Semester!

Förar året när jag hade semester så var mitt mål att få upp mitt läsarantal till max. Det gick bra då jag hela tiden svarade på kommentarer. Idag, ett år senare så är jag sämre än någonsin på att blogga. Jag kommer dagligen på nya ämnen att blogga om, men när jag väl sätter mig vid datorn så låter det jag skriver om, bara töntigt.
Tror ni att jag skulle få fler läsare om jag bara skriver om mig själv? Vad jag gör om dagarna? Om mina planer? Egna bilder?
Idag är det halvtid i min semester. Om två veckor är jag åter på jobbet.
Hoppas ni har en härlig sommar!


Kommentarer
Postat av: Victoria

Tänkte bara tipsa om http://click.double.net/?30570;10;8007;0;38570 :)

2010-08-03 @ 01:09:58
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.tradera.com/auktioner/Joelilia

kilkackar i mocka, klänningar, kjolar och massa annat, helt nytt!

2010-08-03 @ 01:25:03
Postat av: Jen

Hej min kära vän! Mm svårt de där vi kom ihop oss i söndags morses och som alltid kommer bloggen upp på tal att han tycker inte ja ser honom när ja sitter vid datan men nu är han borta några dagar men fick ett SMS igår att han tyckte ja ändå skulle blogga fast inte så ofta och har märkt sen i söndags morses ja blogga senast att de är rätt så kul och en härlig värld på ett sätt fast ja har blivit så trött på dessa massutskick vissa tjejer gör o har märkt att många inte ens läser va man skriver som till mitt inlägg jobbigt då skriver vissa : hej hoppas de är bra med dig liksom,neej :) förstår inte va man vill får ut då,bättre statetik? Usch va ja är klagig! Va skönt för dig med 2 veckor till av semestern skulle ja behöva har somnat efter kl 4 tre nätter i rad och går upp kl 6 så idag är ja då trött så ja kan gråta :/ ska försöka ut och promenera en runda efter jobbet kanske behöver de för att kunna sova! Hat ni gjort på ledigheten nu då? Tycker din blogg är bra som den är föresten kom på en sak kan vi inte bestämma att vi kan träffas någongång i höst någonstans? Vore så kul att boka upp de någon helg du kan? Gbg ,Malmö eller vad du tycker vill så gärna träffa dig tror vi skulle ha så trevligt ihop! Kramar

2010-08-03 @ 07:41:58
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anne

Jag tror att du har rätt i det du skriver! Skriva lite om dina planer, tankar och kanske en bild då och då!

Jag läser dina inlägg troget stumpan! Stor kram till dig

2010-08-03 @ 07:44:59
URL: http://www.systeranne.wordpress.com
Postat av: Sissi

härligt med semester :)

2010-08-03 @ 17:35:41
URL: http://enligtsissi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0