Lördag.

Idag är det lördag. Ute skiner solen och jag är ledig. Kan knappt bli bättre. Inför kvällen ska det lagas lyxig mat och kl 20.00 ska det tittas på delfinal nr 4 av Melodifestivalen. Men fram tills dess så ska det spelas Winnebäck på högsta volym.

Ha en härlig helg!


Söndagsmiddag.

Igår blev jag bjuden på middag av mamma och pappa. När mamma ringde och frågade om jag ville ha mat så var jag lite kinkig. Men när jag insåg att matlagningsenergin inte fanns och jag riskerade att endast få mig en kebab under dagen så traskade jag ner till dem. Och tur var väl det. Vilken underbart delikat måltid.
Älgstek. Tänkte först vända i dörren när jag fick reda på att jag skulle behöva käka älg, men attans så gott det var. Till detta fick jag rostade rotfrukter och en sås, gjort på stekskyn. Mums. För att vara en snäll dotter så bakade jag en Pollykladdkaka till efterrätt. Till den hade vi hallonmousse. Vilken söndag!


Film.

Har en ny film som jag vill hylla: Hachiko- A dog story.
Om ni sett mig precis i slutet av filmen så skulle ni nog tro att jag var galen. Jag grät så mycket att jag nästan slutade andas. Snoret rann och jag ulkade mig högt. Det gick inte att hejda det.

Filmen handlar om den kloka och fina hunden Hachico. Den visar hur speciel en relation kan vara mellan människa och hund och hur otroligt trogen en hund är sin bästa vän. Filmen är en sann historia, vilket gör den ännu mer fantastisk.



Näsblod!

Igår när jag var ute med mina vänner så sprang en tjej på mig. Inte lite lätt när man stöter mot varandra och ber om ursäkt, utan det var en riktig smäll. Kvar stod jag och tittade efter henne och tänke några väl valda ord. Sen känner jag har det blir varmt vid näsan, över munnen...Näsblod. Örk! Sprang mot toaletten, men där var kö. Och jag hade hela händerna fyllda med blod och det hade börjat rinna ner över halsen. Värsta paniken utlöstes, då vakterna som såg mig trodde jag blivit slagen. En kille, kom fram med papper som han hämtat i baren. Och min kompis Erika kom med ännu mer papper. Vi fick tack o lov komma in på toan ganska snabbt så jag fick tvätta av mig och få stopp på flödet. Sen var det bara att gå ut och dansa igen. "Papperskillen" kom fram senare, uppriktigt orolig, och kollade så att allt var ok. Härligt med människor som bryr sig om andra!

Blodiga kramar från mig.


...

Jag har de senaste dagarna påbörjat ett inlägg men sedan ångrat mig! Har ju inget kul att uppdatera om! Jobb jobb jobb... fika fika fika... Jo idag har jag fikat med Lisen och Rille. Det var skoj. Lisen har jag inte sett på flera månader! Och nu har hon en perfekt rund bebismage. Rille har jag inte sett sedan jag var ute för två helger sedan! Då buggade vi loss ordentligt!
Ikväll har jag umgåtts med jobbarkompisar över en underbar god bit mat!

Kram på er!

Kärleksdag!

Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG! Jag brukar inte gilla de där "extra" dagarna i kalendern som mors- och farsdag, men just Alla hjärtansdag är en härlig dag! Alla dagar borde vara en hjärtedag! Jag hoppas att ni ägnar era nära och kära en extra tanke idag. Har ni tillfälle så passa på att ge en extra kram, eller en klapp på axlen. En extra komplimang eller ett extra leende. Sprid din kärlek! 

En varm och kärleksfullkram från mig till dig idag! 

 

Melodifest nr 2.

Igår var det Melodifestivalen, deltävling nr 2. Jag jobbade natten till idag så jag fick åka till jobbet mitt i programet. Men jag hann se första bidraget med: Erik Saade. " Manboy". Och vilken liten cutieboy han var. Och vilken låt. Precis min stil. Fastnade direkt och jag har nynnat hela natten.

"Manboy, manboy lalalala"...

Söta Molly Sanden har skaffat sig en riktig Manboy till pojkvän!


Prinsessa.

Ikväll har jag sett en film som heter, Prinsessa.
Jag tänker inte säga mer om denna filmen, än att den gav mig magsmärtor. På både gott och ont. Ibland kan ju verkligheten ge en psykiska smärtor.


Award!



