Mardröm!

Just nu lever jag i en mardröm. Min katt är sjuk. Hon kräks blod. Jag får ofta höra att jag är barnslig som förmänskligar mina djur, men mina två missar är verkligen mina älsklingar och inget ont får hända dem. Veterinärens teori är att hon bitit sig i tungan eller att hon tappat en tand. Och jag som i vanliga fall inte brukar be till högre makter gör detta just nu. Under kvällen så har det varit lungt och inga mer kräkanfall. Hon har ätit och druckit och myst som vanligt. Så snälla, håll alla era tummar att min alskling mår bra. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min älskade Kompis!


Hjalmar!

Idag kom Hjalmar till världen! Min kompis Linda och hennes man Mattias har äntligen blivit föräldrar!
En stor kille tittade ut efter att mamma Linda kämpat i över två dygn. 4085 gram och 53 cm lång! Vilken kille!
Grattis till den nya lilla familjemedlemen!!!


Hanna Montana.

Jag hade inte en aning om vem Hanna Montana var förrän igår. Och upptäckten kom när jag fick ett tips från en 13 åring om världens bästa film, Hanna Montana, Tha Movie. Kanske inte världens bästa film i min smak, men en mycket trevlig film. Ungefär så jag drömde om att min framtid skulle se ut när jag var "ung". En söt tjej som i "verkligheten" heter Miley. Miley är en vanlig tjej som går i en vanlig skola och har ett vanligt liv. MEN när hon tar på sig den blonda peruken så blir hon Hanna Montana och blir en av de största popsångerskorna som finns just nu. En riktig popstjärna. Filmen handlar om att hon hamnar i dilemma om vilket av sina två liv som är viktigast. Eller kanske kan man ha det bästa av två världar!?? Hanna Montana kan! En underbar tonårsfilm som man bli sådär härligt lycklig av!


Hemska månad!

Åhh vad härligt! Lönen har kommit! Denna känslan fick jag igår när jag var och tog ut 100 kr från bankomaten! Sen gick jag hem och betalade räkningarna och hela dagen blev förstörd! Vissa månader är dömda till att man ska förlora ett x antal kilo för att man inte har råd att äta mer än knäckebröd och dricka vatten.
Denna månaden var det dax för alla stora räkningar!
Förutom alla räkningar så som hyra, bensin, mobil, bredband och kabelTV så var det TV licensen, CSN och två extra försäkringar på vadera 1000 kr! Fy vad det är tråkigt!
För att fira att jag ändå har ett jobb och får lön varje månad så ska jag ikväll ut och äta med en kompis. Härligt!



Alkolås till mobilen!

Har ni samma problem som jag? När man är ute och har sin mobiltelefon med sig så skickar man oanständiga sms? Eller ringer oanständiga samtal? Jag pratade med en polis om detta fenomen. Hennes tips till både mig och henne själv var att skaffa alkolås till mobilen! Hon är nu under uppfinning och undersökning av detta och jag står på kö till detta. Tills dess får min mobil, som verkar leva sitt liv, stanna hemma och skämmas!

Efter 0.01 promille så borde det bli mobilförbud!


Hårpuder!

För ett par månader sedan var jag på fest hos Tina och testade ett slags " hårpuder". Jag har nog skrivit om detta i ett tidigare inlägg. Ialla fall så ska denna lilla pulverfyllda burk se till att håret får bästa möjliga volym. Jag hade svårt att tro på detta så jag tog denna lilla burk med babypuder och masserade in i håret! Och vilken volym jag fick!! Så jäkla bra!
Men när jag skulle köpa denna lilla produkt så inser jag att denna lilla burk kostar, 165 kr!!!
Idag när jag är inne på facebook så hittar jag en sidoreklam på sidan där man kan köpa 2 sådana här burkar för 199 kr! Vilket fynd!! Så nu kan ni vänta er volym på mitt hår när denna magiska babypuderburken kommer!

Mer volym åt mitt hår!!



Män som hatar kvinnor.

