Höststart!

En del av allt härligt som händer i höst är alla härliga nya program. Ensam mamma söker, Biggesrt looser Sverige, Bonde söker fru, Skånska fruar m.m.
Måste säga att jag älskar nystarten på alla nya program. Dock tycker jag att Fångarna på fortat kunde spridit ut sina program på mer än 2 veckor. Det var synd. Det är ett coolt fredagsprtogram.
Men jag hoppas på Robinson, Idol osv. Härliga program!
Härliga TV höst!


Kommentarer
Postat av: Jenlen

Hej finaste du! Va ett tagsen nu igen,hoppas det är bra med dig! Håller absolut med så roligt med alla nya program och serier som börjar! Gillart jag som är så tv beroende.

Tack snälla, ja det va trevligt i grekland kul att för en gångsskull åka iväg med sina vänner men just nu känns det som det va ett årsen ja va där än en vecka sen tiden går så fort.

Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll vännen. Jag ska snart gå och handla lite mat tänkte göra en tacopaj marcus va sugen på det, gjorde 2 små pajer förut en med äpple en med blåbär och blev inte alls bra inte goda så otur..

Kramar

2010-09-09 @ 18:03:38
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenlen

ang min nya header är jag lite besviken kände att just textstnittet på jenlen inte va min stil utan ville haft en annan stil sen lite mindre men hon som hjälpte mig ville inte ändra på det nu känner jag att jag vill ha bort det liksom men ha kvar det andra..så svårt jag kan ju inget sånt :/

2010-09-09 @ 18:06:28
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tack tack =)

OK där ser man!! Det är ej så svårt att hitta till högskolan. Men har inga tips på bra vandrarhem i närheten. Du får söka på nätet...kram.

2010-09-09 @ 19:27:15
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Emmi '

Fin blogg!

2010-09-10 @ 17:25:45
URL: http://emmjes.blogg.se/
Postat av: Ida

Livet vore bra tråkigt utan TV;)

2010-09-11 @ 12:52:40
URL: http://festizzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0