Drömlägenhet!

Innan vi bestämde oss för att bya lägenhet, till den vi ska flytta till om två veckor, var vi och tittade på en 4- rummare. En fantastisk lägenhet, med en utsikt som var obeskrivbar! De som bor där skulle börja bygga hus och visste inte riktigt när de skulle säga upp den. Eftersom hyran var hög och vi kände för att flytta snart så övervägde vi att ta den lägenheten, som vi ska flytta till nu.
Idag fick jag ett mail att min drömlägenhet låg ute för uthyrning! Fick en klump i magen... Har jag gjort fel val?
Tror ni hyresvärden blir lycklig om jag ringer och säger att jag vill byta lägenhet, innan jag inte ens har flyttat in i den nya? Jag kanske skulle testa....


Ansiktsbehandling.

När jag fyllde år i oktober så fick jag ett presentkort av en kompis. Nu när jag flyttpackar så hittade jag det där presentkortet och insåg att det var dax att använda det, innan det gick ut.
Så i eftermiddag fick jag en ansiktsbehandling. Så skönt!
Dock är jag lite känslig för hur ögonbrynen plockas, så jag fick justera dem när jag kom hem. Och om man ska vara lite gnällig, så pratade hon lite väl mycket. Svårt att svara på en massa frågor när man har någon som masserar näsan på en...
Men det var skönt och nu är jag mjuk, röd, ren och fin i ansiktet.


Skvaller...

Vem tycker inte att skvaller är roligt? Jag ska inte sticka undet stolen med att jag tycker att det är spännande att få reda  på en hemlighet. Berättar någon att hon väntar barn eller något annat skoj så älskar jag skvaller. Men när det kommer till elakheter så tycker jag inte att det är roligt. Jag ska allvarligt erkänna att jag är för feg för att resa mig upp och säga att nej, det här vill jag inte lyssna på. En nära vän till mig berättade idag om en sak hon hört, om mig. Hon hade först inte tänkt berätta det, men hon gjorde det, vilket jag uppskattar. En kvinna, som vi båda känner ställde frågan till min vän, hur vi lärde känna varandra. Hon svarade att det var på en tidigare arbetsplats. Och människan som nu är så nyfiken ställer fråga nr 2, Var hon lika överviktig då?
Egentligen hoppas jag att det inte är något elakt menat från henne, men jag kan på ett vis tycka, vad har du med det att göra? Spelar det någon som helst roll om jag har varit överviktig i 1 år 2 år eller 5 år??? Hur roligt vore det om man fick höra om du haft mustach sedan du var 15? Haft grått hår sedan du var 20? Stora fötter sedan du var 7 år?
Det är ju inte så att "vara överviktig" är en hobby!
LÅT MIG VARA, känner jag!
Och ja, för en gång skull ska jag nog konfrontera denna människa och berätta att om hon sköter sin övervikt så sköter jag min!Flyttkaos!

Idag hämtades mitt köksbord. Mitt stora fina bord som har varit min förvaring för allt. Det har stått precis lägligt för att slänga både kläder, post och annat skräp på. Idag så hämtades det iallafall. Det känns som att flytten närmar sig och det ska bli så skoj.
I onsdags var jag och köpte färg för att måla mina träfärgade ramar. Det slutade med att jag började måla min träskänk, svart. Resultatet kommer att bli grymt snyggt! ( Hoppas jag...)
Jag brukar inte bjuda på "egentagna" bilden, men för att ni ska förstå hur det ser ut här så visar jag er dessa bilder!

God natt!

Dagens goda...

Gärning!
Jag har precis utfört dagens goda gärning. Satt i lugn och ro i soffan och tittade på TV när jag ser blåljus blinka utanför fönstret. Det hörs även att det är en stor bil som brummar så jag kan ju inte låta bli att öppna fönstret. Där står tre stackars brannmän och försöker komma in i trappuppgången. Jag som har fobi för att brinna inne fick pulspåslag! De skriker upp om jag kan komma ner och öppna. Jo men visst, i pyjamas rusar jag ner för att öppna dörren åt de där pojkarna som ska rädda mig från att brinna inne. Då visar det sig, efter en stund. att de ska hjälpa tanten som bor högst upp. Hon har nämnligen ramlat av stolen och hennes man fick inte upp henne.
Jaja, de slapp ialla fall slå sönder dörren till ingången! Tack för det, Lina!

Måste säga att de har varierande jobb, de där killarna!

Godnatt!( Bild lånad från www.google.se)


Vad är rätt?

Tänk dig, att du har fått en present av en nära vän. Presenten har under flera år hängt på väggen. När du ska flytta och väggdekorationen inte längre platsar in i ditt nya hem, vad är då rätt att göra, enligt vett och etikett? Du har ingen plats att "gömma" undan den.

