Sex och samlag!

Dagens fråga!

Vad är skillnad på sex och samlag??


Vilket höstväder!

Grr så ruggigt och regningt! Underbart mysigt! Mindre mysigt att jag skulle cykla hem från jobbet just när det blev ett riktigt ösregn! Tack snälla jobbarkompis som lånade mig en plats i bilen in till stan!

Idag började jag nästan gråta! Hade inte så mycket för mig och tänkte surfa ut på Hemnet en runda! Och där ligger min mamma och pappas hus! Hjälp vad det kändes konstigt! Men nu får jag ju hålla tummarna att de hittar en lämplig köpare och att de hittar en annan lämplig bostad!

I eftermiddag har jag träffat Annica och Anna-Karin! Det va riktigt trevligt! Efter fikan så skulle vi till Ica och handla lite! Annica hittar en frukt, en taggig liten och tjock sak som ingen vet vad det var för ras. Hon tittar lite fundersamt på frukten och sen på mig och säger vänligt att den är precis som jag! Tack söta och snälla Annica! Annars va det skojigt att höra lite färskt skvaller! Alltid lika spännande! Måste bara granska det vetenskapligt innan jag skriver om det här! Vågar inget annat!

Idag har jag syndat! Mer än vanligt! Kanske inte lika mycket som jag skulle vilja synda men lite i alla fall... Jag har äit godis! Åhh vad det va gott! Kanske inte konstigt att man bli jämförd med en frukt! Frågan är vad mina taggar sitter?

Imorgon skulle jag egentligen vara ledig, men som den viktiga personen man är så är jag inkallad på ett möte på jobbet! Blir till och med bjuden på lunch! Imponerande! Börjar redan 12 så det blir till att ställa klockan imorgon!

Har pratat med Anne ikväll i telefon! Det va så länge sedan att vi hade en massa skvaller att rapportera! Vi måste höras snart igen Anne!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Regniga kramar


Irriterrad!

Ja, jag är fortfarande jävligt irriterrad! Har varit det sedan jag skrev mitt förra inlägg att blogg är en blogg! Visst är det kul med kommentarer men om man lämnar spydiga kommentarer så kanske man ska fundera på om man verkligen ska läsa min blogg eller hålla sig till andra bloggar som Kalle Ankas blogg eller Farmor Ankas blogg! Tål man inte sanningen så ska man akta sig för att närma sig den! Jag tror jag ska sluta vara så jävla snäll och skriva rakt ut vad jag tycker om saker och ting och inte tramsa en massa! Ångrar att jag tog bort ett inlägg som handlade om sanningen, men jag är ju så snäll att jag inte vill såra någon! Dax att sluta fjanta mig! Dax att visa vem jag är! Och nu går ingen säker...

För att vara som alla andra bloggare så ska jag skriva om mina kläder idag!
Jag har haft min nya höstjacka från Gucci. 25.000 kr
Mina nya svarta byxor från Armani. 12.000 kr
En vanlig svart t-Shirt från Ralph Lauren. 5000 kr
och mina nya snygga skor som är designade enbart för mig! Ovärderliga!


Och för att vakna ur drömmen så skulle jag slå ihjäl mig efter 2 steg i de där skorna!
Jag har fått njuta av dagen i min vita sjuksköterskeklänning! Inte fel det heller! Kanske något billigare i inköpspris, men minst lika het på marknaden!

Imorgon är det ett dagpass som gäller! Efter det ska jag fika med min Annica! Mys mys mys!

Kram kram kram

En blogg är en blogg!

Ja så är det! En blogg är en blogg! Är det så att det skrivs något som inte är uppskattat så går det bra att låta bli att läsa min blogg! Allt jag skriver är i välmening och jag lämnar inte ut någon människa för att vara elak! Det måste ju alla förstå! Vad jag förstår på mina kommentarer jag har fått så är det någon som har missförstått mig! Tråkigt! Hör gärna av dig till mig så ska vi säkert reda upp missförståndet! Men även om allt är i välmening så är en blogg en blogg och där skriver man det man vill!

Godnatt!



A-HLR!

Söndag och jag pluggar! Skojigt värre! Ska gå utbildning i A-HLR! Avancerad hjärt och lung räddning. Man ska lära sig defibrillering och sköta de läkemedel som krävs vid ett hjärtstopp! Ska bli skoj!

Har tittat på en film idag! Kan inte bestämma mig om den va bra eller dålig! Brukar inte gilla engelska komedier, men det blev en hel del skratt från min sida! Trångt i kistan heter den. Är man lagom seg och inte vill använda hjärnan för att förstå en film så kan jag starkt rekommendera den.

Helena kom förbi en runda! Mycket trevligt!

Igår va det lördag och jag va ensam hemma hela kvällen! Åhhh vad det va skönt! Jag ska pinsamt erkänna att jag spelade BingoLotto! Men det va ett bra tidsfördriv! Och jag va ett nr från en resa till Teneriffa värde 25.000 kr! Min vanliga otur! Skulle gärna ta mig en tripp dit just nu!

Ikväll är det Ensam mamma söker! Såg även på TV 4 att Bonde söker fru börjar den 8 oktober! Min höst är räddad!
Hoppas ni har en härlig söndag bland höstlöven!

Puss

  

Skrattretande att tro...

Att jag skulle få semester idag! Jag skrattar fortfarande! Efter mina 8 timmar på jobbet...
Tänkte lindra min stroke idag och åkte bil till jobbet! Men imorgon är det dax igen! Mp3 laddad med bra musik för att det ska gå enkelt att trampa!

Idag steg jag upp tidigt! Redan kl 11. Hade 2 timmar på mig innan jag behövde åka till jobbet! Hann med en hel del plock! Bland annat klipp klorna på katterna! Det tar sin lilla tid! Och det är en lek på liv och död att ge sig in i brottning med de så otäcka djuren! Det gäller att man är vaccinerad mot både den ena och den andra sjukdomen!
Hann även läsa min Allers tidning som kom igår! Veckans bästa post! Har följt en bra novell i 9 nr och denna veckan va sista delen! Slutade precis som jag anade redan i första delen! Men så romaniskt och sliskigt!
Fick lönebeskedet idag med! Lika faschinerande varenda månad! Att man bara kan få så mycket pengar på en och samma gång!

Någon som har några roliga planer för helgen? Hör av er i så fall...
Bedtime för lilla mig! Börjar ju 7.00 imorgon!

Hörde förresten en gullig historia idag! Eller vad det nu kallas...
- Vet du varför bladlössen är så små??
- För att de stannar i växten!

Puss på er alla!


Dåligt!

Ja riktigt dåligt av mig! Nu har jag skrivit något ointressant igen och mina läsare sviktar! Ge mig en liten aning om vad ni vill veta så ska jag ta mig an detta ämne!

