Beachgirl.

Idag har jag varit en riktig beachgirl. I fem timmar har jag legat på stranden och bara njutit av värme, havsbris och söta pojkar i badshorts. Passat på att bada fyra gånger. Har varit duktig och smörjt in mig med solskyddsfaktor 15. Inte illa för att vara jag. Jag ska helst ha sololja med caroten i så man blir extra brun. ( Eller röd.)

Imorgon är det dax igen... Fast med solskydd 10. Eller kanske 6...


100 grader!

Nej det är det inte, men inte långt ifrån. Det är riktigt varmt. Man ska inte klaga. Det är ju underbart med riktig sommar. Men jag tycker synd om mina katter. De är ju alldeles borta.... De kämpar att få lite svalka i både dusch och diskho, men det är inte lätt för dem. Tur att man inte har päls iallafall... Och att man som tjej kan raka av sig den pälsen man har... ;)

Imorgon blir det en heldag på stranden.


Ordspråk.

Brukar fastna för olika citat eller ordspråk eller vad man nu kan benämna det.
Dagens bästa:
- Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att ge vika för den.
Så rätt!
Tyvärr är det ingen frestelse att vika ihop tvätten efter dagens tid i tvättstugan idag.
Tur att det finns andra frestelser... Skulle ge vika vilken sekund som helst...


Årets första dopp!

Idag jobbade jag till kl 15. Och nu har jag semester i tre veckor. För att fira detta så blev det premiär i havet. Det var iskallt, men så skönt och svalkande. Det räckte med en timme i solen för att jag skulle känna mig sådär snyggt rödbränd som bara jag kan bli. Och nu svider det. Men det får det vara värt. Det är ju semester. Till och med ett myggbett skulle vara ok nu.


Trött.

Jag är riktigt jäkla trött. Tre timmar med Ronja, sen fick jag nog. Men åhhh vad jag önskar att hon vore min. Kryper upp i knät och pussas. Underbart.
Grillningen ikväll var trevlig. Förutom att mitt blodsocker sjönk ned till 1,8. Jag var inte då på världens bästa humör. Snarare ganska otrevlig. Men har man inget socker i kroppen alls så vad är förväntningen?

En dag kvar till semester. En enda dag.... Och jag är glad!


Kärlek 3000.

När jag först tittade på denna filmen så tyckte jag att den var ganska töntig. När jag vaknade dagen efter att jag sett den så kunde jag inte sluta tänka på den. Och nu, flera dagar efter att jag sett den så inser jag hur många budskap den har att ge. Kärlek är ett fantasktiskt fenomen. Fenomen i sig är ett bra ord. Så som det visar sig. Så ett fenomen för mig är inte samma sak som fenomen för dig. Kärlek hoppas jag är ett fantastiskt fenomen för alla. Våga chansa!


Jobbdag!

Jag vet inte varför jag är så gnällig när det gäller att jobba fredagskvällar? Tycker att det är plågeri att gå till jobbet på fredagar kl 14. Kanske för att man vet att alla andra är lediga. Alla utom jag. Och jag kan missa precis hur mycket som helst. Hemska tanke.

Imorgon ska jag vara hundvakt. Det ska bli riktigt mysigt. en liten Pitbull Amstaff valp på 40 kg. Puss Puss Puss.

Lika bra att krypa ner mellan lakanen nu. Ska ju strax upp igen. För att jobba... Bara 2 pass kvar till semester.


Michael Jackson är död.

Har egentligen aldrg varit något större fan av Michael. Men det är ju en popikon som alltid har funnits där med sina popiga låtar. Och nu är han död. Tycker faktiskt att det är tråkigt.


Pinsamt.

Idag så kände jag mig nöjd över att ha fått lön. Underbart att kunna shoppa obehindrat ett par timmar. Börjar min shoppingtur på ICA. Alla ingredienser inför mitt muffinsbak stoppas i korgen. Och när jag ska betala så vad händer då? Köp medgives ej!! Där står jag och skäms. Och kommer på att det är torsdag. Jag har ju inte ens fått lön!!!
Bakom mig står en snäll kvinna som jobbar på landstinget, precis som jag och hon lånar mig pengar så att jag kan få ut mina varor. Springer till bankomaten och plockar ut pengar till henne. Jag hade ju pengar!! Fick skämmas i onödan. Jävla ica som inte kan läsa kontokort. Och muffinsarna blev inte ens goda...


