Drama/rysare!

Idag har jag kollat på skräckfilm. Igen. Och jag blir lika arg på mig själv varje gång när jag inser att jag är så rädd att jag inte kommer att sova på flera år. En riktig drama/rysare. En familj adopterar en 9 årig flicka. Flickan visar sig vara något helt annat än den oskyldiga lilla tjejen som de fann på barnhemmet.
Att barn kan vara så skrämmande!


Reklam of Benetton.

Reklam kan vara både mesig och provocerande! Idag hittade jag utifrån mina ögon sett "speciell" reklam. Benetton har väl alltid varit exrtrem i sina kampanjer! Vad tycker du om denna omgången??






Danskväll!

Ikväll har jag varit så sugen på att dansa! I mitt vardagsrum har det utövats både bugg och lambada! Underbara dansbandslåtar från Spotify! Dans Dans Dans! Finns nog ingen bättre motion! Ut från " Låt oss dansa" åkte Agneta Sjödin. Helt otippat! Och orättvist!


Sista passet!

Sista passet med Titti på Rix MorgonZoo idag. Sorgligt? Ja! Till och med så att jag som är världens mest morgontrötta människa, som till och med har fått semester imorgon, kommer att lyssna på Titti. Helt plötsligt så kommer hela morgonzoo förändras. In med Sofia Wistan och Ola Lustig eller Modig vad han nu heter... Nej! Varför kan det inte vara som det alltid har varit förr? Titti, Roger och Gert? Det var bra!

Godmorgon Sverige!


Final i Robinson.

Har du följt Robinson Karibien? Jag har gjort det... Men det är inget jag är stolt över. Från första prorgamet så har det varit pakt pakt och åter igen pakt som är det avgörande. Den "riktiga" Robinson röstar de ut innan första avsnittet är slut. I årets upplaga skulle jag inte titulera någon för " Årets Robinson". Möjligtvis årets paktare". Men jag kommer ändå att följa dessa stjärnor i "Robinsons finalvecka". Men vem är årets vinnare? Paolo Roberto!


Hacker...

I min lilla lägenhet finns 2 datorer. En stationär och en laptop. Min favorit är den stationära. Sista tiden har den haft en tendens att "fräsa" och lukta bränt, varav den har fått vila under en lång tid. Idag skulle jag testa och se om den ville fungera... Datorn startade och spann som en katt... Tills jag skulle logga in på blogg.se.
Lösen för användaren krävs. Vansinnig!! Börjar analysera vem jag ska polisanmäla för dådet. Testar 5 ggr med 5 olika lösen. Inget reslutat. Byter dator och loggar in med mitt vanliga lösen! Och VIPS så fungerar det! SKUMT!
Så är det nu så att min blogg aldrig mer uppdateras eller att den försvinner så vet ni att den är "hackad" av någon galning! Inte ens i bloggens värld får man vara sig själv!

Kram

Dalmatinersjuk...

Imorse fick jag en chock. Vaknade och såg ut som en dalmatiner. Vit med fläckar över hela kroppen. Livrädd för vilken hudåkomma jag pådragit mig... Det visade sig, tack och lov, vara en helt ofarlig dalmatinersjuka. Det hela handlade om att jag, igår efter duschen, använt mig av "fel" lotion. Jag hade tagit brun utan sol kräm iställer för vanlig hudlotion. Så in i duschen och försöka skrubba så gott det gick. Nu är jag mer en blek kopia av en damlatiner! Snyggt på min annars så vintervita hud!

Vov!


2012.

Har länge velat se filmen: 2012. Höga förväntningar på 2 timmars spänning. Men icke det. Vilken kass film!
Kunde knappt hålla mig vaken. Inget nytt alls. Och dåliga effekter. ( Nu låter jag som en riktig filmkritiker.)

Mitt tips: Undvik den. Varför inte städa två timmar istället?

Hej på er!


Sköna söndag!

Efter jobbet idag så kröp jag upp i soffan! Härligt!
Och vetskapen att vara ledig på måndagen gör det inte så farligt att jobba på söndagen!

Mys i soffan!


Motion!

På jobbet planerar vi att starta ett bandylag! Ska bli så jäkla skoj! Men i väntan på det så var jag idag ute på en liten motionsrunda/  cykeltur idag efter jobbet... Eller kanske inte. Men ser det inte ut som att det är jag på bilden?

Ha en härlig Lördag!




Stackars Nasse.

Stackars lilla grisen! ( Men bilden är ju ganska söt iallafall... )


Maldiverna.

Inatt var jag på Maldiverna. En dröm jag haft sedan jag var liten att få komma dit och nu äntligen så var jag där. I min dröm. Och den som trodde att det skulle vara paradiset på jorden lär bli besviken på mitt Maldiv. Det var inte mycket att ha. Till och med en campingsemester på Öland vore mer behaglig. Det såkallade vattnet var bara gyttja. Hotellet var som ett fängelse och den enda suvenir som fanns att köpa var en fotoram som en 2 åring hade gjort bättre. Och det för 125 dollar. Flygresan hem tog 38 timmar och stolarna i flyget var i sten. Så det kommer inte att bli mer resor till Maldiverna för min del. Jag ska hitta något annat paradis inatt!

Kram på er.


Dagens blogg!

Min favoritblogg har en "Dagens blogg" tävling! Inte för att jag behöver vinna, men för att ni ska få en chans att titta till Christoffer, så ska jag ge er bloggadressen! Och när ni ändå är inne och kikar så kan ni ju skicka med en röst på mig! http://gaymasen.se/

Nu ska jag ut på stan. Kvällsfika. När jag kommer hem ska jag berätta om min dröm jag hade inatt...