Jag har fått i utmaning av Jenny att skriva 7 smaskiga saker om mig!
Oj, vad ska jag välja ut, som ni kan tänkas vilja veta?!

* Jag älskar att stå i centrum! Fotoblixtar får mig att le extra stort.

* Jag älskar att bli kliad på ryggen innan jag ska sova. MYS!

* Jag känner mig 10 år yngre än vad jag egentligen än.

* Om någon säger något elakt till mig eller snackar skit om mig så blir jag otroligt ledsen. Kan inte släppa det på    evigheter!

* Dansband är världens bästa musik!

* En av mina högsta drömmar är att vara med i Melodifestivalen.

* Jag har en grym tandläkarskräck. Bara ljudet av borren får mig att vilja gråta!

Detta var sju sanningar om mig!

Kram.

Namnsdag!

Igår hade jag namnsdag! Och det var bara min mamma som kom ihåg det. Men det var inte mitt tilltalsnamn Lina utan mitt mellannamn Iris. Ett namn som jag hatade när jag var liten. Nu tycker jag att det är ett grymt namn.
Så grattis till mig och till min farmor som jag har fått namnet av. Min farmor som jag aldrig träffat, men som jag sägs vara en kopia av, både till sätt och utseende. Min farmor måste varit en fantastisk person!

Kram på er !


Löjligt glad!

Ibland känner man sig sådär löjligt glad. Och idag är en sådan dag. Detta för att jag har fått höra sådana fina kommentarer så att man blir alldeles tårögd!

En komplimang jag fick idag, fick mina tårar att börja rinna.

" Ingen, som har en Lina, är ensam! / Tack B.

I helgen fick jag en kommentar:

" Du är unik! Det finns verkligen ingen annan som du! " / Tack O.

Detta kommer jag att leva på i evigheter. Om någon försöker trycka ner mig så ska jag plocka upp känslan då jag fick höra dessa vackra ord! Ja, för mig är de vackra! Och så otroligt betydelsefulla.

Till er alla: Spara inte på ord och komplimanger! De kan värma så otroligt mycket!

Kram


Vince Vaughn

Första filmen jag såg med Vince Vaughn var " The breakup". Söt film. Men jag tyckte att Vince var allt annat än söt. Men ju mer tiden har gått och ju fler filmer jag har sett med honom, ju bättre tycker jag om honom. Nu tycker jag till och med att han ser bra ut. Nästan snygg.

Vad tycker du?






Äntligen!

Årets höjdpunkter:

Nr 1. Julafton.
Nr 2. Min födelsedag.
Nr 3. Melodifestivalen.

Idag är det start på den 6 veckors långa resan i melodiernas värld. Varje lördag ska det nu sjungas, dansas och röstas. Imorgon är mina förhandsfavoriter Jessica Andersson och Ola. Vilka är dina favoriter?

Äntligen lite glitter och glamour!




Dunk, snurr, snurr, dunk.

Det är ungefär så det känns i mitt huvud idag. Satan vad det gör ont. Jag brukar inte ha huvudvärk, men när jag väl får det så får jag det ordentligt. Dagen har tillbringats under täcket i sängen hela dagen. Hoppas jag inte kräks av snurrarna i Let´s dance ikväll.

Hoppas ni har det bra!


Alla hjärtans dag.

Jag gillar alla hjärtans dag! Tycker att det är en mysig dag och människor brukar vara lite extra gulliga. 12/2 är det premiär på årets mest romantiska film, Valentine´s day. Varför inte fira din hjärtedag i biomörkret? Det tror jag att jag kommer att göra. Filmen verkar ju vara en riktig "Linafilm". Ska du se den?


Otrohet!

De två senaste gångerna jag har varit ute så har jag beskådat otrohet. Första gången var när jag såg en gift, 3 barnsmamma hångla loss på dansgolvet. I lördags såg jag en gift 2 barnsmamma gå ut från puben hand i hand och pussandes med någon helt annan än sin make. Min fråga är då: VARFÖR? Har man inte stake nog att lämna det man har innan man ger sig ut på grönbetet? Tror man verkligen att gräset är grönare på andra sidan? Eller har man ett behov att bli sedd? Jag som aldrig har testat det där med att vara med någon annan, och vill verkligen inte göra det heller, undrar ju hur man kan ha samvete att bedra sin äkta make sådär?!?

Jag tycker iallafall att det är så tråkigt att beskåda!




RSS 2.0