Rockfest!

Jag som annars är en riktig schlagertjej förvandlades igår till en rockbrud. Det var jul/rockfest med jobbet. Alla tog temat på allvar och det var mycket nitar och läder. Riktigt skoj. God mat, bra musik och snygga människor!

Hoppas ni har en härlig första advent.

Puss


Klänningsdesign!

Jag hittade en rolig tävling. Vero Moda letar efter framtidens designer. Du designar en snygg klänning och har du tur så är det DIN klänning som de syr upp och har som "Vårens hetaste" 2010. Vill du inte designa din egen så rösta gärna på min.

http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=8907



Fräs.

Ikväll när jag slutat jobba ska jag snabba mig in på ICA. Såfort jag kommer in så hör jag någon fräsa och harkla och snyta sig. Får rysningar. Och bara en meter ifrån mig står dena bacillbomb och fräser i en liten vit duk som han håller kvar i handen när han går vidare. Jag försöker undvika honom, men snart ser jag han står och fräsa vid charken. Åhhhh. Hans näsa är lysande röd. Går en annan omväg och står vid grönsakerna, då dyker han upp bakom mig, och nyser mig nästan i nacken. Jag ååhhaaar mig högt, tittar surt på honom och går igen! Springer mot kassorna, illamående av denna bacillens spridning... Och då kommer han och ställer sig bakom mig, och fräser i sin numera gröna näsduk. Hör hur han nyser även när jag kommit ut från affären. ÄCKLIGT!


Ellospaket.

Igår hämtade jag ut mitt paket från Ellos. Alltid lika spännande. Spännande för att se vad det är i paketet, sedan spännande att se om det är rätt varor, om det är rätt färg och om det som man beställt passar.
Det var både positivt och negativt. En kofta vara varslutsåld. Och en supersnygg kofta som jag beställt i färgen svart kom i färgen senapsgult! SENAPSGULT!! Jag som bara använder svarta kläder... Okej om den kommit i rött eller grått eller brunt, men senapsgult av alla färger? Ringde upp dem och morrade en ramsa, så nu är den svarta snygga koftan påväg till mig, fraktfritt. Tack för det!



Ebba och Didrik.

Var det någon mer än jag som kollade på Ebba och Didrik? Tyckte det var så bra. När jag var liten så hade vi samma "tävling" om vem som skulle vara Betula. ( Tjejen som står längst fram...) Glömmer aldrig när jag hade turen att få vara Betula i klass 2 eller 3 på en rast. Och jag var så lycklig. Och sen skulle vi ha omröstning. Och första kommentaren jag hör är: Nej, Lina kan inte vara Betula. Hon är både för kort och för tjock. Oj vad jag grät. Vilken förnedring det var... Det var inte lätt att vara liten. Och ännu svårare att vara stor!



God natt!

New moon premiär!

Idag är det dagen jag har väntat på så länge. Dagen då det är premiär av New moon. Uppföljaren till Twilight. Och var är jag? Hemma. Biljetterna är totalt slut. Men den som väntar på något gott väntar ju alltid förlänge, så jag kan lika gärna vänta några dagar till. Kanske hade det funnits någon biljett kvar om de inte sänkt åldersgränsen från 15 år till 11 år en dag innan biopremiären. Det retar mig.



Sugen på vampyrsex?

Har du, liksom många andra, blivit kär i Edward Cullen? Den sexiga, kalla, diamantglimmande vampyren. I denna Twihlight hysterin gör afförerna allt för att sälja. Och jag måste säga att jag blir mäkta imponerad av detta påfund.
En dildo som man lägger i frysen innan användning så att den blir lika kall som vampyrernas könsorgan. Och sen så glittrar den lika vackert som Edward gör. Så ja, anstränger du dig riktigt hård så kanske du kan få känslan av riktigt vampyrsex!
Finns att köpa på www.tantusinc.com
Tipset om detta fick jag via tidningen Amelia!
Lycka till!


Du är allt!

Om 1 ½ månad har jag 1 årig bröllopsdag! Häftigt. Kollade på bilder ikväll och tänkte tillbaka på vilken otroligt vacker dag det var. Nyårsafton 2008. Cermonin var kl 15.30 och den enda belysningen som var i kyrkan var av levande ljus. Massor av människor var där för att titta på oss. Och jag kände mig som världens vackraste hela den dagen! Den känslar jag minns allra mest den dagen var när vi stod utanför kyrkportarna och hörde klockorna ringa och Niklas kramar min hand, precis innan prtarna öppnas upp, in till kyrkan. Och så säger han: - Nu kör vi min älskling. Vissa känslor går inte att beskriva i ord och denna stunden är en sådan stund. Lycka & kärlek.
En låt som min kompis Stina sjöng för oss i kyrkan var: Du är allt. Den är så magiskt vacker. Och säger allt!