Idag på vägen till jobbet fick jag en stroke! Jag kände hur det krampade i min högra hjärnhalva! Efter någon minuts vila så släppte det! Jag hoppas och tror att jag inte ska få några kvarvarande rester av detta! ( Förutom bättre kondis och en liten viktnedgång!) Kanske ska lämna cyklen till bättre behövande!!

På jobbet har det varit bra idag! Många skratt! Kan någon få ihop hur man ska få en vacker och sensuell bild mot ett plexiglas? Hör av er i så fall! Snarast! Vill du själv vara med så tar jag gärna emot din anmälan!

Ikväll så har jag varit hos Thomas och Sofia och druckit vin! Riktigt trevligt! Fick tyvärr efter en överhängande trötthet ge upp ganska tidigt, men hoppas på en repris snart!

Imorgon har jag ansökt om semester! Någon som håller tummarna hårt och kämpar för mig??

Puss och kram


En vanlig dag!

Ja en alldeles vanlig dag har det varit idag!
Jag träffade Lisen Honey och Mimmi för en lunch! Mumsigt värre! Innan dess hann jag med shopping av min tiara, eller tiaror blev det faktiskt! Jag kunde inte beställa mig så det fick bli två! Nu kan jag vara vacker vid två tillfällen!

På jobbet va Bodil tillbaka från Frankrike! Mycket trevligt! Hon har varit så effektiv att jag sluppit allt arbete i köket idag! Hon skötte det helt själv! Vilken semester det blev för mig! Jag kunde bara glida omkring och se söt ut hela passet! Är det någon som tror på mig? Nej, jag trodde inte det heller! :) Snart kommer det att byggas en fotostudio på en balkong på Stumholmen! Vill någon bli plåtad så går det bra att kontakta Bodil!

Hemma från jobbet och lagat mitt cykellyse! Vill inte riskera att få böter av polisen när jag cyklar till jobbet imorgon!
Börjar kl 7 så om någon har vägarna förbi mitt kl 06.30 så hör gärna av er så slipper jag cykla! Det är farligt med motion!!

Ett avsnitt av Prison Break nu! Tur att natten är lång!
Puss och kram

Uppdatering av en spännande måndag!

Jag har ju glömt uppdatera om vad som hänt idag! Inget speciellt! Haha!
Vaknade kl 14.00 och käkade frukost!
Kl 18.00 så skulle jag vara på café Systrarna Lindqvist för ett möte angående en tårta som jag planerar att använda på en kommande fest! Glitter och glamour är det som är gäller! Den kommer att bli så läcker! Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha choklad och hallon eller choklad och jordgubb som smak? Någon som har några andra spännande alternativ?

Efter detta traskade jag hem till Nico och Anna! Så trevligt att träffa dem! Kramkalas! Och Kakkalas!
Efter mängder av kakor så gick vi en runda! Jag gick inte med så länge för jag ville hem och äta potatismos! Hemmafixad potatismos är så gudomligt gott!

Väl hemma så försökte jag ringa Linda som nu skulle vara hemma från Irland! Men denna smarta lilla tjej har läst fel på biljetterna och nu missat planet hem till Sverige! Blir jag förvånad?? Inte det minsta! Kan nog avbeställa den beställda nyårs menyn för detta par! De har nu fått boka om biljetterna och tillbringa 2 nätter på hotell i Dublin innan de kan komma med planet till Kallinge! Kanske kommer att gå ytterligare 7 år innan jag får träffa henne! Dumma dumma Linda!

Läste på bloggens mest besökta sida idag! Det hon gör är ju som sagt att fota sin hund och alla nya kläder hon köper! Är det därför jag inte hamnar på toppen av läsare för att jag inte visar alla mina nya kläder? Jag är i alla fall glad för alla läsare jag har men undrar vilka alla är!! Berätta berätta berätta!!!!

Imorgon ska jag luncha med Lisen, Honey och Mimmi! Kan behöva en stadig lunch innan jag börjar jobba 13.30! Innan jag träffar dem ska jag hinna in och titta på en snygg tiara som jag hittat! Tiara kan pigga upp den mest tråkiga festen!

Hörs och ses!

Puss och kram


Utkast: Onödiga fakta ...

Onödiga fakta om Lina...

Har du...

Förnekat förintelsen? Nej
Följt Skilda världar? Tyvärr ja...

Sagt nej till ett samlag? Ja det har hänt en gång eller två...

Snott någons mobiltelefon? Nej men en trådlös hemtelefon av misstag!

Varit medvetslös? Jadå! Diabetes har sina mörka sidor!

Gjort nåt riktigt dumt? Dagligen

Gjort nåt du verkligen ångrar? Nej

Blivit full på ett släktkalas? Ja på rödvin och kräktes i min mosters rabatt!

Varit full i skolan? Nej inte vad jag minns!

Blivit portad från en krog?  Nej inte än...

Varit full på julafton? Jadå! Senast förra julafton!

Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? Ja på milleniumskiftet!

Slagit sönder en tv? Nej men slängt ut en som brann hos mormor en gång!

 Önskat att du var det motsatta könet? Varje gång jag har mens...

Fått barn? Nej! Men jag har två katter!

Åkt ambulans? Jadå! Men blåljus och sirener! Efter en jag kört på en älg!

Gjort nåt riktigt olagligt? Cyklat utan lyse i mörker?

Fått din mamma att gråta? Ja många gånger! Förlåt mamma!

Blivit polisanmäld? Inte vad jag vet!

Slagit ner någon? Nej inte än men jag skulle gärna vilja för att se hur stark jag är!

Slagit någon blodig? Nej!! Men jag bet en så det gick hål en gång!

Skämts över dina föräldrar? Nej jag tror faktiskt inte det!

Skämts över din bästa kompis? Nej varför skulle jag göra det?

Ätit från en papperskorg? Åhh nej! Fy så äckligt!

-----------------------------------------------------------------------------------

Senaste person som...

Sov i din säng: Jag Kompis och Ovän!

 Såg dig gråta: Kompis och ovän!

 Fick dig att gråta: Lillebror Calle

Du delade en drink med: Anna Axen.
 Du gick på bio med: Marianne för ca 7 år sedan...

Du gick på stan med: Linnea.

 Skällde på dig: Kicki. Helt oförargligt! Haha!

Skickade ett e-mail till dig: Marianne.

-----------------------------------------------------------------------------------


Har du någonsin...

Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Ja självklart!

Bråkat med ditt husdjur: Varje dag!

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Inte än men jag väntar varje dag!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Varit i...

Usa: Nej
Norge: Nej

Finland: Nej

Kina: Nej

Tyskland: Ja

Kanada: Nej

Österrike: Nej

Spanien: Ja

Afrika: Nej

..............................................................................................


Extra stuff...

