Film.

Har en ny film som jag vill hylla: Hachiko- A dog story.
Om ni sett mig precis i slutet av filmen så skulle ni nog tro att jag var galen. Jag grät så mycket att jag nästan slutade andas. Snoret rann och jag ulkade mig högt. Det gick inte att hejda det.

Filmen handlar om den kloka och fina hunden Hachico. Den visar hur speciel en relation kan vara mellan människa och hund och hur otroligt trogen en hund är sin bästa vän. Filmen är en sann historia, vilket gör den ännu mer fantastisk.



Kommentarer
Postat av: Bögen från Dalarna

Helt galet vacker film.. Snyftade mig som sagt igenom 1/3.. Haha.

2010-02-21 @ 23:00:35
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Jouline

Hej hoppas allt är bra med dig? va ett tag sedan vi hördes. Hur är shampoot och balsamet du vann av mig? själv har jag inte testat det än.



åh den hunden har verkligen fått mig att fälla många tårar^^



Kram Kram

2010-02-21 @ 23:46:16
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Mikaela

nej inge kul alls:( Hoppas du får en fin fin dag=)

2010-02-22 @ 09:16:25
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: Lisen

Lina! Du fick mig att storgråta igen, och nu bara av att se trailern! Aaaahh, och jag som måste rusa till willys, nu får jag gå med svullna ögon och röd näsa idag igen =). Var hittar du alla underbara gråtfilmer? puss

2010-02-22 @ 12:21:07
URL: http://farodota.blogg.se/
Postat av: jenlen

Hej vännen. Tack fast ja måste säga att ja tyckte jag va finare förr hade mer kinder & former vet e tusan hur man får tillbaks det i ansiktet..

Va gullig du är som orkar va uppe så sent & baka jag har blivit så kvällstrött nu senaste tiden morgon trött med iof :)

Försten kom & tänka på vart i sverige är det du bor föresten, skulle vara så kul att träffa dig igentligen, live liksom :)

Kramar

2010-02-22 @ 12:33:02
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jouline

Va söt du är :) har tänkt på dig också men har bara inte skrivit något till dig :( jo ja hade ju inflammation i ena lungan med det är typ helt borta nu, väldigt skönt :) annars mår jag bra, lite stressad då jag har 4 prov som ska göras innan den 26 mars. Kram kram

2010-02-22 @ 15:55:52
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Ingen fara, jag är själv slarvig med stavning osv,tänkte inte på det :) Okej bor du där nere, så myisgt ju vart i malmö på semester 2 ggr nu eller 2 år i rad äslkar den staden så får se om jag kan övertala sambon att åka ned dit i sommar igen då måste vi ju träffas & har du vägarna uppåt i landet säg till bara :)

Kramar

2010-02-22 @ 19:50:56
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Vi har faktiskt vart några dagar på öland samt efter det gotland på våra senaste semestrar faktiskt, dom har en sån gudomligt god milkshake (mums)i borgholm vid dom roliga minigolfbanorna vi brukar sen ta färjan från grankullavik till visby, gillar den staden också :) åhh vill ha sommar & semester nu!

Ja precis vi får se då jag hoppas komma nedåt iaf,landskrona har ja aldrig vart i men åkt förbi iaf! Tänker på siw malmkvist när jag hör landskrona.

Kramar

2010-02-22 @ 20:27:09
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0