Bloggtema.

Jag har börjat läsa en blogg om en tjej som är 14 år och gravid. Hon skriver om killen som är pappan till barnet som inte vill ha henne. Om hennes mamma som försöker stötta henne. Att hon känner sig tjock och skulle gärna vara ute och festa med sina kompisar.

Jag har missat hela grejen med att blogga. Tydligen så ska man ha ett tema på sin blogg som läsaren ska kunna uppfatta så fort man kommer in på sidan. För att bli populär så ska du helst vara 14 år och ha en modeblogg och dagliga inlägg av "dagens outfit".  Är du kille så ska du gärna vara snygg, vara runt 20 år och gilla att fota. Är du inget av detta och ändå vill få en populär blogg så ska du vara ung, mellan 13-17 och vara gravid. Då stiger besökarna snabbt.
För min del så är det kört. Inte 14, inte snygg och inte gravid. Men jag är nöjd med mina läsare ändå. Och jag hoppas mina läsare är nöjda med mig.

Igår var det middag med några galna kompisar på Olearys. Maten var god och servitriserna totalt förvirrade. Visst att de var trevliga och söta men det vore ju bra om de hade någon form av kunskap för att kunna samordna hela konceptet, dvs få ihop rätt mat till rätt person inom loppet av ett par timmar. Inte heller gärna erkänna att man glömts bort.

Läste en artikel i tidningen idag om Inger "Pippi" Nilsson. Hon ska nu i vuxen ålder inta rollen som Pippi. Någon författare har skapat en version av Pippi som vuxen. Om det blir som film eller bok framkom inte. Iallafall så ska det börja med att polisen ska förhöra Pippi som reser runt som cirkusartist. På ett sätt var det ju skönt att veta att Pippi haft det bra under alla åren, men jag hade en inre förhoppning om att hon skulle göra någon roligare än att jobba sm cirkusartist. Får ta tag i detta själv och skriva en egen bok Vad vill du att Pippi ska ha gjort under alla åren?

Kvällen är fortfarande ett oskrivet blad. Vi får väl se vad som kan tänkas hända.

Hoppas ni har en härlig lördag.


Kommentarer
Postat av: Anne

Åh vad härligt det var att ha ett långt och härligt telefonsamtal idag med dig idag!

Ha det bäst och en skön lördagkväll! Ta på dig mysbrallorna och titta på robinsson är mitt tips!

Kram Kram

2009-05-23 @ 17:35:19
URL: http://annef.blogg.se/
Postat av: Jenny

Svar: Jag har iofs bara läst den första "Twilight boken" men den var förjävligt bra. Men till min förtvivlan så fanns inte någon av dom andra böckerna på bokhandeln så måste vänta till juni då dom kommer in på nytt :(



Jag tycker det vore coolt om Pippi hade gift sig :)

2009-05-23 @ 18:18:11
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Josse <3

Usch jaa det är mycket man vill ha! :( Kolla in alla andra smycken från Thomas Sabo, döläckert! :)

2009-05-23 @ 19:57:58
URL: http://ingenvanligswensson.blogg.se/
Postat av: ävelicious

hehe okej :)

2009-05-23 @ 23:00:30
URL: http://evehedberg.blogg.se/
Postat av: Catrin

Kan jag inte få adressen... Snälla...

2009-05-24 @ 15:22:26
URL: http://catriin.blogg.se/
Postat av: Carolina

Eyh, jag är 24 år, bloggar (som alla andra i min ålder) om allt och lite till och visar mina fotografier. Men på något sätt så gillar folk min blogg ändå :) Så man behöver nog inte ha något ämne man skriver om.

2009-05-24 @ 17:00:38
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Sofia

sv; eller hur. ;)

Fin blogg

2009-05-24 @ 17:49:04
URL: http://miiilano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0