Tar du droger: Ja, jag tar insulin dagligen.

Dricker du: Ja varje dag! Cola i alla fall... Annars vit vin då och då.
Vem är din bästa vän/-ner: Ingen nämnd, ingen glömd! Ni vet vilka ni är ändå! Puss på er!

Vad är du mest rädd för: Jag är inte rädd för något!

Vilka kläder sover du i:  Trosor och sexiga nattlinnen med t ex flodhästar eller nyckelpigor på...

 Vart vill du gifta dig: I kyrkan.

Vem hatar du verkligen: Ingen som är värd att ödsla så mycket negativ energi på!

Varit kär: Ja! Alltid!

Kör du bil: Ibland!

Har du ett jobb: Ja som sjuksköterska på Thorax avd 55.

Gillar du att ha folk omkring dig: Ja allt som oftast!

Är du ett hälsofreak: Åh ja absolut!

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Alldeles för många när jag va ung! Mer förståndig nu på äldre dagar!

Är du ensam nu: Ja
Låt som fastnar i ditt huvud ofta:  Oh boy med Miss Lee. Underbar låt det där!

Vill du gifta dig: Jag vet inte än... Men jag hoppas väl att jag ska vilja det! Haha!

Vill du ha barn: Vet inte det heller än... Men jag tror det!

...............................................................................................

Favorit...

Rum i huset: Sovrummet.
Musik: Schlager och dansband!
Parfym: Envy me från Gucci ( Underbar!!!!)

Månad: December

Sten: Diamant!! Stor diamant!!!!
.............................................................


De senaste 48 timmarna, har du...

Gråtit: Nej!

Köpt någonting: Ja, ett glas vin på Nivå!

Varit sjuk: Är alltid sjuk!

Sjungit: Ja! Sjunger jämt när jag är själv hemma!

Sagt "Jag Älskar Dig":  Nej!                                    

Velat säga till några att du älskar dem: Ja!

Träffat någon ny: Inte de närmaste 48 timmarna!

Saknat någon: Åhh ja hela tiden!

Kramat någon: Jaaaa!  

Kysst någon: Nej tyvärr....

Haft sex: Nej och ännu mer tyvärr....


...........................................................................................


Senaste...

Låt du hörde: Nåt krafs på radion.

Film du såg: P.s I love you.

 Drink du köpte: Vitt vin.

Sak du stal: Har aldrig stulit!

Mat du åt: Hemmagjord potatismos! Mumsigt!

Gången du åt en 7-Eleven korv: Har aldrig ätit där!!

Festivaler i sommar? Min egen festival dygnet runt, året om!

Frisyr? Har ingen frisyr nu, har aldrig haft och kommer aldrig att få! Troll!!

Fulaste kändisen?  Finns inga fula människor!

Snyggaste kändisen? Michael i Prison Break. ( Just nu i alla fall...)

Vad vill du bli? Inget som jag inte redan är... Förutom lite rikare! Det vore inte fel!

Planer för idag? Inte så mycket mer idag! Snart dax att sova! Lunch med kompis och jobb imorgon!

Favoritdjur: Pingviner. Delfiner, Katter, Sälar, m.m.

Favoritperson/er? Alla som jag tycker om och som tycker om mig!

Nu känner nu mig lite bättre!

PUSS OCH KRAM


Hatar vinden!

Usch vad jag har slitit idag! Tvingade mig upp från sängen redan kl 12.00 idag! Det planerades vindstädning hos mor och far med lillebror! Det va riktigt mysigt att plocka i alla lådor och sortera bland alla gamla barndomsminnen! Calle och jag fick ihop flera lådor var med härliga gamla godingar! Jag fick bland annat med mig ca 100 tidningar av "Mitt livs novell" och alla mina prisrosetter som jag vunnit i hästhoppning när jag va liten! Även katterna har fått en korg att mysa i!
Kul att träffa Calles kompis Tina! Underbart söt och trevlig tjej!

Så till gårdagens utekväll! Förfest hos min kompis Anna! Det va supermysigt! Efter att Annas katt Mr Big har checkat in på maskhotellet pga lungcancer så har två nya troll flyttat in! Smokie och Rosa! Mycket söta små djur!







Till festen kom även en Rebecca, en storebor till Anna som heter Andreas, Andreas flickvän Jennie och Honey som dagen till ära befinner sig i Sverige!
Förfest är alltid roligast!! Men precis som jag skrev innan jag gick ut så var det för höga förväntningar på kvällen vilket resulterar i en liten uns besvikelse! På Nivå va det fullt med människor! Lisa från jobbet bland annat... Och hennes kompis... Träffade även en annan tjej som för ett par månader sedan avslutade vår vänskap med ett mail och utan förklaring till varför hon inte ville prata med mig mer! Helt plötsligt så ville hon tydligen ha kontakt igen men då sa lilla Lina nej tack! Den risken tar jag inte igen!
Vi traskade vidare till stans enda dansställe pga att det andra som brukar vara bäst va stängt! Detta skulle vi inte ha gjort för här blir jag trött och vill gå hem! Vilket jag även gör efter en stund! Tur att Anna hade sin bror och Jennie kvar så jag slapp ha dåligt samvete för det! Men det är alltid lika skoj att umgås med Anna! Det måste vi göra snart igen!! Väldigt snart!!! Och nästa gång jag ska gå ut så ska det vara helt oplanerat! Är ni sugna på att gå ut kan ni höra av er på lördag kl 22.00!

Nähä nu är det dax för sängen! Har en ledig måndag imorgon! Ska sova hela dagen och inte göra något vettigt alls! Ska bli riktigt skönt! Denna veckan är Linda hemma från Irland! Har inte träffat henne på fem eller sex år! Och hennes lilla son Callum har jag inte träffat alls! Det ska bli så himla skoj att träffa dem!

Ha det nu så bra allihopa!
Kram kram

Heja Telenor!

Idag blev jag väckt av telefonen kl 14! Irriterrat så tvingar jag upp mig själv för att svara! Personen som ringde presenterade sig som Dan eller Daniel från Bredbandsbolaget och ringde för Telenors räkning! Han lät så pigg att jag höll på att slänga på luren i örat på honom! Men han visade sig vara så äckligt trevlig att jag inte kunde låta bli att nappa på hans förslag om ett nytt bredband! Jag hatar ComHem som jag har nu!!! Väntar med spänning på att Bredbandsförlaget ska installeras i min lilla dator! Heja heja! Och tack Telenor för erbjudandet bara för att jag är kund hos er! Ett extra plus till försäljaren som tyckte att jag hade ett fint efternamn! Alltid uppskattat att höra!


Fortfarande trött och frusen under eftermiddagen så börjar jag städa lite! Som en räddande ängel ringer min underbara granne KIcki och föreslår en myskväll!! Kinamat!!!!! Mums! Förstår inte alls vad Anne menade i sin blogg att hon mådde illa!! Kinamat kan man äta i all oändlighet!