Cupcake.

Hur svårt kan det vara att hitta ett recept på en god cupcake? Ganska svårt faktiskt. Allt verkar så komplicerat med de där små kakorna. Man ska ju inte behöva planera en vecka innan man ska baka lite muffins. Någon som har några bra tips?

Kompismys.

Idag har jag och min katt Kompis varit ute och myst. Hon är så söt när hon springer omkring i sitt röda koppel. Efter att hon sprungit runt en stund på pausar hon och lägger sig ner och tuggar på lite gräs. Hon är världens vackraste!
Perfekt kombination, katten får motion och jag får lite färg av solen.



VR

VR är förkortningen på VeckoRevyn. Dum som man är så nappar man på alla erbjudanden som poppar upp både här och där. Och nu så nappade jag på VeckoRevyn. Tyckte ju att det var så bra när jag var ung. Min sammanfattning är nu att jag endast är förvirrad.
Av alla färger och inlägg så blir jag illamående. Man kan ju inte läsa ett endaste litet inlägg utan att få stjärnor i ögonen.
Och det framkommer hur gammal jag egentligen börjar känna mig. Istället för att förespråka att akta sig för solen så ger VR tips om aftersun.
Och bästa tipsen om sommarens godaste Cocktails. Mums. Med massor av alkohol i. Jag är absolut ingen motståndare till alkohol, men är man under 20 och inte kan gå till Systembolaget själv så ska man inte uppmuntras till att blanda cocktails med alkohol i. Är jag värsta moraltanten nu??


I taket....

I taket lyser stjärnorna. Vilken underbar film. Jag hade inge förväntningar alls. Det blev många skratt och många tårar. Jenna, som filmen handlar om hade ett underbart leende och man kan inte bli annat än glad av att se när hon ler. Och gråta när hon gråter.

Titta på denna filmen!


Beachvolley.

Nestea Swedisc Beach Tour 2009. Den svenska beacheliten och utländska toppspelare. 26-28 juni. Visst låter det härligt? Och allt detta kan jag studera från mitt vardagsrumsfönster. Öppnar jag dem så kan jag även höra. Snacka om topplacering! Så där är planerna för min helg. Spana på snygga killar som spelar beachvolley.


Skinnypig.

Såg en underbar liten sak idag. En nakengris. Ett naket marsvin.
Kan det bli sötare?


Fiska!

Inför semestern så vill jag lära mig att fiska! Jag ska köpa mig ett metspö ( ? ) och åka till första bästa sjö. Sen ska jag slå upp ett tält och bara sitta och njuta. Men vad ska man tänka på när man ska fiska? Mer än att vara tyst? Jag vill ha experthjälp. Kanske någon som är duktig på att fiska vill följa med mig ut i tältet?

Vill grilla abborre!


TV krock!

Idag blir det en riktig TV krock för min del.
För det första så är det säsongsstart av Allsång på Skansen. Vem vill missa det? Ingen. Det är ju ett starkt bevis på att sommaren är igång.
Samtidigt så är det Paris Hiltons BFF,
Svårt val.

Tror dock att det är Anders Lundin som tar hem segern i denna duellen.
( Kanske för att man kan titta på Paris på TV 3:s hemsida efteråt.)

Vad ska du titta på?


Varning!

Varning för äckligt inlägg!!

För att inleda det hela så är det såhär att jag är förkyld. Jag hatar att vara förkyld. Det är äckligt.
Men funderingarna kring en förkylning är:

Varje gång man nyser, hur långt hoppar bakterierna då? Och hur många bakterier hoppar ut vid varje nysning?
Och på tal om det där som kommer ut från näsan som man snyter ut i ett papper. Vad innehåller det? Flytande bakterier?  Varje gång man drar upp det i näsan igen och man råkar få ner det i halsen? Hur många liter rinnande bakterier sväljer man under en förkylning?

Nej nu ska jag gå och kräkas. Fy vad det här blev äckligt.

jag är förresten med i en ny "veckans blogg" tävling! Denna gången hos emmaeriica. Jag är nr 5. Rösta gärna på mig om du vill!

http://emmaeriica.blogg.se/2009/june/tavlande-for-veckans-tavling-1.html#comment

Puss på er.

Tråkiga söndag.

