Singstar!

Igår kväll blev det singstar. Mina grannar älskar mig. Jag skrek ut i trappuppgången innan jag började: - Dansar ni så sjunger jag! Och applåderna haglade över mig. Go Lina Go Lina!

Kunde inte enbart sjunga, utan jag dansade med. We´re all in this together. Wow vilken energi, vilken glädje.
Kolla in hur en fredagskväll ser ut hos mig! Vänta bara tills ni får se en lördagskväll!

Puss på er


Kommentarer
Postat av: Jouline

Jag va faktiskt inte så mycket för läger haha, åkte då jag var 15 år för att mamma ville jag skulle knyta kontakter med andra som hade diabetes. Men ja ångrar de inte ändå träffa en vän som jag umgås med än i dag.



Jag gillade inte pumpen i början tog mig ett halv år innan jag kände att den är ju faktiskt bra och jag mår bra med den. Men det är som du säger vissa känner det med en gång om man vill ha den eller ej.



Självklart får du lägga upp filmen i din bogg. Vist är den helt fantastisk :)



Ja jag bor själv i ett hus med min lilla Tindra och min stora rottweiler Tilda, hon är min diabetes hund :) om du vet vad det är? Om du klickar på hundarna i mina kategorier så står det lite om vad Tilda gör och har gjort för mig! Jag jobbar på min pappas jobb men det är bara en gång i veckan. Annars pluggar jag till undersköterska, distans läser, så jag lämnar in alla mina arbeten över internet.

2009-11-14 @ 18:29:45
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jenlen

äLSKAR SING star :)



Vart trist väder idag regn fast med uppehåll ibland men vi va iväg & krattade osv så gick bra ändå avslutade dagen med god middag hos mormor allihopa va mysigt! Nu blir det att ta det lugnt.GÖr dudå? Kramar

2009-11-14 @ 19:14:58
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: låter bra, min lördag har varit brabra! :D

allt bra annars då?

2009-11-14 @ 19:42:26
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Jouline

Ja min Tilda är helt otrolig :) Ja men det är lite läskigt att bo själv i hus men jag har ju min rottis :) hon är jätte vaktig av sig. Sen bor min mamma inte så långt från mig :) vi bor grannar haha Men jag ska bara bo här medans jag pluggar ska sedan söka eller köpa mig en lägenhet inne i stan.



Ok så du jobbar på e thorax-avd :) Nu ska jag bli operations undersköterska sen är tanken att jag ska läsa vidare till operations sköterska. Har jobbat på en hjärt avd förut och det var spännande, fast det blev lite lång tråkigt, allt ja gjorde där var EKG, ultraljud, arbets EKG och vanliga rutin undersökningar av hjärtat. så i längden tyckte jag det blev tråkigt. Men sedan var jag på operation och jag kan säga att jag trivdes bäst i operations salen HAHA.

2009-11-14 @ 20:20:36
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Men gumman kollar du inte på Dansbandskampen nu tusan att det ska gå samtidigt som körslaget så jag zappar emellan..



Va kul med kalas & utgång :)

HÄr blir det bara att mysa i soffan..



Okej va jobbigt jag saknar min morfar så som dog för 2 årsen exakt typ, jag missade hans begravning för jag va i thailand ångrar det såå! dit kan jag ju åka igen men inte tillbaks till hans begravning va så jobbigt den tiden pga hade bokat sista minuten o kunde inte få pengar tillbaks osv menmen det var då..



Ha nu en bra kväll gumman..Kramar

2009-11-14 @ 20:21:28
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Ayla

tack! får lite ångest när jag tänker efter hur många skor jag shoppat de två senaste månaderna, med dessa 3 par blir det 7 par men in my defence har 3 par varit vinter boots/stövlar! hahaha



och ja visst är lady gagas mcqueen skor galet sjuka, de är typ 30 cm höga som jag förstått de, jag som precis lärt mig gå normalt i 11 cm klackar haha

2009-11-14 @ 22:38:35
URL: http://aayla.blogg.se/
Postat av: sarah

sv: va bra :) har haft en supermysig kväll, hoppas du haft en bra helg :) puss!

2009-11-15 @ 00:04:18
URL: http://ssarahnordgren.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Skoj med Singstars!!



Jag gillade faktiskt Calles och Marietts duett, annars så var Tove bra med sin enskilda låt!! Gillade inte att Eddie åkte men tror att Reza åker nästa gång.



Jodå börjar kännas lite bättre...hur är det själv? Kram

2009-11-15 @ 13:41:32
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Anne

Ja men du är allt en galenpanna ;)

Kram

2009-11-15 @ 17:36:02
URL: http://www.systeranne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0