Innan Kinamaten stod på bordet hann jag få en dålig nyhet! En kompis svåger har tagit livet av sig! Efter sig lämnar han en flickvän och två barn! Sååå tragiskt! För att uttala sig lindrigt så borde det krävas mer än en enkel vapenlicens för att få handhava vapen! Tänker på alla inblandade och på de barnen som nu förlorat sin pappa!

Ialla fall så kom Kicki och vi åt så vi ville kräkas! Åh vad det va gott! Efter maten satt vi på Kickis balkong och njöt av ett glas vin och den härliga höstluften! Vi passade på att titta på en bra film, Nyckeln till frihet! Underbar film!

Imorgon planeras det utgång! Ska försöka att inte se fram emot det för mycket! Det är ju de gånger man gå ut oplanerat som blir bäst! Men ialla fall så ska jag till Anna på förfest! Det ska bli skoj! Vad vi hamnar efter förfesten får vi se! Men det vore ju mysigt om man får lika skoj som förra lördagen! Det va en riktig toppenkväll! Inga mer kommentarer om det!

Inatt så hade jag en underbar dröm! Jag drömde att jag va med i Melodifestivalen och vann! Det va så underbart roligt! Jag kan fortfarande känna känslan av att stå där på scenen inför denna gigantiska publik! Det va en superbra låt som jag nu har glömt! Mycket dumt! Men vilken känsla det va!! Dax att kontakta Bert Karlsson nu!

Har pratat med min kompis Nico på FB chatten ikväll! Det va så längesedan jag träffade honom och Anna! Saknar dem! Under Nico och Annas fjällvandring förra veckan så fick han appopereras! ( Blindtarm!!!!) Stackars Nico! Nu är de hemma i tryggt förvar och på söndag ska jag träffa dem över en kopp kaffe! Ser fram emot detta!!!!

Men mest av allt så ser jag fram emot att träffa lillebror Calle på söndag!! Han kommer hem med sin kompis Tina! Har inte träffat Calle på flera månader! Saknar honom! Han är bäst!

Som sagt så har det varit en dag full med känslor! Men det är väl så livet ska vara!
Va rädda om er!
Puss och kram


Dubbelt upp!

Idag finns inte mycket att berätta! Jag började mitt pass kl 07.00 och som vanligt så sover jag ju inte när jag ska jobba tidigt! Och som bonus så saknas det personal ikväll så snäll som jag är så stannar jag kvar ett extra pass! Så mitt arbetspass har idag varit mellan 07.00 och 21.30! Fy katten vad jag är trött! Som en underbar och härlig bonus  så är jag ledig i 4 dagar nu! Fredag, lördag, söndag och måndag! Helt otroligt!! Kan knappt tro att det är sant! Har massor av tid att ses om någon är sugen! Hör av dig i så fall!
Puss och kram


Fluffigt täcke!

Höst höst höst!!! Åhh så mysigt! Det fluffiga duntäcket är framplockat och man kan bygga koja i sängen! Mys mys mys!!

Har precis varit och handlat! Träffade en söt vakt som jag frågade om han ville följa mig hem så jag inte behövde bli överfallen på vägen! Han tyckte inte det va så stor ide när man bor 10 meter från utgången! Tack Martin! Det kan minsann hända mycket på 10 meter! Ska komma ihåg detta! För att inte orsaka stor oro bland läsarna så är Martin en kompis med min lillebror så det va lite på skoj! Brukar inte be vakterna på stan förlja med mig hem!

På jobbet har det varit pyssel ikväll! Min söta student Emelie hade sin sista dag! Jag kommer att sakna henne! Jobbade även med Maria ikväll! En toppen tjej som är en jätteduktig syrra! Vi kompleterar varandra bra! Ett riktigt team i svåra situationer! Som en extra bonus ikväll så ringde Anne till jobbet! Roligt att prata med henne en stund! Får vi snart göra om!!

Min bil va på det årliga läkarbesöket idag! Söta lilla bilen klarade all elak behandling och hemska tester! Hon får nu rulla ett år till på de stora vägarna! Heja heja!

Saknar min beställda BH från Frankrike som inte verkar komma!!! Väntar och väntar! Använder en annan så länge! Någon som vill smaka?? Haha!



Nu är det dax för lilla Lina att hoppa i det fluffiga täcket för snart ringer alarmet på mobilen och det är dax att stiga upp för att cykla till jobbet!

Kram och puss!


När allt går fel!

Idag är en gnällig dag! Det började gå fel redan igår kväll! Min gulliga jobbarkompis Susanne hämtade mig för att vi skulle åka till jobbet tillsammans! Hon kom lite tidigare än planerat så jag blev lite stressad att hinna iväg! Plattan på spisen ska vara avstängd, fönstrerna stängda, toalocket nere så inte katterna dränker sig själva, ja alla möjliga faror skulle minimeras på kortast möjliga tid! Dock så va jag snart ute i bilen och vi åkte till jobbet! När vi parkerat och är på väg upp till omklädningsrummet så kommer jag på en ganska så viktig grej! Jag har gjort en grej som man inte får! Jag har tagit hem mina arbetskläder för att tvätta dem! Vad ska man göra när de har stängt i klädutlämningen och man måste ha rena kläder över helgen! Jo då måste man ta hem dem! Dock så är det en fördel om man tar dem med sig när man ska jobba igen! Där står jag utan kläder att jobba i! Jävligt smart Lina! Tur att jag hade någorlunda anständiga kläder på mig som jag trots allt kunde ha under en patientskjorta! Ni kan ju bara ana hur sexig jag varit inatt! Stackars patienter som nu kommer att ha mardrömmar resten av livet! Den svartklädda nattsköterskan! Haha!


Natten flöt annars på i ett hektiskt tempo! Om man inte kommer att lida av tinitus inom de närmsta åren av alla larm som tjuter så fort patienternas hjärta slår ett extra slag så är det ett mirakel.
Väl hemma kunde jag inte sova! Karlskronas icaaffär CityHallen verkade ladda upp lagret för en kommande katastrof och Cityhallen vore den eda affären i hela världen som kunde lämna ut mat! Fyllda lastbilar som vägrar stänga av motorerna samtidigt som de kör med stora handtruckar på räfflade järngolv med stora gallervagnar som är allt annat än tysta och ljudlösa! Från min säng och ut till där lastbilarna lastas av så är det max 10 meter! Ni kan ju själva tänka er hur det är att ha en 24 meters långtradare med motorn på i sovrummet när ni sover! Och som piper när den backar! Åhhh så jävla irriterrande!
Somnar väl runt kl 10! Kl 12 så vaknar jag av att alla hundar som bundits upp av ägare som ska in på gallerian och handla hamnar i bråk! Det sitter en stor svart björnliknande hund i en rabatt utanför och skäller hysteriskt! Inte alls irriterrande! Inte alls....
Kl 14 vaknar jag av att jag ligger minus i mitt blodsocker! Får snällt traska upp och käka! Och hur hungrig är man när man är tröttare än tröttast! Tur att det finns söta Singoalla kex så man inte behöver äta så mycket! Ibland kan det vara riktigt drygt med en kronisk sjukdom! Brukar inte gnälla över den heller men idag gör jag det! Hittade i alla fall en sexig diabeteskille att förgylla inlägget med!