Jag är inte van vid att ha tråkigt och jag tycker inte om att ha tråkigt. Men idag är det en tråkig dag och jag vill inte ha en tråkig dag. Men så är det och man för göra det bästa av situationen.

Idag är det fint väder ute, men jag måste ligga inne och sova för jag ska jobba inatt.
Har tvättstugan.
Ska på middag hos personer som jag vet inte lagar god mat så jag känner att jag lika gärna kan dricka mig mätt på vatten idag.
Jag har ont i halsen.

Kan ni förstå varför det känns som en tråkig söndag?

Vad gör ni för skoj?


Midsommardagen...

Tänk vad fort tiden går och det är redan midsommardagen! Midsommarafton blev sådär lagom skoj! Jag pussade en sköldpadda! Det var mysigt fram tills dess att den börjde sprattla hysteriskt med tassarna! Den blev snabbt nedsläppt i akvariet igen... Efter en stund kom Ronja! En underbar liten hundvalp. Det var mysigare att pussa på vovven!

Inatt blir det utan blommor under kudden...



Midsommarafton!

Idag är det midsommarafton. En härlig dag tycker jag. Min favoritdag, näst efter julafton och min födelsedag.
Ute skiner solen och inne noppas jordgubbar.

Igår var det utgång för min del. Först var jag och en kompis ute och åt Thaimat. Finns det något godare än jordnötssås?
Efter detta så träffade jag två andra kompisa och vi gick till Fox. Och vad fanns där? Kareoke!!! Jag kan ju aldrig gå in på ett sådant ställe utan att sjunga. Jag sjunger hellre än bra och det är inte utan att jag lider med dem som fick höra mig sjunga Främling med Carola, men det är ju såååå roligt.

Ha en underbar midsommarafton!


Lemongrass= Zlatan.

Idag ringde min fina lillebror. Han jobbar på en av Malmös bästa innekrogar, Lemongrass. Någon som har varit där?
Det är otroligt god mat, trevlig personal och riktigt snygg design. Det är inte ovanligt att det dyker upp en och annan kändis. Calle, som min lillebror heter, brukar oftast inte känna igen dem och är oftast inte så imopnerad av våra svenska "kändisar". Inte lika imponerad som jag är. Men idag ringde Calle och berättade att det varit storslaget besök på Lemongrass igår. Zlatan och Olof Mellberg med sina respektive. Shit!! Varför var jag inte där???
Jag får väl vara glad för Calles skull att han har träffat dessa fotbollspojkar, men jag skulle nog har uppskattat det mer än vad han gjorde. Jag vill träffa Zlatan!!!


Statistiska centralbyrån.

Idag ringde det en tant till mig. Hon presenterade sig för att ringa från Statistiska centralbyrån. Hon ville träffa mig på biblioteket nästa vecka. Vad svarar Lina då? Nej tack!!! Vill hon veta min åsikter så får det ske via telefon. Hon gav med sig efter en stund. Och pratade sen i nästan 40 min om det jag hatar mest, politik. Jag lovar mig själv att jag ska bli insatt i politiken osv men det är ju så tråkigt. Det var omöjliga frågor att svara på som ändå skulle besvaras på olika skalor fån 1-10 och vissa från -5 till + 5. Höll på att lägga på luren flera gånger. Nu får det vara bra med undersökningar för min del.

Idag har jag träningsvärk så ikväll blir det soffan för min del.
Bara 2 dagar till midsommarafton. Då ska det plockas blommor att ha under kudden. Man vågar ju inte chansa på att inte få drömma om prinsen. Och jag ska äta flera miljoner jordgubbar.

Kram


Vältränad.

Kommer jag aldrig att bli... Men idag har jag, efter ett par veckors paus återigen hittat min cykel. Vi är ganska bra kompisar min cykel och jag. Vi har haft ett uppehåll i vårt förhållande men nu är vi återigen på gång att ses. Det hela handlar om att jag ska ta tag i mitt aktiva liv och cykla till jobbet. Det är ju så skönt att få åka bil den långa vägen. Jag har faktiskt ganska långt till jobbet. Det är säkert tre km. Men idag fick vi en härlig tur tillsammans. Det är inte utan att man känner sig ganska läcker med mina nya solglas och med bästa musiken i öronen! Man trampar i takt och tycker att man man är i kondis redo för OS. Tills första backen kommer...