Lyssna och njut!






Lions sleeps tonight!

Denna video har säker alla sett, men den är så otroligt vacker. Jag kan kolla på den om och om igen och jag gråter varje gång. Har inte så mycket att skriva idag så en liten videosnutt på evig kärlek får bli dagens a la Lina.

Mjau!


Reseledare!

När jag var ung så hade jag en framtidsversion om mig själv som "utomlands". När jag var 18 år så fick jag ett erbjudande om en Au pair Familj med två barn. Pappan var läkare och mamman var journalist. Och de hade en sommarstuga på Jamaica. Inte för att jag vet hur det hade varit i verkligheten. Istället så skaffade jag mig en ny dröm. Som reseledare. Och efter att ha tittat på Playa del sol så är det väl inte omöjligt. Det verkar vara toppen. Jag menar, vem är inte kär i Steffen?  
Vi får väl se! Go Lina!


Vildsvin i stan!

Ikväll skulle jag vara duktig och gå en promenad. Det är så roligt att vara ute och gå när det är mörkt för då kan man kika in till dem som bor långt ner och kolla på deras inredning. Och så har man koll på vilka som har julpyntat eller inte. Ialla fall så håller det på att byggas ett Scandichotell ganska nära mig. Och för att utmana mig själv lite extra så ska jag ju självklart gå på byggarbetsplatsen. Plötsligt ser jag hur något stort och brunt och lurvigt kommer gående emot mig. Och ja, mitt hjärta stannade. Eftersom jag är uppvuxen på landet så var min första tanke, och det första ordet jag skrker, mitt i stan, som är en ö, VILDSVIN!!!! Och sen sprang jag. Ja jävlar vad rädd jag blev. Och människorna jag mötte trodde nog att jag var allt annat än normal. Det visade sig sen, när jag stannade för att andas, att det var en brun/ grå svan som var nyfiken och ville hälsa. ( Ja han var säkert hungrig!) Det blev ingen artighetsvisit utan jag traskade fort hem. Och i fortsättningen kommer jag bara att motionera när det är ljust ute!

Kram på er!

Svan goes Vildsvin

 

Singstar!

Igår kväll blev det singstar. Mina grannar älskar mig. Jag skrek ut i trappuppgången innan jag började: - Dansar ni så sjunger jag! Och applåderna haglade över mig. Go Lina Go Lina!

Kunde inte enbart sjunga, utan jag dansade med. We´re all in this together. Wow vilken energi, vilken glädje.
Kolla in hur en fredagskväll ser ut hos mig! Vänta bara tills ni får se en lördagskväll!

Puss på er


GODIS!!

JAG ÄLSKAR ASTRID LINDGREN! Och framför allt så älskar jag Pippi Långstrump. Och jag älskar godis! Och som en sann diabetiker så är allt sött gott!! Polka grisar, röda remmar, coccosbollar, gelenhallo, lakrisbåtar, bubbelgum, segar gumma, klubbor, chokladcigaretter m.m.m.m.m.m.m.m.m


Ika i rutan.

Gillar ni barnprogram? . En riktigt cool tjej som jag gillade när jag var liten, och nu med såklart, är Ika i rutan. Vilken cool tjej. Och grymt snyggt sminkad.
Me like.

Ikväll blir det middag med min kompis Stina. TREVLIGT! Vi har en vana att få ihop våra sammankomster på fredagen den 13. Sist var i september! Och det var en grym kväll! Hoppas på det idag med!

Puss


Dagens...

Har börjat ha en rad med dagens... Inte dagens maträtt! Än. Men dagens bästa låt är populärt.
Idag är det fredag och jag vill ha något kul och spännande. Något piffigt som piggar upp inför helgen!
Jaaaa, nu kör vi!!!!

Jag har verkligen världens bästa musiksmak! Försök sitta still hela låten! Det är omöjligt! Man vill bara lyssna och lyssna och dansa och dansa.... LOVELY!!

PUSS


Fredagen den 13!

Idag är det fredagen den 13! Med min vanliga otur så blir dagen säkert värre än någonsin. Men då får man ta det. Det är ju bara en dag. Kanske har man tur att oturen vänder och att man fredagen den 13 har världens tur! Det har definitivt hänt förr! Ialla fall för mig! Hoppas hoppas hoppas!

Tvi Tvi Tvi!


