Fredag kväll...

Brukar vara veckans bästa dag enl mig! Men ikväll har jag jobbat och imorgon börjar jag kl 7! Åhh vad skoj! Jag ska inte klaga så mycket på arbetspasset idag! Vi hade en trevlig och behaglig kväll! Hoppas att morgondagen blir lika bra!

Tror jag börjar bli sjuk... Imorse ( kl12) när klockan ringde så kände jag mig frusen och obehagligt trött! Ikväll har jag behövt nosspray för att kunna andas normal... Känner mig även lite rödflammig i ansiktet. Jag har nog feber! Måste nog kontrollera det!

Inatt har jag planerat att sova! Borde nog göra det om jag ska ta mig upp till jobbet! Tänk om Bodil ringer kl 06.10 imorgon och berättar att jag får semester! Det vore trevligt!

Idag har jag tänkt på alla som varit i Växjö för inskolning! Hoppas alla hade nya fina väskor och rosa suddigummi! Hörde att det var fler än väntat som ska börja läsa! Skoj! Grattis till Martina som beslutat sig för att skaffa sig dubbelvub! Imponerande!

Idag är det förresten ett halvår sedan det va skottdagen! Om någon ville veta denna viktiga fakta! Haha!

Nähä! Första försöken att uppsöka de svala sidenlakanen! Håll tummarna att någon snäll fe strör lite behagligt sovpulver på kudden!

Puss och kram och en riktigt god natt!

Kommentarer
Postat av: B

Om jag bara hade vetat att du ville ha semester så hade jag såklart ringt ... och beklagat avslaget .. ; )

2008-08-30 @ 07:35:41
Postat av: Mimsis

Tack för tankarna! ;) Hade ingen ny skolväska eller rosa suddis men jag har ett nytt pennfodral å det e skit snyggt.. Någondag ska får du oxå dubbel kompetens ska du se.. Men ngt som e mkt viktigt att stryka under här är att det heter inte vub längre.. Det heter specialist ssk med inriktning mot bla bla.. haha.. ÅÅÅÅ ngn måste dö! Pöss

2008-09-03 @ 19:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0