Oplanerat jobb.

Alla helger kan ju inte vara lika bra som förra helgen. Fast det är så man alltid vill ha det. Att livet ska vara en fest.
Fredagskvälllen tillbringades med Johanna och en trevlig kompis till henne. Det var finalen på Lets dance. Ingen av oss hade föjt det under säsongen, men det är alltid skoj att titta på finalen. Jag är mycket nöjd över segerparet. De var grymma.

Efter detta blev det en snabbvisit på Nivå innan en snabbvisit på Olearys. Vissa kvällar ska man helt enkelt inte gå ut och denna kvällen var en sådan kväll. Då är det underbart att man har valet att kunna gå hem och lägga sig. Men det var mysigt att umgås med Johanna iallafall.

Idag blev jag väckt av telefonsignalen. Jag hatar att bli det. När man ser att det är anonymt nummer kl 9 en lördagsmorgon så vet man vad de vill. Jobbdax. Inatt blir det jobb för min del. Kanske lika bra det. Inte för att jag vill, men för att jag behöver jobba av min timbank. Och för att det kan vara bra med en paus från utelivet.

Glöm inte släcka lamporna ikväll.

Kram


Kommentarer
Postat av: Anne

Hej hopp!

Det är ju lite fusk inatt för du slipper ju att jobba 10 timmar eftersom vi ska vrida fram klockorna :)



Jag minns att jobbade natten för två år sedan när vi vred TILLBAKA klockan en timme mitt på natten grrrrrr det var inte alls kul. Så njut av ett litet kortare arbetspass!

Kram

2009-03-28 @ 18:55:22
URL: http://annef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0