Men det där med att vara vältränad. Är vältränad samma sak som att ha en snygg kropp? Vad är en snygg kropp för dig?

Glöm inte röstningen på veckans blogg hos Frida! Jag är nr 9.

http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/utkast-har-kommer-1.html#comment

Puss på er alla.



Sms roulette.

Trots övergreppet på mina bröst så måste jag säga att min helg har varit riktigt lyckad!
Träffen med Annica, Tina och Jenny var precis lika rolig som jag trodde den skulle bli. En riktig tjejkväll med pizza, vin, skitsnack och spel.
Ett spel som jag aldrig spelat innan är smsroulette. Någon som har spelat det ?
Det innebär att en i sällskapet dikterar ihop ett sms, som kan och får innehålla precis vad som helst. Detta sms skriver alla i sällskapet och sen ska det skickas till det nr som den som dikterat ihop smset säger. Detta kan sluta precis hur som helst. T ex : Vår natt ihop var underbar!  Till nr 43 i din telefonbok. Tur att man har förstående vänner inlagda i telefonboken. Men efter ett par glas vin så var det riktigt roligt. Kanske inte lika roligt idag.

Tack för en härlig helg.


Bröst.

Om man har bröst, är man ett offentligt objekt som vem som helst får ta på då? Fundera på det en stund och återkom gärna med en kommentar...

De människor som sett mig vet att jag har ganska stora bröst och det är inte så mycket jag kan göra åt det. Tycker inte alltid att det är så skoj att behöva betala 800 kr för en BH för att brösten ska se fina ut.

Det är inte ovanligt att man får höra kommentarer och ibland är det ok och ibland är man inte alls på humör för att höra att man har de största brösten de någonsin har sett.

För några veckor sedan kom det fram en kille som jag har jobbat ihop med för många år sedan. Han var ganska full men det är ju ingen anledning till att han kan skrika över hela puben att han vill ta på mina bröst för de är de största han sett. Jag greppar tag i hans paket mellan benen och svarar lika högt att det var den minsta snopp jag känt i hela mitt liv. Han pep iväg...

Igår var det dax igen. Såfort jag kommer in på puben dyker det upp en kille som jag aldrig har sett innan. Han sa inget utan bara stegrade fram till mig och greppade tag om båda mina bröst. Jag blev så jävla arg. Gjorde en repris och greppade tag där nere och vred om. Detta gjorde tydligen ont och han ska hämnas och krama mina bröst lika hårt tillbaka. Då fick det vara nog... Jag slog honom. Rakt i ansiktet. Hårt. Tror ni han blev arg?? Ja. Han sa att jag skulle passa mig jävligt noga osv... Hmmm vem ska passa sig? Vilken idiot. Jag gick därifrån och såg honom inte mer på hela kvällen. Ok jag vet att man inte ska slåss men är det verkligen ok att bete sig så?
Jag ska väl inte behöva sitta hemma i lägenheten för att slippa ha kladdiga händer på mig?


Obs: Det är inte jag på bilden!! Bilden finns på www.google.se


Lördag!

Veckans bästa dag är idag. Lördag.

Gårdagens sommarfest med thoraxgänget var fantastisk trevlig. God mat, god dricka och trevligt sällskap. Synd att det bara är sommarfest en gång om året. Tur att det snart är julfest!

Ikväll blir det utgång med de galna tjejerna Tina och Annica. Tjejerna utan hämningar. Inget är för svårt eller jobbigt att prata om. Ikväll gäller det att inte vara pryd om man ska passa in. Alltid lika underbart att träffa dem!

Fick tips om en sida där man kan shoppa riktigt roliga saker. Är du en "rockig" människa så är det nog drömsidan.
www.shock.se blir dagens sajttips.

Dagens bloggtips är Dalia´s blogg. En ursnygg modell som skriver om sitt liv. http://www.fashionmodel.blogg.se

Har ingen film att tipsa om idag, men däremot en bra låt.  Visa vid vindens ängar  med Håkan Hellström. En låt man kan lyssna på om och om igen.

Nu blir det extreme makeover.

Puss 


Dagens tips!

Inför helgen som enligt SMHI, ska regna bort så ska ni få lite tips.

Dagens internet sajt: www.bagsandfashion.com
Underbar sida med underbara grejer. Allt från smycken och väskor till kläder och skor.
Shoppa lungt.

