Kikar!

Idag när jag var och handlade så kom jag på mig själv att titta i andra kunders korgar och vagnar. Insåg att jag faktiskt brukar göra det. Och det värsta av allt, jag dömmer dem för vad de handlar. I kön så stod det fyra personer framför mig. Första ett par, tjejen hade några kilos övervikt, och de handlade chips. Nej vännen det borde du inte gå hem och stoppa i dej tänkte jag. Vad har jag för rätt att dömma det? Nästa att betala var en medelålder kille, som köpte kalvsylta och björnbärskräm. Kalvsylta? Vilken tråkig kille. Vad har jag för rätt att tro att han är tråkig för att gilla kalvsylta? Tredje personen ut var en en ung tjej, smal, på gränsen till mager. I hennes korg låg ett litet salladsblad, en burk majs och en banan. Lilla gumman, du glömde chokladen tänkte jag säga till henne, men hindrade mig själv i sista stund. Sen kom jag... Och bakom mig stod en kille. Och för att inte bli dömd, så gick jag en extra runda i affären för att hamna sist i kön. Tur att det inte kom fler bakom mig... Då hade jag inte varit hemma än!

Sov gott.



Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha, vilket dåligt köp hon hade. Majs, banan och salladsblad ;p Klent.

2010-03-12 @ 18:19:41
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Blä för kalvsylta ;p

2010-03-13 @ 17:19:47
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Jenlen

hihi va ju inte så långt dit då, va roligt att du bor så nära din kompis föresten! Jag skulle gått ikväll brukar göra det varje år denna kväll men känner mig inte riktigt bra än, illamående sitter i o så trött av mig, vill bli frisk snart men inte så konstigt kanske efter denna vecka svalt i 3 dagar liksom osv. Nej inget kul okej så det va ett tagsen men som du säger inget man vill göra igen.Har du ngt problem med din mage föresten?



Ha nu en trevlig kväll söta du! MASSA kramar

2010-03-13 @ 17:21:54
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: tess

hehe nämen.. :P Jag är precis likadan i affärer, det är inte alltid så bra..

2010-03-13 @ 23:29:15
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Hahahah jo men så tänker vi nog alla kanske inte så extremt som du då :)), nej men skämt åsido så kollar vi alla i andras korgar & funderar över varför de handlar det då handlar, underligt det där att man gör så.



Ang att gå upp tidigt så förstår jag dig , jag är också väldigt morgon trött, därför jobbar jag bara natt :)

2010-03-16 @ 01:09:37
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Jenlen

God morgon gumman!! Hoppas ni får en fin dag o solen skiner på er också!! Just de de minns ja ju nu att du sagt att du har problem med magen usch så jobbigt..synd om oss :( ska du göra idag då? Kramar

2010-03-16 @ 08:09:41
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Tesse

och vad hade du själv i krogen??:-)

2010-03-18 @ 11:22:24
URL: http://tesseskrypin.blogspot.com
Postat av: Tesse

vad hade du sj i korgen??:-) hihi

2010-03-18 @ 11:23:14
URL: http://tesseskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0