KL 17 bestämde jag mig för att stiga upp och här sitter jag nu! Lika pigg som en disktrasa! Vågar inte ens titta mig i speglen idag! Tur att man kan ha gardinerna fördragna och ytterdörren låst!
Känner mig ändå lite kramsjuk! Någon som vill komma och kramas lite??

Kram kram kram

Pussnos!

Hej alla glada!

Hoppas ni haft en fantastisk måndag! Nu är vi en dag närmre helgen!
Inatt ska jag jobba igen! Ni som läser mina inlägg måste tro att jag bor på jobbet och ja det gör jag!
Funderar på vad jag ska laga till middag! Tyvärr är det så tomt i både kylen och skafferiet att till och med råttorna har flyttat ut! Kan man anställa en personlig shoppare?? Det hade varit grymt lyxigt! Har ni middagsförslag eller är intresserade av att bli min inhandlare så går det bra att höra av sig snarast!

Ha en bra kväll!
Puss med en blöt nos!


Kan inte sova...

Någon som är förvånad?? Nej! Klockan är i och för sig inte så mycket! Bara 01.19! Har massa timmar kvar att sysselsätta mig!
Ensam mamma söker va inte toppenbra idag! Ganska tråkigt faktiskt! Men jag längtar redan till nästa söndag! Prison Break va inte heller så jäkla bra! Hur ska denna veckan sluta om inte ens sönsdagssåporna kan hålla sin klass!! Har hittat några vackra bilder på nätet ikväll! Tur att konst kan definieras med många olika ord! Och när Halloween partyt närmar sig så vet jag hur jag ska sminka och klä mig!
Jaja godnatt på er... igen...



Sovit hela dagen...

Som vanligt har jag sovit bort hela söndagen!! Dumma Lina! Vaknade 15.30 och var fortfarande trött! Tror jag är sjuk! Men jag har i och för sig varit vaken hela natten så det är väl kanske inte så konstigt att jag behövde sova!
Efter att ha fikat på Grevagården med Helena, Malin och Malins jobbarkompis igår vilket va mycket trevligt så planerade jag en lugn hemma kväll i soffan! Men helt oplanerat så hamnade jag på både Nivå och pinsamt nog Piraten!
Satt på facebook chatten och började prata med min gamla barndomskompis Stina! Vi insåg snart att vi inte ville sitta hemma en lördag kväll på olika ställen så efter en dusch och traskade jag bort till henne med en flaska vin! Lika trevligt som vanligt att sitta i soffan och skvallra lite! Gick sen till Nivå! Där va det mycket folk men inte många vi kände! I valet och kvalet och alternativen att gå hem eller testa utelivet på Piraten så valde vi Karlskronas skummaste uteställe! Men skoj va det! Inte många vi kände där heller... Inte en enda med andra ord! Men rolig musik och många söta att spana på!

En fundering som jag hade igår är vilken ålder som är bäst?? Är man 18 så är man ung och oerfaren vilket har sin charm! Men att vara 28 är nog ännu bättre! Man har fått lite livserfarenhet och kan se världen med andra ögon! Kanske får man med åldern en annan självkänsla som gör att man vågar lita mer på sig själv och njuta av livet på ett annat sätt? När jag var 18 år och ute på krogen så var jag alltid nervös att bli utittade för att jag va överviktig! Litade inte på att någon skulle tycka att jag va söt eller att någon skulle gilla mig för den jag är! Idag när jag går ut så är det viktigaste för mig att jag känner mig fin och att jag har roligt! Att någon skulle tycka att man är trevlig är det en stor bonus!!! Ja 27 år snart 28 är en bra ålder! Haha!

Idag är det en vacker höstdag! Solen skiner! Ikväll är det Ensam mamma söker! Som jag har längtat denna veckan! Haha! Imorgon ska jag jobba natten igen! Funderade på att be om semester men det är ett riktigt toppengäng som jobbar så jag tar mig dit! Med min cykel! Har även ett avsnitt av Prison break som jag inte har sett! Underbart!! Hoppas ni alla har en bra söndag!
Puss på nosen!

Träningsvärk!

Ja kan ni tänka er att jag har träningsvärk! Efter att mitt senaste Kreatininvärde visade 48 vilket innebär att jag har välfungerande njurar men lite muskelmassa i kroppen så fick det bli cyklen till jobbet i torsdags! Och idag kan jag knappt röra mig! Hur kan man ha träningsvärk i ryggen!!?? Ajaj! 

Har nu jobbat två nätter! Det har varit mycket trevligt! Jag har grymt trevliga jobbarkompisar och varje pass man jobbar så får man skratta ordentligt! Saknar dock alla som har slutat! Tur att det finns telefon, mail och sms!!!!! 
På jobbet har det varit helt ok! Lagom med pyssel!  Dock så är det inte utan att man är lite trött idag! Känner mig lite frusen och har min snygga "isbjörn/ pingvindräkt" på mig! En ultra varm luvjacka med tillhörande byxor! Jag ser inte klok ut! En blandning mellan en stor isbjörn och en ruggande pingvin! Alltså ganska söt om jag får säga det själv! Haha!

Idag fyller min kompis Zeb 30 år! Hurra! Han är en riktig sötnos! Vi träffades på Rhodos 1996! Jag var på solsemester med mamma pappa och lillebror! Zeb va på semester med sin mamma mormor och sin lillebror!  Vi råkade hamna i lägenheterna brevid varandra och vartefter veckan gick, ju mer umgicks vi! Jag blev kär! Tveksamt om han blev kär i mig men vi hade en grymt rolig resa och efter 12 år så håller vi fortfarande kontakten! Ganska så unikt tror jag! Men det är grymt roligt!!! Jag hoppas Zeb får en härlig natt i Malmö utan för tät dimma!

Inte så mycket mer att skriva just nu! En liten undran bara! Om man önskar sig någon eller något riktigt riktigt mycket! Kommer den önskar att slå in då?

Puss och kram

Minigris!!

Jag vill ha en minigris! Såg en underbar skär liten gris idag som heter Gloria! Hon skulle passa perfekt här i mitt lilla hem!!