Puss på er!


Sommaren med...

Idag har jag sett filmen: Sommaren med Göran. Ja vad ska man säga?

Positivt:
- Peter Magnusson är snygg.
- Vacker natur.
- Grynet är grym med sina tics.

Negativt:
- Tingeling är en ful hund.
- Inget "nytt". ( Förutsägbar.)
- Alltid samma skådisar i svenska filmer.

Sevärd? Ja absolut. Men inte en film jag skulle kunna se om och om igen.


Bloggdag!

Har varit dålig på att uppdatera mig i bloggvärlden den sista tiden. I eftermiddag, när jag vaknade, efter nattjobb så passade jag på att läsa. Det är så roligt att läsa allas uppdateringar. Många skratt blir det.
Jag har 15 bloggar som jag följer och är beroende av. Hur många bloggar följer du?


Filmad!

Jag blir alltid gråtmild och känslig vid stora situationer. Så ikväll kollade jag på videofilmen från min examen. Min sjuksköterskeexamen. Visst, det var stort. Men jag var desto större. Ingen vacker syn. Och inte nog med att jag såg ut som en blåval som rymt från havet, jag var så nervös att jag slickade mig om munnen hela tiden. TOTALT OSEXIGT!! Tack Karin för tuggummit jag fick smaska på ett tag. Men under denna filmen så går det inte att tala om ur man ser ut. Vi låter det vara osagt! Men det var en härlig upplevelse!
Och utseendet är ju tack och lov inte allt!

Kram för en härlig personlighet!


Vit T-Shirt!

Jag har nu sett 9 avsnitt av Robinson denna säsongen. Och jag kan inte sluta förundras av hur man kan välja att åka till en öde ö i en vit T-shirt. Den blir ju snuskig efter bara några dagar. Och nu i slutet så ser det ju bara äckliga ut. Nej, förbud mot vita T-shirts i Robinson!


Kyrkbesök!

Idag har jag varit i kyrkan. Jag är inte den som brukar gå i kyrkan, men idag hade jag en vän som tog sin sjuksköterskeexamen. Och detta i "min" kyrka. I den kyrkan jag gifte mig. Det är en otroligt vacker kyrka. Stor och pampig. Jag tog själv min sjuksköterskeexamen där för 2 ½ år sedan. Fredrikskyrkan har blivit min kyrka.
Ibland är det inte fel att be om förlåtelse för sina synder!


Mardrömmar!

Jag har ett stort problem. Jag är så otroligt mörkrädd. Jag håller på att dö så fort det blir mörkt. Jag har fantasi som ett barn. Och jag måste kolla både i och under sängen innan jag hoppar i bädden. Detta är minsann inget roligt. Man blir helt slut på dagarna, bara för att man har jagat spöken hela natten.
Mina värsta farhågor är ormar och filmerna, djurkyrkogården och Exorcisten. Huuuuu.....






Email.

Idag fick jag ett mail. Nya tider kräver nya ordspråk löd det. En del är faktiskt sanna! De med stjärna efter! ( Enl Mig!)

*Den man ligger med får bädda.*

*Den som tar, han har.*

*Det man inte minns, har inte hänt.*

*Det man inte vet, har man ingen aning om.*

*Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.*

*Förtala är silver, förtiga är guld.

*Gammal kärlek kostar alltid.*

*Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

*Liten stuga kallas ofta stort dass.

*Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

*Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

*Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.


*Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.


*Den som spar han har men inte roligt.


*Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.


*Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.


*Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.


*Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.


*Framtiden var bättre förr.

*Friskt vågat, halva inne.*


*Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.


*Kvinnans list övergår när mannen får stånd.*


*Livet är hårt, men orättvist.*


*Man har inte roligare än man köper ut för.


*Man lever bara en gång och många inte ens det.*


*Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.


*Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.*


*Älska din nästa, men var diskret.*


*Även den starke får ta i när han skiter.


*Även i de lugnaste vatten drunknar man.

 


Skitkass!

Jag är verkligen skitkass på att uppdatera bloggen. Flera gånger om dagen får jag en ide och tänker att detta måste jag skriva om i bloggen. Men när jag kommer hem så blir det inte alls så bra som jag tänkt mig och sedan raderar jag meddelandet. Men jag är här. Ska bara hitta det roliga att skriva om.
Nu ska jag ialla fall gå och sova. Jobb om 7 timmar.

Chokladiga kramar från mig!

Bild lånad från Google.

Röntgen och besök och doktorn.

Idag har min fot varit hos fotografen. 6 bilder blev det på foten innan de var nöjda. Och jag blev nöjd med svaret hos doktorn. Jag får nu belasta foten som vanligt och imorgon ska jag börja jobba igen. Visst är det skönt att vara ledig, men kan man inte göra någonting så blir det snabbt långtråkigt!

Tack Dr Johanna för detta besked idag!

Kram och godnatt.

Nytt år.

Nytt år, nya möjligheter. Så tänker man alltid. Iallafall jag. Men när klockan slagit midnatt och det nya året infinner sig så känns det precis som året innan. Nyårslöfterna bryts på löpande band och man är redan efter en timme tillbaka i samma gamla härliga rutiner.
Nu är det iallafall 2010 och jag ska minsann se till att det blir mitt bästa år hittills. Inte för att 2008 och 2009 kommer att bli lätt att slå, men man kan ju alltid försöka.

God fortsättning på nya året till er alla!


RSS 2.0