Flash back!

Det var bättre förr... Vem har inte hör det innan? Men egentligen har det nog alltid varit bra. Eller? Något som ändå var bättre förr var musiken. Mina "barnidoler" var New kids on the block. Vilka killar. Vilka låtar. WOW! På vinden har jag kvar mina LP skivor med dessa killar. jag var otroligt kär i Joey Mc Intyre. Och det är den enda av killarna som i dagsläget är snygg. Ni ser, bra smak redan som liten!

Vilka var era stora idoler?

NKOTB då:



NKOTB nu:



Puss!

Glögg!

Idag har jag druckit årets första glögg. Så underbart gott och värmande. Självklart BLOSSA glögg. Har aldrig förstått dem som dricker glögg med en massa skumma smaker som choklad och vanilj. Örk! Ska det vara så ska det vara BLOSSA glögg. Orginal! Nu även i Bag in Box version.

Inatt fick jag semester från jobbet. Är fortfarande ganska trött efter att jag var sjuk, så det blir filten, tvn och jag. Mys!

Kram på er!


Dagens bästa!

Dagens gulligaste och bästa låt får ni här!

Min kärlek är så stor, mitt hjärta du bebor. Du är så söt och det jag vill är att få en kram kram till!
Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag!

KRAM KRAM KRAM

Film!

Klockan är ju halv sex på morgonen så frågan är om det är godnatt eller godmorgon som man ska skriva. Men ialla fall så har jag tittat på 4 filmer idag! ( Eller igår/ idag ).

Min första film blev:
Four Christmases.
Handlar om Kate och Brad som har det perfekta förhållandet utan några som helst krav på framtiden. Men efter en julafton då de tvingast fira med sina respektive föräldrar så får de andra tankar. Förväntningarna från min sida var höga så jag blev lite besviken. Men filmen var söt, absolut.



Nästa film var: One last thing.
Denna filmen handlade om cancersjuka Dylan. 15 år gammal och dåliga odds mot sin överlevnad. Hans största önskan innan han dör är först att få fiska med sin favorit Rugbyspelare Jason. Men i en direktsändning av TV så ångrar han sin önskan och det är att få en helg tillsammans med supermodellen Nikki. Och en önskan är alltid en önskan. Ibland slår den in. Och ibland inte. Film som kräver sina servetter för tårar. Men även en rad skratt.



De andra två filmerna var två klassiker. Först: En värsting till syster. Och som ett perfekt avslut på natten: Love Actually.

Sov gott alla vackra!

Shopping!

Idag har jag shoppat igen. Jag är i desperat behov av en kofta. Kikade in på Cubus och hittade en underbar kofta. Som kostade 499 kr. Glöm det! Hellre fryser jag. Tur att resan är planerad till Ullared.
Köpte mig istället en ny BH. Kostade "bara" 785 kr. Önskar jag kunde visa er den, men en bild med detta konsverk skulle kunna bli ett fall för polisen för förargelseväckande beteende.

Ha en härlig dag!

Puss



OBS: Inte mina bröst! Bild lånad från google.se

Underbara Christoffer!

Jag har uppnått en ny "level" på mitt bloggande! Jag har lärt mig göra inlägg från youtube!! Åhh vad duktig jag är. Eller Christoffer som har gett mig en utförlig beskrivning... Tack för hjälpen!!
Mitt första "klipp" blir just på Christoffer och hans parodi på den svenska hollywood frun Maria.

PUSS




En dröm!

Jag har en dröm. Ja, det är klart att alla människor har en dröm. Men min är inte så svår. Visst vill jag komma till Bahamas och bada med delfiner. Det vore ju fantastikt. Men lika gärna vill jag bli dansbandssångerska. Ikväll har jag kollat på filmen: Livet är en schlager. Och visst är det så. Livet är en schlager. Schlager= lycka, glitter och glamour. Och är man en människa som uppskattar det så är det ju klart att livet ska bli en schlager! Oavsett som dansbandssångerska eller delfinskötare!

Puss

   el  

Alla svar på "L"

Alla svar måste börja på min första bokstav! L.

1. Vad heter du: Lina
2. Ett ord på 4 bokstäver: LOVE
3. Flicknamn: Lily
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggings
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: LDB tvål
10. Plats/Stad: Los Angeles
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker: Looking good!
13. Film: L. A Gogolo
14. Något man dricker: Likör
15. Band: Lars Kristerz
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lavendelgatan ( Hässlegården)
18. Bil: Lada
19. Sång: Låt mig få tända ett ljus


Oteknisk!

