Så jäkla lättlurad!

Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag är en väldigt lättlurad och reklampåverkad tjej! I söndags när jag satt vid min facebook sida så dök det upp en reklam sida om en ursnygg klänning. Eftersom jag snart ska på 30 års fest i Simrisham så tänkte jag piffa till mig lite extra och köpa denna vackra klänning! Jo jag klickade mig fram och hade den snart i min inkorg. Så även lite annat smått och gott som en ögonskuggepalett med 120 olika färger, ett neonrött läppstift, lösögonfransar och lite lim till det. Även ett armband mot myggbett! Jag betalade en liten nätt summa med direktbetalning med förhoppning att allt skulle vara så bra! Det visade sig dock att:
* Klänningen var VÄLDIGT mycket förliten!
* Nästan alla ögonskuggor gick i kras när de åkte ner i brevlådan.
* Lättstiftet visade sig vara oranget. ( Rött var färgen jag beställde...)
* Ögonfransarna och limmet har jag inte rört än.
* Myggsäsongen är över och armbandet gick ut i augusti!

Snyggt jobbat, Lina!Och klänningen var snyggare i verkligheten än på bilden! Fan fan fan....


Fortsätter...

Vi fortsätter i filmens tecken... Idag har jag "soffläge". Det betyder att jag ligger i pyjamas från det jag stiger upp tills att jag går och lägger mig igen. Med lite godis och Thaimat och en bra film så går dagen ganska snabbt. Jag trodde att det skulle ge mig lite extra enegri, men just nu känner jag mig bara tröttare.

Under kvällen har jag sett en trailer för en ny biofilm som jag vill ser: Friends with benefits. Tycker det verkar vara en riktig mysfilm!

Har du sett den?
Trailern kommer här:
Ha en härlig lördagnatt! KRAM

Filmblogg!

Bloggen utveckar sig mer och mer till en filmtipsblogg! Att jag gillar film är ju ingen hemlighet. Ibland går det en evighet innan man tittar på en film. Denna veckan har jag lyckats hitta lite olika filmer. Någon som jag gillar, någon som jag inte gillar, någon som får mig att få ont i magen och någon som får mig att gråta. Filmens värld är oändlig...

Film 1: Fick mig att må bra. 

You again.Filmen är bättre än trailern!

Film 2: Fick mig att gråta!

En blomma i Afrikas öken.En sann historia som alla borde se...

Film 3: Fick mig att få ont i magen.

Last night. Kärlek? Olycka?

Film 4: Inte alls min sorts film.

Black swan.
Detta var mina senaste filmer jag tittat på!
Har du sett någon av dem?

Ha en bra dag!
Kram

Såpahöst!

Jag ska inte sticka under stolen med att jag får lite obehagskänslor när sommaren närmar sig sitt slut. Jag håller gärna kvar med sandaler och utan jacka.
Men jag gillar ändå det där med härlig luft, känslan av att vakna med öppen balkongdörr och tempen visar inte 30 grader. Oavsett vad jag än tycker så är hösten här.
Och ska jag vara riktigt ärlig så är det bästa med höstern, alla dokusåpor som börjar! I LOVE IT!
Idag var det premiär av Ensam mamma söker. GALET! Fortsatte med ett avsnitt med Svenska Hollywood fruar! Ännu mer galet! Gunilla Persson skrämmer mig! Hon har tandkött så det räcker för 10 personer... Och killarna som söker en ensam mamma...??? Ja... En dikt om önskar om egna barn är ju helt ok, men kanske inte framför en tjej och 15 andra killar... Och särskilt inte om mamman inte visar överdrivet mycket intresse!
Galet, underhållande, underbart pinsamt! Nu är det höst!

                                      

Hur många...

Lingon finns det i världen?
Under denna filmen fick jag både skratta och gråta! Helt fantastisk!
Mitt tips: Se den!


Filmtips!

Hej på er!

Idag fick jag för mig att städa! Så jävla tråkigt. Efter att ha gjort det värsta jag vet, rensa avloppet i badrummet, så unnade jag mig en härlig film! Bad Teacher. Såå jäkla rolig. Ganska grov i sin humor, men Cameron Diaz är en riktigt bra skådis.
Vill du skratta så rekommenderar jag denna film!

Ha det gott!
Namncermoni!

Idag har jag varit på namncermoni. Pappan i familjen invigde cermonin med att berätta att han har gått ur svenska kyrkan, varav en tillställning i trädgården. Inte mig emot. Det blev en härlig eftermiddag med god mat och dryck. När bildspelet visades med en vacker melodi, på lilla Nelly så föll givetvis tårarna. En bebis är verkligen ett mirakel! Grattis Helena och Andreas till era fantastiska barn.
Denna lördagkväll fortsätter i festens tecken och jag hälsar Honey välkommen hem till mig!

Hoppas ni har en bra lördag!


Uggla!

Idag var jag på en vanlig fredagsshopping. Hittade en affär med 75 % rea. Så fort jag kom in i affären så hittade jag en prydnadsuggla. 99 kr. Helt ok med 75 % rabatt på det. Hittade även 3 fjärilar för 119 kr/ st. I mitt huvud räknade jag ur 460 kr - 75 %. Ca 120 kr. Fick dock betala 230 kr. Eftersom jag är galet dålig på matte så reagerade jag inte förrän jag fick kvittot framför mig och det stod 717 kr i rabatt! Frågade expediten lite försiktigt vad det var som blivit fel. Hon berättar att inget är fel. Ugglan kostade ju 599 kr! Jag höll på att ramla baklänges! En uggla i plast som jag anspgs vara värd 25 kr hade ett grundvärde på 599 kr! Allvarligt talat men jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Ugglan, en riktig rugguggla, var redan betald. Bara att ta hem den och förvara den väl. Tyvärr kommer den inte att få bo på balkongen med det värdet, han ska få en fin plats i lägenheten!

Hoa!


RSS 2.0