Idag sov jag till kl 14! Ska jobba inatt så det va tvunget! Skulle gärna ha semester inatt men det är ju bara att drömma om! Bara att traska dit och se glad ut! Funderar på att cykla! Trots regn så är det ganska skönt att få lite frisk luft innan och efter ett arbetspass! Vi får se... Det är ju flera timmar kvar innan jag behöver bestämma mig!

Har annars bara legat på soffan och läst min Allerstidning och tittat på TV! En artikel i Allers handlade om att kärleken inte har någon ålder! Det håller jag med om! MEN när det sen handlar om att tjejen är 33 och mannen 73 så kan man ju börja undra! Uttrycket att kärleken är blind måste stämma!! Paret har 2 barn tillsammans, den äldsta är 9 år och den yngsta 1 ½ år! Mannen hade nyligen haft en stroke och var nu lite tröttare än innan! Man ska verkligen inte bry sig om hur andra människor har det, men detta tycker jag är extremt!
Förutom denna artikel så va det ett ovanligt bra nummer! Många bra romantiska noveller och goda tips och råd! Haha! Mycket bra tidning som jag kan rekommendera!

TV programmen var också väldigt bra idag! TV 3 är en bra kanal! Först Cityakuten! Sen Top Modell. Sen Extreme home makeover! Åhhh vad jag gråter av detta program! Undrar när jag ska sluta vara så blödig!

Idag är det den 11 september! En stor dag i sorgens tecken för många människor! Hoppas världen klarar sig från en katastrof denna dag!

Vill ni mig nåt så finns jag på jobbet hela natten!
Puss och kram


Sexy Darling!

Jag har köpt en ny parfym idag! Sexy Darling heter den! Och jag känner mig sexig när jag har den på mig! Den luktar ljuvligt gott! Man blir så lycklig när man hittar något som passar en till 100 %!

Det blev en mycket lyckad eftermiddag! Träffade Linnea för en fika kl 16! Alltid lika trevligt och mysigt att träffa henne! Hann hem en runda och pratade lite i telefon innan jag mötte Camilla på Nivå 19.30! Underbart god mat i fantastiskt sällskap! Många härliga skratt! Måste definitivt träffas oftare!!

För Sverige gick det bra ikväll! Men det vore väl konstigt om de inte vunnit mot Ungern! Men med Sveriges landslag så ska man inte ha för höga förhoppningar! Det kan sluta hur som helst! Dock lite besviken att Zlatan inte fick till det riktigt! Ett mål borde han väl kunnat bjuda på i alla fall....

En annan sak som jag funderat på! Att läsa alla människors blogg! Varje gång man kollar på någons sida så känns det som om man snokar i denna personens privatliv! Konstigt! Jag vill ju att alla ska läsa min blogg och att mina små budskap ska gå fram! Privata som allmänna! Hoppas på en ökande läsarskara men just nu har jag en sjunkande läsarskara på max 5 personer per dag! Måste skriva skittråkiga grejer! Kanske ska skriva om saker som rör upp mer känslor??? Ska fundera på olika ämnen!

Gillar annars kommentarer och svar på sms!

Puss och kram


Bloggpaus!!

Jag har haft bloggpaus! I hela 2 ½ dag! Jag har inte haft något att skriva! Tack till alla som hört av sig med sin oro att det hänt mig något! Mycket uppskattat!

Idag är det onsdag! Jag har dataproblem och mer uppretad och irriterrad än någonsin! Finns en ganska stor risk att datorn snart får sig en liten flygtur över Trossö!

Idag sov jag till kl 13.00! Underbart! I eftermiddag ska jag fika med Linnea! Ska bli mysigt! Har inte räffat henne på två veckor nu och saknar henne! Ikväll ska jag även träffa Camilla som jag läste till sjuksköterska med! Vi ska gå på Nivå och äta middag och dricka vin! Ser fram emot detta! Uppdatering när jag kommer hem!

Igår var jag hos min diabetesdoktor! Ytterliggare en diagnos! Hypotyreos! Visst är det underbart! Men en liten förklaring till mina några kilos övervikt kanske? Hoppas att tabletten Levaxin ger en hjälp på vägen mot den framtida supersmala Lina! Ska bara hitta någon trevlig kirurg som kan förminska boobisarna ett par storlekar så blir jag Sveriges nästa toppmodell! Ser fram emot det! Haha!!

Till Linda så måste jag säga att om du läst bloggen mer noga så hde du vetat att mamma oh pappas katt fortfarande lever! Dock så har han aldrig morrat åt dig! Och aldrig vägt några 20 kg! 10 kanske... Nu är han gammal och smal! Om det var något djur som va farligt så var det din hemska kräfta som du ritat med tuschpenna på skalet! Det va ett opålitligt kryp!

Nej nu är det dax för en extreme makeover så att jag vågar visa mig på stan om en stund! Hoppas hinna uppdatera om kvällen lite senare! Får ta igen min blogpaus!

Hoppas ni alla har en trevlig dag!

Kram kram 

Söndag igen...

Ja då va det söndag igen! Söndag kväll! Idag har varit en "plockdag" på alla möjliga sätt! Plockade ögonbrynen! Jag kan inte fatta att många kvinnor gör detta frivilligt! Det gör ju så satans ont rent ut sagt!
Har även frostat av frysen och tvättat! Planerade att handla men valde att stanna hemma hela dagen! Riktigt skönt! Får bli knäckebröd till frukost imorgon! Under min plock och städdag här hemma så hittade jag en underbar skiva som jag köpt för många år sedan! En riktig bugg och dansbandsskiva! Åhhh vad bra! Många danssteg här i vardagsrummet idag! Hoppas ingen har sett mig!!!!!!

En annan grej jag sysselsatt mig med idag är att fundera ut vad jag ska önska mig i RIX FM tävling! Man ska lämna in ett förslag på vad man skulle hitta på om man vann hundra miljoner kronor!! Det mest spännande förslaget ska de förverkliga! Jag ska minsann ge bästa förslaget och förverkliga en riktig dröm! Det vore väl häftigt!!

Hittade gamla kalendrar som jag använde som dagböcker under de åren jag läste till sjuksköterska! Herregud vad tiderna har förändrats! Och vad man ändrar levnadsvanor och vänner efter examen! Att man kunde vara så dum och blind gällande vissa saker och personer! Tur att man blir äldre och klokare!

Passade på att fota mina små änglar idag när jag städade!   
Ovän som ser upp till giraffen och Kompis som spanar på skumma personer utanför fönstret!

Hittade förresten ett citat i en av dagböckerna idag som är så vackert! " En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga." Så vackert att man får fjärilar i magen! Och så sant det är!!