Jag hatar att vara så oteknisk! Min blogg skulle vara så mycket roligare om jag hade kunnat få in de youtube klipp som jag lyssnar på. Finns det någon vänlig själ som kan skriva en utförlig beskrivning? Behöver man vara medlem på youtube? Hur fan gör man? HJÄLP MIG!


Ullared!

Jag älskar affären Gekås som ligger i Ullared. Som liten var det årets höjdpunkt att få åka dit. Och nu har jag bokat in mig att åka dit den 1 december. Ska bli så kul. Julklappsshopping! Bara det inte är flera km kö. Avsnittet på kanal 5 som heter just Ullared och handlar om Gekås var lika bra idag som förra veckans. Man kan åka dit bara för att titta på människor. Men är man där så passar man ju självklart på att handla lite. Det är ju så billigt. Själv har jag inte varit i Ullared sedan 1998. Och då tog jag och ett par kompisar tåget upp för att gå på fest. Vi hann inte ens handla. Osis!

Har du varit i Ullared?


Tandpolering och mys med Kickan!

Jag överlevde besöket hos tandhygienisten! Det var inte skönt, men det gick ok. Det stod i min journal att jag var rädd för "tandmänniskor" så jag fick beröm att jag faktiskt gick dit! Tack. Måste dock erkänna att det bästa var priset. För röntgen, koll på tandfickor, hålkontroll, lite tandstensskrap och polering av alla tänderna betalade jag 10 kronor. Ja ni läste rätt, jag betalade 10 kronor!! Helt fantastiskt. Hade tydligen någon premie sparad från försäkringskassan. TOPPEN! Har dock shoppat annat istället. Benvärmare x 2, två klänningar, en julklapp till lillebror och en väggdekoration. Ska försöka ta lite foto ikväll! Hann även med att fika med Kickan och hennes söta 10 månaders bebis Vile. Mys Mys Mys!!!

Hoppas ni har en bra måndag!

BIG SMILE


Tandhygienisten!

Idag ska jag uppleva min värsta mardröm. Uppleva det hemska. Jag ska träffa tandhygienisten. Nu har jag tack och lov fått en ny, som jag ska träffa för första gången. Den förra tanten borde jobba på en veterinärstation, för det kändes som om hon raspade tänderna på en stor adennerhäst när hon närmade sig min mun. Imorgon har jag sett till att jag får skjuts ifall jag behöver stora doser av lustgas.


Jäkla TV 3!

Ikväll var det sista avsnittet av " Ensam mamma söker" på TV 3. Det var så bra och jag grät som vanligt. Som en surprise så avslutas allt med att TV 3 erbjuder ett exklusivt avsnitt om " Vad hände sen..." Och ingen blev lyckligare än jag! MEN nu har jag försökt komma in på tv3.se i över en halvtimme, men de är överbelastade. Grrrrr!!! De får väl se till att utöka resurserna när det går ut med sådana här erbjudande.

Vad tyckte du om mammornas val? Blev du förvånad på något val? Skulle någon har valt annorlunda?


Vaccinerad!

Nu är jag vaccinerad mot den "nya" influensan. Hatar ordet svininfluensa. Det låter så grisigt.
Ont gjorde det ialla fall. Och ännu mer ont i armen har det gjort sedan jag tog den. Hoppas nu bara den verkar mot det den ska.

Har du vaccinerat dig?


Lurad!

Alla vet säkert om att jag ser fram emot nya Twilight filmen som snart har premiär! Nya filmen New Moon har premiär den 20 november. Som en överraskning ringer en kompis till mig och berättar att han sett en superbra "parodi" film på New moon, som jag absolut måste se. Jag blir ju jätteglad och springer för att låna filmen för att kunna titta på den direkt. Tjejen som spelar "Bella" heter Jenna Haze berättar min kompis. Vet ni vem det är? Jag hade inte en aning. Laddar framför tvn med lite morotsstavar. Filmen verkar lite "skum". Dålig kvalitet och skådisarna känns väldigt "skumma". Och redan efter några minuter så tycker jag att det går lite väl hett till bland vampyrerna. Och efter ytterliggare några minuter så är Edward och Bella nakna och har värsta sexscenen! Tack min fina vän, men porr är inte min grej. Inte ens sex mellan vampyrer. Väntar på den "riktiga" versionen!


Ashton!