Dagens mindre bra film tips: Vi hade ialla fall tur med vädret. Igen. Sevärd en gång, men inte mer. Finns nog bättre filmer att fördriva tiden med.

Dagens bloggtips går idag till min kompis Anne, som fick mig att börja blogga. www.annef.blogg.se
Läs om hur denna tjej får ihop sin vardag. Jag förstår inte hur hon hinner allt. Och orkar. Läs och njut.

Slut på tips för idag! Nu behöver jag ett tips. Någon som har sett filmen Benjamin Buttons otroliga liv?
Tycker att det verkar vara en bra film, men är den värd att köpa? Alla tips mottages tacksamt!

Ikväll ska jag på sommarfest.

Vad ska du göra??



Vilken fest!

Vilken jäkla fest det blev! Det var tre tjejer som skulle komma en stund innan vi skulle gå ut. Tillslut var vi 10 personer här. Det var supermys. Väl ute sen så kändes det att man sovit och ätit dåligt i kombination med för mycket vin. Jag gick hem och la mig.

Imorgon är det sommarfest med jobbarkompisarna. Ska bli mysigt! På förmiddagen kommer Helena och Neo och käkar lunch. Har gjort en sallad ikväll med majs, gurka, sallad, rödlök, äppel, pasta, kycklingfilé, fetaost, honungsmelon, solroskärnor och krutonger. Mmm så gott det blev. Hoppas Helena gillar den imorgon,

Har ni haft en bra dag?


Av och på sminkning.

Precis kommit hem från jobbet och det är dax att sminka av mig innan det är dax att sminka på mig igen. Ikväll blir det fest med studenterna. Kommer väl att bli tagen för " Nattvaktare" eller vad det händer när oroliga föräldrar är ute och spionerar på sina barn.
Min kompis Johanna var sugen på en utekväll och jag har ju så svårt för att säga nej. Det blir en intensiv vecka för mig då det blir fest onsdag, fredag och lördag.
Ikväll med Johanna och hennes kompisar. På fredag blir det sommarfest med jobbet och på lördag kommer Annica hem från skåne. Party prinsessan är på topp. Man kanske skulle skulle klara av att bli Paris Hiltons nya BFF?

Dagens kommentar/ komplimang till mig: - Du är en ängel. Med svarta vingar! Tack? Tyckte ialla fall att det var vackert sagt!

Puss på er alla vackra människor!


Pink

Jag har alltid gillar schlager och dansband! Underbar musik. Det gör jag ju givetvis fortfarande men jag har hittat en ny favoritlåt. Skäms nästan för att säga det. Men rubriken har ju redan avslöjat det. Jag lyssnar på PINK. Hennes låt, Please don´t leave me är underbar.

Har du hört den? 


Sådär jobbigt.

Inser hur jäkla gnällig jag har varit ett par dagar.... Och denna dagen är inte bättre. Ibland känns allt bara så jobbigt. Idag när klockan ringde kl 6 så hade jag sovit totalt 40 minuter inatt. Kände mig som en överkörd bisonråtta med huvudvärk. En titt i speglen visar att det ploppat upp en och annan finne i mitt ansikte. Grrr.. Håret var risigt och smärta i nedre delen av magen är ett bevis på att det snart är dax för mens. På jobbet har det varit jättemycket att pyssla med. Sen frukost och utan lunch resulterade i att jag under ett par timmar var omöjlig att jobba med.
Väl hemma så slängde jag mig i sängen och sov 2 timmar. Sååå skönt.
Kvällen har jag tillbringat i soffan i pyjamas och lyssnat på regnet utanför.
Imorgon är det nya tag! Och jag hoppas på en gnällfri dag!!


Sovmorgon.

Vad innebär sovmorgon för dig? För mig innebär det att man sova länga på morgonen. Mitt pass på jobbet började inte förrän kl 13.30 så jag hade ställt mobilalarmet på 12. Och vad händer kl 10? Jo då öppnar Systembolaget som jag bor granne med, lyx, jag vet. Men det har sina baksidor som idag när det innebar att alla studenter skulle köpa alkohol. Med sina små söta tutor och megafoner så kändes det som att de stod i mitt sovrum och skålade.
Det var inte utan att jag tyckte det var rätt åt dem när det började regna. Men efter en stund så tyckte jag ändå lite synd om dem. Jag hoppas alla studenter haft en bra dag. Trots regn och en förstörd sovmorgon.