Imorgon är det jobb på förmiddagen! På eftermiddagen ska jag förhoppningsvis träffa Lisen från Gotland över en fika! Har inte träffat henne på över ett år! Ska bli så roligt att få träffa henne och krama om henne!!
På kvällen ska jag träffa Kickan! Ska bli spännande att se om magen växt något på henne! Ska krama henne riktigt länge! Träffar henne alldeles för sällan! Åhh jag är på kramhumör! Någon som vill komma och kramas??

Imorgon är det dax att ta mina blodprover och jag är redan nervös!! Jag ska minsann leta reda på någon slags bedövning innan jag låter någon sätta en nål i mig!

Hoppas ni alla får en fin måndag imorgon!
Puss och kram

Ps. I Love you!

Ja, Ps I love you är verkligen en film att älskar! Man skrattar och gråter i 2 timmar! Underbart! Kan varmt rekommendera! Och vill du se den tillsammans med någon, så hör av dig! Jag kan kolla på den om och om igen!!!

Idag är jag tröttare än vanligt! När klockan ringde kl 06 så va det den giriga sidan för pengarna som fick mig att gå upp! Väl på jobbet var det trevligt under förmiddagen sen blev det kackel i hönsgården! Om man sammafattar det fint så är avdelningen ett fågelbo! Ett fågelbo är harmoniskt fram tills det kommer en sur skata som vill röra om bland de lugna blåmesarna!  Och denna skatan visade sig idag! Krax krax! Är inte skator en flyttfågel som flyttar över vintern? Haha!

Fick ett mail igår natt! Av min fd jobbarkompis Ola som jobbar som undersköterska på akuten! Han skrev att han skulle gått ut men att kompisarna övergav honom i sista stund! Han ville att jag skulle ringa under natten! Ehhh varför tänkte jag?? Idag skickade jag ett sms och frågade vad han ville! Då skriver han och frågar vem jag är! Förklarar fint att jag är en duktig sjuksköterska som valt att lämna akuten för att utvecklas som människa och då verkar han fatta vem jag är! Då ringer han upp och ska be om ursäkt och hoppas att jag inte ska tro någonting! Haha! Vilket pucko! Det visar sig nu att han fyller 30 idag och att hans kompisar mixat lite med hans mail! Ett mail till mig var ju inte så farligt! Värre med den annonsens de satte ut i en "bögkontaktannons"! Mitt under släktmiddagen igår så ringer det en kille som vill träffa honom! Stackars Olas flickvän Linda!

Ikväll har jag myst med min fina granne Kicki! Pizza och film i pyjamas! Tackade nej till utgång med Honey och Linda redan i eftermiddags! Efter filmen får Kicki ett ryck att hon vill gå ut, men nej nej nej!! Jag vill sova! Imorgon söndag blir det sängen hela dagen!! Underbart! Hoppas det regnar hela dagen!

Till Bodil: Hoppas du får en underbar resa! Vi hörs via sms!!

Kram kram och en underbar lördag natt till er alla!

Sömnproblem Och BH problem...

Ja, jag har sömnproblem! Jag kan inte sova på nätterna! Inatt somnade jag kl 04.30 och klockan ringde kl 06.00! Hela dagen på jobbet längtade jag hem till sängen! Men idag har jag testat en ny metod! Jag gick inte och la mig när jag kom hem utan planerar nu att sova gott inatt! Vi får väl hoppas på det!

Efter jobbet idag begav jag mig ut på en äventyrsrunda på stan! Det va spännande! Jag startade på AJ´s tyger! Kanske inte så inspirerande affär men jag hittade en meter av det tyget jag skulle ha så jag får vara nöjd med det!
Fortsatte till glasögonaffären! Är så sugen på nya coola bågar! Men det va ju inte så lätt! Inte en enda båge som jag kan tänka mig! Mycket irriterrande!
Fortsatte vidare till Wounderful! Och det är verkligen en wounderful affär! MEN vad gör det när man skulle behöva specialbeställa BH på Fabriksboden för att den ska passa! Ska be någon trevlig kirurg skapa mig en snygg 75 C! Det vore perfekt! Vilken BH jag än testade så tyckte jag att boobisarna såg konstiga ut! Tror jag hade varenda BH i hela affären i provhytten tillslut! Helt slut efter detta och tomhänt gick jag hem! ( Innan hemgången från affären så beställde jag en ursnygg BH från Frankrike! Och den var billig! Bara 825 kr!!!) Visst är det coolt med H kupa! Not!

Kompis Helena kom förbi en runda! Sen blev det middag på 1344 med Helena, Kicki och Lena! Trevlgt! Avslutade kvällen med ett glas vin med Kicki på hennes balkong! Hon har en ursöt granne som vi ville spana på men han var ju givetvis inte hemma! Mycket dumt!

Hoppas ni alla har en trevlig fredagkväll!
Puss och kram

Jag är kär!

Japp, jag är riktigt förälskad! I Nova! Har inte sett något så sött på riktigt länge!
För att göra en lång historia kort! Vi har en underbar doktor på avdelningen som heter Anette! I somras köpte hon en hundvalp av min kompis Anne! Varje dag har jag frågat Anette hur det går med den lilla valpen och hon har varit så glad när hon betättat om den lilla vovven! Idag när jag va på jobbet så frågade hon om jag hade tid att följa med henne ut en runda! Då hade hon lilla vovven Nova i bilen och ville att jag skulle hälsa på henne! Jag blev kär vid första ögonkastet! Denna lilla vackra varelse som pussar en av ren kärlek! Och jag skulle ju ljuga om jag inte sa att jag pussade henne tillbaka! ;)  Rasen var någon slags Svensk/Dansk eller Dansk/Svensk gårdhund!

För övrigt så kollade jag på de nya avsnitten av Prison break igår! Jisses vad fin han är Michael! Fjärilar i magen när man tittar på honom! Och vilken kyss han gav Sarah! Där skulle man varit! Åhhh så romatiskt!

Trodde jag skulle vara ledig i helgen, men icke! Fullt ös på avdelningen gör att man kan jobba dygnet runt om man vill! Att få 240 % av lönen på lördag gör det väl inte så attans svårt att stiga upp! Kanske ska klämma in ett extra pass till??

Börjar kl 07 imorgon! Alltid trevligt att jobba på fredagar! Jobbar med Johanna och Emelie imorgon! 2 underbara tjejer! Johanna kämpar på och pluggar till syrra men hoppar in som undersköterska ibland när hon har tid! Hon är grym! Emelie är min student! Supergullig tjej! Idag sa hon till mig att om jag fortsatte vara så bitchig så skulle hon gå hem!! Förlåt förlåt förlåt! Jag tror hon förlät mig efter en stund när jag gått över till att vara lika from som ett lamm, precis som jag brukar vara!

Handen ser bra ut idag! ( Efter kattbett och antibiotika!) Ser ut som om jag slipper att amputera den! Skönt!

