Dag 1.

På semestern. Och självklart regn. Men vad gör det? Jag är ledig och har fått tillbringa hela dagen i sängen i en mysig pyjamas. En god bok, en trevlig serie på DVD och god taccos har varit på schemat!
Vad mer kan man bergära?

KRAM


Outfit!

Imorgon ska jag på bröllop. Jag är inte bjuden på festen, men jag ska gå och kolla i kyrkan. Det jag har funderat på ikväll är om det är "dresscode" för att bara titta i kyrkan? Jag pratade med en tjej som ska gå på fetsen och på inbjudningskorten står det " Mörk konstym". Behöver jag då ha långklänning i kyrkan? Inte för att jag behöver komma i mjukosbyxor, men räcker det inte med en snygg tunika? Jag menar, ingen kommer att titta på mig ändå, alla blickar går ju till brudparet! Det blir en tunika! Thats it!

Godnatt!


Fredag!

Jag ska jobba hela helgen, men på söndag kl 15.30 har jag semester. 4 långa lediga veckor. Kan knappt tro att det är sant. Så fantastiskt underbart! Hoppas på strålande solsken och värme och underbara vänner hela semestern lång.
Men som sagt, ihelgen är det jobb och jag ska strax ge mig iväg!
Bjuder på en "kattbild" på Bangsi idag.

Önskar er en härlig fredagskväll.
Kram från mig!


Inredningstips!

I mitt nya vardagsrum har jag valt färgerna, svart, vitt och silver. Jag köpte en vit bokhylla som jag valde att ställa glasvaser i. För att få till en snygg design så började jag leta efter vit finkornig sand. De få sorter jag hittade var varken fina eller prisvärda. Det hela slutade med att jag gynnade ICA och köpte 4 kg strösocker. Perfekt dekorationsmaterial. Billigt och snyggt tips!Kram till er!

Små budskap.

Jag gillar tavlor med budskap på. I min nya lägenhet har jag flera små tavlor med olika citat på och jag tycker de är så fina. Äntligen har jag skaffat mig en mobil "smartphone" så jag kan skicka över lite egentagna bilder. Hoppas det ger lite mer liv åt bloggen.

Kram till er!


Jo men visst...

Så blev det med den STORA renoveringen! Visst, köket blev ommålat och gnällig som jag är så ser jag ingen skillnad. Imorgon kanske jag skulle satsa på att få upp lite gardiner. Det jag hade hoppats på under denna månaden i nya lägenheten är nya golv... Men golvläggaren har ju sååå mycket att göra. Jag klandrar honom absolut inte, men han måste ju förstå att jag vill ha det gjort nu, helst igår. Känns så trist att inte kunna möblera   " fullt ut". Känns meningslöst då allt ska flyttas runt igen. På inköpslistan står fortfarande en laptop. ( Ja, datorn står fortfarande i köket, tänk vad man vänjer sig snabbt! ) En bäddsoffa, en garderob och någon utfyllnad till datarummet. Jag lyckades ju äntligen hitta ett matbord med 6 stolar. Så snyggt! Dock lyckade bebisarna klösa på alla 6 skinnstolar första natten. Jag har aldrig varit så nära att servera friterad kattsvans den dagen. Men jag älskar de nya bebisarna, Bakkus och Bangsi, trots allt!

Puss på er!


RSS 2.0