Hemska söndag!

Usch vilken jävla söndag det har varit. Vaknade kl 15 med hemsk huvudvärk. Blev väkt av telefonen vilket är bland det värsta jag vet. Min mamma ringde och var på strålande humör. Undrade om jag ville komma och hämta min Ipod som hon lagat. Kunde ju inte vara otrevlig och säga att jag inte ville träffa någon levande varelse idag.
Utnyttjade min rösträtt innan jag traskade ner till mamma och fick NYPOTATIS!! Mmmm det var underbart. Mamma hade även varit snäll och köpt mig ett par shorts och ett par byxor. Tack snälla mamma!!!
Väl hemma igen så skulle jag installera den där jävla Ipoden. Jag hatar den. Jag la ner flera timmar på att få över musik från alla mina favoritscd och när jag äntligen är klar så fungerar inte skiten ändå! Just nu är jag så jävla arg. Brukar inte vara det... Och som extra krydda så bet katten mig igår vilket har resulterat i ett ömt och varigt pekfinger! Kattjävel!!!

Grrrrrrrr, inte min dag idag!

Hoppas din dag varit bättre.


Galen i PB!

Är du liksom jag, ett stort fan av Prison Break? Åhhh vad jag har älskat denna serie. För ett tag sedan så tittade jag på sista avsnittet och grät hysteriskt. Det var så vackert.
Och idag så fick jag världens överraskning. Det blev ett finalansnitt på 1 ½ timme. Alla frågor fick ett svar. Och tårarna blev ännu fler... Har du inte sett detta avsnitt så kan jag inte annat än att rekommendera det!
Vilken kärlek!

Love


Underbara Dalia!

Jag har via bloggvärlden hittat en ny fanatsitsk tjej! Hon ordnande min nya header på några minuter! Hon är grym denna tjej! Läs hennes blogg: www.fashionmodel.blogg.se
Puss puss puss

Akut shopping!

Idag när jag har varit ledig så har jag gjort en inköpslista på vad jag måste shoppa NU! Det är akut!
Denna listan innehåller:
* Ny soffa.
* Matta till vardagsrummet.
* Matta till köket.
* Digitalkamera.
* Nya blommor till hela lägenheten.
* Nya sommakläder.

Jag är i stort behov ev en större inkomst för att lösa denna listan!

Jag är sugen på cupcakes!


Bloglovin

Allvarligt talat, vad är Bloglovin? Min kompis Anne har berättat hur bra det är att följa sina favoritbloggar via Bloglovin och jag tyker det verkar krångligt.
När man får kommentarer ibland så får jag frågan om vi ska lägga till varandra på Bloglovin. Jag svarar aldrig på just den frågan för jag förstår ju inte vad det innebär. Vill någon vara snäll och förklara det för mig? Höjer jag min statistik på besökare? Blir det enklare att följa alla favoritbloggar?
Kanske får skaffa det där ändå...


Bild lånad från www.google.se


Studentdagar!

Åhh jag kan inte låta bli att känna en liten grutta avundsjuka på alla som tar studenten nu i dagarna. Vilken tid det var. Veckorna innan studenten var så känslomässiga. Man var så glad för att få sluta skolan och bli vuxen men i känslomässigt kaos för att inte ha sina klasskompisar och den tryggheten.
Det är 10 år sedan jag tog studenten och jag minns forfarande hela dagen som om det vore igår.
Jag önskar alla studenter och små barn ett härligt sommarlov!

JAG VILL MED HA SOMMARLOV!!


Feber!

Brr vad jag har frusit inatt. Vaknade kl 03 och var så kall att hela jag skakade. På med duntäcket. Vaknade kl 04 och var så varm att jag trodde jag skulle svettas bort. Äckligt. Av med täcket. Och så har det varit hela natten och hela dagen. Inte alls skoj. Hoppas jag kryar på mig snart.

Hoppas ni alla mår bra.


Sommarstädning!

Idag när jag vaknade så kände jag att det var dax för sommarstädning. Köket skulle bli mitt första projekt. Efter frukosten så var min städenergi borta. Pga att sista rena glaset i skåpet gick åt till juicen så tvingade jag mig att diska. Räknas det som sommarstädning?


Bröllop och Slumdog.