A. Sälja på loppis?
B. Slänga den?
C. Erbjuda din vän sin present tillbaka?
D. Hänga upp den i nya hemmet och lida?

Svar tages tacksamt emot!


Kandelabrer

Att jag ska flytta har säkert inte ungått någon. Jag letar inredningstips och handlar grejer varje dag. Idag hittade jag en kandelaber som jag blev förälskad i. 7 armar och 180 cm hög! Den är enorm. Och dyr. Frågan är, vad ska man ha den? Är den för stor? Jag får nog fundera på detta ett slag, men det lutar åt att den kommer att bli i mina ägor inom en snar framtid...

Kram( Bild lånad från www.dromhus.se )Shopping!

Idag har det inhandlas lite mer grejer inför flytten. Enligt experter så ska man " bo in sig" innan man handlar en massa, men basgrejer måste man ju ändå införskaffa innan man kan flytta in?
Idag inhandlades en skänk till köket, 4 kuddar till nya hallsoffan och en väggklocka.
Hoppas bara att allt blir lika snyggt i verkligheten som jag har det i huvudet just nu!


Water for elephants.

En bionyhet som har premiär 15 april. Eftersom jag gillar både Reese Whiterspoon och Robert Pattinson så tror jag att det blir en riktig succé. Som Titanic fast på Cirkus. Det blir en härlig kväll i biomörkret.


Tänker på miljön.

När jag kom hem från jobbet imorse, efter nattjobbet och skulle parkera bilen, så stod det en vinflaska, mitt på gatan! Tom givetvis. För både miljön och mina medmänniskor så tog jag flaskan med mig för att slänga den i nämaste soptunna. När jag går där kl 07.30, med en vinflaska i handen inser jag att det kan se ganska dumt ut. Och mycket riktigt, ett äldre par, som jag möter, väljer att gå över gatan, samtidigt att de säger högt att det är beklagligt med problem i så ung ålder. Jag kan ju inte springa ifatt dem och berätta hur det ligger till utan jag hittar snabbt en soptunna och lämnar den tomma vinflaskan där och hoppas att ingen annan har sett mig. Att något som jag ville göra så rätt kan bli så fel...
Men visst, lite dumt såg det säkert ut!
Jag gick hem, drack ett glas vatten och gick o lade mig.

Skål!


Diamanter...

Diamanter är för evigt. Så heter boken som jag har läst i helgen. En riktig feel good bok, skriven av Lauren Weisberger. Samma tjej som skrev boken Djävulen bär Prada.
Tre bästa vänner, avger två löften, som ska uppfyllas inom ett år. I kärleken tecken, tillåts alla medel för att få det man vill ha.
Lättläst och bra bok!


Charlie .St. Cloud.

Filmtips. Precis som rubriken; Charlie . St. Cloud.
Charlie, snygga Zac Effron är en ung kille, duktig på att segla. Innan college lovar han sin bror att de alltid ska hålla ihop men lillebor dör i en bilolycka.
Lite fantasy, men lillebror kommer tillbaka och Charlie och hans bror ses varje dag. En dag kommer en tjej och Charlie blir förälskad. Grejen är den att tjejen är mellan liv och död och det är bara Charlie som kan hjälpa henne, med hjälp av hans döda bror, om det så ska sluta att hans bror blir en stjärna på himelen.
Först lät detta otroligt löjligt, men denna filmen berörde mig på ett starkt sätt. Även om jag upplevde den som otäck så var den vacker.
Kärlek på olika nivåer.


110408.

Igår var det Oväns födelsedag! Knappt en månad efter att han avlivades. Tungt tungt tungt... Vardagen måste fortsätta men efter en heldag med plugg, så ägnades kvällen åt att tänka på Ovän!
Tittade på bilder och tänkte tillbaka på härliga minnen... Att vara kattägare är underbart.
Trodde aldrig att det skulle vara så tomt efter två små pälsbollar, men det är det. Det gör fortfarande lika ont!


Ikea!

Imorgon ska min mamma och pappa åka till Ikea! Tyvärr kan jag inte följa med för jag ska jobba. Igår kväll satte jag mig med Ikeakatalogen och skrev en liten inköpslista. Jag tänkte att om de ändå ska dit så kan de ju handla lite till mig med.
När vi i eftermiddag gick igenom min inköpslista så hamnade slutsumman på över 6000 kr! Opppss!
Men ska man flytta så ska man och då måste man ha nytt. Och kan man då skicka föräldrarna att handla så är det ju toppen.
Vi får se hur mycket som kommer med hem imorgon. Jag är glad för minsta lilla grej de tar med sig!
På vägen hem från jobbet idag så passade jag på att handla stora "ute" blomkrukor på JYSK. Det närmar sig och det ska bli så skoj!

Hoppas ni har en härlig helg!


RSS 2.0