Jag var nog en av de sista som inte sett filmen Män som hatar kvinnor. Jag har inte hört annat än att den ska vara bra så förväntningarna var såklart höga. Men denna filmen levde upp till sitt rykte, utan tveken. Mina första ord att beskriva filmen med är groteskt äcklig!  Man satt på helspänn hela filmen igenom. Längtar redan efter nästa film! Och längtar efter mer kärlek mellan de fantastiska skådisarna Mikael och Lisbeth! Var hon inte gravid i slutsekvensen av filmen? Eller speler min fantasi mig ett spratt?


Att tappa rösten!

Förra veckan tappade jag rösten! Och jag som inte kan vara tyst för allt i värlen! Jag varken kan eller vill!
Men när man kraxar som en kråka och knappt får fram ett pip så uppskattar man de ljud man kan göra ifrån sig i vanliga fall! Det är inte populärt att kasta saker på någon varje gång man vill att någon ska uppmärksamma en! Det gäller att bara vara tyst!


Dagens DISS!

Dagens diss går till det stället där vi var ute och åt på igår. Jag och min kompis som inte setts på jättelänge skulle ha en riktig myskväll på en resturang. Jag hade beställt bord för två personer kl 20.00.  Vi var på plats 19.55. 20.05 kommer det fram en liten snorpa som kunde visa oss till bordet. Ska tillägga att det var nästan folktomt där så de hade inte direkt mycket att göra. Eftersom vi redan visste vad vi ville ha för mat så beställde vi in maten samtidigt som vi beställde drickan. Detta var kl 20.15. Drickan kom ganska snabbt och vi längtade efter maten. Vi va så hungriga. Det droppade in några fler människor efter oss. När de som kommit efter oss fick sin mat före oss så började vi fundera lite. Kl 21 så frågade vi första gången om maten kommer snart. Svar: Snart. Ok. 21.15 och vi var mer än superhungriga. 21.25... Maten kommer snart säger hon när hon springer förbi i farten. 21.35 kommer den äntligen. Maten var i och för sig god så det ska jag inte klaga på. Sen när vi vill betala så kommer det tre stycken med 2 min mellanrum och kollar om vi lagt fram pengar än...Min kompis betalade kontant och jag med kort. Och när de kommer tillbaka sen så har de dragit mer pengar än vad hon skulle. I och för sig bara 13 kronor, men av en principsak när de varit så dålig service så tycker jag inte att de ska ha dricks av mig. Jag råkade kalla henne för min lilla vän vilket nog inte var så populärt. Jag fick mina 13 kronor slängda i handen och sen gick vi.
Gnälliga Lina!! Haha!

Hoppas ni får en god middag med god service ikväll!


Kyss!

Ingrid Bergman sa en gång en klok sak: - En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga. Jag tycker att detta är en så vacker beskrivning av vad en kyss är.
I filmen : A walk to remember så var konvensationen:
- Jag kanske kysser dig!
- Jag kanske är dålig på det!
- Det är omöjlgt!

En kyss kan vara så magkittlande och härlig! En kyss ska vara magkittlande och härlig!!

KYSS



A walk to remember.

Nytt filmtips från mig.

A walt to remember heter denna vackra film.
Landon ( Shane West) och Jamie ( Mandy Moore) är varandras motsatser. Trots detta så kommer kärleken ikapp dem. När Jamie berättar för Landon att hon är sjuk så hjälper han henne uppfylla alla hennes drömmar.

Många tårar blev det från mig.
Mitt tips: Se den!


Garderob!

Det där med att städa garderoben tar mig sig altför sällan tid till! Tyväär! För när det väl är städat så är det så välvikt och organiserat att man sparar säkert 20 min varje morgon! Eftersom jag nästan bara har svarta kläder så blir det inte så lätt att organisera det på ett ba sätt. Just nu ligger det i välvikta högar i kategorierna:
' "Gå ut" tröjor.
' "Att ha hemma" tröjor.
' Varma tröjor
' Linnen.
En underklädes låda väl organiserat med "jobbtrosor" och "snyggtrosor" .
Även strumporna organiserade efter jobb och ha hemma strumpor.
Leggingsen har en egen hylla.
Och klänningarna hänger i garderoben brevid.

Och för att avsluta detta välorganiserade kaos så slängde jag nästan 2 säckar med gamla kläder som man så länge har sparat. Man tänker ju hela tiden att det kanske går att använda någongång igen. Och jag kanske kommer i de snygga byxorna någon gång igen. Förmodligen aldrig men kanske. Så nu kanske någon annan får användning av det! Hoppas det!

