Jakob Hellman!

Jag har lyssnat på Jakob Hellman sen jag var 15 år. Fick ett tips om hans skiva för 15 år sedan och älskade den från första stund. Men sen har det varit tyst om honom. Jag hörde ett rykte om scenskräck. Men idag var han på Allsång på Skansen. Snygg, lite udda och en grym röst. Hoppas på en ny skiva snart.
Har du lyssnat på Jakob någon gång?

Vara vänner?


Kommentarer
Postat av: Jouline

Haha, ja det va lite kul att han råkade hamna på min soffa^^ Åh det är så roligt med minigolf va :) jag är inte bra på det heller men huvudsaken är att man har skoj :)

Kram

2010-08-03 @ 22:57:48
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Hej finaste! Ja jag vet vet inte om man ska skratta eller gråta fått mer nu känns de som sen ja skrev att ja avsky massutskick fattar inte va folk tänker på när dom skickar sånt! Plu har ja insett och blivit besviken på att vissa som skrivit till mig en under lång tid inte ens läser va ja skriver utan kommenterar ändå så ska sluta svara för så opersonligt ju otroligt trist de är ju ingen bilddagbok ja har,usch va ja är negativ nu :) åh va kul med London alltid velat åka dit men inte gjort de kan också tänka mig att åka dit i höst men absolut älskar ju malmö väldigt långt för mig att åka men för din skulle kan ja de :) kan ist innan jul boka tåg o hotell så kan vi ses en helg där om du vill? Vore trevligt..Mm min mage är inte heller o leka med,går i perioder men märkt konstigt nog när ja är utomlands att den är bra men väl på jobbet så kan den börja krångla usch va jobbigt de är ja har ju fått veta att ja har krons sjukdom :/ va va de du hade nu igen? kramar

2010-08-04 @ 07:38:58
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Sissi

sv; aa, verkligen - hoppas att den börjar fungera igen :) vad tråkigt med regn, hhoppas ni fick sol idag i alla fall :)

2010-08-04 @ 09:47:14
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: Jaa det var verkligen härligt ;D

2010-08-04 @ 12:52:49
URL: http://yoshnacool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0