer!
Hoppas allt är underbart med er!


Ny smak!

Jag hade svårt att komma på något gott att äta idag. Googlade runt på lite olika receptsidor utan resultat.
Tillslut gick jag ner på ICA och shoppade loss. Resultatet blev ett eget recept:
Kycklingfile i kokosmjölk, smaksatt med chiliketchup och mango shutney och cashewnötter. Till detta hade jag jasminris! Det blev så jäkla gott!


Eclipse...

Blev en riktig besvikelse. Visst var det härligt att få se Edward med familj igen. Men det var en riktig "mellanfilm". Känns som att de gör allt detta för att förlänga Twilight febern. Film två och film tre slutade på samma sätt och det retar mig. De hade kunnat utnyttja tiden mycket bättre. Och för att fortsätta gnälla så är det verkligen ingen film för 11 åringar. Varulvar och vampyrer hugger huvuden av varandra och de yngre tycker det är otäckt. Och när det äntligen hettar till och vampyrerna ska ha det lite mysigt så blir det samma fniss i biosalongen som på en sexualundervisning i klass 8. Nej låt vampyrerna ha sex och höj åldern till 15 år igen!
Och låt Edward och Bella gå vidare så det händer något i nästa film...


RSS 2.0