Städa lungt!


Filmtips!

Det blev en riktig filmnatt! Och vad underbart att få skratta så mycket! Jag lyckades hitta två riktigt roliga filmer!

Nr 1. Bedtime Stories.
En kille som ska passa sin systers barn en vecka. Varje kväll berättar de godnattsagor och det visar sig att sagorna blir till verklighet dagen efter. Det är en härlig film som bjuder till många skratt. Och det gäller att ha fantasi. I framtiden kommer jag definitivt att berätta godnattsagor för mina katter. Man vågar ju aldrig sluta hoppas!
Mitt tips: Se den!



Nr 2. Baksmällan.
Vilken jäkla film. Jag skrattade mig igenom hela filmen.
Handlar om fyra killar som åker till Las Vegas för att ha svensexa. Och det slutar med vad man kan kalla en riktig jäkla baksmälla och ingen minns någonting! Inte ens vad brudgummen befinner sig. Och bröllopet är om några timmar. Tigern i badrummet gör inte saken enklare!
Mitt tips: Ni måste se den!



Nu är kl 05.31 och det är nog dax att krypa ner i loppelådan!

Ha en härlig dag!


Söndag på soffan!

Idag är det en riktig "soffdag". Jag brukar inte gilla att ligga i soffan. Detta mest pga att min förra soffa köptes för sitt snygga utseende utan att provsittas. Detta är inget att rekommenderas. Den var fruktansvärt obekväm och jag satt hellre på golvet än i soffan, Men idag kom mina nya soffa. Och den är sååå skön att ligga i. Tack snälla mamma och pappa för denna present. Och tack till Andreas som så snällt ställde upp och hjälpa mig att få hem den!! Underbart med snälla kompisar.


Dansband!

Ja det bästa som finns är dansband! För det första så är ju texterna så sliskigt romantiska! Och soundet är så jäkla bra. Man känner att kärleken spirar och att man vill dansa dansa dansa!!!! Man blir lycklig av dansband.
På lördag är det dansbandsfest! Och gissa vem som ska dansa mest! JAG!

Puss på er!


Svara!

Hur svarar du i telefonen när det ringer? När jag var liten och bodde hemma så svarade jag med telenr. Nu svarar jag bara med mitt förnamn.
Det där med att svara i telefon är en konst! Att fånga mitt intresse vid ett samtal är inte lätt, men sista tiden har jag gjort en upptäckt. När det ringer i min telefon och jag svarar: - Lina och personen som ringer säger : - Hej Lina, det är .... Då uppfattar jag det som att personen i fråga vill prata med mig! Så numera försöker jag säga hej och därefter namnet på personen som ringer! Så mycket mer personligt!

Kram


Utan tvång!

Ja det är ju absolut inget tvång att vara mest aktiv på bloggen, men man vill ju ändå försöka skriva lite då och då. Nu har jag haft en liten paus och det har varit så skönt. Det är ju inte antalet läsare som man har som är det viktiga utan det är de som läser min blogg för att de tycker att jag har något roligt att skriva om. Och på de dagar jag inte har varit aktiv så har mitt läsarantal sjunkit från flera hundra till 22!! Ja, jag har alltså 22 troga läsare som gillar mig för det jag skriver! Och det räcker gott och väl för mig!! Så nu får det bli såhär, jag skriver när jag känner för det och jag kommer att svara på kommentarer som rör mina blogginlägg, inte på alla 100 kommentarer där det står: Hej har du en bra dag?
Ja så får det bli. Tycker du det är ok så fortsätt gärna kika in till mig och om det inte passar så får du hitta någon annan blogg!

Love you bitches!


10 orsaker att hata dig!

Det är en härlig film! Samma känsla nu, fast tvärt om, 10 orsaker att älskar dig! Så känner jag inför bloggen! Jag kan inte riktigt hålla mig borta! Idag har jag lovat mig själv att jag ska ha minst 10 "ämnen" att skriva om innan jag börjar bli aktiv igen! Jag har under dagen bara kommit på sju stycken så det innebär att jag än så länge är " offblogg".  Har ni tre ämnen att tipsa mig om?

