Biggest Loser!

Igår var det äntligen final i Biggest Loser Sverige. Vilka förändringar. Karl-Fredrik som vann var ju supersöt. Minus 75,5 kg på några månader. Är det ens möjligt? Maria, Linn och Rune var med otroligt fina. Tänk vad lite kost och motion kan göra! Häftigt.
Ikväll blir det en räkmacka för min del!

 
( Bild lånad från www.google.se )


Uppdrag granskning.

Igår såg jag ett avsnitt av Uppdrag granskning. Denna gången handlade det om Benny och Christina, ett par som skulle gifta sig. I morgongåva, innan bröllopet ger Benny Christina det hon önskar sig mest, en bröstförstoring. Då köerna i Sverige är för långa åker de ner till Polen. Efter operationen vaknar inte Christina mer. Det är nu över tre månader sedan hon opererades och chansen att hon någonsin mer ska vakna finns knappt. Utredningarna visar att hon fått förstora mängder smärtstillande så hon slutade andas och fick hjänskador av syresbristen.
Redan bokade de via Medica Travel, ett företag som drivs av en svensk man som inte vet någonting om sjukvård. I olika reklamannonser är det nu aktuellt att åka på "Medicinsk turism", dvs slå två flugor i en smäll, både en skönhetsoperation och semester i samma paket.

Jag säger bara en sak: GALET!
Varör ska det vara så svårt att acceptera sig som man är?


Soptunna?

När jag ska hoppa ut från bilen i eftermiddag så kommer det en liten dam med rollator. Söt och välklädd. Jag sitter kvar en stund för att hon inte ska behöva gira med rollatorn och tänkte låta henne gå förbi. När hon är 1 meter från bilen så slänger hon en tom plastpåse från Willys på gatan och tittar sig sedan omkring. Först trodde jag att hon tappade den, men hon slängde den verkligen. Jag hoppade ut från bilen och kunde inte hålla tyst utan frågade artigt om hon såg någon soptunna på gatan. Då försöker hon köra på mig med rollatorn! Ursäkta mig, men jävla kärring. Tänkte säga till henne att vi borde alla hjälpas åt med miljön, oavsett hur långt tid vi har kvar på jorden, men jag vågade inte. Då hade hon nog slagit mig med käppen som satt fastbunden som ett slagträ på rollatorn!
Så nu förstår jag kanal 5 nysatsning på programet, Pensionärsjävlar!


24 timmar...

Med Marcus Schenkenberg? Ja Tack!

TV 3 har en ny programserie som heter 24 timmar. 2 kändisar ska träffas för första gången och bo ihop i 24 timmar. Till och med sova ihop. Huset de bor i är helt fantastiskt! Vid havet med egen strand, bastuhus en bit ut i vattnet, vacker inredning och upplagt för romantik. I första programet fick Pernilla Wahlgren och Macus Schenkenberg bo ihop. Flirt och fling och mycket skratt. Underhållande och roligt program. Men jag skulle mer än gärna byta ut Pernilla mot mig själv. 24 timmar med råläckra Marcus är som upplagt för en ett hett dygn!

Puss på er!


RSS 2.0