Skulle varit hos min diabetes sjuksköterska Ulla idag kl 10! Men när klockan ringde kl 09 höll jag på att dö av trötthet! Ringde och avbokade tiden! Onödigt att springa hos henne! Ska ju träffa min nya diabetesdoktor nästa vecka! Bättre att samla krafter för det! Hoppas hon är snäll mot mig! Inför undersökningen så måste jag ta prover så jag får snällt låta någon stjärna på jobbet sticka mig! Tur att det finns bedövningskräm att smeta på!! Jag hatar nålar!!!!!!!!

Nu är det dax för ett inspelat avsnitt av Cityakuten! Tänk att ha Dr Carter som läkare! Det vore underbart! ;)

Puss och kram till er alla!

Kattjä...el!!

Ja ni kan säkert ana vad det ska stå! Katten Ovän har tydligen inte fått tillräckligt med mat på sista tiden för igår såg han mig som en delikat måltid och tog sig en ordentlig tugga på min hand! Så nu är jag ett läkarbesök rikare och en hundralapp fattigare pga penicillin!! Grrr! Har hört att friterad kattrumpa ska vara gott att äta! Middag någon??

Har jobbat ett kvällspass idag! Det va lungt och skönt! Hade en student som fixade med allt så jag satt på en stol och såg bara till att allt blev rätt! ;)
Superduktig tjej! Hon kommer att bli en fantastisk syrra när hon är klar!
Och jag ska se till att alltid få ha student! Det är jätteroligt!

Annars så är jag glad att se att så många har varit inne och läst bloggen! Inte för att jag vet vilka ni är.... Bara ett fåtal kommentarer! Ger er gärna till känna!

Annars har jag nog inget roligt att berätta idag! Får hoppas att det händer mer under morgondagen!

Håll er undan från arga katter!

Puss och kram

Ute på marknaden!

Idag har jag gått ut med min bloggadress! Vet inte om jag borde ångrar mig men jag hoppas att det ska bli en trevlig läsning om det nu är någon som kommer och besöker mig! Jag har ju tre trogna läsare som jag gillar mycket! Och nu har jag lämnat ut adressen till ytterligare 100 personer! Snart är jag nya Carrie!! Har fortsatt observera de mest lästa bloggarna på blogg.se och det fortsätter handla om pyjamsshorts från H&M och snygga designerklänningar från Gucci! Jag ska aldrig mer klaga på Landstinget Blekinges sexiga sjuksköterskekläder!! Vitt vitt vitt! Man kan börja presentera sig som spöket laban för patienterna! Har dock svårt att se att jag skulle få mer läsare om jag lägger ut bilder på hur jag ser ut varje dag! Tror snarare jag skulle bli stämd för förargelseväckande beteende om jag skulle foto på mig själv i dagsljus! Haha!

Nästa kapitel varnas för känsliga tittare och läsare!

Som jag skrev igår så har jag precis fått mens! Inget konstigt med det! Men jag tycker inte att det är roligt! Så idag när jag pratar om detta på jobbet så är det en tjej som säger att jag måste skaffa mig en menskopp! Jaha sa jag som en ovetande sak! Vad är en menskopp? Jo då är det den nya trenden att köpa en "silikonkopp" som man ska stoppa upp när man har mens! Den ska tydligen sitta där lika stadigt som en tampong! Och den ska man bara ta ut och tömma och tvätta av! Herre gud! Nej nej nej! Jag må vara omodern, men det är nog inte min grej!

Har annars inte så mycket att säga idag! Pga personalbrist så har jag fått byta min dag till en kväll imorgon! 3 kvällar på samma vecka! Men det gör inget! Då får jag sovmorgon!! På torsdag ska jag till min diabetes sjuksköterska! Det ska bli trevligt! Alltid lika skoj att träffa henne!

Sov gott alla fina människor!
Puss och kram


Hjälp!

Ja herre min tid! Första september! Härligt på sitt lilla vis! Sov till 14.00 idag! Underbart! Vaknade av att telefonen ringde! Det va en tjej som heter Jeanette som äger porrbutiken i Lyckeby! Trevligt samtal! Hon minns att jag hade stora bröst och ville nu berätta att hon startat en ny del i affären gällande snygga BH:ar i Stl D-H och hon undrade om jag ville ha ett party! Ja, gärna det! Men vem mer än jag har boobisar mer än stl D? Har funderat hela dagen på det! För att verka intresserad så fick jag be om ett telenr till en tjej som sköter leksakerna med! Ska nog boka party med båda! Leksaksparty är nog inte så svårt! Värre att hitta dem med stora bröst! Om du läser detta och känner dig träffad så hör gärna av dig!
Funderade på detta innan idag! Fick upp en sida med de bloggar som va mest lästa! Herregud! Inte konstigt att jag har max 3 läsare per dag! Jag är ju inte mager som en topmodel, jag använder inte Gucciväska och skärp, Jag använder inte stuprörsjeans med dragkedja, jag har inte midjelångt hår som är slingat hos frisören och jag har inte den nyaste puder/ foundationen som får min hy att stråla!! Och jag har ingen Chihuahua som heter Armani, Gucci eller Ellos! Det är nog därför jag inte har 6000 läsare per dag! Kanske vara nöjd med de få men trogna läsarna jag har!
Ialla fall så har jag 2 gäster till mitt BH party! Sexpartyt kräver fortfarande sin anmälan!

Annars har dagen varit lik gårdagen! Jag sov länge idag och njöt av att vara ledig! Ikväll har jag varit själv hemma och det va ljuvligt underbart! Jag hara bara legat på soffan och inte gjort någonting!!! Imorgon är det jobbdax igen!! Dock har jag lipat idag med! Utan anledning! Blir så jäkla trött på mig själv!!!! Kanske pga att jag fått mens idag! Trevligt vetande för alla läsare!?? Tror jag ska satsa på att analysera allt som alla andra gör!! Men istället för att ge poäng till den nya mascaran eller det nya höstiga läppstiftet så ska jag rekommendera nya sexleksaker och sexiga BH:ar! Jag kanske får 12.000 läsare per dag om jag gör detta! Hoppas bara jag kan hitta någon som kan sponsra mig att köpa in alla toys och att jag hittar några kompisar som kan testa dem och ge ett betyg! Kanske blir jag sveriges nya sexleksaksrådgivare! Vore coolt inför min kommande planerande barnmorskeutbildning som jag vill söka!

Bara en vecka till mitt favoritprogram, Ensam mamma söker! Ska bli sååå kul att följa! Och snart kommer Bonde söker fru! Det är det underbara med hösten! Alla underbara dokusåpor som börjar! Undrar när jag ska hitta något att söka till!!!!!???

Nähä! Nu är kl snart 03.00 och jag ska jobba imorgon som vanligt! Borde sova lite! Hör av mig senare idag!!
Puss och kram

RSS 2.0