Ika i rutan.

Gillar ni barnprogram? . En riktigt cool tjej som jag gillade när jag var liten, och nu med såklart, är Ika i rutan. Vilken cool tjej. Och grymt snyggt sminkad.
Me like.

Ikväll blir det middag med min kompis Stina. TREVLIGT! Vi har en vana att få ihop våra sammankomster på fredagen den 13. Sist var i september! Och det var en grym kväll! Hoppas på det idag med!

Puss


Kommentarer
Postat av: Jouline

Å henne minns jag haha shit de va länge sedan som jag såg henne. vilken nostalgi känsla jag fick :) Ja vist är hon fint sminkad :)



Så du hade redan två osis hemma :P du får va med i nästa tävling istället :)

Glömde fråga dig i fall du hade pump lr sprutor?

2009-11-13 @ 17:45:44
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline

Jag vägrade ha pump innan. Kände precis så som du säger. Men ens socker ligger ju betydligt mycket jämnare än med sprutor (tycker jag). man slipper dom där svängningarna plus att man slipper alla nål stick. Vet ej om du sett min kläd stil men det finns i kategorierna min outfit, om du tittar där så ser du att jag har för mesta dels bara väldigt åtsittande kläder, och min pump syns inte alls, kan hända i bland, men om nån frågar mig tex: ute på krogen: vad är det där som sticker ut vid ljumsken, har den alltid där för det mesta då säger jag bara att det är min mobil haha. Har jag leggins och höga stövlar tex kopplar ja på en längre slang och har pumpen nere i stöveln och i bland har jag den mellan brösten i bh:n om jag har tex: en fodral klänning. Ja man hittar sina knep HAHA.

2009-11-13 @ 18:05:01
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Tack så mycket! :D

2009-11-13 @ 18:36:52
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var en favorit hos mig med som barn. Ha en toktrevlig kväll vännen min. Kramar!

2009-11-13 @ 18:56:15
URL: http://neahs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0