Peter är en underbar bonde!

Åhh vad jag älskar det programmet! Jag kan inte fatta att jag överlever mellan onsdagarna! Idag blev jag till och med generad när Ville satt och gav sin kärleksförklaring för Peter! Jag tror dock att Peter är killen för Peter! Trygg och snygg!
Magnus är så duktigt blåst att han borde bli spolad av alla de tre brudarna! När han sa åt Linn som är en jättesöt tjej att hon inte var någon Playboy tjej och vägde mer än hon såg ut att göra på korten hon skickat in!! Men säger snabbt efteråt att det går ju att göra något åt några extra kilo! Grrr! Han är ju själv en blek och småmullig! Hoppas Linn hittar något bättre!
Per hoppas jag väljer Åsa! Men vad det såg ut som så hånglar han nästa veckan med den andra blonda! Jaja, det kanske kan bli bra det med!
Och Hanna, hon ska ju självklart välja Elias! De är ju så söta tillsammans! Åhhh så spännande!

En annan grej som jag har kommit på idag! Jag ska gå på bio den 5 december! Jag som i vanliga fall inte alls gillar att gå på bio ska traska dit! En fransk film som heter "De vuxna"! Enda anledningen att jag ska gå dit är att Björn Gustavsson är med! Min fina lilla kille!! Haha! Vill någon gå med mig??

Dax för sängen! Ska upp kl 06 imorgon! Eller idag blir det ju nu! Fy fy fy!!

Ha det bra allihop!
Puss och kram


Kommentarer
Postat av: Anne

Ojdå, du är verkligen fast i såporna! Ha en skön kväll! Kraaaaaaam

2008-11-27 @ 18:56:02
URL: http://annef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0