11 års gräns?

Idag ringde en vän till mig. Hon hade lånat en film, som hon ville att jag skulle se, för att avgöra om det var ok att hennes 12 och 13 åriga söner fick kolla på. Hon var ytterst tveksam till det. Åldersgränsen var 11 år så jag tyckte att det var ju helt ok, tills jag sett filmen. En komedi med Jim Carrey. Enligt källa, en sann historia.

I love you Phillip Morris.
Steven ( Jim Carrey) lever ett perfekt liv, lyckligt gift och har fina barn. Efter en olycka bestämmer han sig för att han inte ska hålla tillbaka på några drömmar och blir bög. Superbög som han kallar sig. Det som strular till det är att han upplever att det är dyrt att vara bög och börjar förskingra pengar från de företag han jobbar på. Han hamnar i fängelse och blir förälskad i Phillip ( Evan McGregor).
När Phillip blir förflyttad till en annan avdelning så börjar Steven smida smitningsförsök. Och han rymmer och rymmer och rymmer. Det går så långt att han iscensätter sin egen död. Han lyckas manipulera ( ? ) att han dör i AIDS. Och kommer tillbaka för att leva lycklig med Phillip. Tror han.

Är det en sann historia så måste jag säga att Steven är ruskigt smart. Är det bara en sk komedi så är det ruskigt osmaklig. Jag blev faktiskt upprörd av filmen. Den störde mig på ett osmakligt sätt. Man skojar inte om aids, diabetes, bedrägeri, självmord  osv på det sättet. Respektlöst!

Se trailern men bespara dig 90 min skräp. Och mitt tips till kompisen: Nej, låt ingen under 100 år se den!


Kommentarer
Postat av: Jouline

Hej! javisst va den väskan söt :) allt är bra med mig förutom att jag åkt på en jäkla förkylning som inte vill ge med sig :( har varit sjuk ett par dagar nu. Feber, ont i halsen, näsan helt igen korkad^^ ont i kroppen, a you name it^^ Skönt att du är på bättringsväg i alla fall :)

Kram på dig!

2010-09-10 @ 01:35:36
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jen

Va bra Då vet ja att ja inte ska se den :) nej va jobbigt låter inget kul vännen hoppas de blir bättre! Japp ser fram emot de mkt också! Ha en bra fredag nu ! Kramar

2010-09-10 @ 08:11:15
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Millah

Gärna billigt och enkelt, eftersom att det är till så många =) Kram

2010-09-10 @ 09:12:58
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; haha okej ;D

2010-09-10 @ 21:24:41
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: matilda

Ojdå, ingen film värd att se då.

2010-09-11 @ 14:08:38
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: matilda

Tack så jättemycket!

Är nu hemma från fjällen :D

2010-09-11 @ 14:08:49
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Tack för rådet, tror inte jag ska se den filmen.

Men däremot så såg jag Blind side, ÅÅHHHH herregud vilken film. Helt klart det bästa jag sett i år!Tack så mycket snälla du, & tack för att du tar mig i försvar ang barbie, det finns ju hur dumma människor som helst i den här världen!

Hoppas du har haft en härlig helg/Kram

2010-09-12 @ 02:44:51
URL: http://modekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0