Ashton Kutcher är en riktig godisbit! Söt, hård och fin att titta på. Och att man dreglar när man tittar på honom gör ju inte saken värre. Men idag blev jag besviken. Jag hoppades på en sexig Ashton i filmen L.A gigolo. Men icke. En riktig filmbesvikelse. Enda positiva var de sexiga scenarna där han var naken! :) När han var påklädd så var han ett skämt. Kanske är jag omodern, men han hade hemska kläder. Det får bli att avsluta kvällen med filmen : Whats happens in Vegas. Där är han sååå söt!


Jul i mitt hus!

Jag är sent ute med julsakerna i år! Jag brukar vara julpyntad och klar till min födelsedag den 28 oktober. Men nu är alla tomtarna på plats. Julgranen upplockad, snöflingorna i fönstret och julkulorna i lamporna. Nu blinkar det så vackert i alla julens färger och jag har en härlig julkänsla inombords. Snart kommer tomten! Ho Ho ho!!!


Shopping!

Idag när jag vaknade så kände jag mig pigg! UNDERBART! Sjukskrivningen gör susen! För att testa min kropp så har jag varit ute på äventyr! Jag har shoppat.
Startade på Skopunkten. Köpte två par skor. Fortsatte till Elgiganten där jag shoppade en DVD spelare och en brödrost. Fortsatte till ÖB där det shoppades shampoo, balsam och duschcream för 800 kr! Sen blev det till Djurkompaniet där det inhandlades en ny kattoalett och tandborstar till missarna. En rosa till Kompis och en Blå till ovän. Sen tog jag en svängom till Helena för att mysa lite med Neo. Oj vad han växer! Världens sötaste! Efter detta for jag till moster för att titta på hennes nya akvarium till hennes sköldpaddor. Och självklart en titt på sköldpaddorna med. De har grymt söta svansar! Fick en köttätande växt i födelsedagspresent! Ruggig sak! Sista anhalten blev till mamma och pappa. Jag var i akut behov av klippning så det kapades av några centimeter på håret. Middag och kaffe till detta! Och postordershopping. Förhoppningsvis 4 nya snygga klänningar! Och lite pyjamasar, och leggings osv.
Väl hemma så packas allt nu upp. Och jag tror att det blir riktigt bra.

Hoppas ni haft en bra dag!


Hud!

Att ha en snygg hudyta är alltid snyggt! Jag har aldrig haft några större problem med min hy. En och annan finne har dykt upp i ansiktet inför mensen, men annars är den ganska tacksam. Fram till idag. När jag vaknade idag så var den allt annat än slät och "finnfri". Herregud vad jag ser ut. Och varför detta börjar jag då analysera. Och minns tillbaka. När jag låg inlagd på sjukhuset så hade jag inte min ordinare ansiktskräm med mig utan fick ta det som bjöds. Trött och vimsig så smörjde jag in ansiktet med någon kräm som doftade fräch mint och kändes sval och härlig mot huden. Och jag somnade gott efter detta. Idag kom jag på vad det var för smörja jag fått. FOTKRÄM! Jag har smörjt in mitt stackars ansikte med fotkräm!!!! Inte konstigt att jag ser ut som jag gör. Undrar om jag någonsin kommer att bli normal i ansiktet igen!!??


Bild lånad från: aftonbladet.se


Halloween!

Inatt är det en riktig spöknatt. Halloween! Och jag har det kusligt tråkigt. Detta är ju ett gott tecken på att jag börjar bli bättre och snart är tillbaka i mitt "ursprungsläge" innan jag blev sjuk. Att ha långtråkigt är ju bevis nog för att allt är på bättringsväg.

För att få tiden att gå så har jag försökt sysselsätta mig på bästa sätt. Knaprat morotsstavar och tittat på film. Riktiga barnfilmer.
Första filmen hette: Bekännelser om killar, kyssar och katter.
Handlar om Georgia och henner familj och vänner. Georgia är snart 15 år och planerar sin stora fest. Men under planeringen så uppstår det problem med både vännerna, föräldrarna och killarna på skolan. Gerogia kämpr med sig själv som "ung vuxen" och allt vad det innebär. Så söt film. En riktig Lina film.
Som avslut på Halloween natten så blev det en "barnfilm" till: Hundpensionatet.
En film som handlar om de två syskonen som förlorat sina föräldrar och lever i en fosterfamilj. Syskonen gör allt för att deras hund ska få ett värdigt liv. Detta resultetar i att de hamnar i en rad olika problem. Och situationen blir inte lättare av att de får fler och fler hundar att ta hand om. Största problemet kommer när socialen vill "splittra" på syskonparet. Då ramlar det många tårar från mina ögon! Även detta en riktig Linafilm!
Helt klart sevärda båda två.

Hoppas ni haft en härlig spöknatt!
KRAM




RSS 2.0