När jag kom hem från jobbet i morse så var jag pigg. Efter att jag käkat frukost och läst tidningen så hade jag nte minsta lilla lust att sova. Det fick bli filmtime.
Kl 07.35 satte jag på fimnen "Bridewars". På svenska tror jag att den heter Bröllopsduellen. En riktigt söt film om två bästisars dröm om att få ett junibröllop på Plaza hotel. Tyvär blir det felbkoat och filmen handlar om hur dessa bästisar ska lösa denna kris. Jag som brukar ha lätt att fälla en och annan tår lyckas att göra det även denna gången. Jag kan varmt rekommendera denna film. Men om du är i planeringen av bröllop så rekommenderar jag dig att vänta tills cermonin är över. Filmen kan få dig till många tankar som kanske inte passar några dagar innan din vigsel.



Dagens andra film kollade jag på efter några timmars sömn. Den var hemsk! För att snabbt ge en sammanfattning så handlar denna film om 2 indiska pojkar som kämpar för överlevnad och allt vad det innebär. En gnutta kärlek förgyller hela filmen. Slumdog millionaire heter denna film. Rekommenderas!



Kramar i massor!

SJUKSKÖTERSKA

Jag glömde min årsdag i måndags. Hur kunde jag glömma att fira att jag varit sjuksköterska i två år? Helt underbart att få jobba med sitt drömyrke. Och har många år kvar att jobba. Ganska exakt 36 år kvar tills jag ska gå i pension.

Vad vill du bli när du blir stor?


Paris Hilton.

Jag kommer aldrig att bli Paris Hiltons nya husdjur. Och jag är glad för det.
Ikväll var det premiär för Paris Hiltons nya TV serie. I jakten på en ny bästis. BFF. Best friend forever. Jo men visst. Vilka bästisar hon har valt ut. Vem skulle vilja ha en bästis som vill bestämma allt över en? Får ju inte ens bestämma vilken hårfärg de vill ha. Michelle ville väl inte fördärva sitt fina blonda hår inför inspelningen av Mammas pojkar. Har ni sett att hon är med i den serien också?

För Paris skulle så hoppas jag att hon någonsin får uppleva äka vänskap. Det är alla människor värda.

Och jag är glad att jag har hittat mina fina vänner, utan att behöva ta hjälp av en TV show!


Sweden Rock Festival

Imorgon blir Sölvesborg i Blekinge en mittpunkt för alla rockmänniskor. Det som startade som en liten musikfestival på en gräsplätt i lilla Norje i Sölvesborg har blivit till en av Sveriges största musik och sommarfestivaler. 
4 dagar fyllda med rock, ingen tandborstning och utan dusch.
Jag fick ett erbjudande om att åka med. Erbjöds ett boende i en ombyggd lastbil där våningssängar och soffgrupp installerats. 1900 kr för 4 dagars festival. Det lät lockande. Men det får bli ett annat år.

Men jag önskar alla Sweden rockade en grym festival!

Ska du på någon festival i sommar?


Mammas pojkar.

Har ni sett Momma´s boys på TV 3? Det är riktiga morsgrisar som tar med sina mammor i jakten på den stora kärleken. Programidén är katastrof, men programmet är ganska underhållande.
Jag skulle gärna ställa upp i ett program där jag ska träffa ett x antal snygga pojkar. Dock så skulle jag ju inte med min pappa. Eller jo, han skulle få följa med och jag skulle lyssna på hans råd. Men vem jag vill träffa och leva resten av mitt liv med är min sak att bestämma.
Måndagar kl 20.00 på TV 3.

Missa inte den spännande fortsättningen!


Bild lånad frpn www.tv3.se

New Moon.

Idag verkar det som om den nya officiella trailern till Twillight filmen, New Moon har släppts.
New Moon är film nr två och förväntningarna är höga. Hur ska de lyckas förvandla en människa till en varulvsvarg utan att det ska se löjligt ut. Men jag måste erkänna att de lyckats ganska bra.
Något annat som var bättre än första filmen är Jacobs utseende. Han har vuxit till sig sedan första filmen och nu kan det nog bli så att Edward får lite konkurrens. Jacob är riktigt snygg i denna filmen.
Men man kan ju inte tycka något annat än att Edward är den vackraste av dem alla.
Det kommer att bli en lång väntan fram till den 20 november då New Moon har biopremiär.


RSS 2.0