Fel fel fel!

Idag när jag gick på stan såg jag en ung tjej. Mellan 17-19 uppskattningsvis. Stod med sina kompisar i ett gäng och rökte. Jag gillar inte cigaretter, men tycker att det är ens egna ansvar om man vill röka. Dock så såg jag att den unga rökande tjejen var gravid. Då tycker jag inte det är ok att röka. Usch och fy! Så fel mot barnet. Finns det ingen som kan tala med dessa unga tjejer om vad som är farligt när man är gravid?
Blir så ledsennär jag ser sånt!


( Bild lånad från www.google.se )

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Ja rökning och graviditet går fan inte ihop nånstans. Jag förstår om det är jobbigt att sluta, men herregud, i det läget SKA man ju bara sluta om inte för sin egen skull så för det oskyldiga barnets skull!svar: så som din kompis blivit utsatt för går faktiskt. det är ju ändå säljaren som bestämmer vem som ska få huset i stort sett. men i vårt fall är det ju så att säljaren blev så nervös att allt gick så fort och han vet inte hur han ska hitta nån annanstans att bo så fort. Men herregud, vi är ju flexibla. Behöver han tid på sig så får han ju tid på sig. Men det gick inte in så bra i hans jävla skalle :)

2010-09-16 @ 18:20:29
URL: http://syliam.blogg.se/
Postat av: Julia

Hejhej hur är det med dig idag? :P

Kram//Julia

2010-09-16 @ 19:06:24
URL: http://pinkstreet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oooh ja, det borde vi ;)pp.. Du har verklgen rätt det här med ungsa tjejor!

Postat av: Emma

Det är fruktansvärt att röka när man är gravid. Respektlöst och oansvarigt.

2010-09-16 @ 20:31:37
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Daniela

Jag håller med dig! Själv tycker jag det är egoistiskt att röka när man är gravid. Men samtidigt så när man är gravid och har rökt så pass länge och mycket är det inte bra att sluta röka under sin graviditet. Låter konstigt, men kroppen blir mer stressad, hormonerna osv! Om man tänker på hur pass mycket kroppen förändras under graviditeten och när man slutar röka blir kroppen också blir annorlunda, det på samma gång kan bli jobbigt. Så barnmoskor råder dem att trappa ner och möjligtvis sluta röka, men att först och främst tänka på att må bra.Bra blogg :) ha det bra!

2010-09-17 @ 16:00:49
URL: http://shoeheart.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte bara unga mammor som behöver en del lektioner i sådant :P

2010-09-23 @ 11:43:20
Postat av: Gaymasen

Usch ja, oansvarligt!

2010-10-03 @ 20:15:59
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0