Kram


Paus!

Som ni säkert märkt så har det varit ganska dåligt med uppdatering i bloggen! Detta har inte varit min mening utan det har bara blivit så. Mycket händer hela tiden och vissa saker vill man hålla för sig själv! Just nu så är det en sådan perid där jag ska bearbeta det som händer mig, bara för mig själv! Detta beslut kan vara i en timme, en dag, en vecka eller en månad.... Man vet aldrig! Men jag är säkert snart tillbaka! Hoppas ni fortsätter kika in till mig då och då!

Kram


Love! Love Actually. Love!

Om du vågar se dig omkring, kommer du att upptäcka att kärleken finns överallt...

Dessa vackra ord står på baksidan av filmen: LoveActually.

Har hört många olika åsikter om denna filmen men har på sista tiden blivit övertalad av en vän att se på denna filmen! Hennes uppfattning är att den är helt fantastisk! Och jag kan inte annat än att hålla med henne! Så mycket kärlek i en och samma film! På så många sätt! Skulle mer vilja kalla det att de är kärlek på alla sätt och vis. Man blir bara så lycklig av denna filmen! Och det finns verkligen en kärlek för alla!

Ett hjärta till alla från mig!


Självförtroende!

Det där med självförtroende är alltid en central fråga! Vad innebär det att ha bra självförtroende? Är det att klä sig i det man själv tycker att man ser bäst ut i? Är det att våga vara den man vill vara? Är det att inte bry sig om någon säger något elakt till en?
Jag tycker att självförtroende är som att gå upp och ner på en stege. Ibland känner man att man mår riktigt bra, känner sig nöjd och duktig och då orkar man klättra långt upp på stegen för att känna sig säker och njuta av utsikten. Men ibland känner man att man är energilös. Man kanske har hört något man inte vill höra just den dagen och då kanske man inte ens vill se stegen! Man vill bara stå kvar på marken och titta...

Vart befinner du dig på stegen?


Manliga karameller!

Ja nu vet jag var man kan hitta en hel del manliga karameller att titta på. I Rom på simningsVM. Ialla fall kroppsliga karameller. Söte min tid vilka fina små kroppar att titta på. Och jag säger absolut inte emot att de slimmade kroppsdräkterna snart kommer att förbjudas och att de åter igen måste ta på sig små tajta badbyxor! Då ser man ännu bättre! Tror jag ska börja simma...


Idolbild!

Hittade en gammal idolbild när jag tittade på gamla foton! ( Flera år sedan!!) Jag och min granne Kicki skulle titta på denna fina artistern som skulle uppträda i Gallerian under huset där vi bor. Vi skulle ha bästa platserna och ställde oss på en balkong med utsikt från gallerian. Kicki står och spanar och frågar om jag ser honom och det gör jag! Hon undrar Var? Och jag svarar att han står på våran bakgård 2 meter ifrån oss. Åhhh han var så söt och trevlig. Var faktiskt lite småkär i honom efter vårt möte! Kolla in vart jag har min hand. Innanför hans kavaj!

I Love Andreas!


Dumt system!

Igår blev jag arg! När jag vaknade och skulle svara på mina kommentarer som jag inte hunnit svara på, så var de borta! Borta!! Och det var inte en eller två kommentarer! Det var 3 sidor! Och varför detta? Jo det var månadsbyte. Men vaddå? Ska man nu behöva anpassa sitt schema på jobbet så att man inte jobbar dagen innan månadsbytet så att man hinner svara på sina kommentarer? Det dummaste jag varit med om!

Om någon nu skulle sakna ett svar så kan jag tyvärr inte hjälpa det. Enligt bloggen så är jag ju en månad efter!

Nu ska jag äta frukost!


Hårfärg!

Ja jag ska nu iväg och färga min skunkrand i håret! Inte så sexigt att se ut som en grävling, randig och gräslig! Har en snäll mamma som vill pyssla om mig innan jag ska jobba. Hårfärgning, klippning och ögonbrynsplockning. Allt detta medan pappa lagar mat till mig. Underbart med föräldrar! Tack för att ni finns!!

Hoppas ni har en härlig lördag alla vackra människor!


RSS 2.0